Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya başlamak istiyorum ama nası bi duygu biliyomusun..böyle ..mesela ben sana sen şimdi öylece dur ben senin karnına bir bıçak saplıcam desem yada şimdi karnına bir bıçak sokman lazım al ve sok desem nasıl panikler ve reddersen bende o durumdayım..yani vucuduma bişey sokma olayını aşamıyorum...o yüzden ne düşünerek veye yaparak bunu aştınız bana lazım olan o aslında...
yani insna kendine ne söyleyerek veya telkin ederek bunu yapabilir onu anlamaya çalışıyorum ama hala ilerleyemedim...

hacico özel mesajına bak canım

bn ilk parmak yaptigmda bn capa tip fak.terapi goruyodum 18 kisydik orda ve hemn hemn yapmisti herkes hic bisy olmadigini soyluyolardi bnde kndi kndime edmki eve gidince hemn yapicam dedim eve geldigim gbi basladim oturdum aynanin karsisina baktim inceledim snra isart parmagimi jelledim gozlerimi kapttim birz ittim ck az baktim acimiyo birzdaha ittim ck rahatm snra zatn vajina cekiyo onu vakum gbi hic aci falan yok gercekten bn ogun okadr mtlu oldumki snki p...sle yapmisim gbi cnku pqrmak yapmak cok zordu bnim icn parmk egzersizi veriyo diye kac tane dk.degistirmistim isareti alnca zaten gerisi geliyo bn smdi on cm aparttayim aci falan yok vajina bombos bi slan yinede p....s korkumu yenemiyorm

sikma canini cnm bn kndi esimden ornk vereyim bes yildir evliyim baslarda ck seyler soyluyodu bna deniyoduk olmuyodu sinirleniyodu erkeklik duygularyla dusnsene yatkta kedi gbi buzusmus kadin var erkekde diyoki disarda birsuru kadin var bnu yapan sana noluyo niye boylesin bn hayvanmiyim diyo falan faln snra o erkeklik duygulari gecince ozur faln dilerdi yanindayim faln derdi ama kirilan kalpde duzelmiyo bisy diyemiyosyn ezik hissediyosun bu hastaligi yasamak bizm sucumz deil tabiki ama kmse anlamiyoki erkekde hakli bi erkegin yani en sevdigi sey sonralari kabullndi aliskanlik oldu sinirli sekilde berabr olmk faln yani diycem tkma onune bak bozma moralini oda hakli biyerde guzellikle anlat bizim icn yapiyorm de mutlulugmuz icn ugrasiyorm de ins hepimz asariz cnm

Es denemesinde yirtildi degilmi zar?Ben bugun tekrar orta parmak denedim.Dun daha kolaydi sanki,yine acimadi ama biraz takildi gibi yinede sonuna kadar aldim.7 cm alabiliyorum.Uzunluk konusunda korkmuyorum ittikce gitcek gibi ama p...s kalin sonucta nasil gircek diye endiseleniyorum.

canım zarı hiç düşünme acımayacak korkma eş denemesinde mutlaka zeytinyağ kullan derim sana sonrası öorap söküğü gibi gelir, sadece kilit nokta bolca nefes alıp vermek, p yi eğimli popo yönünde itmek ve ıkınmak.p kalın evet ama vajinada 1mm açıklıkta değil, orayı kapı gibi düşün içisi boş bir oda var arkasında,eee evin kapısı açık durur mu,düşünsene ne mükemmel bir sistem yaratmış Allah , orda kapak olacak değil ama bir şekilde kapanmalıydı, açık dursa dışardan içeri herşey girer , içerden de bebek arada bir çıkar , sonra al sana bebek firarda orası esnek yapıda aynı afedersin popo deliği ve dışkı olayını düşün.minicik delik açılıyor esneyip işlem bitince eski haline dönüyor işte, bize neden öyle gelmiyor peki, çünkü bebekliğimizden beri tuvalet yapmışızdır değil mi? iç güdüsel birşey , yada kimyasal ne denirse adına, ama evlenene kadar bilmediğin birşeyi şimdi kullanmak istiyorsun haliyle kokuyorsun , birde çevrede birkaç boşboğaz gereksiz sözlerle korkutmuş seni, öyle normal ki, ilkkez tuvalete çıkacağını düşün ben desem ki offf bir acıyor , kanıyor falan, tutarsın değil mi ne kadar dayanabilirsen, ama işte biryerden sonra mecbur bırakırsın kendini, ama dışardan bişey olunca insan erteledikçe erteliyor nasıl olsa zorunlu değil diyosun olmasada olmaz, aman canım acımasında, içinden birşeyler söylüyor bunu, sen tam tersini söylesende.

