Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

;Allah tez zamanda şifa versin umarım iyi olup sağlığına kavuşursun

işime gelen cevapları okumuyorum sadece..evet söylediler ve o konuda bir korkum kalamdı..ben sadece bana bu şekilde ceavp yazmayın diyorum..çünkü zaten korkuyorum, siz böyle yazınca daha da umutsuzluğa kapılıyorum, o yüzden bana böyle yazmayın diyebilirim..sen bunu söyleyemezsin demek çok saçma....neden benim zoruma gittiğini sabahtan beri yazıyorum zaten ama siz beni anlamak istemiyorsunuz..

aam sizden ricam bu forum sadece sizin tekelinizde gibi davranıp bana yüklenenmememniz..tartışmaya gerek yok..bana sabırla cevap yazacak birileride çıkar elbet...siz yardım ediyorsunuz diye sizin tekelinizde değil burası..birbirinizi savunmanızı anlıyorum ama benim ihtiyacım olan şey şuanda burada bu tarz kavgalarla kendimi savunmak değil..bu şuanda en son ihtiyacım olan şey...

eleştireye kapalıyım diye bişey yok..ben ona avesraya sadece bana hemen yap şeklinde yazmamasını söyledim..nedenlerinide açıkladım...ama hala nedense bana yükleniyosunuz....lütfen artık cevap yazmayın bana

kuzummmmm sakın dusunme hıcbıseyı su amlytaı atlat sonra yenersınde bu hastalığı moralını yuksek tut canım hemen gecıcek amlıyatında benım dualarım senınle ıyı haberlerını beklıoruz

canım bnm rabbim yardımcın olsun sakın korkma. amelyatını olacaksın ve herşey yavaş yavaş yoluna giricek.dualarımız seninle. bizi muhakkak haberdar et olurmu

canım sımdı baya bır ılerledık derken neyden bağsetını anlamadım ben bıraz daha acsan

canım ıkı parmak makas yaparsan 3 parmağa gerek yok zaten 2 parmağı yap bak nasıl olucak es denemesı:):)

Teşekkür ederim kaç gündür kafamda bu vardı demek tedavi neredeyse bitiyor başladığım günü hatırlıyorum doktora ağlamaktan derdimi bile anlatamamıştım yerini aynaya baktığımda görmüyordum tamamen kapalıydı sizin sayenizde verdiğiniz taktiklerle ıkınma nefes al popo yönünde ittir gibi şeyler bunları bana doktor söylemedi siz söyleniz Allah hepinizden razı olsun inşallah bende bir an önce iyleşirim benim gibi olanlara burdan yardım tavsiyesinde bulunurum.

Resmen tıkanıyorum nefes alamıyorum sakinleşmeye çalışıyorum doğum yapan kadınlar hızlı hızlı nefes alırya öle yapıyorum sonra sakinleşince derin derin nefes almaya çalışıyorum 5-6 defada anca bir kez derin nefes alabiliyorum ben yattım eşim üstteyken denedi biraz kafası girişte kaldı öle ne ileri ne geri oanda nefes bile alamıyorum zaten alabilsem sanki oluvercek di kafası vajinanın girişinde iken eşim hareket ettirdi biraz onu hissettim gerildim sonra bıraktık ben altta iken iki kez ben üstte ikende 2-3 kez anca denedik olmayınca moralim bozuldu yapamıcam ben bunu dedim yine bugün iyim toparladım kendimi adetim oldu yapıcam ama bayramdan önce bu iş bitecek inş. çifte bayram yaşatıcam eşime :)

rabbim sana yardım etsin!!!

merak etme canım sabırlı olduğun surece sne baya ılerlemıssın sonuan yaklasmıssın bıtıcek bu ıs hıc merak etme bız yaptık sende yaparsın yıne haberdar et bızı

canım bnm rabbim yardımcın olsun sakın korkma. amelyatını olacaksın ve herşey yavaş yavaş yoluna giricek.dualarımız seninle. bizi muhakkak haberdar et olurmu

çok sağol canım Allah razı olsun.. korkmamaya calısıyorum ama elımde olmuyo her dk aklımda.. zaten doktorda cok korktugum ıcın cesaret iğnesi yapıcaz dedi
inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edinde.. gerçi 2 ay protez kullanıcakmışım yani uzun bi süre daha ii haber veremem sanırım:)

Cnm özel mesajini bakarmisin lutfen birsey yazdimu

canım egersızleırn bıtmedne es denmesını onermem ama eğer es denmesı yaparsan sen esının ustundeyken p... elıne alıp kendın yonlendırerek egzersız yapar gıbı vajınana dayayıp ıttırsen gırer dıye dusunuorum ben oyle basarmıstım ama tabıkı egzersızlerım bıtıkten sonra.bıde boyle dene olmazsa egzersıze devam edersın hıc sıkma canını olucak sen zaten yarı yoldasın ıns cıfte bayram yasarsın

Allah Sifa versin insallah hersey guzel olur olcak Öle inan peki amaliyat olunca neolcak Ben pek anlamadim

yani eşim on cm falan girmiştir içeri. parmağıyla değil normal ilişkideki gibi yani

canım ozaman sen yarı gelın olmusssunnnnnnnnnnn tebrık ederımm zamanla ılıskın daha da duzelır zaten ılk baslarda p.. gırse bıle hareket bıle edemezsın bızde oyleydık oyuzden morlaını bozma sen yolu bıtırmıssın sımdı sık sık arayı acmadan deneme yapmanı tavsıye edıorum sana canım

Arkadaşım benim terapistim egzersiz yaparken ilişki yasak diyor nedeni bilmiyorum ama ben dinlemeyip ilişkiye girmeyi denedik sonuç tabi olumsuz oldu olmadı bu sefer de eşimle kavga çıkıyor neden böyle diye sanırım doktoru anladım ilişki denemesinde başarısız olunca mutsuz olup eşinle birbirinizi kırabilirsiniz ve vajinada bu gerginlikten daha da gerilebilir çünkü ne zaman tartışsak egzersizlerde zorlanıyorum yanma oluyor eşimle olan egzersizlerde tabi

haklısın arkdaşım oda olabilir ama parmak egzersizi bana çok zor gelior daha rahat rahat nefes egzersinide yapamıyorum hata bi ara nefesimi tutmuşum eşim nefesini nie tutuyosun nefes al ver deyince kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…