- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.981
kızlar daha önce yazmıştım buraya doktor vajinada perde var yani kapalı, ameliyat demişti.. perşembe günü amelıyat olucamdua edin bana lütfen hem cok korkuyorum hem de ya amelıyattan sonra da aşamazsam diye korkuyorum..
amelıyattan sonrada 2 ay protez kullanıcaksın dedi nasıl olucak bılmıyorum..
bende buraya düzelmiş yenmiş birisi olarak girerim bir gün inşallah..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
dualarınızı eksik etmeyin..
Bana doktor iki parmak iki boğum makas egzersizi verdi bir sonraki aşama 3 parmak mı olucak yani?
cnm kusura bakmada işine gelen cevapları okuyorsun galiba. sana şu duymak istediğin cümleyi enaz10 kişi söledi . sabahtan beri 4 kişiyi gördm sana o bademciğin önemli olmadğnı söleyen. bende dahil.... burda insalar KARŞILIKSIZ yaptıkları bu yardımda sıkılmadan cevap veriyor zaten. ve sen bu insanlara nasıl yazmaları gerektiğini söyleyemezsin.... cvpları işine gelmiyorsa yorum yapmazsın... birsürü bayan okuyor bu yazıları neden birtek senin zoruna gitti şikayetlendin onuda anlamadım. eleştiriye açık bi insan değilsn sanırım. ama kim neyi nasıl demiş onu boşver ve sana şunu söleyeyim cnm belkiEGZERSİZ YAPMAN İÇİN GEREKLİ TEK ŞEY PSİKOLOJİK TERAPİ DEĞİL CESARET".....
kızlar daha önce yazmıştım buraya doktor vajinada perde var yani kapalı, ameliyat demişti.. perşembe günü amelıyat olucamdua edin bana lütfen hem cok korkuyorum hem de ya amelıyattan sonra da aşamazsam diye korkuyorum..
merhaba arkadaşlar, inşallah biri benim yazdıklarımı okur =) biz eşimle dün sıvıyağ sürdük bayağı bir ilerledik. yani en başından beri bu kadar gidememiştik bayağı gittik. ama dikkatimiz dağıldığından çok fazla devam edemiyoruz, kendimizi olayın akışına bırakamadığımız için ilerleyecek olsak bile ilerleyemiyoruz. hani tam ilişkiden önceki aşama var ya, onu yapsak bile denerken dikkatimiz dağılıyor. bunun için ne önerirsiniz? bir de eşimin iki parmağını ikinci boğuma kadar falan aldım biraz da açtı içerde hareket ettirdi falan.. şimdi ne tavsiye ediyorsunuz?
canım ıkı parmak makas yaparsan 3 parmağa gerek yok zaten 2 parmağı yap bak nasıl olucak es denemesı:):)
işime gelen cevapları okumuyorum sadece..evet söylediler ve o konuda bir korkum kalamdı..ben sadece bana bu şekilde ceavp yazmayın diyorum..çünkü zaten korkuyorum, siz böyle yazınca daha da umutsuzluğa kapılıyorum, o yüzden bana böyle yazmayın diyebilirim..sen bunu söyleyemezsin demek çok saçma....neden benim zoruma gittiğini sabahtan beri yazıyorum zaten ama siz beni anlamak istemiyorsunuz..
Aam sizden ricam bu forum sadece sizin tekelinizde gibi davranıp bana yüklenenmememniz..tartışmaya gerek yok..bana sabırla cevap yazacak birileride çıkar elbet...siz yardım ediyorsunuz diye sizin tekelinizde değil burası..birbirinizi savunmanızı anlıyorum ama benim ihtiyacım olan şey şuanda burada bu tarz kavgalarla kendimi savunmak değil..bu şuanda en son ihtiyacım olan şey...
