- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.921
canım ne yaptın çay bir işe yaradı mı bende dün yatmadan önce içtim ama bu sefer pek bi istek olmadı psikolojik mi anlamadım
kızlar merhaba.....dün akşam inceledim biraz...gerçekten benim hayalimde cnlandırdığımdan daha büyük bir delik varmış..yalnız içini aynı boğazıma benzettim..böyle bademcik gibi bişi vardı..et parçası..biraz araştırdım kimi sorun değil demiş..kimi vajinal varis olabilir demiş..çok tedirgin oldum ya bana bilgi verebilecek var mı bu konuda ..sizde de öyle bi et parçası var mı..bir de ben daha önce bir kez zorla denedim çok felaket bir acı ve kanamam oldu..o yüzden o et parçası kızlık zarı olamaz diye düşünüyorum..ve daha da tedirginim şuanda( 52:
kızlar merhaba.....dün akşam inceledim biraz...gerçekten benim hayalimde cnlandırdığımdan daha büyük bir delik varmış..yalnız içini aynı boğazıma benzettim..böyle bademcik gibi bişi vardı..et parçası..biraz araştırdım kimi sorun değil demiş..kimi vajinal varis olabilir demiş..çok tedirgin oldum ya bana bilgi verebilecek var mı bu konuda ..sizde de öyle bi et parçası var mı..bir de ben daha önce bir kez zorla denedim çok felaket bir acı ve kanamam oldu..o yüzden o et parçası kızlık zarı olamaz diye düşünüyorum..ve daha da tedirginim şuanda( 52:
selam tatlmmmmmmaldm cnm içiyorum arada pek bişi anlamadım ama içmemin arkasına bi deneme yapıorm bari adet yerini bulsun diorm . bence demleme alalım bidahakine aktardan tatlm öle bi etkisi oldgnu duydum bende başka bi yerden çünkü sen napiosun nası gidiyor
ya gerçekten bu et parçası normal yani dimi..böyle bademcik gibi bişi dimi....
ya oraya daha parmak sokamam sanırım...önce bi hafif hafif dokmaya alışmam lazım sanırım..yani o cesaret bi türlü gelmedi..dünde aklımdan geçirdim ama yapamadım maalesef
iyi yapıyosun canım haklısın demleme daha iyidir belkide.bende iş yerinde bi bayandan gördüm doğum sonrası isteksizlik olduğundan içiyorum demişti oda banabende napim işte öyle bekliyorum daha bi gelişme olmadı eşimin işlerinin yoğunluğundan adamın yüzünü bile zor görüyorum kardeşimden aldığım gazlarla haftasonu bu iş biter büyük ihtimalle çok kararlıyom bu defa
evet canım ya hem öyle hemde işi olanlara bişey demiyorum ama işi olmadığı halde hergün olmasada arada gelip siteye yardım etseler ben onada çok üzülüyorum, en azından birbirimizi idare ederiz tabiri caizse, ama böyle olunca insan ben girmezsem başkası olmazsa insanlar ne yapar diye düşünüyor, işin olsada şartları fazla zorluyosun,keşke fazla kişi olsa desek ki benim işim var ama gönlüm rahat mutlaka birisi olmasa diğer arkadaş vardır yardım edecek.
ben 2 sene önce başka bir nick ile yazıyodum..psikolojim o kadar kötüydüki..birde burada parmak mum falan okuyunca delirdim iice ve bişeyler yazdım..sonra beni şikayet etmişler..halbuki beni en iyi anlamsı gerekn insanalr buradakilerdi..nasıl karamsar ve kafese kısılmış bi ruh halinde olduğuma aldırış etmeden beni şikayet edip engelletmişlerdi..oyüzden buradan hiç umudum yoktu..ama şimdi yine takılmaya başladım...2 senede bi ilerleme yok..ama en azından bazı şeyleri kabulleniysun..sen bişey yapmazsan olmucağını mesela..kimsede sihirli deynek olmadığını..bunu yapmaya cesaretin yoksa bile bunu kabullenmek bile bir aşama benim için..
ya kısslar bu parmağı alırken o vajinanın içindeki et parçasına dokunma olayı beni geriyor..yani tam boşluk olsa daha cesaretli olabilirdim sanki..ona dokununca gerye doğru gidiyomu
Tamam canim sagol.Zar yirtilmasi nasil bir his ne hissediliyr acaba korkuyorum biraz ne kadar surer acisi?
ya kısslar bu parmağı alırken o vajinanın içindeki et parçasına dokunma olayı beni geriyor..yani tam boşluk olsa daha cesaretli olabilirdim sanki..ona dokununca gerye doğru gidiyomu
sorunu çöz burayı bizi bırakma canım.inşallah yanlış anlaşılmadır.
valla bana saçma geldi ben dr la falan alakalı olsam burda dr yanlılarıyla alay etmez, arkadaşlar dr lar başımızın üstünde ama bu kadar para vermeye gerek yok demezdim, sayfamda bile var ya, öyle olsa neden öyle bir konu açayım,msn vermek sorun olmuş onda da nedenim belli arkadaşlara hem onlar çekinip hem ben çekindiğim için herşeyi yazamıyorsun,ne kadar gerçek isimlerimizle yazmasakta burda çekiniyoruz, özelden yazmak çok kısıtlı oluyor, herkese aynı anda cvp veremiyorum 5 dk bekliyorum falan , bende sonuçta sürekli burda olamıyorum biran önce cvp verip kendimce işlerimi yapmam lazım. neyse başka bir site olsa hiç uğraşmazdım ama sırf arkadaşlarım için çabaladım çok gururuma dokunsada.
canım bence senı sıkayet eden ınsanlar doktor yanlıları oyuzden senın bukadar yardımcı olmanı cekememıslerdır ...bı,u sıtede ben suanda en faydalı senı goruyorum neyse gectı gıttı bıdaha olmaz ınsss.evet teyzesı demıstın kız dıye bakalım allah kucağıma almayı nasıp etsın sızlerde en kısa zamanda versın ınsss
ben 2 sene önce başka bir nick ile yazıyodum..psikolojim o kadar kötüydüki..birde burada parmak mum falan okuyunca delirdim iice ve bişeyler yazdım..sonra beni şikayet etmişler..halbuki beni en iyi anlamsı gerekn insanalr buradakilerdi..nasıl karamsar ve kafese kısılmış bi ruh halinde olduğuma aldırış etmeden beni şikayet edip engelletmişlerdi..oyüzden buradan hiç umudum yoktu..ama şimdi yine takılmaya başladım...2 senede bi ilerleme yok..ama en azından bazı şeyleri kabulleniysun..sen bişey yapmazsan olmucağını mesela..kimsede sihirli deynek olmadığını..bunu yapmaya cesaretin yoksa bile bunu kabullenmek bile bir aşama benim için..
canım ıkınınca o et parçası hafif yukarı kalkıyor değil mi? tam kalkıkken iteceksin parmağını. eğer parmağınla hissetmek istemiyorsa kulaç çubuğundan incecik bi aparat ile dene. ona bişi olmuyor korkma. acıt hissi vermeyecek sana. lütfen biraz cesartlendr kendini
Canim özel mesajini bakarmisin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?