Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sana özel mesaj yolladim

Allah sağlıcakla, kolaylıkla, kucağınıza almayı nasip etsin inş. bişey soracaktım vajiliyken bebek sahibi olunuyormu ? nasıl oldu :26:

tmm cnm parmak ypma sadece nefes egzersizleri yap cnku nefes egzersizleri vajina kaslarini guclendiriyo iliski kolay oluyo sana o idrar yolunu parcalams diyen kafayi yemis abartmis yani oyle bisey yok idrar deligi vajinanin ustunde ilk defa snden duydum cnm oyle bisey yok boyseylere inanma gercekten vajinanin ici kocaman bi alan buna inan aklindaki tum olumsuzluklari sil zatn vajili olanlar niye oluyo cahil cahil yalan yanlis seyler qnlatiyolar bekar insanlarun yanindz ondan ama oyle bisey kesinlikle yok

purple_night:
çok teşekkür ederim ben tam olarak kegel yapmıyorum ama tuvaletimi tutup bırakıyor gibi arada yapmaya çalışıyorum kendi kendime bide normal duruken o kaslarımızın nasıl olması gerekiyor? sanki normal duruken bile ben o kaslarımı açıyorum gibi geliyor tam nasıl olması gerektiğini bilmiyorum..

canım ne sormak istediğini tam anlamadım ama tuvaletini tuttuğun an yani idrarın gelmesini önlediğin anda kendini yani o bölgeyi sıktığın an kaslarını da sıktığın anlamına geliyor. idrarı bıraktığın an zaten normal pozisyon. tam idrarı tutarken nereyi sıktığını iyice kavra. sonra normal hayatta da sanki idrarını tutuyormuş gibi sık sonra bırak.normalde oradaki kaslar gevşek açmıyorsun yani. sıktığın anda da kasılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
cok sevindim cnm senin adina gecebilirsin bi problem olmz heralde sen kndini ii hissediyosan bnde on cm deyim bn biraz zorlanmistim iki uc gundrde egzersiz yapmaya zamn bulamadim ins tez zamnda kurtulurz cnm

inş canım allah sesimizi duysun inş bizi bu dertten kurtarsın.

o aptal hikayeyi ben de dinlemiştim ve bunun gibi bir çok hikaye yok kitlenenler yok parçalamalar... şu anda bir vajiliyim ama yeneceğimi biliyorum Allahın izniyle. ilk gece eşim denemeye geçtiği anda o hikayeler bir film şeridi gibi geçti:)) hayır orası değil dur daha mı aşağıdaydı ne neresiydi yanlış yere giriyor:)))))) sonra kalktım gittim. arkadaşım bunlar bilinçsizlikten kaynaklanıyor. sen şimdi öncelikle vajina resimleri bul incele tanı sonra kendi organını tanı, ilk başta itici gelir ama sonra alışırsın. zaten o delik idrar deliğinin de altında ve çok daha büyük. idrar deliği o kadar küçükki çizgi halinde. sen deliğin yerini öğrendin mi bu kaygıların da geçecek. o anda gerekli ıslanma sağlandıktan sonra yavaş yavaş deneyeceksiniz eşinle. e tabi bu da bir yol pat diye girmez azar azar nefes alıp vererek yerleşecek ilk günler o duyguya alışacaksın sonra zevk alacaksın. bu bir süreç. bence buradaki şeyleri okuman sakncalı değil özellikle bu sorunu yenmiş arkadaşlardan güzel bilgiler edinebilirsin. ben buradan o kadar çok şey öğrendim ki. bu site sayesinde aşıyorum problemimi. sen de oku öğren güzelce beynini temizle tüm soru işaretlerini gider bir daha da üzerine düşme zamanı gelince su akar yolunu bulur

Olmaz Canim tabiki detayli icinide surdunmu ???
içine sürmüyorsun kenarlarına sürmen yeterli eşinde azıcık uç kısmına sürerse sana değdiğinde zaten sen içerdeykende hissetmiyorsun ben iç kısmına kendim sürmedim ama eşimede bulaştığı için içerdekende hissetmedim gözümle görmesem girdiğine inanmayacaktım neredeyse o derece bir şey hissetmedim.

