- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.781
tamam canım merakla bekliyorum haberlerini ben de artık memleketten eşimin yanına dönüyorum p.tesi bekleyin benimde haberlerimi :)
doktor ne gibi yasaklar verdi ayrıca merak ettim çapaya mı gidiyosun canım aslında sen çok iyi ilerledin var ya 9 cmdeysen süper bi ilerleme kaydetmişsin eşin de bi bakıma haklı ama tabi ki destek almak da çok iyi olur
yorumsuzdr a ihtiyacın yok senin yok dediiim
canım sayfana bak uyarı gelmiş
Arkadaşlar bende bir vajinismusluyum,buradan çook şey öğrendim.vajinamı bu site sayesinde tanıdım.çok araştırdım,çok bilgi edindim,egzesiz yapmayıda öğrendim.iki parmaga kadar sokuyorum.hatta mumda soktum,o kadar kolay giriyorki,girdigini bile hissetmiyorum.bu beni çok heveslendirdi hergün egzersiz yapar oldum.bu aralar mumu kalınlaştıracaktım kiii, iki üç gündür mantar enfeksiyonuna yakalandıgımı farkettim.nasıl oldu anlamadım,neden olur onuda bilmiyorum,o bölgenin temizligi konusunda titizimde.o bölgenin kenarları acımaya başladı egzersiz yapamaz oldum.benim gibi mantar enfeksiyonu olan arkadaşlar bana bilgi verirlerse çok sevinirim.bu durumda egzersiz yapmalımıyım,ve bu enfeksiyonun tedavisi hakkında bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim.
mantar için doktorlar genelde fitil krem bazen de hap felan veriyorlar.öncelikle enfeksiyon oluğundan emin olmalısı bence.muayene olsan iyi olur dr versin kararı.egzersizlerini neyle yapıyorsun? onlara da dikkat et bazen çokm uğraştırıyor mantar bizleri.bol bol da su iç geçmiş olsun
sende de mantar sorunu var mı?internetten araştırdım bütün belirtilr bende mevcut.peynir kesiği akıntı geliyor sürekl,bazen biraz kaşınıyor ve yanma var.bu durumda egzersiz yapmalı mıyım ki acaba?egzersizlerimi yaparken kayganlaştırıcı kullanıyorum,kayganaştırıcı bittigi zaman bebe yagı kullanıyorum.
sende de mantar sorunu var mı?internetten araştırdım bütün belirtilr bende mevcut.peynir kesiği akıntı geliyor sürekl,bazen biraz kaşınıyor ve yanma var.bu durumda egzersiz yapmalı mıyım ki acaba?egzersizlerimi yaparken kayganlaştırıcı kullanıyorum,kayganaştırıcı bittigi zaman bebe yagı kullanıyorum.
Sakin pes etmeyin ben 3 yil cektim bu illeti sonunda 1 haftada 1 kitap sayesinde yendim enson mum ile kalinlastigim aparata uyusturucu sprey siktim ve icimde beklettim uyusunca hemen es denemesi yaptik yatagin uc kisminda denedik oldu simdi cocuk sahibi olmal istiyorum 3 yildir kabu
s giniydi sakin pes etmeyiiiiiiiiiiinnn
hayır bende yok şu anda.ama zaman zaman yaşıyorum senin gibi.alternatifleri de araştır bitkisel olarak.bakarsın bitmezse de git tabii doktora.ne kadar rahatsız ettiğine bağlı sorunun bence egzersiz yapmanda.bebe yağı bende de yapmıştı bir dönem.
arkadaşlar bende regliyim bir yandan da izne çıkmadan egzersiz yapayım diyorum bu vajinal tamponlarla egzersiz yapan varmıı ?? ve nasıl yapılıyor bana yazabilir mi lütfen?
