- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.761
canım seninle msn de konuştuk mu hiç msn burdaki isimleri unutuyorum çünkü, eğer ki konuşmadıysak ayrıntılı bir konuşalım msn açamıyorum malum sadece mail atabilirim, msn adresim yoksa özelden yazıyorum lütfen mail at bana, bakalım birşeyler yapabilecekmiyiz.
krem kutusunun içinde küçük küçük tüpler halinde bir tüp bi sefer için yetiyor bir tüp sürdükten sonra sürdüğün bölgyi içinden çıkan bant gibi şeyler var onla 15-20 dakika kapatım bekliorsun sonra zaten hissizlik olduğunu anlıyorsunemla nasıl kulladın nekadar sürdün
Arkadaşlar ben sorunumu yeneli bir yıl oluyor buraya girmemin nedeni yöntemini size anlatmak öncelikle 2011 eylül ayında evlendim ve 2012 ağustos ayına kadar yani toplamda 11 ay ilişiye giremedim sonra Haydar Dümen sadece bi kez konuşmada nasıl olurda sorunu çözer diye araştırırken internetten bir yerde buldum EMLA adında hissizlik veren bir krem öneriyormuş bir heves gittim kremi aldım kullandım ilk seferde krem çok fazla kaşıntı yaptı ve hissizlik vermedi bende hüsrana uğradım aradan bir kaç ay geçti bu kremi tekrar denemeye karar verdim prospektüsünde yazdığı şekilde uyguladım ve ilişkide ben hakim olmak için eşimin sadece yatmasını hiç bir şey yapmamasını istedim ve taamen ben üstte durarak kendim yaptım herşeyi ve fark etmeden bir de baktıkki istenen sonucu vermiş hiç
birşey hiç bir acı hissetmeden aynı zamanda eşimede krem sürüldüğü için oda bir şey hissetmedi ama en azından ben çok acıyacak diye düşündüğüm kızlık zarı patlaması durumunu atlattım daha sonra tabi ilişkilerimde yine korku hakimdi ama ben ilk bir kaç illişkimizdede eşime rica edip kremi kullandım çünkü ilk zamanlarda hafif bir sızı olabildiği ve bende çok fazla korkak olduğum için küçücük bir sızı yüzünden yine aynı duruma düşerim diye korktum sonra tabi kremi bıraktık ve hiç bir acı sızı yaşamadan kaybettiğim bir yılıma yanıyorum şimdi çünkü çok zor eşim destek oluyordu ama yeri gelincede yeter artık ben çocuk istiyorum ya hep böyle olursa hiç mi dzelmiyecek dediğinde kahroluyordum sizleri o kadar iyi anlıyorum ki bu yöntemi kullanıp bir kişi bile benim gibi kurtulsa bu illetten dünyalar benim olur.Bu arada ben krem kullandığım için ilk seferde acı olumu bilemem ama bugüne kadar çok acıdı diyen hiç bir arkadaşım olmadı kendinizi kasmadığınız zaman hiç bir sorun olmayacak lütfen biraz cesaret ALLAH hepinizin yardımcısı olsun sormak istediğiniz olursa ben yardımcı olurum.
canım sana cvp yazmıştım ama özel mesaj atamassınız diye uyarı geliyor siteye yeni üye olduğum için burdan yazsam sıkıntı olur muCanim sana özel mesaj yolladim
canım sana cvp yazmıştım ama özel mesaj atamassınız diye uyarı geliyor siteye yeni üye olduğum için burdan yazsam sıkıntı olur mu
arkadaşlar 1 hafta sonra doğum yapıcam ama vajiyim sezeryan diyo doktorlar birde alttan muayane edecekler çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum. normal doğum yapmak istiyorum vaji olupda normal doğum yapan var mı arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın...
sizin bu söylediklerinizi yapmam mümkün değilçok korkunç ya kendim hiç yapamam sanki eşim yapsa yapabilir ama kendim hiç mi hiç yapamam parmak bana çok korkunç geliyor bide birisi bana demiştiki birisnin kocası ilk gecede idrar yolnu parçalamış ya böyle bşy mümkünmü acaba yanlışlıkla idrar delğne denk gelrmi ya ben bndan çok korkuyorum ikiside aynı yerde sanırım
cok sevindim cnm senin adina gecebilirsin bi problem olmz heralde sen kndini ii hissediyosan bnde on cm deyim bn biraz zorlanmistim iki uc gundrde egzersiz yapmaya zamn bulamadim ins tez zamnda kurtulurz cnm
sizin bu söylediklerinizi yapmam mümkün değilçok korkunç ya kendim hiç yapamam sanki eşim yapsa yapabilir ama kendim hiç mi hiç yapamam parmak bana çok korkunç geliyor bide birisi bana demiştiki birisnin kocası ilk gecede idrar yolnu parçalamış ya böyle bşy mümkünmü acaba yanlışlıkla idrar delğne denk gelrmi ya ben bndan çok korkuyorum ikiside aynı yerde sanırım
içine sürmüyorsun kenarlarına sürmen yeterli eşinde azıcık uç kısmına sürerse sana değdiğinde zaten sen içerdeykende hissetmiyorsun ben iç kısmına kendim sürmedim ama eşimede bulaştığı için içerdekende hissetmedim gözümle görmesem girdiğine inanmayacaktım neredeyse o derece bir şey hissetmedim.Olmaz Canim tabiki detayli icinide surdunmu ???
