Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kkaderim bugun egzersizlere basladim orta parmak sonuna kadar aldim ve gel gitte yapabiliyorum.Aci yok,kanamada olmadi.Yarin iki parmak deneyecegim.Parmaklarimi ne sekil yapmam lazim?

canım ben hiç egzersiz yapmadım o yüzden çok iyi fikir sahibi değilim ama şunu söyleyebilirim bence vaktin varsa ve zor gelmeyecekse tek parmağı almışken ikinciyide popo yönünde aynı şekilde eğimli iterek ve o giriş sırasında da ıkınarak girdir canım, mutlaka kayganlaştırıcı birşey kullan ama elinede gerekirse eldiven tak yoksa tırnakların güzel törpülenmiş olmasına dikkat et ki batmasın canını yakmasın diye, ellerini mutlaka temizde olsa her denemede yıka ki enfeksiyon olmasın.

mailinzi aldım ve cevap yazdım :) benm internet ablam olurmusunuuuuzz

Bugunluk ara verdim yarin deneyecegim insallah olur.parmak eldivenler var bende ona jel surup denedim.Zeten vajinamda islaklik oluyor ama yinede jel surdum.Aslinda cok kolay oldu zorlanmadim bakalim yarin ne olacak.

cok sevindim cnm senin adina gecebilirsin bi problem olmz heralde sen kndini ii hissediyosan bnde on cm deyim bn biraz zorlanmistim iki uc gundrde egzersiz yapmaya zamn bulamadim ins tez zamnda kurtulurz cnm

amin canım inşallah yüzümüze bakaın inş bayrama kadar bu olayı çözeriz

Bugunluk ara verdim yarin deneyecegim insallah olur.parmak eldivenler var bende ona jel surup denedim.Zeten vajinamda islaklik oluyor ama yinede jel surdum.Aslinda cok kolay oldu zorlanmadim bakalim yarin ne olacak.

canım yarında ilk önce inceden başla tek parmak sonra iki parmak dene baktın kolay geldi burda arkadaşlar yönlendirir seni , 3 parmak denersen zar yırtılabilir bilgin olsun, korkulacak birşey değil ama ben söyleyim ki sonra sen şaşırma canım, bazılarının yırtılmıyor ama yapı meselesi korkma ben kork diye söylemedim sadece bil yani.
eş denemesinde de mutlaka şu yöntemi dene canım
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html

Son düzenleme:

bayrama kadar başarırsak çifte bayram yaparız yaa :) bu arada 2 parmak sokunca zar bozulmuyor mu enteresan geldi bana. gerçi ben denedim bozulmadı ,esnek olabilir diye düşündüm.

pardon canım bütün yazılanlara topluca cvp yazarken o arada sen yazmışsın o yüzden göremedim, bak gülüm bende ilk yendiğim gün inan bana korkudan dizlerim titriyordu , ama bu biliyorsun yazmıştım yağ denemesinden sonra acımadığını gördükçe yavaş yavaş sonuca ulaştım tek denemede, ben cesur falan değildim tek parmakla bile giriş sağlayamadım düşün ki ne eğimli olması gerektiğini biliyordum nede başka birşey ben hiçbirşey bilmeden kendimi dinleyerek, acele edip canımı yakacağıma yavaş yavaş ilerledim, inan sen şuan çok rahat yaparsın zorlanmadan
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
ilk sayfayı tekrar inceleyip bence eş denemesine vakit kaybetmeden geç derim.

arkadslar biri bnda cvp veesin nlur bn on cm aparttayim giriste tedrgin oluyorm ama snra raht okuyo yaniz p...s korkum devam ediyo bndemi sorun var anlamadm p....s denemeye cesaretm yok esimn p...s biraz kalin gbi oyuzdn korkuyorm snki smdi bn on cmde iyice alssam snrada 12-13cm apartla yapsam snrada es denemesine gecsem nasl olur 12-13cm apart yada p....s girermi yksa zormu olur bnada bisey soyleyin nolllurrr

bayrama kadar başarırsak çifte bayram yaparız yaa :) bu arada 2 parmak sokunca zar bozulmuyor mu enteresan geldi bana. gerçi ben denedim bozulmadı ,esnek olabilir diye düşündüm.

