Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar psikiyatriste doktora gittim bu sabah bu hafta ki egzersizim 2 parmak iki boğum makas gibi aç kapa parmakları içeride döndürme eşimede iki parmak iki boğum verdi.
Ben uygularken iki parmak iki boğumda yanma hissi çok oluyordu şimdi bu makas nasıl uygulayacağım bide iki parmak iki boğum yaparken bir parmak iki boğum diğeri 1 boğum kadar giriyordu bu normal mi?Bide parmaklar içerideyken yanma olması normal mi? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum:18:

ben burayı çok takip edemiyorum. bana gidip geldikden sonraki socunu mail olarak yazarmısın rica etsem. bende aynı durumdayım.
pelinkivircik@hotmail.com
yazarsan çok mutlu olurum.

Burayı da takip edersen iyi olur canım.Mutlaka seni bilgilendiririm.Telefonla konuştum doktor beyle ve kesin çözeceğini söyledi.Jinekolog kendisi.Hadi bakalım.Ben diğer kızlarımız gibi senelerce beklemek istemiyorum.on ay sonra filan bebiş çalışmalarına başlamak istiyorum o yüzden ne kadar erken çözülürse o kadar iyi.Eğer memnun kalırsam ayrıntılarıyla burada anlatırım.

denedik evet yine de birkaç cm'den sonra girmiyor. artık kafayı yiyeceğim ne olabilir niye girmiyo yaa. eşim parmağıyla girdiğinde üstte kemik gibi bi şey dokunuyo elime diyo alt tarafta sorun olmuyor parmağıyla genişletebiliyo. üst tarafta ne olabilir kemik gibi?

Arkadaşlar ben vajinismusu çok kısa bi süre önce yendim, burda da anlatmıştım süreci. tam birliktelik 4-5 kez oldu. ilk iki birliktelikte kanama filan olmadı. 3. de kanamam oldu. ilişkiden sonra elime kan geldi. sonra ertesi gün çok hafif bi pembelik oldu akıntımda bi iki kez o kadar. Ara verdik nerdeyse 1 hafta. 4. ilişkide acı hissettim yarıda bıraktık. 5. kez giriş sağlandı ama yine kan geldi ve acı/yanma da hissettim. önemli bişe olabilir mi? yoksa ilk ilişkiler henüz alışma süreci filan mı? çünkü vajili biri olarak doktora gitmekten çok ama çok korkuyorum alttan muayene olma fikri içimi daraltıyo var mı böyle durumlar yaşayan?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar psikiyatriste doktora gittim bu sabah bu hafta ki egzersizim 2 parmak iki boğum makas gibi aç kapa parmakları içeride döndürme eşimede iki parmak iki boğum verdi.
Ben uygularken iki parmak iki boğumda yanma hissi çok oluyordu şimdi bu makas nasıl uygulayacağım bide iki parmak iki boğum yaparken bir parmak iki boğum diğeri 1 boğum kadar giriyordu bu normal mi?Bide parmaklar içerideyken yanma olması normal mi? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

uyuşturucu sprey adını verebilirmisiniz acaba,emla tarzı bişey mi

ya varya bu cahiller sağda solda konuşup insanları bu hale getiriyor işte canım hiç korkma yok öyle bir ihtimal ikisi arasında kocaman bir mesafe var sana yakın gelsede, bak bazı insanlar vardır ya hani eşini beklemez, kabaca yaklaşır ona hiçbirşey bilmediğinden gitmiş oraya afedersin ama hayvanca yaklaşmıştır ancak, bu şekilde bile mümkün değil, azıcık acısa itiyoruz nasıl dayanmış olabilir kadın o kadar , bunlar şehir efsanesi tatlım, normal bir insan asla böyle birşey yaşamaz, bizim eşlerimizde hamdolsun orman kaçkını değil.sen sakın bu saçmalıklarla kendini korkutma. yok öyle olumsuz hiçbirşey yok bak inan bana.

