Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bnde bir haftayi buluyo sen ilk defami oldun doktor bna satenli ic camasiri giymiycesin iste vajina bolgesini temz tutcaksin her lavabodan snra yikayip kuliycaksin dedi bode acili yiyeceklerde yapabiliyo bn aciyi cok sevrim mrsela oda etkiliyebiliyo

ilk kez oluyorum ben,saten iç çamaşırıda çok fazla giymiyorum,temizde tutuyorum,acıda yemiyorum :) egzersiz yaparken bişeyler oldu diye düşünüyorum,çünkü o aralar çok yapıyodum egzersizi,olduysa ozaman olmuştur.ne kadar zamanda geçiyor.

ya ben bikac gun once on cmde cok zorlandim sanki kapali biseye sokmaya calisiyodum acidi acayip bi sizi vardi dun deneyim dedm esim gldi sehir disindan cok raht oldu yag gibi kaydi gtti cok mtlu oldum ins devami gelir cnm sende tatilden snra dene eminim basarcaksin bn suan es denemesine gecmiycem 12-13cm apartla denedkyen snra gecicm cnm

yok cnm smear yaptirmadim dedigm gbi kucklukten beri var bnde akinti 3-4senedrde mantar cikti su isi bi halledeyim doktora gitcm ins ya gecen halam da dedi iltihap varsa cocugun olmz dedi maydonoz kaynat ic dedi icini temzler dedi bide sogan kaynat ic dedi icindeki butun iltihabi aliyomus bak hemn hamile kalirsin dedi tabi bnde kari koca bile olamadm bisy diyomusun ki ama yapicm maydonoz ve sogan suyunu sifa niyetine napim cnm su iside bi becersem hemn doktora gitcm hayrlisi artk rabbm nasip eederse olur

Kızlar merhaba.Eş denemesini dün yapabildim.Daha doğrusu yapamadım.Emla krem,zeytinyağı,vazelinli suya oturma,sıcak su kompresi gibi şeyleri yaptıktan sonra,söylediğiniz gibi yüz üstü yattım ve karnımın altına yastık koyarak denedik.Kısmen oldu,yani inanılmaz acı çektim.Bildiğiniz acı....Ağrı,baskı...Sonrasında biraz kanamam oldu.Şu an bile acı çekiyorum.Afedersiniz taharet yaparken orada bir yırtık hissi oluşuyor.Sanki yırtıldı gibi ama ben emla sürdüğğüm için o an anlamadım.
En son dün eşimle konuştuk ve bu iş böyle olmayacak.İstersen parmak egzersizlerine başlayalım dedim.O da kendi başına uğraşma bir kliğine gidelim dedi.Hera kadın sağlığını buldum bu arada.Üç günde çözüyorlarmış ve ağrısız acısız hiç hissetmeden oluyormuş bu iş.Bayramdan sonra gideceğim gibi.Aslında işten izin alıp şu ara da gidebilirim ama dediğim gibi çok acı çekiyorum şu an.Otururken bile o yırtık hissi.Bana dua edin,size yine yazacağım...

ya arkadaşlar bende de çok aşırı derecede akıntı var.. bıkmış durumdayım artık. hergün neredeyse dolu dolu akıyor.
bazen şeffaf katıca , bazen beyazımsı muhallebi gb..
doktora gittim bi kaç kez biri fitil verdi. biri bişe yok demişdi. ama bende vajinusmus olduğum için fitili sokma gb bi şansım yok malesef. verdiği fitille geçermi bilemiyorum.

baharcim bn on cmde zorlandim apartlarda oyle boyle yaparmda bi cesart bnim esimle yapamamktan korkuyorm bide esimn p...s kalin 13 cm apartla yapabilirsem tabi girerse snra esle denemeye gecicm dua et bnass

Canım inan p....s aparattan daha kolay. Hem şöyle düşün et parçası ve esnek birşey :):)

Aparatı yapan p....s te bitmiş demektir :):):)

Güzel haberlerini bekliyorum canım

evet bndede var ayni sorun akinti bazen cok oluyo bazen olmuyo bnde mantarda var o yuzden bna doktr fitil vermsti bnde fitili koyamadim vajili oldugm icn bide akintinin kokulu olani ve olmayani var ayiptir soylemesi bnimki kokulu oluyo bazen kokulu olmasida iltihap oldugu anlamina geliyomus sanirim su vajiyi bi asayim doktora gitcem fitil cok iyi geliyo diye biliyorm rahimi temizliyomus bnim bi arkadasm hamile kalamiyodu fitil kullndi o ay hamile kaldi

