Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl yapacağım
bakıyorum aynada yapabilir miyim diye..ama yok cesaret gelmiyor..
Yani aslında pns parmaktan daha az iğrenç geliyor bana..offffff çok zor ya..cesaret etmesi çok zor benim için

nasıl yapacağım
bakıyorum aynada yapabilir miyim diye..ama yok cesaret gelmiyor..
Yani aslında pns parmaktan daha az iğrenç geliyor bana..offffff çok zor ya..cesaret etmesi çok zor benim için

esın ıcınnnn aılen ıcın yucan ıcn mecbur yapıcaksın erkek 1 sene 2 sene dayanır ama sonra sonra sorunlar cıkmaya baslıcaktır emın ol.sımdı soyle yapıcaksın bugun aynayı karsına al ve vajınaı ıncele ıkın ıkındığuın zaman ordabır delık acılcak goruceksın her ıkındığında delık acılıyorr onu bıraz ıncele ve yarın buraya yaz parmak egzersızlereıne baslayalımm yarın senden haber beklıyorum sabah ona gore devam edıcez

ya aslında baktım evet bi delik gördüm..ama 1 kere sonra bir daha görmedim..böyle et parçası gibi bişi vardı üstünde içim bi garip oldu..hani ellersem böyle açık bi yaraya elleyecekmişim ve çok acıcakmış gibime geliyor...çok istiyorum denemeyi ama korkum ağır basıyor..sanki bi yaratığa ellicekmişim gibime geliyor...sanırım önce bakmayamı alışmam lazım..

olayın mantığı şu tatlım senin üzerinden yazıyorum ,bak zar hani delikli bir yapıdadır ya normalde , işte işin özeti o delik çok büyük olanlar varya onlara esnek zar deniyor, haliyle p genişliğinden büyük delik olunca p zara zarar veremiyor haliyle, bebekte çıkarken 3, 4 kilo olunca illaki zardan daha büyük oluyor ve haliyle doğumda yırtılıyor zar, avesracım ne yapıyosun nasılsın bu arada, sabah engellendim yeniden normale döndü ne üzüldüm, benim erkek olduğumu söyleyenler olmuş, bazı kişilerde dr için bilgi toplayıp msn veriyor demiş. onlar dr yanlılarıdır rahatsız olmuşlardır diye düşünüyorum, müşteriye engel oluyoruz nede olsa.her neyse

tabıkı bakmaya alısman lazım ama bu bakma ısınıde sadece bıgun yapıcaksın cnm bugun bak yarın egzersızlere baslıcaz bakmakla tek olmaz anladınmı cunku korku olduu ıcın ertelıceksın bılıorum oyuzdenbı anonce ıse koyulmamız lazım.et parcası hepımızde var zaten kucuk bısey ıkındığın zaman parak p.. yada parat gırınce o zaten dırek kayıyo cnm sen bı baska bak bumuymus dıceksın bugun ıncelemegunu yarın sabahtan baslarız gezersızlere yapamam dıye bısey yok cnm bız bısye kaybetmeyız sen yapamazsan ama sen zamanı kaybedıosun unutma bu bayrama barı bıraz umutla gır bıkac egzersız yapıo hadı bakalım haberlerını beklıyorum bız yanındayız merak etme

canım hangi doktora gidersen gt hiç bi doktor sana sihirli değnek dokundurup sıkıntını çözmeyecek. gene senin bişiler yapman gerekecek. o et parçası bizdede var. ben ilk gördğmde bende beze fln var die ağlamıştım ama sonra jinekolog normal olduğunu söledi. bi yerden başlaman lazım bak bende aparat hazırlayarak yendm. ve inan bizde snin gibiydik. alışana kdr ayna ile vajinana bak dokun ıkın keşvet yani her geçen gün alıştığını göreceksin. başka çaren yok inan bana heriey sende bitiyor. burayı bırakmazsan san adım adım yardımcı oluruz.

Son düzenleme:
ay ınanmıorum kaderım senın ıcınmı demısler bunu yuh dıorum onlara yanı bukdarda olmaz bu sıtede en faydalı ınsan zaten sensınnnnn.ıste cekemeynler olmus demekkı senı kuzucum.ozel msj attım sana cuma yoğunluktan yazamadım yuzde 80 kız dedı doktor ufaklığa oyle yanı teyzesııı hayırlısı 1 ay sonra tamamen netlesır artık allah kucağıma almayı nasıp etsın ıns

ben çok uzuun süredir her banyodan sonra orayı sabunla yıkar ve tazyikli su ile yıkarım,ama yıkadıgım yer vajina içi deil genital bölgeyi yıkarım.ilk kez başıma geldi artık sabun sürmem filan zaten.çok saol tatlım.

