- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.801
bnde bir haftayi buluyo sen ilk defami oldun doktor bna satenli ic camasiri giymiycesin iste vajina bolgesini temz tutcaksin her lavabodan snra yikayip kuliycaksin dedi bode acili yiyeceklerde yapabiliyo bn aciyi cok sevrim mrsela oda etkiliyebiliyo
iyiyim canım sağol sen nasılsın.iyi yapmışşın ya 10 cm i de aldın eş denemesi de yaparsın inşallah yakında.10 cm i alırken zorlandınmı?bende regli olduğum için bişey yapamıyorum malesef.eczacılar bilirler ama regli için aldığımı sanarlar.ben egzersizi onla yapabilicek miyim acaba bilmiyorum zaten bu hafta gidiyoruz dönüşte başlıycam artık
(a.slm)idi mantar sorununu hemen hemen hepimiz yaşıyoruz.geçiyor ama benimki çok uzun sürmüyor.annem maydonoz suyu da iyi gelir derdi içerdik biz kardeşlerimle.smear testi hiç yaptırmadın değil mi onda da sonuçlar çıkıyor.akıntı gelmesi birleşmeyi zorlaştırıyormuş ağrı da zorlaştığı için olsa gerek.kaşıntı da çok fena yakıyor.hamileliğe engel diye biliyorum bende.çünkü parazitler tüpleri tıkıyormuş bazı kadınlarda.akıntı deyip geçmemek gerek..
yok cnm smear yaptirmadim dedigm gbi kucklukten beri var bnde akinti 3-4senedrde mantar cikti su isi bi halledeyim doktora gitcm ins ya gecen halam da dedi iltihap varsa cocugun olmz dedi maydonoz kaynat ic dedi icini temzler dedi bide sogan kaynat ic dedi icindeki butun iltihabi aliyomus bak hemn hamile kalirsin dedi tabi bnde kari koca bile olamadm bisy diyomusun ki ama yapicm maydonoz ve sogan suyunu sifa niyetine napim cnm su iside bi becersem hemn doktora gitcm hayrlisi artk rabbm nasip eederse olur
baharcim bn on cmde zorlandim apartlarda oyle boyle yaparmda bi cesart bnim esimle yapamamktan korkuyorm bide esimn p...s kalin 13 cm apartla yapabilirsem tabi girerse snra esle denemeye gecicm dua et bnass
ya arkadaşlar bende de çok aşırı derecede akıntı var.. bıkmış durumdayım artık. hergün neredeyse dolu dolu akıyor.
bazen şeffaf katıca , bazen beyazımsı muhallebi gb..
doktora gittim bi kaç kez biri fitil verdi. biri bişe yok demişdi. ama bende vajinusmus olduğum için fitili sokma gb bi şansım yok malesef. verdiği fitille geçermi bilemiyorum.
Canım inan p....s aparattan daha kolay. Hem şöyle düşün et parçası ve esnek birşey :):)
Aparatı yapan p....s te bitmiş demektir :):):)
Güzel haberlerini bekliyorum canım
evet bndede var ayni sorun akinti bazen cok oluyo bazen olmuyo bnde mantarda var o yuzden bna doktr fitil vermsti bnde fitili koyamadim vajili oldugm icn bide akintinin kokulu olani ve olmayani var ayiptir soylemesi bnimki kokulu oluyo bazen kokulu olmasida iltihap oldugu anlamina geliyomus sanirim su vajiyi bi asayim doktora gitcem fitil cok iyi geliyo diye biliyorm rahimi temizliyomus bnim bi arkadasm hamile kalamiyodu fitil kullndi o ay hamile kaldi
Kızlar merhaba.Eş denemesini dün yapabildim.Daha doğrusu yapamadım.Emla krem,zeytinyağı,vazelinli suya oturma,sıcak su kompresi gibi şeyleri yaptıktan sonra,söylediğiniz gibi yüz üstü yattım ve karnımın altına yastık koyarak denedik.Kısmen oldu,yani inanılmaz acı çektim.Bildiğiniz acı....Ağrı,baskı...Sonrasında biraz kanamam oldu.Şu an bile acı çekiyorum.Afedersiniz taharet yaparken orada bir yırtık hissi oluşuyor.Sanki yırtıldı gibi ama ben emla sürdüğğüm için o an anlamadım.