Eleştireye kapalıyım diye bişey yok..ben ona avesraya sadece bana hemen yap şeklinde yazmamasını söyledim..nedenlerinide açıkladım...ama hala nedense bana yükleniyosunuz....lütfen artık cevap yazmayın bana
kuzummmmm sakın dusunme hıcbıseyı su amlytaı atlat sonra yenersınde bu hastalığı moralını yuksek tut canım hemen gecıcek amlıyatında benım dualarım senınle ıyı haberlerını beklıoruz
Teşekkür ederim kaç gündür kafamda bu vardı demek tedavi neredeyse bitiyor başladığım günü hatırlıyorum doktora ağlamaktan derdimi bile anlatamamıştım yerini aynaya baktığımda görmüyordum tamamen kapalıydı sizin sayenizde verdiğiniz taktiklerle ıkınma nefes al popo yönünde ittir gibi şeyler bunları bana doktor söylemedi siz söyleniz Allah hepinizden razı olsun inşallah bende bir an önce iyleşirim benim gibi olanlara burdan yardım tavsiyesinde bulunurum.
canım sımdı baya bır ılerledık derken neyden bağsetını anlamadım ben bıraz daha acsan
canım bnm rabbim yardımcın olsun sakın korkma. amelyatını olacaksın ve herşey yavaş yavaş yoluna giricek.dualarımız seninle. bizi muhakkak haberdar et olurmu
işime gelen cevapları okumuyorum sadece..evet söylediler ve o konuda bir korkum kalamdı..ben sadece bana bu şekilde ceavp yazmayın diyorum..çünkü zaten korkuyorum, siz böyle yazınca daha da umutsuzluğa kapılıyorum, o yüzden bana böyle yazmayın diyebilirim..sen bunu söyleyemezsin demek çok saçma....neden benim zoruma gittiğini sabahtan beri yazıyorum zaten ama siz beni anlamak istemiyorsunuz..
aam sizden ricam bu forum sadece sizin tekelinizde gibi davranıp bana yüklenenmememniz..tartışmaya gerek yok..bana sabırla cevap yazacak birileride çıkar elbet...siz yardım ediyorsunuz diye sizin tekelinizde değil burası..birbirinizi savunmanızı anlıyorum ama benim ihtiyacım olan şey şuanda burada bu tarz kavgalarla kendimi savunmak değil..bu şuanda en son ihtiyacım olan şey...
eleştireye kapalıyım diye bişey yok..ben ona avesraya sadece bana hemen yap şeklinde yazmamasını söyledim..nedenlerinide açıkladım...ama hala nedense bana yükleniyosunuz....lütfen artık cevap yazmayın bana
Resmen tıkanıyorum nefes alamıyorum sakinleşmeye çalışıyorum doğum yapan kadınlar hızlı hızlı nefes alırya öle yapıyorum sonra sakinleşince derin derin nefes almaya çalışıyorum 5-6 defada anca bir kez derin nefes alabiliyorum ben yattım eşim üstteyken denedi biraz kafası girişte kaldı öle ne ileri ne geri oanda nefes bile alamıyorum zaten alabilsem sanki oluvercek di kafası vajinanın girişinde iken eşim hareket ettirdi biraz onu hissettim gerildim sonra bıraktık ben altta iken iki kez ben üstte ikende 2-3 kez anca denedik olmayınca moralim bozuldu yapamıcam ben bunu dedim yine bugün iyim toparladım kendimi adetim oldu yapıcam ama bayramdan önce bu iş bitecek inş. çifte bayram yaşatıcam eşime :)
çok sağol canım Allah razı olsun.. korkmamaya calısıyorum ama elımde olmuyo her dk aklımda.. zaten doktorda cok korktugum ıcın cesaret iğnesi yapıcaz dedi
inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edinde.. gerçi 2 ay protez kullanıcakmışım yani uzun bi süre daha ii haber veremem sanırım:)
yani eşim on cm falan girmiştir içeri. parmağıyla değil normal ilişkideki gibi yani
Resmen tıkanıyorum nefes alamıyorum sakinleşmeye çalışıyorum doğum yapan kadınlar hızlı hızlı nefes alırya öle yapıyorum sonra sakinleşince derin derin nefes almaya çalışıyorum 5-6 defada anca bir kez derin nefes alabiliyorum ben yattım eşim üstteyken denedi biraz kafası girişte kaldı öle ne ileri ne geri oanda nefes bile alamıyorum zaten alabilsem sanki oluvercek di kafası vajinanın girişinde iken eşim hareket ettirdi biraz onu hissettim gerildim sonra bıraktık ben altta iken iki kez ben üstte ikende 2-3 kez anca denedik olmayınca moralim bozuldu yapamıcam ben bunu dedim yine bugün iyim toparladım kendimi adetim oldu yapıcam ama bayramdan önce bu iş bitecek inş. çifte bayram yaşatıcam eşime :)
rabbim sana yardım etsin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?