canım doktor eldiveni ve kayganlaştırıcı kullanıyosun dimi? yanma normal(çok aşırı olmadıkça tabi).nefes egzersiziyle birleştirirsen daha kolay olur bu egzersizler

canım doktor eldiveni ve kayganlaştırıcı kullanıyosun dimi? yanma normal(çok aşırı olmadıkça tabi).nefes egzersiziyle birleştirirsen daha kolay olur bu egzersizler

Ben sadece jel kullanıyorum eldiven vermedi doktor acaba kullansam mı bu şekilde zor oluyor yanma çok değil ama oluyor. Bide merak ettiğim makas hareketinden sonra nasıl bir egzersiz yapıcaz?

Son düzenleme:

bak arkadasım bız sana elımızden gelen cabayı gosterıyroruz ama bızım yapabılceklerımız ancak bukadar sen egzersızlere baslamadın surece boyle devam edersın kendı kendını toplayıp egzersıze baslıcaksın bız sana ancka naısl yapabılceğını soyleyebılır zdunden berı hıcbır caba sarfetmıosun bunalrı senın ıyılığın ıcın soylemek zorundayımmm buraya ancka yaptıklarını yazarak bellı yerlere gelebılırsın rahatsızlığında bu sekılde daha senelerce aynı kalırsın arıtk karar senın egzersıze baslıcaksan basla bence hepımız korktk aam hepımız yaptıkk ben sana zorla yaptırmıyorum bunu kendı kararınn

canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun,o eziklik psikolojisini hepimiz yaşadık tabi senin durumunun üstüne başka ağır şeyler de eklenmiş.bu durumda her iki eş de birbirine karşı çok alıngan oluyor maalesef.konuşmayınca da sorunlar büyüyor.anladığım kadarıyla eşin de sıkıntılı durumlar yaşıyor.ona olabildiğince tüm kırgınlıklarını bi kenara bırakıp merhamet göstermelisin ve bunu hareketlerinle açıkca belli et.bunu görünce o da sana merhamet edicek inşallah.biliyorum zor ama dayan canım ben de sana dua edicem...

Ben sadece jel kullanıyorum eldiven vermedi doktor acaba kullansam mı bu şekilde zor oluyor yanma çok değil ama oluyor. Bide merak ettiğim makas hareketinden sonra nasıl bir egzersiz yapıcaz?
canım ben eş denemesinde jel kullanmıştım iyi bir markaydı ayrıca ama kayganlığı çokta işime yaramamıştı, ben genelde egzersizde zeytinyağ deneyin diye tavsiyede pek bulunmuyorum ama arkadaşlar kullanmış ve faydasını görmüş, ben sadece fazla kullanmayın diye önermiyorum yoksa çok süper bir kayganlık veriyor.

doktor dan kastınız kadın doğum uzmanımı yoksa cinsel terapistmi?

ya parmak egzersizi oluyor işe yarıyor diye seviniyoruz sonra iş o raddeye gelince kitlenip kalıyoruz içerideki tümseği aşamıyoruz,ağrı acı yanma... bunu nasıl çözücez beyinde? yani biliyoruz ki orası bebek çıkacak kadar geniş ama yine de yapamıyoruz. olay beyindeyse nasıl aşacağız. acaba diyorum azcık ucundan alkol alsak yapar mıyız tövbee tövbee:)