Cok Tesekkür ederim yani etkisi oluor bi sararlida degil yani biraz insan rahat edior kazmiyorsun kendini sen egsersiz yaptinmi peki

Cok Tesekkür ederim yani etkisi oluor bi sararlida degil yani biraz insan rahat edior kazmiyorsun kendini sen egsersiz yaptinmi peki
gittiğim doktor sadece parmak egzersizi yap dedi ama ben asla yapamıyordum çok korkuyordum sanki içerde bir duvar var ve onu aşamıyorum diyordum.doktorda çare olamadı yani egzersiz falan yapamayacak durumdaydım bende zaten kremi sürünce girerken hissetmediği içi kasamıyor insan kendini.

size nacizane tavsiyem eş denemesinde şu yöntemi uygulayın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
ilk sayfayı biraz incelerseniz işinize yarayacağına inanıyorum.

merhaba canım bende 3 kasımda evlendım bırıncı yılımıza gırıcez bır ay sonra.bende senın gıbı düşünüyorum kesınlıkle umutsuz degılımm yenmek ıstıyorum bızde herkes gıbyız beynımızın bıze oynadığı bı oyunun ıcındeyız..benım tek hatam ertelemıs olmam bu ay olur dıer ay olur derken 1 senem gectı. . .hastalığım bıtınce egzersizlere baslıycam kararlılık ve emın adımlarla ılerlemek ıstıyorum..bırbırımıze destek olalım..sen nasıl bır yol ızledın bu süreçte ben daha baslamadımm..ınsallah bızde başarı oykulerımızı paylaşırız:)

Evet o yuzden iste egsersiz yapanlari cok heves ediorum onlarin cok az kaldi yenerler. Siz kac gib sonra normal oldu kremsiz

Evet o yuzden iste egsersiz yapanlari cok heves ediorum onlarin cok az kaldi yenerler. Siz kac gib sonra normal oldu kremsiz
2 kere falanda kremle yaptık ama sonra bıraktım taimamen bir kere olunca korkunu yeniyorsunda ben yinede ilk seferlerde acır falan henüz dardır dedim sen alacakmısın kremi gelişmelerden mutlaka haberdar et ama inş bnm gibi bu sorunu aşmış olarak yazarsın kullandıktan sonra

Özel mesaj Dan yolladim Canim Burda uzun olur diye

ben sana mail atmıştım ama cvp gelmedi

yani ben en çok sanırım bundan korkuyorum çunku ney nerde bilmiyorum

canım ne sormak istediğini tam anlamadım ama tuvaletini tuttuğun an yani idrarın gelmesini önlediğin anda kendini yani o bölgeyi sıktığın an kaslarını da sıktığın anlamına geliyor. idrarı bıraktığın an zaten normal pozisyon. tam idrarı tutarken nereyi sıktığını iyice kavra. sonra normal hayatta da sanki idrarını tutuyormuş gibi sık sonra bırak.normalde oradaki kaslar gevşek açmıyorsun yani. sıktığın anda da kasılıyor.[/QUOTE]

anladım sanırım şimdi normal otururken yani normal hayattayken idrarı yapıyormuş durumda kaslar gevşek olması gerekiyor.. sanki günlük hayatta farkında olmadan o kaslarımla çok oynuyorum ben

çok teşekkür ediyorum msjn bana çok umut verici oldu yani aslında resimlere bakıyorum ama yinede ya yanlış bi yere giderse diyede düşünüyorum açıkçası.. bide ben biraz takıntılı bi insanım herşeyin en ince ayrıntısını düşünüyorum bi sürü sorular dolanıyor aklımda..

Arkadaşlar bende bir vajinismusluyum,buradan çook şey öğrendim.vajinamı bu site sayesinde tanıdım.çok araştırdım,çok bilgi edindim,egzesiz yapmayıda öğrendim.iki parmaga kadar sokuyorum.hatta mumda soktum,o kadar kolay giriyorki,girdigini bile hissetmiyorum.bu beni çok heveslendirdi hergün egzersiz yapar oldum.bu aralar mumu kalınlaştıracaktım kiii, iki üç gündür mantar enfeksiyonuna yakalandıgımı farkettim.nasıl oldu anlamadım,neden olur onuda bilmiyorum,o bölgenin temizligi konusunda titizimde.o bölgenin kenarları acımaya başladı egzersiz yapamaz oldum.benim gibi mantar enfeksiyonu olan arkadaşlar bana bilgi verirlerse çok sevinirim.bu durumda egzersiz yapmalımıyım,ve bu enfeksiyonun tedavisi hakkında bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…