- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.821
ewt cnm aynen oyle yaparsin yapar hadi kolay gelsin:):)
ben burayı çok takip edemiyorum. bana gidip geldikden sonraki socunu mail olarak yazarmısın rica etsem. bende aynı durumdayım.
pelinkivircik@hotmail.com
yazarsan çok mutlu olurum.
deneme sırasında zeytinyağ sürmeyi denedin mi canım? ve kendini kastığın zaman derin derin nefes al ve huzur içinde yavaşça ver , ve kastığın her zaman ıkın olur mu, büyükabdestini yapar gibi ıkın.
Sakin pes etmeyin ben 3 yil cektim bu illeti sonunda 1 haftada 1 kitap sayesinde yendim enson mum ile kalinlastigim aparata uyusturucu sprey siktim ve icimde beklettim uyusunca hemen es denemesi yaptik yatagin uc kisminda denedik oldu simdi cocuk sahibi olmal istiyorum 3 yildir kabu
s giniydi sakin pes etmeyiiiiiiiiiiinnn
sizin bu söylediklerinizi yapmam mümkün değilçok korkunç ya kendim hiç yapamam sanki eşim yapsa yapabilir ama kendim hiç mi hiç yapamam parmak bana çok korkunç geliyor bide birisi bana demiştiki birisnin kocası ilk gecede idrar yolnu parçalamış ya böyle bşy mümkünmü acaba yanlışlıkla idrar delğne denk gelrmi ya ben bndan çok korkuyorum ikiside aynı yerde sanırım
Merhaba arkadaşlar psikiyatriste doktora gittim bu sabah bu hafta ki egzersizim 2 parmak iki boğum makas gibi aç kapa parmakları içeride döndürme eşimede iki parmak iki boğum verdi.
Ben uygularken iki parmak iki boğumda yanma hissi çok oluyordu şimdi bu makas nasıl uygulayacağım bide iki parmak iki boğum yaparken bir parmak iki boğum diğeri 1 boğum kadar giriyordu bu normal mi?Bide parmaklar içerideyken yanma olması normal mi? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Arkadaşlar bende bir vajinismusluyum,buradan çook şey öğrendim.vajinamı bu site sayesinde tanıdım.çok araştırdım,çok bilgi edindim,egzesiz yapmayıda öğrendim.iki parmaga kadar sokuyorum.hatta mumda soktum,o kadar kolay giriyorki,girdigini bile hissetmiyorum.bu beni çok heveslendirdi hergün egzersiz yapar oldum.bu aralar mumu kalınlaştıracaktım kiii, iki üç gündür mantar enfeksiyonuna yakalandıgımı farkettim.nasıl oldu anlamadım,neden olur onuda bilmiyorum,o bölgenin temizligi konusunda titizimde.o bölgenin kenarları acımaya başladı egzersiz yapamaz oldum.benim gibi mantar enfeksiyonu olan arkadaşlar bana bilgi verirlerse çok sevinirim.bu durumda egzersiz yapmalımıyım,ve bu enfeksiyonun tedavisi hakkında bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim.
denedik evet yine de birkaç cm'den sonra girmiyor. artık kafayı yiyeceğim ne olabilir niye girmiyo yaa. eşim parmağıyla girdiğinde üstte kemik gibi bi şey dokunuyo elime diyo alt tarafta sorun olmuyor parmağıyla genişletebiliyo. üst tarafta ne olabilir kemik gibi?
Arkadaşlar ben vajinismusu çok kısa bi süre önce yendim, burda da anlatmıştım süreci. tam birliktelik 4-5 kez oldu. ilk iki birliktelikte kanama filan olmadı. 3. de kanamam oldu. ilişkiden sonra elime kan geldi. sonra ertesi gün çok hafif bi pembelik oldu akıntımda bi iki kez o kadar. Ara verdik nerdeyse 1 hafta. 4. ilişkide acı hissettim yarıda bıraktık. 5. kez giriş sağlandı ama yine kan geldi ve acı/yanma da hissettim. önemli bişe olabilir mi? yoksa ilk ilişkiler henüz alışma süreci filan mı? çünkü vajili biri olarak doktora gitmekten çok ama çok korkuyorumalttan muayene olma fikri içimi daraltıyo var mı böyle durumlar yaşayan?
