- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.901
kizlar slm birz once on cm aparatmla yaptim en yakinm oldu artk:)ve yine ilk giruste yon bulmada zorlndim snra yaptm nyse ama p...ste yonu bulmk daha zordur diye dusunuyorm baya yaptim uc dort kere afedersinz sokup cijartiyorm git gel yapiyorum ck rahatm bide ilk defa yatakta yaptim bide sanki p.....sle yapiyomus gbi degisik pozisyonda yaptm ynlis anlamayn:)kndimi denniyorum yapabilirmiyim diye sirt ustu yattm oyle yaptim yatagin ucuna yattim oyle yaptm bide snki p...sin ustune oturuyomus gbi yni ustteymisim gbi yaptim yonu bulmk zor oldu ama oldu ustte daha kolay oluyo amma velakin bn bunlari p...sle yapicagima inanmiyorm hele p....sin ustune oturabilecegimede inanmiyorm kndimi salak ve aciz hissediyorum oraya 13-14cm p...sin girebilecegini cok esnek bir organ oldu gunu oradan 3kg cocuk ciktigini oranin bombas bi arazi gbi oldugunu ck iyi biliyorm hala p....sten korkuyorm kizlar hala aparti sokarken kasim kasim kasiliyorm bnde bi tuhaflik var sinir plmaya basladm ya baskasi olsa on cmle bnlari yapan p...sle hemn yaprdi korkulari ve kaygilari azalirdi bnde cogealmaya basladi varmi boyle bisey ve artk son sansim daha gitck doktor hoca kalmadi bes sene oldu artk herkes kisir gozyle bakiyo eltim bnden birsene snra evlndi yarin ikinciyi dogurcak daha niceleri gerckten sadece cocuk icnde istemiyorm kndim ve esim icn yuvamin huzurlu seklde devam etmesi icn istiyorm ama olmuyo beynimi kandiramiyorm olmuyo sanki icimde biri var ve bnle dalga geciyo naparsan yap esinle yapamiycaksin diyo bolmiyorm yorldum gerckten ve zoruma giden sey bakamiyodm dokunamiyodm parmk yapmam mumkun degildi o asamalardan nerelere geldim esimn p...sine ck yakin on cm apart iki uc cm varcarada ck basit geliyo alicksin p....si getirceksin vajinaya ittircksin yavs yavs o zatn kayip gidiyo bukadar basit biseyi yapamamk yapamamajk da deil esimle hic deneme yapmadm iyice apartta alisayim dem yapamiycagima inanmk zoruma gidiyo beynimi kandiramiyorm o bni kandiriyoya sinir oluyorm uzun oldu arkadslar k.bkmayin icimi dokmek istedim cnku bni sadece burdakiler anliyo...
ya ben bikac gun once on cmde cok zorlandim sanki kapali biseye sokmaya calisiyodum acidi acayip bi sizi vardi dun deneyim dedm esim gldi sehir disindan cok raht oldu yag gibi kaydi gtti cok mtlu oldum ins devami gelir cnm sende tatilden snra dene eminim basarcaksin bn suan es denemesine gecmiycem 12-13cm apartla denedkyen snra gecicm cnm
yok cnm smear yaptirmadim dedigm gbi kucklukten beri var bnde akinti 3-4senedrde mantar cikti su isi bi halledeyim doktora gitcm ins ya gecen halam da dedi iltihap varsa cocugun olmz dedi maydonoz kaynat ic dedi icini temzler dedi bide sogan kaynat ic dedi icindeki butun iltihabi aliyomus bak hemn hamile kalirsin dedi tabi bnde kari koca bile olamadm bisy diyomusun ki ama yapicm maydonoz ve sogan suyunu sifa niyetine napim cnm su iside bi becersem hemn doktora gitcm hayrlisi artk rabbm nasip eederse olur
canım Allah sıkıntılarımızdan kurtarsın bizi en yakın zamanda inşallah ben de kardeşimden baya bi etkilendim gaza geldim artık ağlasamda sızlasamda zorla beni dedim eşime ama bu sefer de dün yine olmadı alttayken çok korkuyorum durdurdum eşimi oda ben seni zorlayamam diyo ne yapıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum bizim farklı ve benim pasif olabileceğim bi şekilde olmamız lazım
tatlım neler neler yapmışsın,ne kadar güzel ilerlemişsin,çok fazla yol katetmişsin,buralara gelmen demek kararlı olduğunu gösterir p.. le de yapabiliisin,beyninin seni ele geçirmesine izin verme.bende henüz p.. e geçmedim ama geçmek için sabirsizlanıyorum,çünkü yapmak zorundayım.herkes çok rahat yapabiliyoken ben neden yapamıyım.öyle deil mi?
