- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.861
çok teşekkür ederimm herşey için :)
[ı]canım merhaba ıkı yıl dıyosun hıc az bır zaman değıl ama sana uzulerek sunu solemelıyımkı egzersız yapmadığın surece bu hastalığı daha senelerce yasarsın.bızede cok zor geldı egzersız yapmak hem kendımden ığrendım ozamanlar hemde korktum beynım almıodu ben bunu yapamam dıodum ama mecbur kalınca yapıosunnn doktorada gıtsen burayada gelsen hepımızın sana soylıceğı tek cozum egzersız parmakla yapamıosan aparatla yaparız sana uygun aparatı hazırlarsın zaten ınan ılk denemnı yapsan devamı hemen gelıcek o gırınce zaten anlıcaksın p.. Gırebılıcek dıceksın ben 2.senemde yendım bu hastalığı ve suan dıorumkı yazık olmus gecen o 2 seneme en guzel gunlerıme ben keske dedım senın demenı ıstemem oyuzden egzersız dusunursen yardımcı oluruz ama dusunmem dıosan bızımde malesef sana yapcka bıseyımız kalmıyor[/ı]
nasıl yapacağım
bakıyorum aynada yapabilir miyim diye..ama yok cesaret gelmiyor..
Yani aslında pns parmaktan daha az iğrenç geliyor bana..offffff çok zor ya..cesaret etmesi çok zor benim için
[ı]esın ıcınnnn aılen ıcın yucan ıcn mecbur yapıcaksın erkek 1 sene 2 sene dayanır ama sonra sonra sorunlar cıkmaya baslıcaktır emın ol.sımdı soyle yapıcaksın bugun aynayı karsına al ve vajınaı ıncele ıkın ıkındığuın zaman ordabır delık acılcak goruceksın her ıkındığında delık acılıyorr onu bıraz ıncele ve yarın buraya yaz parmak egzersızlereıne baslayalımm yarın senden haber beklıyorum sabah ona gore devam edıcez[/ı]
ozaman bayramı kendınıze tam bayram etmek ıcın calısmaları hızlandırmanızı tavsıy edıyorum kızlararkadasım kımınınkı bozuluyor egzersızde kımınınkı bozulmuyor bunuda kan gelmesıyle anlayabılıoruz bız ancak tabıkı kanamadan zarı bozulanda oluyordur tam bu konuları bılemıcem canım.herkeısn yapısından yapısına fark vardır.kimi insanın kızlık zarı doğumda yırtılırmıs ben onu bıle duydum
ya aslında baktım evet bi delik gördüm..ama 1 kere sonra bir daha görmedim..böyle et parçası gibi bişi vardı üstünde içim bi garip oldu..hani ellersem böyle açık bi yaraya elleyecekmişim ve çok acıcakmış gibime geliyor...çok istiyorum denemeyi ama korkum ağır basıyor..sanki bi yaratığa ellicekmişim gibime geliyor...sanırım önce bakmayamı alışmam lazım..
kusura bakma kuzum ya geç gördüm hakkını helal et.yaparsın sen merak etme.tesekkur ederim kaderim cvbin icin insallah olur ya
ya aslında baktım evet bi delik gördüm..ama 1 kere sonra bir daha görmedim..böyle et parçası gibi bişi vardı üstünde içim bi garip oldu..hani ellersem böyle açık bi yaraya elleyecekmişim ve çok acıcakmış gibime geliyor...çok istiyorum denemeyi ama korkum ağır basıyor..sanki bi yaratığa ellicekmişim gibime geliyor...sanırım önce bakmayamı alışmam lazım..
ay ınanmıorum kaderım senın ıcınmı demısler bunu yuh dıorum onlara yanı bukdarda olmaz bu sıtede en faydalı ınsan zaten sensınnnnn.ıste cekemeynler olmus demekkı senı kuzucum.ozel msj attım sana cuma yoğunluktan yazamadım yuzde 80 kız dedı doktor ufaklığa oyle yanı teyzesııı hayırlısı 1 ay sonra tamamen netlesır artık allah kucağıma almayı nasıp etsın ınsolayın mantığı şu tatlım senin üzerinden yazıyorum ,bak zar hani delikli bir yapıdadır ya normalde , işte işin özeti o delik çok büyük olanlar varya onlara esnek zar deniyor, haliyle p genişliğinden büyük delik olunca p zara zarar veremiyor haliyle, bebekte çıkarken 3, 4 kilo olunca illaki zardan daha büyük oluyor ve haliyle doğumda yırtılıyor zar, avesracım ne yapıyosun nasılsın bu arada, sabah engellendim yeniden normale döndü ne üzüldüm, benim erkek olduğumu söyleyenler olmuş, bazı kişilerde dr için bilgi toplayıp msn veriyor demiş. onlar dr yanlılarıdır rahatsız olmuşlardır diye düşünüyorum, müşteriye engel oluyoruz nede olsa.her neyse
bak canım temizliği sende benim gibi fazla abartmıyorsundur inşallah, sabunla yada tazyikli suyla falan vajina içini kesinlikle yıkama,en iyi vajina temizleyicisi vajinanın kendi sıvısıdır sen dokunma içine, sadece içine sabun yada başka şey kaçırmadan dış kısmını temizle, dar çamaşır giyinme,mantardan korkma bir dr a mutlaka git ve tedavi olursun kolayca.
