Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar dün eş denemesi yaptım sonu hüsran yine.aparatları rahatlıkla alabiliyorum ama eş denemesinde olmuyor .eş denemsinde eşim altta oluyor ben üste ayaklarımın üstünde durarak denemeye çalışıyorum oda birkaç dk sonra ayaklarım ağrıdan titriyor. 1 haftadır kesintisiz yaptım egzersizi zeytinyağıyla cok yol katettim ama eş denemsinde olmuyor .moralim cok fena oldu ama kendime pes etmek yok yapıcam diye gaz verdim.burayı okuyunca başarmak için daha cok hırslanıyorum.kayınvalidem dün 2 sene oldu çocuk yapın diyor eğer olmuyorsa çocuğunuz tedavi diyor. içimden biz daha ilişkiye giremedik diye bar bar bağırdım .bana yardımcı olun bu eş denemsinde en kolay pozisyon ben nerde hata yapıyorum .

canım öncelikle şunu söyleyim sakın başarısız denemeler seni üzüp yıldırmasın hepimiz yazdıklarını yaşayarak başardık bak ne güzel egzersiz olayını bitirmişsin aslında o an heycan ve korkunla panikliyorsun sanırım ama o anı jellerle falan uzatmaya çalış yani ben senin gibi egzersizde çok yapmadan başarmıştım 2 parmağı alınca olucak bu dedim ve eşimle denerken bende üstte yüzüm ona dönük şekilde zorladım ama zorlamadan girmiyor zaten yani ben olsun diye aşırı zorladığım için acıda hissettim tabi bu diğer arkadaşlar için yanlış yorumlanmasın gözünü korkutmasın kimsenin ama mesela şuanda en rahat altta olunan pozisyon ama ben de ilk alırken üstte yenmiştim şunu demek istyrum birileri üstte rahat oldu diye senin için öyle bir şart yok yani belki altta daha rahat alıcaksın bu hiç belli olmuyor birde alttayken deneyin jeli çokca sür ve uzunca uğraş verdikten sonra olmuştu bizim yani aslında o kadar kolayki ama işte anlatılınca yaşayanın yaşadığı gibi kolay olmuyor anlatması kolayda canım

hemen kayıp girmiyor zaten yani hiç ilşkiye girmemiş bir bayanın vajisi dar oluyor ben ilk denememizde o kadar zorlmaya girmiyordu sonradan hemen kolayca yolunu blunca demiştim bu bu kadar genişmiymiş :) yani cnm iyice jelleyken zorlaman lazım girmiyor diye bırakmayın üst üste deneyin sabır ve ısrar gerkiyo tabi eşinde anlayışlı olmalı bu kadar uzun denemeyede erkeklerde sıkıntı oluyor sertleşmede biz onun için ilaç kullanmıştı eşim yoksa p.... çabuk sönerse yine deneyemeden kalıyorduk ama ilaç sayesinde uzun süre sertlik sağlanınca giriverdi afedersin açıkca yazıyorum belki faydası dokunur diye

slm cnm bnde bees yillk evliyim apart olark 10 cmdeyim biraz zorlndim ama yine deniycm tabi o ilaci soylermisin bnada esimde erken bosalma basladi biraz oda cabuk sikiliyo denemelerde napicm bilmiyom yas su isi bi assam 10cmdeyim ama hala kaygim ve korkum devam ediyob offf napicam bn yaaa

eski bir vajiliyim :) çıkıcam ama gelince cvp yazarım

minel bn on cm aparttayim bikerecyaptim cpk zorlandim dahada denemeye firsatm olmadi ama bnde kaygi ve korkularimi atlatamiyorm esimle yapabilirmiyim bilmiyorum icmde acayip bi umutsuzluk var bu son sansim artk cock istiyorz uzermdeki baskilari zatn yazsam sayfalar yetmez bbnsfa yardim et nlur nasil raht olur bide esimn p...s kalin geliyo bna yani geliyo deil oyle zatn o yuzden de korkuyorm sanir13cm aparatla yapip alisip snra esimle denemem lazim 13 cm girermi