slm bndede var mantar sorunu malesef suan yok ama yilda iki uc kez oluyo bna dedigin gbi sut kesigi gbi akinti kasinti sizlar bide cok fena oluyorm bn cok kasiniyo bnce egzersuz yapma dahada azdirir mantari bn dk.gttim bivkrem bi fitil verdi krem daha beter yapti bni fitilude kullanamadm vajiliboldugum icin bi tanidigim bi krem vermsti bna o ck iyi geliyo bna bnde bugn burda sorcaktim bndecmantar var bide kucuklugumden beri akintim var bnim akinti demk iltihap demk bi nevi bu sorunn iliskiye girmemi zorlastirirmi vrya biyerde okumstum vajinadaki iltihap ve akinti iliskiye girerken agriya neden olabiliyomus bide cocugumn olmasini engellermi acaba
çocuk konusunda henüz bilgim yok,olur mu olmaz mı bilmiyorum,ama inşallah olur.bu mantar ne kadar sürede geçer.
Sakin pes etmeyin ben 3 yil cektim bu illeti sonunda 1 haftada 1 kitap sayesinde yendim enson mum ile kalinlastigim aparata uyusturucu sprey siktim ve icimde beklettim uyusunca hemen es denemesi yaptik yatagin uc kisminda denedik oldu simdi cocuk sahibi olmal istiyorum 3 yildir kabu
s giniydi sakin pes etmeyiiiiiiiiiiinnn
teşekkür ederim zeycanım.inşallah en kısa zamanda geçer çünkü egzeriz yapmak istiyorum.geçmezse doktora giderim.
slm cnm nasilsin ben on cm aparati almayi becerdim sonucta demkki o gun yonuvayarlayamadim ins devami gelir gecen bi arkadas yazmisti vajinal tampon falan diye ogrensem bnde yaparim aslinda eczacilar bilmezmi
slm bndede var mantar sorunu malesef suan yok ama yilda iki uc kez oluyo bna dedigin gbi sut kesigi gbi akinti kasinti sizlar bide cok fena oluyorm bn cok kasiniyo bnce egzersuz yapma dahada azdirir mantari bn dk.gttim bivkrem bi fitil verdi krem daha beter yapti bni fitilude kullanamadm vajiliboldugum icin bi tanidigim bi krem vermsti bna o ck iyi geliyo bna bnde bugn burda sorcaktim bndecmantar var bide kucuklugumden beri akintim var bnim akinti demk iltihap demk bi nevi bu sorunn iliskiye girmemi zorlastirirmi vrya biyerde okumstum vajinadaki iltihap ve akinti iliskiye girerken agriya neden olabiliyomus bide cocugumn olmasini engellermi acaba
arkadaşlar dün eş denemesi yaptım sonu hüsran yine.aparatları rahatlıkla alabiliyorum ama eş denemesinde olmuyor .eş denemsinde eşim altta oluyor ben üste ayaklarımın üstünde durarak denemeye çalışıyorum oda birkaç dk sonra ayaklarım ağrıdan titriyor. 1 haftadır kesintisiz yaptım egzersizi zeytinyağıyla cok yol katettim ama eş denemsinde olmuyor .moralim cok fena oldu ama kendime pes etmek yok yapıcam diye gaz verdim.burayı okuyunca başarmak için daha cok hırslanıyorum.kayınvalidem dün 2 sene oldu çocuk yapın diyor eğer olmuyorsa çocuğunuz tedavi diyor. içimden biz daha ilişkiye giremedik diye bar bar bağırdım .bana yardımcı olun bu eş denemsinde en kolay pozisyon ben nerde hata yapıyorum .
merhaba canım, herkeste aynı pozisyon işe yarayacak diye bi şey yok ama ben sana bi pozisyon önericem. yatağın en ucuna gelip bacaklarını acmayı dene(eşin ayakta olacak tabi). hani jinekolojik muayenelrde bayanları bi şeye yatırıyolar ya çatal gibi bi şeye bacaklarını koyuyolar işte o şekildeki pozisyon. bi de denerken kaykanlaştırıcıyı tavsiye ediyorum.eş denemesine ilk olarak p.. başıyla başlayın onu rahat rahat yapmaya başladıktan sonra tamamını deneyin derim. hiç strese girme canım ben de yaşadım stres sadece zorlaştırıyor ve uzatıyor bu süreci kendine ve eşine güven inşallah olucak bu iş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?