Öyle düsünerek 2yili harcadim,ilk bi kac ay neden olmuyr,tamam bu defa yapcam,bugun olmaz hafta sonu deneyelim.sonra alistik sanirim bizim icin sorun olmaktan cikti...derken yillar gecti keske esim bu kadar anlayisli olmasaydi diyorum bazen belki mecbur kalir zorla yapardim.Bazen bi ruya gibi geliyor kac yillik evliyim hala bakireyim kimse bilmiyor herkesi ve basta kendimi kandirdim hep ama simdi bi bebegimiz olsun istiyorum oyüzden kurtulmam lazim bu hastaliktan ve inaniyorum yakinda halletcem.Sence bikac hafta parmak egzersizi yapip öylemi gecmeliyim ya da es denemesi yapayimmi hemen?

ben o korkuyu nasıl yendiğiniz aşamasındayım daha ama...yoksa 2 yıl sürmezdi öyle değil mi...psikolojik süreçleri analiz etmeden böyle yaklaşımlarda bulunmayalım birbirimize...siz ne kadar süre çektiniz mesela bu hastalığı...?ben bunundan korkuyorum yapamam dediğim halde bunu görmezden gelip hadi zınk diye sok hepimiz yaptık sen de yapıyosan yap yoksa biiz uğraştırma şeklinde bi yaklaşım beni daha çok korkuttu şuanda

canım kendini kastığında dur itme sakın canın yanar, nefes al ver derin derin ama sonra ıkınarak it.ıkındığında kendini kasamazsın çünkü,

bende bu hastalığı tam 2 sene cektım senden farkım yoktu ben senın ıyılığın ıcın soyluyorum farklı bır yaklasımım yok!!! 2 gundur hepımız burda sana yardımcı olmaya calısıoruz dun zaten baya bırsey anlattık ben sana yınede acımıcak derım ama daha fazla ne soylebılırmkı soyledıklerımdende cok fazla etkılenmedın!egzersızı en basındna bırkere denmeye kalkmadan baslayamazsın bı dene eğer yapamıosan gırmıosa yada cok kotu olduysan ozman gel yaz burda sana nele ryapabılceını anlatalım.bende 2 sene cektım buraya gırdım bırkere ne yapabılcıemı sordum arkadaslar yardım ettı ve egzersızlere basladım burd akımseye kolay gelmıyor egzersız yapmak bızede cok ığrenc gelıyordu ama benım sana demek ıstedığım denemeden bı cozum yoluna ulasamazsın bunlarıda soylemek zorundayım yalnıs anlayabılırsın yapcak bırsey yok.bız burda egzersıze baslamayan herkese kızıoruz baslamalrını soyluoruz kızmam senın ıyılığın ıcın ama sen bunu farklı bır yaklasım olarak algılıosan benım artık yapcak bıseyım yok malesef arkadasım.egzersıze baslarsna yardımlarımı eksık etmme herzamn yanındyaım allah yolunu acık etsın.

Merhaba Canim Bende ilk sen gibiydim eleyemiorum delik yoktu görmuordum ama alisior insan yani acisa bile Bir kac saniye dayandiktan sonra gecior ama o saniye dayanamioruz iste sorun orda. Krem icine degil dis kismina suruon Canim :)

Canim seni cok iyi anliyorum istiyorsun ama cesaret edemiyorsun.Bende evliligimin ilk aylarinda bu gelgiti okadar cok yasadimki hergun tamam bugun korkmayacam ve bu gece halletcegiz diyordum sonra ogun bir bahane buluyordum.O anlar karnim agriyordu inan heyecandan boyle yaparak 2 yilim gitti.Esimle dogru duzgun denemedik bile,belki kolaylikla oluverecek ama bu his izin vermedi.Egzersize baslamaya karar verdim regl olcam bitsin diye yine bi bahane ürettim 10 gun daha erteledim.Dun oturdum yine ayni korku ama bi anda topladim cesaretimi.Dunden bugune orta parmagimin hepsini alabildim inanki sende yaparsin.Baslamassan olmaz inanki ölmüyorsun belki bende ilerleyemeyecegim bilmiyorum ama bi sekilde basla ve gor icerisine birsey girebiliyr biraz cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…