Cnm bnce pozisyonunu degistirr bizde ustte denrdikk amma yapamazdim. Nasil yendigime gelince ben yatagin en kenarina yattm ve bacaklarimi sonuna kdr acip ikindimm esimde ayakta olabildigince yavas ve yine kontrol bnde oldu ikindikca cuk die girdi zatenbikere girdimi icinde hic anlamiyosnbellibi zamn sonra kasamiyosun bileee.. Bide boyle dene bencee...

baharcim bn on cmde zorlandim apartlarda oyle boyle yaparmda bi cesart bnim esimle yapamamktan korkuyorm bide esimn p...s kalin 13 cm apartla yapabilirsem tabi girerse snra esle denemeye gecicm dua et bnass

canım sen bize bakma saçma sapan hikayelerle kafamızı doldurduk böyle olduk. eskilerde kadınlar böylemiymiş. ilk geceden çocuk bile yapmışlar hep. birincisi bunu bir iş olay olarak görme. doğal bi süreç bu. korkman çok normal daha önce hiç kullanmadığın bir bölge. orası gayet geniş p...nin dokusuyla anahtar kilit ilişkisi gibi bir tamamlaması var. sen şimdi sadece eşin olacak insanla mutlu bir birliktelik yaşayacağını hayal et. o zamana kadar da sayfanın başında kegel egzersizleri kısmı var onu oku. onlara çalış

canım seninle msn de konuştuk mu hiç msn burdaki isimleri unutuyorum çünkü, eğer ki konuşmadıysak ayrıntılı bir konuşalım msn açamıyorum malum sadece mail atabilirim, msn adresim yoksa özelden yazıyorum lütfen mail at bana, bakalım birşeyler yapabilecekmiyiz.

canım ben sana özel msj atıyorum birazdan lütfen bu konuda korkma ve şimdilik sadece sana atacağım maili oku yanlış bildiğimiz şeyleri anlatırsam rahatlayacağına inanıyorum. onun dışında da lütfen evlenip denemeden bu siteye girme tatlım , çünkü burda yılların birikmiş yalan yanlış korkularıyla gelen arkadaşlar var bu yazışmalar seni gereksiz yere olumsuz etkiler.

size nacizane tavsiyem eş denemesinde şu yöntemi uygulayın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
ilk sayfayı biraz incelerseniz işinize yarayacağına inanıyorum.

tamam canım merakla bekliyorum haberlerini ben de artık memleketten eşimin yanına dönüyorum p.tesi bekleyin benimde haberlerimi :)
doktor ne gibi yasaklar verdi ayrıca merak ettim çapaya mı gidiyosun canım aslında sen çok iyi ilerledin var ya 9 cmdeysen süper bi ilerleme kaydetmişsin eşin de bi bakıma haklı ama tabi ki destek almak da çok iyi olur

arkadaşlar çok mutlu ve heycanlıyım sanırım bende yenecem artık çok çok mutluyum duygularımı anlatamam sizlere şuan allah hepimizin uardımcısı olsun.mumla 8cmlik aparat yapmıştım bugun tamamını aldım sonra 10 cmlik aparatlada deneyim dedim yarısını aldım sonra bıraktım zamanım olmadığı için hiç acı yok hakkettende kayıp gitti bugun iki saat uğraştım ama değdi çok mutluyum şimdi 8cmdrn sonra 10 cme geçmem normalmi yoksa 9 cmmi yapsam önce şimdiden çok teşekkür ederim

cok sevindim cnm senin adina gecebilirsin bi problem olmz heralde sen kndini ii hissediyosan bnde on cm deyim bn biraz zorlanmistim iki uc gundrde egzersiz yapmaya zamn bulamadim ins tez zamnda kurtulurz cnm

yani şimdi şöyle söyliyim biraz açık olacak ama isteksizlik pek yok yani duruma göre değişiyor nişanlımı çok seviyorum yani bazı zamanlar doğal olan kayganlık zaten geliyor o konuda sıkıntı yok gibi ama ben nasıl bişey oldğunu bilmiyorum belkide stresten ozamanlar gelmiyordur..ve evet en buyuk hatam yapamam diye kendimi şartlandırmam..

