Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy gerçekten mi çok teşekkür ederim ya aslında biz başından beri bu durumda sayılırız ama dün gece baya bi ilerledik yani sanırım zamanla düzelicek inşaallah. çok teşekkür ederim yardımlarınız için sizlere..

birde denemelerde eşimin p... çok sert olmasa girmezmiki hiç bazen canım yanmasından korktuğum için eşim ereksiyon halinde değil iken deniorum tabi vajina ağzına gelince sertleşme oluyor da ya of nası olcak olsada bi kurtulsak ya :)) özellikle şöyle yap diye önerebileceğiniz bişi varmı bana kkaderim die bi arkadaş zeytinyağı ile yenme şeklini bana detaylı bi şekilde anlatmıştı allah razı olsun o yol üzerinde çalışmalar yapıyorum şuanda farklı bişi varmıki ...

Cnm özel mesajini bakarmisin lutfen birsey yazdimu

baktım ama ceavp yazamıyorum...ama sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum...bence buraya yazmalısın sorularını..
çünkü bu hastalığın nedenleri 100e bölünseydi bunların bir parçasıda utangaçlık olurdu bence...
dokto bana EFT uygularken bana bir cümle kurdurdu...normalde istediğimiz uğraştığımız şey..ama bu cümleyi onun karşısında söylemek o kadar zor olduki..utandığımı fark ettim..söyleyemedi..beni zorladı ve cümleyi kurduğumda ağlıyordum...
o yüzden sorualrını burada sormak da senin için bir aşama olabilir çekinme..ama yinede ben mesaj sayım geçerse sana özleden cevap yazarım eğer istersen...ama bu dediğimide bir düşün...
bana dediki doktor..bu fikre alışana kadar hergün bu cümleden 2 sayfa yazacaksın:=))) o bile bir aşamaydı benim için ve gerçekten bi nebzede olsa puzzleın bir parçasını yerine koymuşsun gibi hissettriyor insana

Son düzenleme:

arayı fazla acmadan ıkı gunde bır denme yapın ve her denmede kendını bıraz daha hareket ettır canımm boylelıkle zaten tamamen asmıs olucaksın rahatlıcaksın sende ama artık senın bı sorunun klamamıs bundan sonrası nı zaman cozucek zaten hayırlı olsun allah baska dert vermesınnn

amin çok teşekkür ederim. Allah herkese yardımcı olsun.

avesra özelden attığın msj okudum tsk ederim cnm benim sana sormak istedim bişiler daha var fakat mecburen burdan yazıcam içine girdiği an ne hissedcem acımıcak die kendimi inandırmaya çalışorum beynimin bir aldatması bu diorum ama bilmediğim için nası bişi hissetcem sızı yanma vs. yada eşim hemen ilk içine girince boşalsınmı bişi olurmu hiç bişi yapmadan gel gitler falan olmadan girip bekleyip gerimi çıkartsın ...

[3 denemede nası yenerlerki orayı iyice uyusturup aparat sokuolardır muhtemelen başka nası olcakki 3 de hemen bitecek bu hasatalık merak ettim bilen varsa neyaptıkalrını sölesin :)) hemen yapayım

Tesekkür Ederim yaz yazabildigin kadar . Hera Klinik var yazdim ona Mail uc gunde bitiormus cogu gitmis onlarlada konustum egsersiz yapmadan yenilior sana yardim olurmu bilmiorum

yok ben gittim oraya..egzersiz yapman lazım dediler..ama gitmeden önce kesinlikle yaptırmıyoruz demişlerdi banada...onların çalışma mantığını anlamadım ben yani..istemedim devam etmedim...orada bir bayan var onunla çalışacakmışız falan..yapamadım

aynen öle çok haklısın arkdaşım bende ilk zamanlar konuşamıyodum kimseye bişi anlatamıodum buraya gelip sayfalarca yazılanları okuyodum o bile ii geliodu şimdi soru soruyorum cvp veriorum iyim yani :))

[3 denemede nası yenerlerki orayı iyice uyusturup aparat sokuolardır muhtemelen başka nası olcakki 3 de hemen bitecek bu hasatalık merak ettim bilen varsa neyaptıkalrını sölesin :)) hemen yapayım

3 denemede değil:=) 3 günde, günde 2şer saat çalışarak tedavi etcez demişti..gerekirse hipnoz yaparız demişti..ama çok korktuğum için başlamadım...yani nasıl bi süreç tam bilmiyorum ama parmak yaparım diyosan buranın ya da oranın bi farkı olduğunu sanmıyorum..4000 vermeye gerek yok yani..

Arkadaşlar bunun için araştırma hastanelerinde doktorlar var maddi durumunuz iyi değilse orada tedavi olabilirsiniz ben üniversiye araştırma hastanesinde tedavi görüyorum

huuu okuduklarima inanamiyirum neler olmus boyle herkes birbirini yanlis anlamis jerry biraz hassas bi gunde sanirm avesrayi yanlis anlamis bnimde sutemim var ama bnde destek goremedim pek fzla istedimki bnide araniza alin bn sormadan idi nasl gidiyo neler yaptin diyin yda yazdiklarima yorum yapin istedim cesartlendirin istedim bn bildigim kadaryla parmk yapamayn apart yapamayan arkadslaravyardimci olmaya calisiyorm olucamda su isi bi halledim avesra gbi kaderim gbi melisa gbi bahar gbi bnde vajilulerevyardmci olucam yanlis anlamayin bni nlur bn on cme kadr apart aliyorm ama p....s korkumu yenemiyorum yinede kimseyi zorlayamam bisey icn

canım Allah yardımcın olsun yine söylüyorum bol salavat getir hiç korkma dr lar eskisinden daha iyi artık hem tıpta acayip ilerledi yani , kalp dr u bile o kadar basit bakıyor ki kalp ameliyatına, Allah şifa versin biran önce kurtul inşallah, sonrasında herşey çok kolay olacak Allahın izniyle sen merak etme.dualarımız seninle.

canım sıvıyağ derken, mümkünse zeytinyağ kullan, daha yoğun olması özellikle çok işine yarayacak inşallah. biraz girdiysede gerisi bence çok kolay gelir,derin derin nefes al ve huzurlu rahat bir şekilde ver ve takıldığın kendini kastığında itmeye zorlama ıkın ve öyle it, acı hissedersen dur kendini kasarken itme sakın tamam mı, ıkınırken it, böyle poponu küçük hareketlerle ileri geri oynatarak içine al.

arkadaşlar benim size bir sorum daha olacak bi kaç kişi bana alkol al falan dedi ben inancım gereği çok doğru bulmadım bu şekilde yenebilen varmı merak ettim?

kuzum hızlı nefes almak kalp atışlarını hızlandırır bildiğim kadarıyla sen derin nefes al ve yavaş yavaş ver.bak bugün bunu çok kullandım ama inşallah birilerinin işine yarar, bak canım hani böyle çirkin bir bayan vardır ya dizilerde sonra çok yakışıklı birine platonik aşık olur ona bakarken böyle iç geçirir, hah işte o anı hatırla birine aşıksın ve nefes al ve hıııııı diye nefes verirken iç geçirerek nefes ver, anlatabildim mi bilmiyorum. onu hissederek yapın bir bak o an öyle bir gevşenir ya hani nefesi verdiğin zaman poponu küçük hareketlerle ileri geri hareket ettirmeyi denesene canım, nasıl kayacağına şaşıracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…