Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar slm birz once on cm aparatmla yaptim en yakinm oldu artk:)ve yine ilk giruste yon bulmada zorlndim snra yaptm nyse ama p...ste yonu bulmk daha zordur diye dusunuyorm baya yaptim uc dort kere afedersinz sokup cijartiyorm git gel yapiyorum ck rahatm bide ilk defa yatakta yaptim bide sanki p.....sle yapiyomus gbi degisik pozisyonda yaptm ynlis anlamayn:)kndimi denniyorum yapabilirmiyim diye sirt ustu yattm oyle yaptim yatagin ucuna yattim oyle yaptm bide snki p...sin ustune oturuyomus gbi yni ustteymisim gbi yaptim yonu bulmk zor oldu ama oldu ustte daha kolay oluyo amma velakin bn bunlari p...sle yapicagima inanmiyorm hele p....sin ustune oturabilecegimede inanmiyorm kndimi salak ve aciz hissediyorum oraya 13-14cm p...sin girebilecegini cok esnek bir organ oldu gunu oradan 3kg cocuk ciktigini oranin bombas bi arazi gbi oldugunu ck iyi biliyorm hala p....sten korkuyorm kizlar hala aparti sokarken kasim kasim kasiliyorm bnde bi tuhaflik var sinir plmaya basladm ya baskasi olsa on cmle bnlari yapan p...sle hemn yaprdi korkulari ve kaygilari azalirdi bnde cogealmaya basladi varmi boyle bisey ve artk son sansim daha gitck doktor hoca kalmadi bes sene oldu artk herkes kisir gozyle bakiyo eltim bnden birsene snra evlndi yarin ikinciyi dogurcak daha niceleri gerckten sadece cocuk icnde istemiyorm kndim ve esim icn yuvamin huzurlu seklde devam etmesi icn istiyorm ama olmuyo beynimi kandiramiyorm olmuyo sanki icimde biri var ve bnle dalga geciyo naparsan yap esinle yapamiycaksin diyo bolmiyorm yorldum gerckten ve zoruma giden sey bakamiyodm dokunamiyodm parmk yapmam mumkun degildi o asamalardan nerelere geldim esimn p...sine ck yakin on cm apart iki uc cm varcarada ck basit geliyo alicksin p....si getirceksin vajinaya ittircksin yavs yavs o zatn kayip gidiyo bukadar basit biseyi yapamamk yapamamajk da deil esimle hic deneme yapmadm iyice apartta alisayim dem yapamiycagima inanmk zoruma gidiyo beynimi kandiramiyorm o bni kandiriyoya sinir oluyorm uzun oldu arkadslar k.bkmayin icimi dokmek istedim cnku bni sadece burdakiler anliyo...

giriş aşaması: elle ve kulak çöpünün pamuklu kısmıyla vajina çevresine dokunuldu.
Daha önce tanımadığımız bu özel organımızla tanışıldı. :)
1. aşama: kulak çöpü tamamen girdi. oranın boşluklu bi yapıda olduğu fark edilip gaza gelindi derhal 2. aşamaya geçildi :)
2. aşama: 1 yaprak kağıt havlu enlemesine rulo yapılıp streçlendi. başarılı
3. aşama: 2 yaprak kağıt havlu enlemesine rulo yapılıp streçlendi. başarılı

arkadaaşlar böyle böyle ödevler veriyorum kendime. 3 yaprak kağıt havluyu denicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bana da dua edin olur mu. 4 aylık evliyiz.

tatlım neler neler yapmışsın,ne kadar güzel ilerlemişsin,çok fazla yol katetmişsin,buralara gelmen demek kararlı olduğunu gösterir p.. le de yapabiliisin,beyninin seni ele geçirmesine izin verme.bende henüz p.. e geçmedim ama geçmek için sabirsizlanıyorum,çünkü yapmak zorundayım.herkes çok rahat yapabiliyoken ben neden yapamıyım.öyle deil mi?

