- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.741
Kızlar nasılsınız görüşemiyoruz uzun zamandır ?
arkadaşlar dün eş denemesi yaptım sonu hüsran yine.aparatları rahatlıkla alabiliyorum ama eş denemesinde olmuyor .eş denemsinde eşim altta oluyor ben üste ayaklarımın üstünde durarak denemeye çalışıyorum oda birkaç dk sonra ayaklarım ağrıdan titriyor. 1 haftadır kesintisiz yaptım egzersizi zeytinyağıyla cok yol katettim ama eş denemsinde olmuyor .moralim cok fena oldu ama kendime pes etmek yok yapıcam diye gaz verdim.burayı okuyunca başarmak için daha cok hırslanıyorum.kayınvalidem dün 2 sene oldu çocuk yapın diyor eğer olmuyorsa çocuğunuz tedavi diyor. içimden biz daha ilişkiye giremedik diye bar bar bağırdım .bana yardımcı olun bu eş denemsinde en kolay pozisyon ben nerde hata yapıyorum .
hemen kayıp girmiyor zaten yani hiç ilşkiye girmemiş bir bayanın vajisi dar oluyor ben ilk denememizde o kadar zorlmaya girmiyordu sonradan hemen kolayca yolunu blunca demiştim bu bu kadar genişmiymiş :) yani cnm iyice jelleyken zorlaman lazım girmiyor diye bırakmayın üst üste deneyin sabır ve ısrar gerkiyo tabi eşinde anlayışlı olmalı bu kadar uzun denemeyede erkeklerde sıkıntı oluyor sertleşmede biz onun için ilaç kullanmıştı eşim yoksa p.... çabuk sönerse yine deneyemeden kalıyorduk ama ilaç sayesinde uzun süre sertlik sağlanınca giriverdi afedersin açıkca yazıyorum belki faydası dokunur diye
eski bir vajiliyim :) çıkıcam ama gelince cvp yazarım
arkadaşlar dün eş denemesi yaptım sonu hüsran yine.aparatları rahatlıkla alabiliyorum ama eş denemesinde olmuyor .eş denemsinde eşim altta oluyor ben üste ayaklarımın üstünde durarak denemeye çalışıyorum oda birkaç dk sonra ayaklarım ağrıdan titriyor. 1 haftadır kesintisiz yaptım egzersizi zeytinyağıyla cok yol katettim ama eş denemsinde olmuyor .moralim cok fena oldu ama kendime pes etmek yok yapıcam diye gaz verdim.burayı okuyunca başarmak için daha cok hırslanıyorum.kayınvalidem dün 2 sene oldu çocuk yapın diyor eğer olmuyorsa çocuğunuz tedavi diyor. içimden biz daha ilişkiye giremedik diye bar bar bağırdım .bana yardımcı olun bu eş denemsinde en kolay pozisyon ben nerde hata yapıyorum .
Selam Canım iyiyim sen nasılsın ?
Artık eskilerden pek gelen olmuyor
Hayat nasıl gidiyor :)
Canım ilk etapta 10 cm zorlayabilir. Fakat sakın vazgeçme. 10 cm den sonrası eş denemesi. Yolun sonundasın sakın vazgeçme.
Ben de vajiyi yenmeden önce aşılama ya da tüp bebeğe karar vermiştim ama doktor bunun ileride daha çok sorun olacağını söylemişti. 7,5 yıldan sonra vajiyi yenip hamile kalmıştım.
Canım şimdiden vajiliyim diye strese girme. İlk gece neler yaşayacağını bilemezsin. Bende de öyle çok yoğun bir ilk gece korkusu yoktu ama uzun seneler çektim bunu.
merhaba bende yeni üye oldum kızlar ben nişanlıyım yaza düğünüm var ve ilk geceden ciddi korkuyorum.. oraya bişeyin girecek olması düşüncesi beni çok korkutuyor aklımda almıyor küçücük yer sonuçta.. benim gibi çok korkan bi arkadaşım yeni evlendi ve onunda vaji olduğunu öğrenince iyce tedirgin olmaya başladım.. sizce benim bu korkularımda vaji olacağım anlamınamı geliyorlütfen tecrübeli birileri bana yardımcı olsun.. zaman zaman bu konuyu düşünüp ağladığım bile oluyor.. :2:
merhaba bende yeni üye oldum kızlar ben nişanlıyım yaza düğünüm var ve ilk geceden ciddi korkuyorum.. oraya bişeyin girecek olması düşüncesi beni çok korkutuyor aklımda almıyor küçücük yer sonuçta.. benim gibi çok korkan bi arkadaşım yeni evlendi ve onunda vaji olduğunu öğrenince iyce tedirgin olmaya başladım.. sizce benim bu korkularımda vaji olacağım anlamınamı geliyorlütfen tecrübeli birileri bana yardımcı olsun.. zaman zaman bu konuyu düşünüp ağladığım bile oluyor.. :2:
merhaba,
bende vajınusmusu yasıyorum.daha basarmadım ancak basarıcagımı bılıyorum ...gereklı ıstek ve basarma azmı olduktan sonra karamsarlıktan uzaklasıp adımlar atmalısınız.Ben 7 ekımde evlılıgımın 1 yılını doldurucam yaptıgım en buyk hata kendımı sclayıp ıcıme kapanmak esımı uzaklastırmak ve hayatımın 1 yılını zından etmek oldu suanda esımın destegını de arkama alarak yenı bır tedavı surecıne gırdık suanda egzersızlerımın cogu sevıyesını atlattım zaferime yaklastıgımı bılıyorum.Lütfen bu yazıyı okuyan herkez sorunu devam edenler bn daha yenememıs bırı olarak karamsarlıga dusmemenızı asla pes etmemenızı dılıyorum..Bu sadce bnm basıma geldı dıye dusunmeyın sayısızca ınsan var bu bır KUSUR degıl kendınızı sakın suclamayın...Kım esıyle bırlıkte olabılmeyı ıstemezkı ANNe olmayı sız buna yakınsınız azmedın ve korkularınızla yuzlesın ...Umarım bende en yakında basarı hıkayemı sızlerle paylasırım...GEREKLİ OLAN GÜÇ SİZDE VAR UNUTMAYIN...iLknryNs <3
