- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.881
evet..resmen sömürüyorlar..ıvır zıvır bir sürü şey çıkartıyorlar...yok masaj yağını alman lazım..yok şu masaj kaslarını açar gel yaptır..yok şu kitabı okuman lazım..sen zaten çaressizsin..her deikleirne tamam diyosun..ulusoy 6000 istedi...zaten bir sürü müşterisi var, zaman kısıstı olabilir ama en azından makul bir fiyat verebilir yinede...benim bunu yenecek bir formülüm olsaydı kimseyi kıvrandırmadan hemen paylaşırdım..
arkadaşlar siz 8 cm 10 cm aparat diyorsunuz ya,onları hazır mı alıyorsunuz.aparat dediğiniz şey nedir.ben mumla yapıyorum peçete sarıyorum,kalınlaştırmak istediğimde paçeteyi biraz daha fazla sarıyorum.siz nasıl yapıyosunuz?
yazayım tabi.bu benim terapistimin tedavi yöntemi...unuttuğum yerler olabilir ama..ilk adım olarak ayna ile vajinanın yapısını incelemek dokunarak ve çok özür dilerim ama zevk aldığını hissederek .sonra eşle birbirinize dokunma egsersizleri var ve cd ile gevşeme egzersizleri var ama bunlar çok da şart değil bence.aşağıdadi egzersizleri terapistim sabah yarım saat akşam yarım saat demişti ama ben sadece akşam bir saat ya da kırk dk çalıştım.
1.hafta: Bir bir hafta bir boğum (işaret parmağı)
2.hafta:bir parmak iki boğum
3.hafta:iki parmak bir boğum
4.hafta:eş parmağında aynı adımlar tekrarlanacak.
5.hafta:kendi parmağınla iki parmak bir boğumda makas hareketi yani parmağını makas gibi açıyosun girişin genişlemesini sağlıyo.zaten önemli olan giriş kısmı.bu arada eş parmağına da devam.
Bu işlemler esnasında birleşme yasak ama sevişmeyi özellikle tavsiye etti.
ayynen tariflediğin gibi yapıyoruz tatlmmm.ben üstüne prezervatfte geçiriodum daha güzel kolay kayganlaşıo
Merhabalar ben doktoruma gidip ödev egzersizlerine devam ediyorum fakat takıldığım bir kaç yer var size sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
İki parmak iki boğumu uygularken birinci parmak iki boğum oluyordu fakat ikinci parmak ancak birinci boğuma kadar giriyordu biraz daha ittirdiğimde yanma oluyor bende daha fazla ilerleyemedim bu haftada dokturumuz iki parmak iki boğum makas egzersizi verdi bunu nasıl yapıcam zaten diğer egzersizi başaramamıştım sanki çok korkuyorum yanma ve acı hissediyorum ve bir sonraki aşama ne merak ettim şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız çok mutlu olucam
teşekkür ederim doğru yoldayım demekki :) sen vajinismusu yenenlerden misin?
Kimse bana yardımcı olmuyor sanırım sesimi duyuramıyorum takıldım kaldım lütfen!!!!!!!!!!!
canım sana yazdım ama okumadın sanırım yazdığımıııı. bak 2 parmağın eşit boyda değil o yüzden tabiiki boğumları denk gelmez. boğumlara takılma çok itebildğn yere kdr it tabiiki. 2 parmağına prezervatf geçir çok kolay kayıyor ve bak takıldığın yerin resmini sana gösteriorm ıkın ve popo yönüne doğru it cnm anlaştıkmı vazgeçme yeterkiEki Görüntüle 825394
evet cnm çok açık ve rahat söleyebilirimki burdaki kızlar sayesinde yendm asla bırakmadım burayı ümitisz zamanlarım çok oldu ama beni hemen kendime getrdiler ve şükürler olsunki artık bende burda onlar gibi yardım ediyorum. nası berbat bi duygu olduğunu bşldiğim için herkes yensin istiyorum. burayı bırakmatın diorm ama kızlar 1-2 denemden sonra bıarkıp buraya bile yazmıyorlar
evet cnm çok açık ve rahat söleyebilirimki burdaki kızlar sayesinde yendm asla bırakmadım burayı ümitisz zamanlarım çok oldu ama beni hemen kendime getrdiler ve şükürler olsunki artık bende burda onlar gibi yardım ediyorum. nası berbat bi duygu olduğunu bşldiğim için herkes yensin istiyorum. burayı bırakmatın diorm ama kızlar 1-2 denemden sonra bıarkıp buraya bile yazmıyorlar
Popo yönüne doğru itiyorum sanki olmuyor
çok sevindim senin adına.ben kendimden çok umutluyum.burayı okuyup gaza gelip egzersiz yapıyorum.hiçde korkmuyorum sanki.ama benim sorunum mumu soktuktan sonra o yolu bulmak,yolu bulduktan sonra kayıp gidiyor.o yolu bulmak yani popoya dogru kaydırmak ilk önce zor oluyo.bir önerin var mı bu konuda?
Off Allah ım ne zor bir hastalık bu
popon ve belin arasına yastık koymak işine yarar mı bir dene istersen canım.
popon ve belin arasına yastık koymak işine yarar mı bir dene istersen canım.
ya aslında baktım evet bi delik gördüm..ama 1 kere sonra bir daha görmedim..böyle et parçası gibi bişi vardı üstünde içim bi garip oldu..hani ellersem böyle açık bi yaraya elleyecekmişim ve çok acıcakmış gibime geliyor...çok istiyorum denemeyi ama korkum ağır basıyor..sanki bi yaratığa ellicekmişim gibime geliyor...sanırım önce bakmayamı alışmam lazım..
canım yarında ilk önce inceden başla tek parmak sonra iki parmak dene baktın kolay geldi burda arkadaşlar yönlendirir seni , 3 parmak denersen zar yırtılabilir bilgin olsun, korkulacak birşey değil ama ben söyleyim ki sonra sen şaşırma canım, bazılarının yırtılmıyor ama yapı meselesi korkma ben kork diye söylemedim sadece bil yani.
eş denemesinde de mutlaka şu yöntemi dene canım
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
Tamam canim sagol.Zar yirtilmasi nasil bir his ne hissediliyr acaba korkuyorum biraz ne kadar surer acisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?