arkadslar biri bnda cvp veesin nlur bn on cm aparttayim giriste tedrgin oluyorm ama snra raht okuyo yaniz p...s korkum devam ediyo bndemi sorun var anlamadm p....s denemeye cesaretm yok esimn p...s biraz kalin gbi oyuzdn korkuyorm snki smdi bn on cmde iyice alssam snrada 12-13cm apartla yapsam snrada es denemesine gecsem nasl olur 12-13cm apart yada p....s girermi yksa zormu olur bnada bisey soyleyin nolllurrr
[ı]tabıkı bakmaya alısman lazım ama bu bakma ısınıde sadece bıgun yapıcaksın cnm bugun bak yarın egzersızlere baslıcaz bakmakla tek olmaz anladınmı cunku korku olduu ıcın ertelıceksın bılıorum oyuzdenbı anonce ıse koyulmamız lazım.et parcası hepımızde var zaten kucuk bısey ıkındığın zaman parak p.. Yada parat gırınce o zaten dırek kayıyo cnm sen bı baska bak bumuymus dıceksın bugun ıncelemegunu yarın sabahtan baslarız gezersızlere yapamam dıye bısey yok cnm bız bısye kaybetmeyız sen yapamazsan ama sen zamanı kaybedıosun unutma bu bayrama barı bıraz umutla gır bıkac egzersız yapıo hadı bakalım haberlerını beklıyorum bız yanındayız merak etme[/ı]
olayın mantığı şu tatlım senin üzerinden yazıyorum ,bak zar hani delikli bir yapıdadır ya normalde , işte işin özeti o delik çok büyük olanlar varya onlara esnek zar deniyor, haliyle p genişliğinden büyük delik olunca p zara zarar veremiyor haliyle, bebekte çıkarken 3, 4 kilo olunca illaki zardan daha büyük oluyor ve haliyle doğumda yırtılıyor zar, avesracım ne yapıyosun nasılsın bu arada, sabah engellendim yeniden normale döndü ne üzüldüm, benim erkek olduğumu söyleyenler olmuş, bazı kişilerde dr için bilgi toplayıp msn veriyor demiş. onlar dr yanlılarıdır rahatsız olmuşlardır diye düşünüyorum, müşteriye engel oluyoruz nede olsa.her neyse
peki bişey daha sorcam..alttada böyle ince bir deri vardı..o deliğin üstünü hafif örtmüş , ama içinde değil dışında..p.n.s girerken onu yırtacak gibi hissediyorum bakınca..yani nasıl anlatayaım bilemedim..o deri anüsün devamı gibi off anlatamadım..yani onu aşağu itmeden içini göremedim..eee ilişki anında da onu itmek mümkün değil..nası olacak bilemedim...internetten baktım resimler öyle değil...off ne biçim bişey bu ya...yani bakıncada daha kötü oluyorum....sürekli engelelr görüyorum
ay ınanmıorum kaderım senın ıcınmı demısler bunu yuh dıorum onlara yanı bukdarda olmaz bu sıtede en faydalı ınsan zaten sensınnnnn.ıste cekemeynler olmus demekkı senı kuzucum.ozel msj attım sana cuma yoğunluktan yazamadım yuzde 80 kız dedı doktor ufaklığa oyle yanı teyzesııı hayırlısı 1 ay sonra tamamen netlesır artık allah kucağıma almayı nasıp etsın ıns
ben çok uzuun süredir her banyodan sonra orayı sabunla yıkar ve tazyikli su ile yıkarım,ama yıkadıgım yer vajina içi deil genital bölgeyi yıkarım.ilk kez başıma geldi artık sabun sürmem filan zaten.çok saol tatlım.
yuhhhhh inanmıyorum yaaaa burda bu derdi çeken 3000-4000 veremeyen insalara yardımcı oluosun die bunu yapıolarsa ben artık vicdanlarıyla başbaşa bırakıorm onları...evet doktora gtmek güzel bişey doktor kontrolünde yenmek güzel bişey ama kim bana bu tedavide 5000 tl lik ödemenin hak olduğunu söleyebilir???? insanların en hassas konuda yaşadıkları sıkıntıyı sömürmekten başka bişey değil. o parayı vermek istemeyenleri kimse suçlayamaz !!!
bak melisa dedim melisamda vermiş tepkisini sağolsun :) canım bunu yapan ancak dr yanlısı olabilir, neden dersen biz sitede dr a gitmeyin demiyoruz ki deneyin ama baktın aşamıyosun durumun varsa gidersin,bak gerçekten insanlara yardım eden dr larda var ama bunu tamamen ticarete dönüştürende, ya kadının karşısında resmen ağladım malesef 10 seansa verecek param yok diye omuz silkti düşün,böyle dr lara kızıyorum işte.yaşayacağım bir üzüntü varmış demek ki, hala midem ağrıyor stresten
bak melisa dedim melisamda vermiş tepkisini sağolsun :) canım bunu yapan ancak dr yanlısı olabilir, neden dersen biz sitede dr a gitmeyin demiyoruz ki deneyin ama baktın aşamıyosun durumun varsa gidersin,bak gerçekten insanlara yardım eden dr larda var ama bunu tamamen ticarete dönüştürende, ya kadının karşısında resmen ağladım malesef 10 seansa verecek param yok diye omuz silkti düşün,böyle dr lara kızıyorum işte.yaşayacağım bir üzüntü varmış demek ki, hala midem ağrıyor stresten
evet..resmen sömürüyorlar..ıvır zıvır bir sürü şey çıkartıyorlar...yok masaj yağını alman lazım..yok şu masaj kaslarını açar gel yaptır..yok şu kitabı okuman lazım..sen zaten çaressizsin..her deikleirne tamam diyosun..ulusoy 6000 istedi...zaten bir sürü müşterisi var, zaman kısıstı olabilir ama en azından makul bir fiyat verebilir yinede...benim bunu yenecek bir formülüm olsaydı kimseyi kıvrandırmadan hemen paylaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?