Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne yaptın çay bir işe yaradı mı bende dün yatmadan önce içtim ama bu sefer pek bi istek olmadı psikolojik mi anlamadım

selam tatlmmmmmm aldm cnm içiyorum arada pek bişi anlamadım ama içmemin arkasına bi deneme yapıorm bari adet yerini bulsun diorm . bence demleme alalım bidahakine aktardan tatlm öle bi etkisi oldgnu duydum bende başka bi yerden çünkü sen napiosun nası gidiyor

canım dun sana ne dedım bu et parcası hepımızde var egzersıze basla onun ne oldunu zaten anlıcaksın o bır sorun teskıl etmıyr lutfen bugun egzersıze basla

canım o bademcik gibi olan şey bendede var ilk gördkten sonra doktora gttim normal dedi. bak ıkındığında o şeyin kaltğını deliğin açıldğını göreceksn ozaman aparat parmak penis gerçekten kolay giriyor.......
bu kdr çekinme bu kdr irdeleme lütfen bir an önce kafanda kesin karar ver ve egzerszlere başla.....

iyi yapıyosun canım haklısın demleme daha iyidir belkide.bende iş yerinde bi bayandan gördüm doğum sonrası isteksizlik olduğundan içiyorum demişti oda bana bende napim işte öyle bekliyorum daha bi gelişme olmadı eşimin işlerinin yoğunluğundan adamın yüzünü bile zor görüyorum kardeşimden aldığım gazlarla haftasonu bu iş biter büyük ihtimalle çok kararlıyom bu defa

Aynen canim bademcikler gibi guzel benzetme.Ikininca ortasi aciliyor,o ete dokunmuyorsun delikten iceri itiyorsun.Ben ayna aldim,parmagima eldiven gecirdim hala yapamam diye vazgecmek üzereydim,doktora gitcem(bu pahali olanlardan)diye ama o kadar kolay olduki inan insallah kendi kendime bura yardimiyla asacagim inanc geldi.P...si alabilirmiyim,ne olcak bilmiyorum ama parmakmegzersizlerini halletcem diyedusunuyorum.Doktora verecegim paraylada guzel bir otelde gercek bir balayi yapacagim:)

Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar biz gidiyoruz.gelince görüşürüz inşallah güzel haberlerle.hepiniz hakkınızı helal edin.Allah a emanet olun.kendinize iyi bakın.inşallah herkes güzel bir bayram ve tatil geçirir:)

mesaj atamadım burdan yazayım dedim.inşallah canım görüşşürüz.gerçekten bayramımız bayram ola

Merhabalar arkadaşlar dün regl oldum egzersizimi uygulayamadım. Regl döneminden sonra umarım egzersizim daha kolay olur iki parmak iki boğum makas egzersizi yapanlardan tavsiyelerinizi bekliyorum sanki canım yanacak gibi geliyorda

ben 2 sene önce başka bir nick ile yazıyodum..psikolojim o kadar kötüydüki..birde burada parmak mum falan okuyunca delirdim iice ve bişeyler yazdım..sonra beni şikayet etmişler..halbuki beni en iyi anlamsı gerekn insanalr buradakilerdi..nasıl karamsar ve kafese kısılmış bi ruh halinde olduğuma aldırış etmeden beni şikayet edip engelletmişlerdi..oyüzden buradan hiç umudum yoktu..ama şimdi yine takılmaya başladım...2 senede bi ilerleme yok..ama en azından bazı şeyleri kabulleniysun..sen bişey yapmazsan olmucağını mesela..kimsede sihirli deynek olmadığını..bunu yapmaya cesaretin yoksa bile bunu kabullenmek bile bir aşama benim için..

canım böle bişi yapmaları kötü olmuş. sen şimdi geçmişi söylenenleri boşver ve asla ama asla bu hastalığı kabul etme. bu kötülüğü kendine yapma. peki aklından geçenler ne ? asla egzersize başlamayacakmısın???

ya kısslar bu parmağı alırken o vajinanın içindeki et parçasına dokunma olayı beni geriyor..yani tam boşluk olsa daha cesaretli olabilirdim sanki..ona dokununca gerye doğru gidiyomu

ya kısslar bu parmağı alırken o vajinanın içindeki et parçasına dokunma olayı beni geriyor..yani tam boşluk olsa daha cesaretli olabilirdim sanki..ona dokununca gerye doğru gidiyomu

canım ıkınınca o et parçası hafif yukarı kalkıyor değil mi? tam kalkıkken iteceksin parmağını. eğer parmağınla hissetmek istemiyorsa kulaç çubuğundan incecik bi aparat ile dene. ona bişi olmuyor korkma. acıt hissi vermeyecek sana. lütfen biraz cesartlendr kendini

Tamam canim sagol.Zar yirtilmasi nasil bir his ne hissediliyr acaba korkuyorum biraz ne kadar surer acisi?

canım jelle denediğimde 1saniye o anlık bir acı duymuştum, çünkü kaygalık sağlanmamıştı, sinek ısırığı gibiydi o kadar, sonra tam giriş olmadığı için belkide 2.de yağ kullandığımda tekrar azıcık birkaç damla kan gördüm afedersin ama acı olmamıştı.sadece ilk denemeden sonra 3 gün ara ver derim.zorlama. bu arada hızlı hareket etmezde kendini kastığında durup derin derin nefes alıp vererek devam edersen ıkınırsan acımaz, ama kendini kastığın halde zorlarsan tabiki acır.

valla canım sorumlu olan kimse günahı boynuna,dün yok yere o kadar üzüldüm çünkü, sorumlu olana hakkımı helal etmiyorum çünkü benim burda amacımı anlamak için iki msj ımı okumak yeterli olurdu, neyse sorun yok şuanda ama ben burda hiç yorum yapmadan, konu açıp tiyo vermeden sadece msn vermiyorum ki, verdiklerimde heralde niyetim öyle olsa, konuştuğum arkadaşlar burda kaderim var ona dikkat edin beni dr a yönlendirdi falan diye msj yazardı.birdaha olursa zaten uğraşacak gücüm yok.hala üzülüyorum siz olmasanız gelecekte değilim.o an gördüğümde en çok üzüldüğüm insanların beni yanlış anlamasıydı ve artık kimseye yardım edemeyeceğim için çok üzüldüm.
amin canım bugün ne yaptın ne oldu sonuç? inşallah güzel ve kesin haberlerle gelirsin :)) bizede sağ salim nasip etsin Rabbim hayırlısıyla.

ben kimseye olumsuz hiçbirşey yazmadım ve yazmam ki işin garibi ,ama heryerin bir kuralı var, biryandan bu kadar denetlenmesine seviniyorum ama diğer yandan benim amacım o kadar belliyken faturanın bana kesilmesine üzüldüm ya.ama herkes kendince haklı ne deyim.

Son düzenleme:

yani kalkıyoda çok az..böyle aynı bademcik gibi...offf onu görmesen daha iyiydi sanki şimdi de o takıldı aklıma allahım ya

Bazen çok bunalıyorum dün eşimle doktorun yanında tartıştık sizin eşleriniz nasıl benim eşimde anlayışlı ama dün artık benimde psikoljimde bozuldu diye bağırdı bu aparatlarla seni uğraşırken görmek beni çok üzüyor dedi.çok kötü oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…