Cnm özel mesajini bakarmisin

peki bişey daha sorcam..alttada böyle ince bir deri vardı..o deliğin üstünü hafif örtmüş , ama içinde değil dışında..p.n.s girerken onu yırtacak gibi hissediyorum bakınca..yani nasıl anlatayaım bilemedim..o deri anüsün devamı gibi off anlatamadım..yani onu aşağu itmeden içini göremedim..eee ilişki anında da onu itmek mümkün değil..nası olacak bilemedim...internetten baktım resimler öyle değil...off ne biçim bişey bu ya...yani bakıncada daha kötü oluyorum....sürekli engelelr görüyorum

yuhhhhh inanmıyorum yaaaa burda bu derdi çeken 3000-5000tl veremeyen insalara yardımcı oluosun die bunu yapıolarsa ben artık vicdanlarıyla başbaşa bırakıorm onları...evet doktora gtmek güzel bişey doktor kontrolünde yenmek güzel bişey ama kim bana bu tedavide 5000 tl lik ödemenin hak olduğunu söleyebilir???? insanların en hassas konuda yaşadıkları sıkıntıyı sömürmekten başka bişey değil. o parayı vermek istemeyenleri kimse suçlayamaz !!!

Son düzenleme:

cnmm anlıyoruz seniiii bendede varrrrrrrrrrrrr herşey normal yani o deri genişliyor. merak etme sen . orası penis girsin die yaratılmş zaten onun şeklini alıyor. biz zorla o hale sokmuyoruz merak etme.biraz cesaretlen yenenlern hepsi bu muymuş hiç acımıyor diyor. acıdı diyen kimse yok böle düşünüp telkin et kendini cnmm

yaa aynen öyle çok üzüldüm ağladım engellemişler diye, ben öylesine bir üye olsam amacım olmasa umursamazdım ama benim burda bir derdim var oda arkadaşlarımın derdi,Allah razı olsun en faydalı değilim belki ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.direk aklıma sen geldin biliyor musun dedim avesra şuan siteye erişemediğimi duysa imza toplar kesin Allah razı olsun çok sevdiğim arkadaşlarım var burda melisa, sen, zeycanım, daha birsürü kişi, en azından ben olmasamda sizin burda olduğunuzu bilmek beni rahatlatıyor.neyse geldi geçti amannn boşver ,,ay maşallah teyzesi sevsin onu =) canım sana yazmışmıydım içimden kızdır galiba diye geçirmiştim çünkü erkek çocuğu 3 aylıkken belli oluyor diye duymuştum kızsa 4. ayda kesinleşiyormuş, hayırlısı olsun ben bayılırım kızlara ay yavrum ya Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmek , onlarında evlatlarını görmek nasip etsin inşallah, çok sevindim kuzum.

dışını yıka canımda içine gitmesin, ayrıca günlük pedlerde yapıyormuş haberiniz olsun.

bak melisa dedim melisamda vermiş tepkisini sağolsun :) canım bunu yapan ancak dr yanlısı olabilir, neden dersen biz sitede dr a gitmeyin demiyoruz ki deneyin ama baktın aşamıyosun durumun varsa gidersin,bak gerçekten insanlara yardım eden dr larda var ama bunu tamamen ticarete dönüştürende, ya kadının karşısında resmen ağladım malesef 10 seansa verecek param yok diye omuz silkti düşün,böyle dr lara kızıyorum işte.yaşayacağım bir üzüntü varmış demek ki, hala midem ağrıyor stresten

evet..resmen sömürüyorlar..ıvır zıvır bir sürü şey çıkartıyorlar...yok masaj yağını alman lazım..yok şu masaj kaslarını açar gel yaptır..yok şu kitabı okuman lazım..sen zaten çaressizsin..her deikleirne tamam diyosun..ulusoy 6000 istedi...zaten bir sürü müşterisi var, zaman kısıstı olabilir ama en azından makul bir fiyat verebilir yinede...benim bunu yenecek bir formülüm olsaydı kimseyi kıvrandırmadan hemen paylaşırdım..

ah cnm boşver bizim içimz rahat. insalara yardımcı oluyoruz bu parayı veremeyenlere yardım edenleri engelleyenler vicdanları rahatsa bnm dicek bi şeyim yok:120::120::120::120::120:

yani düşünüorm bi beyin cerrahı neler yapıo .ona 6000 ver 10.000 ver gözüne gelmez. ama bunlar onu yap bunu yap demeye insanları sömürüyorlar. tabiiki hepsi böle değil. bizim kızdıklarımız insanların hassas duygularından yararlanalar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…