Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sende dinle bizi doktora giden ve bizlere yardımcı olan çok arkadaşmz var onlarda aynı şeyleri yaptılar...bizlere yaptrdılar. verecek durumun yoksa unutma herşey kendinde bitiyor. egzerszlere başla.....

arkadaşlar siz 8 cm 10 cm aparat diyorsunuz ya,onları hazır mı alıyorsunuz.aparat dediğiniz şey nedir.ben mumla yapıyorum peçete sarıyorum,kalınlaştırmak istediğimde paçeteyi biraz daha fazla sarıyorum.siz nasıl yapıyosunuz?

ayynen tariflediğin gibi yapıyoruz tatlmmm. ben üstüne prezervatfte geçiriodum daha güzel kolay kayganlaşıo

ben şimdi iki parmak iki boğum makas hareketindeyim bunu yapmaya çok korkuyorum bu egzersizi nasıl uygulamam konusunda bana tavsiyesi olanları bekliyorum lütfen....
Bir sonraki aşama ne olucak bunu da merak ettim? Bilgilendirirseniz sevinirim

Merhabalar ben doktoruma gidip ödev egzersizlerine devam ediyorum fakat takıldığım bir kaç yer var size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
İki parmak iki boğumu uygularken birinci parmak iki boğum oluyordu fakat ikinci parmak ancak birinci boğuma kadar giriyordu biraz daha ittirdiğimde yanma oluyor bende daha fazla ilerleyemedim bu haftada dokturumuz iki parmak iki boğum makas egzersizi verdi bunu nasıl yapıcam zaten diğer egzersizi başaramamıştım sanki çok korkuyorum yanma ve acı hissediyorum ve bir sonraki aşama ne merak ettim şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız çok mutlu olucam

Kimse bana yardımcı olmuyor sanırım sesimi duyuramıyorum takıldım kaldım lütfen!!!!!!!!!!!

teşekkür ederim doğru yoldayım demekki :) sen vajinismusu yenenlerden misin?

evet cnm çok açık ve rahat söleyebilirimki burdaki kızlar sayesinde yendm asla bırakmadım burayı ümitisz zamanlarım çok oldu ama beni hemen kendime getrdiler ve şükürler olsunki artık bende burda onlar gibi yardım ediyorum. nası berbat bi duygu olduğunu bşldiğim için herkes yensin istiyorum. burayı bırakmatın diorm ama kızlar 1-2 denemden sonra bıarkıp buraya bile yazmıyorlar

Kimse bana yardımcı olmuyor sanırım sesimi duyuramıyorum takıldım kaldım lütfen!!!!!!!!!!!

canım sana yazdım ama okumadın sanırım yazdığımıııı. bak 2 parmağın eşit boyda değil o yüzden tabiiki boğumları denk gelmez. boğumlara takılma çok itebildğn yere kdr it tabiiki. 2 parmağına prezervatf geçir çok kolay kayıyor ve bak takıldığın yerin resmini sana gösteriorm ıkın ve popo yönüne doğru it cnm anlaştıkmı vazgeçme yeterkiEki Görüntüle 825394

Popo yönüne doğru itiyorum sanki olmuyor

çok sevindim senin adına.ben kendimden çok umutluyum.burayı okuyup gaza gelip egzersiz yapıyorum.hiçde korkmuyorum sanki.ama benim sorunum mumu soktuktan sonra o yolu bulmak,yolu bulduktan sonra kayıp gidiyor.o yolu bulmak yani popoya dogru kaydırmak ilk önce zor oluyo.bir önerin var mı bu konuda?

evet canım ya hem öyle hemde işi olanlara bişey demiyorum ama işi olmadığı halde hergün olmasada arada gelip siteye yardım etseler ben onada çok üzülüyorum, en azından birbirimizi idare ederiz tabiri caizse, ama böyle olunca insan ben girmezsem başkası olmazsa insanlar ne yapar diye düşünüyor, işin olsada şartları fazla zorluyosun,keşke fazla kişi olsa desek ki benim işim var ama gönlüm rahat mutlaka birisi olmasa diğer arkadaş vardır yardım edecek.

popon ve belin arasına yastık koymak işine yarar mı bir dene istersen canım.

Slm jeryy,bende senin gibi dusunuyrdum ck korkuyrdum esimle deneme bile yapamamistim.Bend ilk orasi kapali saniyrdum dedigin gibi orda bi et parcasi duruyr.Ama ikinarak bak aynaya etin ortasi aciliyor ve orada bi delik oluyr.Ikinman lazim.Ben bugun ilk defa denedim.önce kulak copü aldim ama birden parmak daha kolay olcak gibi dusundum cunku takilirsa falan hissederim diye.serce parmagimla basladim iki bogum aldim ne acidi ne kanadi.Ama cok heyecanlandim korktum.Nefes alip verdim.Ardindan orta parmagimi sonuna kadar aldim ck tuhaf biseydi hic acimadi aynaya bakarak yavas yavas ittirdim vakum gibi icine cekiyr zaten.Yarin devam etcem bakalim hayirlisi.Sende korkma yani baslamassan hep korkcaksin basla ben yaptiysam inanki korkulcak birsey yok

Tamam canim sagol.Zar yirtilmasi nasil bir his ne hissediliyr acaba korkuyorum biraz ne kadar surer acisi?

Tamam canim sagol.Zar yirtilmasi nasil bir his ne hissediliyr acaba korkuyorum biraz ne kadar surer acisi?

slm cnm bn henuz vajiyi asamadim ama on cm apartla yapiyorm heralde zar mar kalmamistir:)aci faln yok hic bisey hissetmiyosun ilk gece kanayan o carsaf faln gosteirler ya hala meraklilara kanli kanli o aslnda zar dan degldir zorlamadn olan kilcal damar kanar aslinda ama kndini serbest birktigin zamn kanama olmz cnku zorlanmamistir korkma yani cnm tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…