ozaman bayramı kendınıze tam bayram etmek ıcın calısmaları hızlandırmanızı tavsıy edıyorum kızlararkadasım kımınınkı bozuluyor egzersızde kımınınkı bozulmuyor bunuda kan gelmesıyle anlayabılıoruz bız ancak tabıkı kanamadan zarı bozulanda oluyordur tam bu konuları bılemıcem canım.herkeısn yapısından yapısına fark vardır.kimi insanın kızlık zarı doğumda yırtılırmıs ben onu bıle duydum

tesekkur ederim kaderim cvbin icin insallah olur ya

Arkadaşlar merhaba...
ben de 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum...bu sorunu yaşayanların klişe cümlesi olacak ama, kesinlikle parmak egzersizi yapacak durumda değilim...
Yalnız Dr. Ulusoy da aparatla çalıştırıyormuş...buna nasıl ikna ediyor..hipnozla mı..yani biliniçli bir şekilde bunu yapabileceğimi sanmıyorumm..o yüzden boşuna gitmiş olmak istemiyorum...
Şimdiye kadar 2 doktora gittim..biri süleyman eserdağ..önce kesinlikle parmak yok dedi..meğer direkt parmakla başlıyolarmış..gitmedim denemedim de....sonra ayşe dumana gittim EFT tekniği kullanıyorum, kesinlikle parmak yok dedi..sonra aynı şeyi yapmaya kalktı ondan da kaçtım..eğer murat ulusoyda böyleyse ben sanırım ömür boyu böyle kalacağım...lütfen bana yardım edin....

canım merhaba sana sunu soleyım ben hıc aparatla egzersız denemedım ıkı parmakla yapıp es denmesınde baasarlı olmustum.sen 10 cm aparatı aldığına gore es denmesınde muhakak basarılı olucaksın emın ol cunku p... yumusak bır dokudur aparat gıbı dert değıl ve o yumusak ve kemıksız olduğu ıcın daha rahat gırıcektır emın ol sımdı korkularını bır kenarı bırak ve es denemsıne gec bence ınan ne acı var nede baska bısey.ılk once 10 cm aparatınla sn kez dene sonra es denmesıne gec ve yapcağına ınan zeytınyağı sur vajınana bıraz cok surme cok kayar ve esının ustune cıkarak kontrol tamamen sende olucak ıster yuun donuk ıster sırtın donuk esıne dğru p... elıne al ve egzersız yapar gıbı delığe yasla ve ıttır zaten anında kayıcak buna emın ol ıkın sadece sen sona gelmıssın okadar egzersız yapmıssın su korkunu at ınan olduğunda bumuymus dıceksınn esın zaten senı zorlamıoya bı dene es denmesını kontrol sende olarak ben yapabılceğıne ınanıorum bu sekılde gıderse he korkarak kacarsın vajınusmus zaten kacıs hastalığıdır canım dualarım senınle olucakkkkkkk

teşekkür ederim de egzersizi yaparken iki boğumu tam yapamıyorum sanki bir parmak iki boğuma kadar girerken diğeri 1. Boğuma kadar giriyor bu normal mi? Yoksa ikiside 2 boğum mu girmesi lazım

canım 2 parmağının boyu eşit değil neticede buna çok takılma alabildiğin kadar al ve popo yönüne ittir cnm dik itersen duvara çarpıo gibi olursun. ve sana tavsiyen ben 2 parmağıma prezervatf geçirmiştm o şekilde çok kolay girdi:13:

canım merhaba ıkı yıl dıyosun hıc az bır zaman değıl ama sana uzulerek sunu solemelıyımkı egzersız yapmadığın surece bu hastalığı daha senelerce yasarsın.bızede cok zor geldı egzersız yapmak hem kendımden ığrendım ozamanlar hemde korktum beynım almıodu ben bunu yapamam dıodum ama mecbur kalınca yapıosunnn doktorada gıtsen burayada gelsen hepımızın sana soylıceğı tek cozum egzersız parmakla yapamıosan aparatla yaparız sana uygun aparatı hazırlarsın zaten ınan ılk denemnı yapsan devamı hemen gelıcek o gırınce zaten anlıcaksın p.. gırebılıcek dıceksın ben 2.senemde yendım bu hastalığı ve suan dıorumkı yazık olmus gecen o 2 seneme en guzel gunlerıme ben keske dedım senın demenı ıstemem oyuzden egzersız dusunursen yardımcı oluruz ama dusunmem dıosan bızımde malesef sana yapcka bıseyımız kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…