Canım inan p....s aparattan daha kolay. Hem şöyle düşün et parçası ve esnek birşey :):)

Aparatı yapan p....s te bitmiş demektir :):):)

Güzel haberlerini bekliyorum canım

saol cnm on cmi alabildim ilk yaptigmda zor olmstu dedm yok girmez bu bi kac gun snra denedim cok raht oldu sasrdim ins devami gelir ins az kaldi diye umuyorm cok istiyorm cnku artk mtlu olmk istiyorm bu sorunla yasamk istemiyorm artk anne olmk istiyirm ins p....sle yapabilirim iste hala korkularm devam ediyo apartla yaprken giriste zorlaniyorum iyice alistiktan snra es denemesine gecicm

ayy vajiden sonra bide çocuk olamamayla uğraşmak istemiyorum yaa inşl öyle bi durumla karşılaşmayızz.. zaten bunu yaşayarak bi sınvadan geçiyoruz. inşl rabbim onda yüzümüzü güldürür. takdir onun tabi ama karşılaşmayalım öyle bi sorunla

ben burayı çok takip edemiyorum. bana gidip geldikden sonraki socunu mail olarak yazarmısın rica etsem. bende aynı durumdayım.
pelinkivircik@hotmail.com
yazarsan çok mutlu olurum.

Merhaba arkadaşlar ben geldim bu sabah doktora gittim bu hafta ki egzersizim 2 parmak iki boğum makas gibi aç kapa parmakları içeride döndürme eşime da iki parmak iki boğum verdi
Ben uygularken iki parmak iki boğumda yanma hissi çok oluyordu şimdi bu makas nasıl uygulayacağım bana tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen bu parmaklar içerideyken yanma olması normal mi?

Bugün doktora gittim iki parmak iki boğum makas hareketi verdi içeride açma kapa yapıcam parmaklarımı başarabilir miyim bilmiyorum normal de iki parmak iki boğumda birinci parmak iki boğum oluyordu ikinci parmak bir boğum giriyordu bu normal miydi? böyle olunca makas hareketini nasıl yapıcam? Lütfen atlatmış birileri olarak bana yardım edin..

canım Allah sıkıntılarımızdan kurtarsın bizi en yakın zamanda inşallah ben de kardeşimden baya bi etkilendim gaza geldim artık ağlasamda sızlasamda zorla beni dedim eşime ama bu sefer de dün yine olmadı alttayken çok korkuyorum durdurdum eşimi oda ben seni zorlayamam diyo ne yapıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum bizim farklı ve benim pasif olabileceğim bi şekilde olmamız lazım

aynen cnm sna katiliyorum rabbimin takdiri ama ins nasip eder rabbm gerckten bu vajiden cok yiprandik sahsen bn coktum yani bes senede omrum btti ins asarimda hmenck zor bi hastalik ya vlla bebegim olur rabbim isteyen herkese nasip etsin

cnim o 2,bogum demk parmk da izler varya o demk orta parmak dusun cizgiler varya o cizgilere bogum deniyo 1,cizgi 1bogum 2,cizgi 2bogum oluyo

yani şöle ozman :) pamağımızı hareket ettirdiğimizde yada parmağı avucumuza doğru kapattığımızda iki oynar yer var.
bende dün eşimle deneme yaptık işaret parmağı ikinci oynar yerine kadar girdi. ozman güzel bi durum sanırım bu tekrarını yapabilirsek tabiki.

cnm makas hareketi derken iki parmagi aldktan snra icinde acicaksin parmklarini ona diyosn heralde bn parmkda hic zorlnmamistim uc parmk iki biguma kadar alabiliyodum ama p...s korkumu yenemedim smdi aparttayim parmk acimiyo icnde acabilursinde acimiycaktir ins yani brn rahttim ama o parmk yapana ksdar da iki senem gecti orasi ayri mesrlede sizi oluyo ama ck fazla degl sonucta vajina temz bi bolge disardan bisey girmesinede alisik degil parmk yabnci bi cisim bide parmaga jel krem yag vb seyler suruyorz o yuzdende plabilir ama parmk icinde kalnca biraz gecuyo snra vajina alisiyo sanirim sizi olsada aldirma bisey olmaz sen egzeersizino yapmaya bak yaptikca alisrsin

ewt cnm aynen oyle yaparsin yapar hadi kolay gelsin:):)

hangi kitap acaba..ismini yazabilir misiniz..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…