içine sürmüyorsun kenarlarına sürmen yeterli eşinde azıcık uç kısmına sürerse sana değdiğinde zaten sen içerdeykende hissetmiyorsun ben iç kısmına kendim sürmedim ama eşimede bulaştığı için içerdekende hissetmedim gözümle görmesem girdiğine inanmayacaktım neredeyse o derece bir şey hissetmedim.
gittiğim doktor sadece parmak egzersizi yap dedi ama ben asla yapamıyordum çok korkuyordum sanki içerde bir duvar var ve onu aşamıyorum diyordum.doktorda çare olamadı yani egzersiz falan yapamayacak durumdaydım bende zaten kremi sürünce girerken hissetmediği içi kasamıyor insan kendini.
Cok Tesekkür ederim yani etkisi oluor bi sararlida degil yani biraz insan rahat edior kazmiyorsun kendini sen egsersiz yaptinmi peki
size nacizane tavsiyem eş denemesinde şu yöntemi uygulayın
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
ilk sayfayı biraz incelerseniz işinize yarayacağına inanıyorum.
gittiğim doktor sadece parmak egzersizi yap dedi ama ben asla yapamıyordum çok korkuyordum sanki içerde bir duvar var ve onu aşamıyorum diyordum.doktorda çare olamadı yani egzersiz falan yapamayacak durumdaydım bende zaten kremi sürünce girerken hissetmediği içi kasamıyor insan kendini.
2 kere falanda kremle yaptık ama sonra bıraktım taimamen bir kere olunca korkunu yeniyorsunda ben yinede ilk seferlerde acır falan henüz dardır dedim sen alacakmısın kremi gelişmelerden mutlaka haberdar et ama inş bnm gibi bu sorunu aşmış olarak yazarsın kullandıktan sonra
Evet o yuzden iste egsersiz yapanlari cok heves ediorum onlarin cok az kaldi yenerler. Siz kac gib sonra normal oldu kremsiz
2 kere falanda kremle yaptık ama sonra bıraktım taimamen bir kere olunca korkunu yeniyorsunda ben yinede ilk seferlerde acır falan henüz dardır dedim sen alacakmısın kremi gelişmelerden mutlaka haberdar et ama inş bnm gibi bu sorunu aşmış olarak yazarsın kullandıktan sonra
canım ben sana özel msj atıyorum birazdan lütfen bu konuda korkma ve şimdilik sadece sana atacağım maili oku yanlış bildiğimiz şeyleri anlatırsam rahatlayacağına inanıyorum. onun dışında da lütfen evlenip denemeden bu siteye girme tatlım , çünkü burda yılların birikmiş yalan yanlış korkularıyla gelen arkadaşlar var bu yazışmalar seni gereksiz yere olumsuz etkiler.
tmm cnm parmak ypma sadece nefes egzersizleri yap cnku nefes egzersizleri vajina kaslarini guclendiriyo iliski kolay oluyo sana o idrar yolunu parcalams diyen kafayi yemis abartmis yani oyle bisey yok idrar deligi vajinanin ustunde ilk defa snden duydum cnm oyle bisey yok boyseylere inanma gercekten vajinanin ici kocaman bi alan buna inan aklindaki tum olumsuzluklari sil zatn vajili olanlar niye oluyo cahil cahil yalan yanlis seyler qnlatiyolar bekar insanlarun yanindz ondan ama oyle bisey kesinlikle yok
o aptal hikayeyi ben de dinlemiştim ve bunun gibi bir çok hikaye yok kitlenenler yok parçalamalar... şu anda bir vajiliyim ama yeneceğimi biliyorum Allahın izniyle. ilk gece eşim denemeye geçtiği anda o hikayeler bir film şeridi gibi geçti:)) hayır orası değil dur daha mı aşağıdaydı ne neresiydi yanlış yere giriyor:)))))) sonra kalktım gittim. arkadaşım bunlar bilinçsizlikten kaynaklanıyor. sen şimdi öncelikle vajina resimleri bul incele tanı sonra kendi organını tanı, ilk başta itici gelir ama sonra alışırsın. zaten o delik idrar deliğinin de altında ve çok daha büyük. idrar deliği o kadar küçükki çizgi halinde. sen deliğin yerini öğrendin mi bu kaygıların da geçecek. o anda gerekli ıslanma sağlandıktan sonra yavaş yavaş deneyeceksiniz eşinle. e tabi bu da bir yol pat diye girmez azar azar nefes alıp vererek yerleşecek ilk günler o duyguya alışacaksın sonra zevk alacaksın. bu bir süreç. bence buradaki şeyleri okuman sakncalı değil özellikle bu sorunu yenmiş arkadaşlardan güzel bilgiler edinebilirsin. ben buradan o kadar çok şey öğrendim ki. bu site sayesinde aşıyorum problemimi. sen de oku öğren güzelce beynini temizle tüm soru işaretlerini gider bir daha da üzerine düşme zamanı gelince su akar yolunu bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?