canım bnm sakin ol 1.si çok iyi gidiyorsun. kendimizi istemsiz kastığımzda tabiiki oluo yanma. ama sürekli hale gtirince o yanma kesiliyo vajinayı alıştırıyoruz genişletiyoruz çünkü.
yanmaya rağmen devam et her dafesında yanmanın azaldğnı göreceksin cnm

bak canım temizliği sende benim gibi fazla abartmıyorsundur inşallah, sabunla yada tazyikli suyla falan vajina içini kesinlikle yıkama,en iyi vajina temizleyicisi vajinanın kendi sıvısıdır sen dokunma içine, sadece içine sabun yada başka şey kaçırmadan dış kısmını temizle, dar çamaşır giyinme,mantardan korkma bir dr a mutlaka git ve tedavi olursun kolayca.

burda bir arkadaş çok güzel birşey yazmıştı yön ile ilgili bizim problemimiz buydu bence ben 3 haftada olayı çözdüm çok şüküür bir sorunum kalmadı çözüncede çok fazla foruma bakamadım ama yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etmek isterim...

canım korkma ilk ilişkide bazen zar yapısından yada egzersiz yaptıysa esniyor diyen arkadaşlar var, zar yırtılmaya niliyor, sonrakilerde yırtılmış bu olabilecek birşey,sen tam kayganlaştırmadıysan birazda aceleyle yanlış yöne ittiyseniz tabi acemilikte olduğu için başlarda mutlaka zeytinyağ gibi bir kayganlaştırıcı sürün ve çok ani hareket etmeyin diyoruz,

Kkaderim bugun egzersizlere basladim orta parmak sonuna kadar aldim ve gel gitte yapabiliyorum.Aci yok,kanamada olmadi.Yarin iki parmak deneyecegim.Parmaklarimi ne sekil yapmam lazim?

buraya girme deme nedenim biliyorsun bak burda birsürü arkadaşımız senin gibi yıllarca birikmiş korkularını yazıyor, tabiki hiçbiri aslı olmayan korkular ama okuduğumda bazen düşünüyorum bunu keşke özelden yazsalar ben şuan vajiyi atlatmamış olsam korkardım kesin diye.

canım sana yolladığım linke tıklarsan ve ilk sayfasını okursan, biraz uzun ama sıkılmazsın inşallah orda herşeyi ayrıntılı yazmıştım.inşallah en kısa sürede seninde başarı öykünü okuruz burda :)

teşekkür ederim de egzersizi yaparken iki boğumu tam yapamıyorum sanki bir parmak iki boğuma kadar girerken diğeri 1. Boğuma kadar giriyor bu normal mi? Yoksa ikiside 2 boğum mu girmesi lazım

canım sakın seni zorlamasın çünkü ömrün boyunca cinsel yaşamının üzerinde gölge gibi kalır bu deneyim, bence altta daha zor, üstte bacaklarını kapatamazsın en azından ve hep söylüyoruz ya kontrol sende olduğu için senin ona yaklaşman güven verir, eğimli denersen ve yağ kullanırsan üstte mutlaka olur diye düşünüyorum, yeter ki canın acımayacağına inan ve canın acımadıkça biraz daha ilerle bırakma.

kaderm bn on cm almayi basardim yinede korkum devam ediyo anlamiyorm niye coktan asmam lazmdi ama bn esimle denemeye korjuyorum hala cesaretim yok napmam lazim manyak oldum ya dusnmekten nasil yapicm smdi on cm biraz daha alisayim snra 12-13cm aparatla denemk istiyorm yapabilirmiyim 12-13cmlik apart yada p....s girermikibnasa yardmci olll lutfen

canım kendini kasıyorsundur o kemik gibi geliyordur eşine, bak birazda eğimli denerseniz sorun olmaz inşallah, kasmamak için bol bol eşin parmağını iterken sen afedersin büyük abdestini yapar gibi ıkın.nefes al ver derin derin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…