En son dün eşimle konuştuk ve bu iş böyle olmayacak.İstersen parmak egzersizlerine başlayalım dedim.O da kendi başına uğraşma bir kliğine gidelim dedi.Hera kadın sağlığını buldum bu arada.Üç günde çözüyorlarmış ve ağrısız acısız hiç hissetmeden oluyormuş bu iş.Bayramdan sonra gideceğim gibi.Aslında işten izin alıp şu ara da gidebilirim ama dediğim gibi çok acı çekiyorum şu an.Otururken bile o yırtık hissi.Bana dua edin,size yine yazacağım...
Artık eskisi kadar kasmıyorum kendimi iki parmak 2. boğuma kadar alabiliyorum acı hissetmiyorum sizce geçmelimiyim eş denemesine yine hüsrana uğramaktan korkuyorum...
sen geliyorsun bende gidiyorum memlekete eşimle :)bizim ki çapa değil bakırköy canım.bende erken regli oldum bi türlü daha fazla ilerleme sağlayamadım ne olduysa.birleşme yakınlaşma yok , evde kendi yaptığım egzersizler de yok işte istersem kitap okuyabileceğimi felan söyledi.terapiye devam etmek de kararsızız.eşimin işleri yoğun her defasında gidip gelmek zor ayrıca süreyi uzun tutuyorlar.kongreler seminerler felan var ancak gün verebiliyorlarmış.şöyle düşündüm 3 4 aya kadar bitecekmiş.sonrasında eşime de terapi + alışma süresine girecez derken yine yaz gelecek.bu kadarı bizi zorlayacak.ben ne dicem ki herkse her yıl kpss ye hazırlanıyorum diyorum çocuk soranlara.dua bekliyorum arkadaşlar sizlerden de....
ayy vajiden sonra bide çocuk olamamayla uğraşmak istemiyorum yaa inşl öyle bi durumla karşılaşmayızz.. zaten bunu yaşayarak bi sınvadan geçiyoruz. inşl rabbim onda yüzümüzü güldürür. takdir onun tabi ama karşılaşmayalım öyle bi sorunla
bu 2. boğum dediğiniz parmağın ölçüsümü yoksa vajina içindeki bi kısımamı diyosunuz.
cnim o 2,bogum demk parmk da izler varya o demk orta parmak dusun cizgiler varya o cizgilere bogum deniyo 1,cizgi 1bogum 2,cizgi 2bogum oluyo
Bugün doktora gittim iki parmak iki boğum makas hareketi verdi içeride açma kapa yapıcam parmaklarımı başarabilir miyim bilmiyorum normal de iki parmak iki boğumda birinci parmak iki boğum oluyordu ikinci parmak bir boğum giriyordu bu normal miydi? böyle olunca makas hareketini nasıl yapıcam? Lütfen atlatmış birileri olarak bana yardım edin..
yani şöle ozman :) pamağımızı hareket ettirdiğimizde yada parmağı avucumuza doğru kapattığımızda iki oynar yer var.
bende dün eşimle deneme yaptık işaret parmağı ikinci oynar yerine kadar girdi. ozman güzel bi durum sanırım bu tekrarını yapabilirsek tabiki.
Sakin pes etmeyin ben 3 yil cektim bu illeti sonunda 1 haftada 1 kitap sayesinde yendim enson mum ile kalinlastigim aparata uyusturucu sprey siktim ve icimde beklettim uyusunca hemen es denemesi yaptik yatagin uc kisminda denedik oldu simdi cocuk sahibi olmal istiyorum 3 yildir kabu
s giniydi sakin pes etmeyiiiiiiiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?