olur olur inşallah canım az kaldığını bitirdiğini düşün.(bende yenmiş gibi konuşuyorum ama napayım kendime de çare yine benim)
maydonozu iç bak sen de farkedeceksin.bazı insanlarda çok olur akıntı uzun dönem gider.mesela ablamla ben.onda hep vardı.benden daha hijyeniktir her konuda.yinede oluyor.soğanı da bir arkadaşımdan duymuştum.soğan kürü diye de geçiyor netten.şimdiden içmeni tavsiye ederim sana ilerde çocuk düşünmeye başladığında iyi değilmiş bunları içmek.bitkisel de olsa.gelin olduğunu göremiycem.bayramınız bayram olsun inşallah :)
olur olur inşallah canım az kaldığını bitirdiğini düşün.(bende yenmiş gibi konuşuyorum ama napayım kendime de çare yine benim)
maydonozu iç bak sen de farkedeceksin.bazı insanlarda çok olur akıntı uzun dönem gider.mesela ablamla ben.onda hep vardı.benden daha hijyeniktir her konuda.yinede oluyor.soğanı da bir arkadaşımdan duymuştum.soğan kürü diye de geçiyor netten.şimdiden içmeni tavsiye ederim sana ilerde çocuk düşünmeye başladığında iyi değilmiş bunları içmek.bitkisel de olsa.gelin olduğunu göremiycem.bayramınız bayram olsun inşallah :)
hee zeycanim niye cocuk dusununce icmek iyi deilmis anlamadm cnm pardon
ayy zeycanim guldurdun bni bu saatte saol niye goremiycn cnm gelin oldugumu hem gelinlikmi kaldi bnden gecti bes sene oldu snada sende cok iyi gidiyosun oyle demecaz kaldi sona yaklastin snde
şok oldum zaten sen söyledikten sonra baktım da.
sorunu çöz burayı bizi bırakma canım.inşallah yanlış anlaşılmadır.
ben parmakla çalışıyordum aparatta stres oluyordum çünkü. egzersizlerimde orta parmağımın 2 boğumunu alabiliyordum içime dün eşimle yakınlaşma yaşadık tekrar deneyelim dedik denemez olaydık üstte beceremedim altta bacaklarım kasılmaktan kaskatı oldu direk eşimi ittim delik yokmuş gbi oldu yine çok ama çok moralim bozuldu bütün gece ağladım eşim destek oluyor çok ama onunda psikolojisi fena durumda neyse bugün bir cesaret aparat yaptım kendime 6 cmlik. zeytinyağı ile başladım çalışmaya ilerletebildim baya ama tamamını alamıyorum bir duvara tosluyor ilerletmeye çalıştığımda. moralim çok bozuk eş denemesi yapınca bütün motivasyonum bitti. eşimle denerken deliği bile bulamıcak duruma geliyorum stresten. üstteyken bacaklarım ağrıyor çiviye oturcak gibi oluyorum aşağıda ise daha fena hem eşimin ağıırlığı hemde bacaklarımın kasılması ve sonrası kalp çarpıntısı panik.. artık soruyorum kendime egzersizlerim olduda bitti ya yine eş denemesinde aynı şekilde olurda hüsrana uğrarsam diye
giriş aşaması: elle ve kulak çöpünün pamuklu kısmıyla vajina çevresine dokunuldu.
Daha önce tanımadığımız bu özel organımızla tanışıldı. :)
1. aşama: kulak çöpü tamamen girdi. oranın boşluklu bi yapıda olduğu fark edilip gaza gelindiderhal 2. aşamaya geçildi :)
2. aşama: 1 yaprak kağıt havlu enlemesine rulo yapılıp streçlendi. başarılı
3. aşama: 2 yaprak kağıt havlu enlemesine rulo yapılıp streçlendi. başarılı
arkadaaşlar böyle böyle ödevler veriyorum kendime. 3 yaprak kağıt havluyu denicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bana da dua edin olur mu. 4 aylık evliyiz.
Slm jeryy,bende senin gibi dusunuyrdum ck korkuyrdum esimle deneme bile yapamamistim.Bend ilk orasi kapali saniyrdum dedigin gibi orda bi et parcasi duruyr.Ama ikinarak bak aynaya etin ortasi aciliyor ve orada bi delik oluyr.Ikinman lazim.Ben bugun ilk defa denedim.önce kulak copü aldim ama birden parmak daha kolay olcak gibi dusundum cunku takilirsa falan hissederim diye.serce parmagimla basladim iki bogum aldim ne acidi ne kanadi.Ama cok heyecanlandim korktum.Nefes alip verdim.Ardindan orta parmagimi sonuna kadar aldim ck tuhaf biseydi hic acimadi aynaya bakarak yavas yavas ittirdim vakum gibi icine cekiyr zaten.Yarin devam etcem bakalim hayirlisi.Sende korkma yani baslamassan hep korkcaksin basla ben yaptiysam inanki korkulcak birsey yok
yaa aynen öyle çok üzüldüm ağladım engellemişler diye, ben öylesine bir üye olsam amacım olmasa umursamazdım ama benim burda bir derdim var oda arkadaşlarımın derdi,Allah razı olsun en faydalı değilim belki ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.direk aklıma sen geldin biliyor musun dedim avesra şuan siteye erişemediğimi duysa imza toplar kesinAllah razı olsun çok sevdiğim arkadaşlarım var burda melisa, sen, zeycanım, daha birsürü kişi, en azından ben olmasamda sizin burda olduğunuzu bilmek beni rahatlatıyor.neyse geldi geçti amannn boşver ,,ay maşallah teyzesi sevsin onu =) canım sana yazmışmıydım içimden kızdır galiba diye geçirmiştim çünkü erkek çocuğu 3 aylıkken belli oluyor diye duymuştum kızsa 4. ayda kesinleşiyormuş, hayırlısı olsun ben bayılırım kızlara ay yavrum ya Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmek , onlarında evlatlarını görmek nasip etsin inşallah, çok sevindim kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?