canım korkma ilk ilişkide bazen zar yapısından yada egzersiz yaptıysa esniyor diyen arkadaşlar var, zar yırtılmaya niliyor, sonrakilerde yırtılmış bu olabilecek birşey,sen tam kayganlaştırmadıysan birazda aceleyle yanlış yöne ittiyseniz tabi acemilikte olduğu için başlarda mutlaka zeytinyağ gibi bir kayganlaştırıcı sürün ve çok ani hareket etmeyin diyoruz,
yani şimdi şöyle söyliyim biraz açık olacak ama isteksizlik pek yok yani duruma göre değişiyor nişanlımı çok seviyorum yani bazı zamanlar doğal olan kayganlık zaten geliyor o konuda sıkıntı yok gibi ama ben nasıl bişey oldğunu bilmiyorum belkide stresten ozamanlar gelmiyordur..ve evet en buyuk hatam yapamam diye kendimi şartlandırmam..
çok teşekkür ederim ben tam olarak kegel yapmıyorum ama tuvaletimi tutup bırakıyor gibi arada yapmaya çalışıyorum kendi kendime bide normal duruken o kaslarımızın nasıl olması gerekiyor? sanki normal duruken bile ben o kaslarımı açıyorum gibi geliyor tam nasıl olması gerektiğini bilmiyorum..
evet buraya girmeminde çok doğru olmadığını biliyorum ama bu konuyuda sizlerden başkasına sorup öğrenemem.. mail attım size..
merhaba canım bende 3 kasımda evlendım bırıncı yılımıza gırıcez bır ay sonra.bende senın gıbı düşünüyorum kesınlıkle umutsuz degılımm yenmek ıstıyorum bızde herkes gıbyız beynımızın bıze oynadığı bı oyunun ıcındeyız..benım tek hatam ertelemıs olmam bu ay olur dıer ay olur derken 1 senem gectı. . .hastalığım bıtınce egzersizlere baslıycam kararlılık ve emın adımlarla ılerlemek ıstıyorum..bırbırımıze destek olalım..sen nasıl bır yol ızledın bu süreçte ben daha baslamadımm..ınsallah bızde başarı oykulerımızı paylaşırız:)
canım sayfana bak uyarı gelmiş
şok oldum zaten sen söyledikten sonra baktım da.
canım bnm sakin ol 1.si çok iyi gidiyorsun. Kendimizi istemsiz kastığımzda tabiiki oluo yanma. Ama sürekli hale gtirince o yanma kesiliyo vajinayı alıştırıyoruz genişletiyoruz çünkü.
Yanmaya rağmen devam et her dafesında yanmanın azaldğnı göreceksin cnm
canım Allah sıkıntılarımızdan kurtarsın bizi en yakın zamanda inşallah ben de kardeşimden baya bi etkilendim gaza geldim artık ağlasamda sızlasamda zorla beni dedim eşime ama bu sefer de dün yine olmadı alttayken çok korkuyorum durdurdum eşimi oda ben seni zorlayamam diyo ne yapıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum bizim farklı ve benim pasif olabileceğim bi şekilde olmamız lazım
buraya girme deme nedenim biliyorsun bak burda birsürü arkadaşımız senin gibi yıllarca birikmiş korkularını yazıyor, tabiki hiçbiri aslı olmayan korkular ama okuduğumda bazen düşünüyorum bunu keşke özelden yazsalar ben şuan vajiyi atlatmamış olsam korkardım kesin diye.
denedik evet yine de birkaç cm'den sonra girmiyor. artık kafayı yiyeceğim ne olabilir niye girmiyo yaa. eşim parmağıyla girdiğinde üstte kemik gibi bi şey dokunuyo elime diyo alt tarafta sorun olmuyor parmağıyla genişletebiliyo. üst tarafta ne olabilir kemik gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?