9 cme devam etcem canım.dr a gittim de ne olcağım meçhul orda da.3 4 ayda bitecek dedi.eşimde çok uzun sürecek kendimiz halldelim diyor.ayrıca yasakları da var.yani burdayım zaten bir sonraki randevu bir ay sonra.işte memlekete gidip gelince ben de devam edicem buralardayım yine :)
arkadaşlar çok mutlu ve heycanlıyım sanırım bende yenecem artık çok çok mutluyum duygularımı anlatamam sizlere şuan allah hepimizin uardımcısı olsun.mumla 8cmlik aparat yapmıştım bugun tamamını aldım sonra 10 cmlik aparatlada deneyim dedim yarısını aldım sonra bıraktım zamanım olmadığı için hiç acı yok hakkettende kayıp gitti bugun iki saat uğraştım ama değdi çok mutluyum şimdi 8cmdrn sonra 10 cme geçmem normalmi yoksa 9 cmmi yapsam önce şimdiden çok teşekkür ederim
bence vajinismus olduğun anlamına gelmiyor.Denemeden vajinismus olduğuna karar veremezsin.Sana şöyle bir örnek vereyim bende hiç korkmuyordum eşimide çok severek evlendim ama vajinismusla 9 ay boyunca uğraşıp 9. ayın sonunda ancak yendim.Sakın ama sakın korkma çünkü korkulacak birşey yok çok kolay birşey. Senin o küçük dediğin yer o kadar esneyebilen bir yer ki...Bir balon gibi düşün balon şişmeden küçüktür ama şişirdikçe kocaman olur.vajinada gerçekten çok esnek düşün bir bebek kafası çıkıyor ben balayımı zehir etmiştim böyle basit birşeyden sen şimdiden kendini korkutup asla buna izin verme.sana tavsiyem nefes egzersiizleri yap ve rahat ol gerisi çok kolay bir de ilk sefer için kayganlaştırıcı kullanabilirsin daha rahat olur.Sadece bir baskı hissedeceksin öyle düşündüğün gibi bir acı kanama yok .Rahat ol kendini şimdiden ben yapamam diye şartlandırma herkes yapmış benim gibi bir korkak yaptığına göre herkes yapar:)Lütfen kendini şimdiden üzme OLACAK emin ol:):)
canım sen bize bakma saçma sapan hikayelerle kafamızı doldurduk böyle olduk. eskilerde kadınlar böylemiymiş. ilk geceden çocuk bile yapmışlar hep. birincisi bunu bir iş olay olarak görme. doğal bi süreç bu. korkman çok normal daha önce hiç kullanmadığın bir bölge. orası gayet geniş p...nin dokusuyla anahtar kilit ilişkisi gibi bir tamamlaması var. sen şimdi sadece eşin olacak insanla mutlu bir birliktelik yaşayacağını hayal et. o zamana kadar da sayfanın başında kegel egzersizleri kısmı var onu oku. onlara çalış
canım ben sana özel msj atıyorum birazdan lütfen bu konuda korkma ve şimdilik sadece sana atacağım maili oku yanlış bildiğimiz şeyleri anlatırsam rahatlayacağına inanıyorum. onun dışında da lütfen evlenip denemeden bu siteye girme tatlım , çünkü burda yılların birikmiş yalan yanlış korkularıyla gelen arkadaşlar var bu yazışmalar seni gereksiz yere olumsuz etkiler.
cnm bilmiyorum ama vajili olmssun gbi geliyo diger arkadslarda soylesin fikrini bn kndimden ornk vereyim evlenmeden oncevyapamiycagmi biliyidum ackcasi anneme faln diyodum bn yapamam olurum diyodum annmde tabi ole olur el ogluda sni bekler diyidu nitekim evlndim ve olmadi besyil oldu evleneli ins yavs yavs asicam sna diycem aklindan o geceyle ilgili tum duydklarini bildiklerini at burayi oku surkli basari hikayelerini oku sormk istedigin bisy olnca acik acik sor cekinme nisanlin anlaysliysa ve sna ilimli yaklasrsa allahin izniyle bisy olmz ama sacma sapan knusanlari hic duyma cevrendekileri vajinanin ici bombos alan oradan cocuk cikiyo dusun hatta aynanin karsisina gec vajinani incele dokun orasida senin bi parcan untma aynanin karsisnda ikin ikndikca acildigini gorcksin snra serce parmagini guzelce yagla ve vajinanagotur dokun ve yavasca ittir asagi dgru itir serce parmagn girnce tut biraz orda snra isaret parmagini dene yainca orta parmk snra her ili parmk inan acimiycak kafanda surkli bnu dusnme okadar buyutme anladnmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?