- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.841
Kkaderim bugun egzersizlere basladim orta parmak sonuna kadar aldim ve gel gitte yapabiliyorum.Aci yok,kanamada olmadi.Yarin iki parmak deneyecegim.Parmaklarimi ne sekil yapmam lazim?
buraya girme deme nedenim biliyorsun bak burda birsürü arkadaşımız senin gibi yıllarca birikmiş korkularını yazıyor, tabiki hiçbiri aslı olmayan korkular ama okuduğumda bazen düşünüyorum bunu keşke özelden yazsalar ben şuan vajiyi atlatmamış olsam korkardım kesin diye.
canım ben hiç egzersiz yapmadım o yüzden çok iyi fikir sahibi değilim ama şunu söyleyebilirim bence vaktin varsa ve zor gelmeyecekse tek parmağı almışken ikinciyide popo yönünde aynı şekilde eğimli iterek ve o giriş sırasında da ıkınarak girdir canım, mutlaka kayganlaştırıcı birşey kullan ama elinede gerekirse eldiven tak yoksa tırnakların güzel törpülenmiş olmasına dikkat et ki batmasın canını yakmasın diye, ellerini mutlaka temizde olsa her denemede yıka ki enfeksiyon olmasın.
cok sevindim cnm senin adina gecebilirsin bi problem olmz heralde sen kndini ii hissediyosan bnde on cm deyim bn biraz zorlanmistim iki uc gundrde egzersiz yapmaya zamn bulamadim ins tez zamnda kurtulurz cnm
mailinzi aldım ve cevap yazdım :) benm internet ablam olurmusunuuuuzz
Bugunluk ara verdim yarin deneyecegim insallah olur.parmak eldivenler var bende ona jel surup denedim.Zeten vajinamda islaklik oluyor ama yinede jel surdum.Aslinda cok kolay oldu zorlanmadim bakalim yarin ne olacak.
kaderm bn on cm almayi basardim yinede korkum devam ediyo anlamiyorm niye coktan asmam lazmdi ama bn esimle denemeye korjuyorum hala cesaretim yok napmam lazim manyak oldum ya dusnmekten nasil yapicm smdi on cm biraz daha alisayim snra 12-13cm aparatla denemk istiyorm yapabilirmiyim 12-13cmlik apart yada p....s girermikibnasa yardmci olll lutfen[/QUOTE ksderim bnada yardimci olursan cok sevinirim usttekini bn yazmistim
bana da yardım edin..hiç bir şey yapamıyorum((((
bana da yardım edin..hiç bir şey yapamıyorum((((
kaderm bn on cm almayi basardim yinede korkum devam ediyo anlamiyorm niye coktan asmam lazmdi ama bn esimle denemeye korjuyorum hala cesaretim yok napmam lazim manyak oldum ya dusnmekten nasil yapicm smdi on cm biraz daha alisayim snra 12-13cm aparatla denemk istiyorm yapabilirmiyim 12-13cmlik apart yada p....s girermikibnasa yardmci olll lutfen
oldum gitti :))seve seve hemde
bayrama kadar başarırsak çifte bayram yaparız yaa :) bu arada 2 parmak sokunca zar bozulmuyor mu enteresan geldi bana. gerçi ben denedim bozulmadı ,esnek olabilir diye düşündüm.
pardon canım bütün yazılanlara topluca cvp yazarken o arada sen yazmışsın o yüzden göremedim, bak gülüm bende ilk yendiğim gün inan bana korkudan dizlerim titriyordu , ama bu biliyorsun yazmıştım yağ denemesinden sonra acımadığını gördükçe yavaş yavaş sonuca ulaştım tek denemede, ben cesur falan değildim tek parmakla bile giriş sağlayamadım düşün ki ne eğimli olması gerektiğini biliyordum nede başka birşey ben hiçbirşey bilmeden kendimi dinleyerek, acele edip canımı yakacağıma yavaş yavaş ilerledim, inan sen şuan çok rahat yaparsın zorlanmadan
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
ilk sayfayı tekrar inceleyip bence eş denemesine vakit kaybetmeden geç derim.
arkadslar biri bnda cvp veesin nlur bn on cm aparttayim giriste tedrgin oluyorm ama snra raht okuyo yaniz p...s korkum devam ediyo bndemi sorun var anlamadm p....s denemeye cesaretm yok esimn p...s biraz kalin gbi oyuzdn korkuyorm snki smdi bn on cmde iyice alssam snrada 12-13cm apartla yapsam snrada es denemesine gecsem nasl olur 12-13cm apart yada p....s girermi yksa zormu olur bnada bisey soyleyin nolllurrr
teşekkür ederim de egzersizi yaparken iki boğumu tam yapamıyorum sanki bir parmak iki boğuma kadar girerken diğeri 1. Boğuma kadar giriyor bu normal mi? Yoksa ikiside 2 boğum mu girmesi lazım
Arkadaşlar merhaba...
ben de 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum...bu sorunu yaşayanların klişe cümlesi olacak ama, kesinlikle parmak egzersizi yapacak durumda değilim...
Yalnız Dr. Ulusoy da aparatla çalıştırıyormuş...buna nasıl ikna ediyor..hipnozla mı..yani biliniçli bir şekilde bunu yapabileceğimi sanmıyorumm..o yüzden boşuna gitmiş olmak istemiyorum...
Şimdiye kadar 2 doktora gittim..biri süleyman eserdağ..önce kesinlikle parmak yok dedi..meğer direkt parmakla başlıyolarmış..gitmedim denemedim de....sonra ayşe dumana gittim EFT tekniği kullanıyorum, kesinlikle parmak yok dedi..sonra aynı şeyi yapmaya kalktı ondan da kaçtım..eğer murat ulusoyda böyleyse ben sanırım ömür boyu böyle kalacağım...lütfen bana yardım edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?