Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen geliyorsun bende gidiyorum memlekete eşimle :)bizim ki çapa değil bakırköy canım.bende erken regli oldum bi türlü daha fazla ilerleme sağlayamadım ne olduysa.birleşme yakınlaşma yok , evde kendi yaptığım egzersizler de yok işte istersem kitap okuyabileceğimi felan söyledi.terapiye devam etmek de kararsızız.eşimin işleri yoğun her defasında gidip gelmek zor ayrıca süreyi uzun tutuyorlar.kongreler seminerler felan var ancak gün verebiliyorlarmış.şöyle düşündüm 3 4 aya kadar bitecekmiş.sonrasında eşime de terapi + alışma süresine girecez derken yine yaz gelecek.bu kadarı bizi zorlayacak.ben ne dicem ki herkse her yıl kpss ye hazırlanıyorum diyorum çocuk soranlara.dua bekliyorum arkadaşlar sizlerden de....

mantar için doktorlar genelde fitil krem bazen de hap felan veriyorlar.öncelikle enfeksiyon oluğundan emin olmalısı bence.muayene olsan iyi olur dr versin kararı.egzersizlerini neyle yapıyorsun? onlara da dikkat et bazen çokm uğraştırıyor mantar bizleri.bol bol da su iç geçmiş olsun

arkadaşlar bende regliyim bir yandan da izne çıkmadan egzersiz yapayım diyorum bu vajinal tamponlarla egzersiz yapan varmıı ?? ve nasıl yapılıyor bana yazabilir mi lütfen?

sende de mantar sorunu var mı?internetten araştırdım bütün belirtilr bende mevcut.peynir kesiği akıntı geliyor sürekl,bazen biraz kaşınıyor ve yanma var.bu durumda egzersiz yapmalı mıyım ki acaba?egzersizlerimi yaparken kayganlaştırıcı kullanıyorum,kayganaştırıcı bittigi zaman bebe yagı kullanıyorum.

hayır bende yok şu anda.ama zaman zaman yaşıyorum senin gibi.alternatifleri de araştır bitkisel olarak.bakarsın bitmezse de git tabii doktora.ne kadar rahatsız ettiğine bağlı sorunun bence egzersiz yapmanda.bebe yağı bende de yapmıştı bir dönem.

Sakin pes etmeyin ben 3 yil cektim bu illeti sonunda 1 haftada 1 kitap sayesinde yendim enson mum ile kalinlastigim aparata uyusturucu sprey siktim ve icimde beklettim uyusunca hemen es denemesi yaptik yatagin uc kisminda denedik oldu simdi cocuk sahibi olmal istiyorum 3 yildir kabu
s giniydi sakin pes etmeyiiiiiiiiiiinnn

slm bndede var mantar sorunu malesef suan yok ama yilda iki uc kez oluyo bna dedigin gbi sut kesigi gbi akinti kasinti sizlar bide cok fena oluyorm bn cok kasiniyo bnce egzersuz yapma dahada azdirir mantari bn dk.gttim bivkrem bi fitil verdi krem daha beter yapti bni fitilude kullanamadm vajiliboldugum icin bi tanidigim bi krem vermsti bna o ck iyi geliyo bna bnde bugn burda sorcaktim bndecmantar var bide kucuklugumden beri akintim var bnim akinti demk iltihap demk bi nevi bu sorunn iliskiye girmemi zorlastirirmi vrya biyerde okumstum vajinadaki iltihap ve akinti iliskiye girerken agriya neden olabiliyomus bide cocugumn olmasini engellermi acaba

slm ne guzel ins bizde kurtuluruz bnde bescyildir evliyim ve hala vajinusmusum ins bnde asicam ama hala korkularim devam ediyo 10cm aparttayim ilk denemelerde yapamamstum dun yaptim ve cok rahat oldu ins devami gelir okudugun kitap neydi bnde cem kecenin kitabini okuyorm faydasi oluyo bizede dua ett

teşekkür ederim zeycanım.inşallah en kısa zamanda geçer çünkü egzeriz yapmak istiyorum.geçmezse doktora giderim.

arkadaşlar bende regliyim bir yandan da izne çıkmadan egzersiz yapayım diyorum bu vajinal tamponlarla egzersiz yapan varmıı ?? ve nasıl yapılıyor bana yazabilir mi lütfen?

slm cnm nasilsin ben on cm aparati almayi becerdim sonucta demkki o gun yonuvayarlayamadim ins devami gelir gecen bi arkadas yazmisti vajinal tampon falan diye ogrensem bnde yaparim aslinda eczacilar bilmezmi

çocuk konusunda henüz bilgim yok,olur mu olmaz mı bilmiyorum,ama inşallah olur.bu mantar ne kadar sürede geçer.

çocuk konusunda henüz bilgim yok,olur mu olmaz mı bilmiyorum,ama inşallah olur.bu mantar ne kadar sürede geçer.

bnde bir haftayi buluyo sen ilk defami oldun doktor bna satenli ic camasiri giymiycesin iste vajina bolgesini temz tutcaksin her lavabodan snra yikayip kuliycaksin dedi bode acili yiyeceklerde yapabiliyo bn aciyi cok sevrim mrsela oda etkiliyebiliyo

Artık eskisi kadar kasmıyorum kendimi iki parmak 2. boğuma kadar alabiliyorum acı hissetmiyorum sizce geçmelimiyim eş denemesine yine hüsrana uğramaktan korkuyorum...

ya bu yatağın ucunda yapma nasıl oluyor çözemedim:44:

slm cnm nasilsin ben on cm aparati almayi becerdim sonucta demkki o gun yonuvayarlayamadim ins devami gelir gecen bi arkadas yazmisti vajinal tampon falan diye ogrensem bnde yaparim aslinda eczacilar bilmezmi

iyiyim canım sağol sen nasılsın.iyi yapmışşın ya 10 cm i de aldın eş denemesi de yaparsın inşallah yakında.10 cm i alırken zorlandınmı?bende regli olduğum için bişey yapamıyorum malesef.eczacılar bilirler ama regli için aldığımı sanarlar.ben egzersizi onla yapabilicek miyim acaba bilmiyorum zaten bu hafta gidiyoruz dönüşte başlıycam artık

(a.slm)idi mantar sorununu hemen hemen hepimiz yaşıyoruz.geçiyor ama benimki çok uzun sürmüyor.annem maydonoz suyu da iyi gelir derdi içerdik biz kardeşlerimle.smear testi hiç yaptırmadın değil mi onda da sonuçlar çıkıyor.akıntı gelmesi birleşmeyi zorlaştırıyormuş ağrı da zorlaştığı için olsa gerek.kaşıntı da çok fena yakıyor.hamileliğe engel diye biliyorum bende.çünkü parazitler tüpleri tıkıyormuş bazı kadınlarda.akıntı deyip geçmemek gerek..

merhaba canım, herkeste aynı pozisyon işe yarayacak diye bi şey yok ama ben sana bi pozisyon önericem. yatağın en ucuna gelip bacaklarını acmayı dene(eşin ayakta olacak tabi). hani jinekolojik muayenelrde bayanları bi şeye yatırıyolar ya çatal gibi bi şeye bacaklarını koyuyolar işte o şekildeki pozisyon. bi de denerken kaykanlaştırıcıyı tavsiye ediyorum.eş denemesine ilk olarak p.. başıyla başlayın onu rahat rahat yapmaya başladıktan sonra tamamını deneyin derim. hiç strese girme canım ben de yaşadım stres sadece zorlaştırıyor ve uzatıyor bu süreci kendine ve eşine güven inşallah olucak bu iş:)

şu resimdeki gibi yani:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…