çok teşekkür ederim ben tam olarak kegel yapmıyorum ama tuvaletimi tutup bırakıyor gibi arada yapmaya çalışıyorum kendi kendime bide normal duruken o kaslarımızın nasıl olması gerekiyor? sanki normal duruken bile ben o kaslarımı açıyorum gibi geliyor tam nasıl olması gerektiğini bilmiyorum..

evet buraya girmeminde çok doğru olmadığını biliyorum ama bu konuyuda sizlerden başkasına sorup öğrenemem.. mail attım size..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben sorunumu yeneli bir yıl oluyor buraya girmemin nedeni yöntemini size anlatmak öncelikle 2011 eylül ayında evlendim ve 2012 ağustos ayına kadar yani toplamda 11 ay ilişiye giremedim sonra Haydar Dümen sadece bi kez konuşmada nasıl olurda sorunu çözer diye araştırırken internetten bir yerde buldum EMLA adında hissizlik veren bir krem öneriyormuş bir heves gittim kremi aldım kullandım ilk seferde krem çok fazla kaşıntı yaptı ve hissizlik vermedi bende hüsrana uğradım aradan bir kaç ay geçti bu kremi tekrar denemeye karar verdim prospektüsünde yazdığı şekilde uyguladım ve ilişkide ben hakim olmak için eşimin sadece yatmasını hiç bir şey yapmamasını istedim ve taamen ben üstte durarak kendim yaptım herşeyi ve fark etmeden bir de baktıkki istenen sonucu vermiş hiç
birşey hiç bir acı hissetmeden aynı zamanda eşimede krem sürüldüğü için oda bir şey hissetmedi ama en azından ben çok acıyacak diye düşündüğüm kızlık zarı patlaması durumunu atlattım daha sonra tabi ilişkilerimde yine korku hakimdi ama ben ilk bir kaç illişkimizdede eşime rica edip kremi kullandım çünkü ilk zamanlarda hafif bir sızı olabildiği ve bende çok fazla korkak olduğum için küçücük bir sızı yüzünden yine aynı duruma düşerim diye korktum sonra tabi kremi bıraktık ve hiç bir acı sızı yaşamadan kaybettiğim bir yılıma yanıyorum şimdi çünkü çok zor eşim destek oluyordu ama yeri gelincede yeter artık ben çocuk istiyorum ya hep böyle olursa hiç mi dzelmiyecek dediğinde kahroluyordum sizleri o kadar iyi anlıyorum ki bu yöntemi kullanıp bir kişi bile benim gibi kurtulsa bu illetten dünyalar benim olur.Bu arada ben krem kullandığım için ilk seferde acı olumu bilemem ama bugüne kadar çok acıdı diyen hiç bir arkadaşım olmadı kendinizi kasmadığınız zaman hiç bir sorun olmayacak lütfen biraz cesaret ALLAH hepinizin yardımcısı olsun sormak istediğiniz olursa ben yardımcı olurum.

sizin bu söylediklerinizi yapmam mümkün değil çok korkunç ya kendim hiç yapamam sanki eşim yapsa yapabilir ama kendim hiç mi hiç yapamam parmak bana çok korkunç geliyor bide birisi bana demiştiki birisnin kocası ilk gecede idrar yolnu parçalamış ya böyle bşy mümkünmü acaba yanlışlıkla idrar delğne denk gelrmi ya ben bndan çok korkuyorum ikiside aynı yerde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…