sende zeytinyağı kullanıyordun değil mi canım? inşallah sana dua edicem güzel gidiyorsun maşallah.gelince okurum burda yendiğini .bende inşallah deniycem.hadi Allah yardımcın olsun canım :)

olur olur inşallah canım az kaldığını bitirdiğini düşün.(bende yenmiş gibi konuşuyorum ama napayım kendime de çare yine benim)
maydonozu iç bak sen de farkedeceksin.bazı insanlarda çok olur akıntı uzun dönem gider.mesela ablamla ben.onda hep vardı.benden daha hijyeniktir her konuda.yinede oluyor.soğanı da bir arkadaşımdan duymuştum.soğan kürü diye de geçiyor netten.şimdiden içmeni tavsiye ederim sana ilerde çocuk düşünmeye başladığında iyi değilmiş bunları içmek.bitkisel de olsa.gelin olduğunu göremiycem.bayramınız bayram olsun inşallah :)

hacico özel mesajına bak canım

ewt cnm dogru soyluyosun arada geliyolar bnains olucak ins sona yaklastim ins kndimi hazirliyorm yavas yavas destegin icin cok saol snde asicaksin ins rabbim yardimcimz olsun

ayy zeycanim guldurdun bni bu saatte saol niye goremiycn cnm gelin oldugumu hem gelinlikmi kaldi bnden gecti bes sene oldu snada sende cok iyi gidiyosun oyle demecaz kaldi sona yaklastin snde

hee zeycanim niye cocuk dusununce icmek iyi deilmis anlamadm cnm pardon

hee zeycanim niye cocuk dusununce icmek iyi deilmis anlamadm cnm pardon

özelden o mesaja cevap atamadım canım ama cevabını bekliyorum.düşüklere neden olabiliyormuş.çocuk için de iyi gelmeyebilir.bizim burdaki arkadaşlar adım adım takip ediyorlar bende öğreniyorum.

ayy zeycanim guldurdun bni bu saatte saol niye goremiycn cnm gelin oldugumu hem gelinlikmi kaldi bnden gecti bes sene oldu snada sende cok iyi gidiyosun oyle demecaz kaldi sona yaklastin snde

olsun ya tebrik ederdim.önceden halay çekenler olurdu :)neyse sen de yen gelince kutlarım şahsen:)inşallah bende yenicem canım

Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım ben egzersizlerime devam ediyorum doktorun verdiği tüpleri kullanıyorum 8 cm lik tüp rahat oluyor.doktor şimdide kadındoğum uzmanlarının alttan muane ettikleri tüpten verdi vajinaya soktuktan sonra makas şeklinde aparatı oynatabiliyorum vajina içini ayna yardımıyla görebiliyorum amaç zaten buymuş.ve girişte biraz zor olsada yaptım.yarın son aparatım 11 cm e geçicem ve sonra penis denemesi.vajinanın içine baktığımda orası okadar esnek ve genişki hala neden kasmışız neden korkmuşuz neden bu iş olmamış anlamış değilim.aslında çok kolay bişeyi bukadar niye zorlaştırdık ben eminim herkes başaracak biribirimize dua edelim....

dediklerinin birebir aynısı oldu bende de dün ((((((((((((((((((((

canım ne yaptın çay bir işe yaradı mı bende dün yatmadan önce içtim ama bu sefer pek bi istek olmadı psikolojik mi anlamadım

kızlar merhaba.....dün akşam inceledim biraz...gerçekten benim hayalimde cnlandırdığımdan daha büyük bir delik varmış..yalnız içini aynı boğazıma benzettim..böyle bademcik gibi bişi vardı..et parçası..biraz araştırdım kimi sorun değil demiş..kimi vajinal varis olabilir demiş..çok tedirgin oldum ya bana bilgi verebilecek var mı bu konuda ..sizde de öyle bi et parçası var mı..bir de ben daha önce bir kez zorla denedim çok felaket bir acı ve kanamam oldu..o yüzden o et parçası kızlık zarı olamaz diye düşünüyorum..ve daha da tedirginim şuanda(52:

kulak çöpü kağıt havlu falan ıslanınca yapışmıyomu orayaallahım bunu yazarken bile içim bi garip oluyor

ya gerçekten bu et parçası normal yani dimi..böyle bademcik gibi bişi dimi....
ya oraya daha parmak sokamam sanırım...önce bi hafif hafif dokmaya alışmam lazım sanırım..yani o cesaret bi türlü gelmedi..dünde aklımdan geçirdim ama yapamadım maalesef

canım bence senı sıkayet eden ınsanlar doktor yanlıları oyuzden senın bukadar yardımcı olmanı cekememıslerdır ...bı,u sıtede ben suanda en faydalı senı goruyorum neyse gectı gıttı bıdaha olmaz ınsss.evet teyzesı demıstın kız dıye bakalım allah kucağıma almayı nasıp etsın sızlerde en kısa zamanda versın ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…