- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.001
canım ozaman sen yarı gelın olmusssunnnnnnnnnnn tebrık ederımm zamanla ılıskın daha da duzelır zaten ılk baslarda p.. gırse bıle hareket bıle edemezsın bızde oyleydık oyuzden morlaını bozma sen yolu bıtırmıssın sımdı sık sık arayı acmadan deneme yapmanı tavsıye edıorum sana canım
Amin hepimize yardım etsin...
Arkadaşım benim terapistim egzersiz yaparken ilişki yasak diyor nedeni bilmiyorum ama ben dinlemeyip ilişkiye girmeyi denedik sonuç tabi olumsuz oldu olmadı bu sefer de eşimle kavga çıkıyor neden böyle diye sanırım doktoru anladım ilişki denemesinde başarısız olunca mutsuz olup eşinle birbirinizi kırabilirsiniz ve vajinada bu gerginlikten daha da gerilebilir çünkü ne zaman tartışsak egzersizlerde zorlanıyorum yanma oluyor eşimle olan egzersizlerde tabi
canım egersızleırn bıtmedne es denmesını onermem ama eğer es denmesı yaparsan sen esının ustundeyken p... elıne alıp kendın yonlendırerek egzersız yapar gıbı vajınana dayayıp ıttırsen gırer dıye dusunuorum ben oyle basarmıstım ama tabıkı egzersızlerım bıtıkten sonra.bıde boyle dene olmazsa egzersıze devam edersın hıc sıkma canını olucak sen zaten yarı yoldasın ıns cıfte bayram yasarsın
Cnm özel mesajini bakarmisin lutfen birsey yazdimu
ayy gerçekten mi çok teşekkür ederim ya aslında biz başından beri bu durumda sayılırız ama dün gece baya bi ilerledik yani sanırım zamanla düzelicek inşaallah. çok teşekkür ederim yardımlarınız için sizlere..
arayı fazla acmadan ıkı gunde bır denme yapın ve her denmede kendını bıraz daha hareket ettır canımm boylelıkle zaten tamamen asmıs olucaksın rahatlıcaksın sende ama artık senın bı sorunun klamamıs bundan sonrası nı zaman cozucek zaten hayırlı olsun allah baska dert vermesınnn
Canim baktinmi özel mesajini
baktım..forumda cevap yazdım sana
Tesekkür Ederim yaz yazabildigin kadar . Hera Klinik var yazdim ona Mail uc gunde bitiormus cogu gitmis onlarlada konustum egsersiz yapmadan yenilior sana yardim olurmu bilmiorum
baktım ama ceavp yazamıyorum...ama sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum...bence buraya yazmalısın sorularını..
çünkü bu hastalığın nedenleri 100e bölünseydi bunların bir parçasıda utangaçlık olurdu bence...
dokto bana EFT uygularken bana bir cümle kurdurdu...normalde istediğimiz uğraştığımız şey..ama bu cümleyi onun karşısında söylemek o kadar zor olduki..utandığımı fark ettim..söyleyemedi..beni zorladı ve cümleyi kurduğumda ağlıyordum...
o yüzden sorualrını burada sormak da senin için bir aşama olabilir çekinme..ama yinede ben mesaj sayım geçerse sana özleden cevap yazarım eğer istersen...ama bu dediğimide bir düşün...
bana dediki doktor..bu fikre alışana kadar hergün bu cümleden 2 sayfa yazacaksın:=))) o bile bir aşamaydı benim için ve gerçekten bi nebzede olsa puzzleın bir parçasını yerine koymuşsun gibi hissettriyor insana
[3 denemede nası yenerlerki orayı iyice uyusturup aparat sokuolardır muhtemelen başka nası olcakki 3 de hemen bitecek bu hasatalık merak ettim bilen varsa neyaptıkalrını sölesin :)) hemen yapayım
3 denemede değil:=) 3 günde, günde 2şer saat çalışarak tedavi etcez demişti..gerekirse hipnoz yaparız demişti..ama çok korktuğum için başlamadım...yani nasıl bi süreç tam bilmiyorum ama parmak yaparım diyosan buranın ya da oranın bi farkı olduğunu sanmıyorum..4000 vermeye gerek yok yani..
kızlar daha önce yazmıştım buraya doktor vajinada perde var yani kapalı, ameliyat demişti.. perşembe günü amelıyat olucamdua edin bana lütfen hem cok korkuyorum hem de ya amelıyattan sonra da aşamazsam diye korkuyorum..
amelıyattan sonrada 2 ay protez kullanıcaksın dedi nasıl olucak bılmıyorum..
bende buraya düzelmiş yenmiş birisi olarak girerim bir gün inşallah..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
dualarınızı eksik etmeyin..
merhaba arkadaşlar, inşallah biri benim yazdıklarımı okur =) biz eşimle dün sıvıyağ sürdük bayağı bir ilerledik. yani en başından beri bu kadar gidememiştik bayağı gittik. ama dikkatimiz dağıldığından çok fazla devam edemiyoruz, kendimizi olayın akışına bırakamadığımız için ilerleyecek olsak bile ilerleyemiyoruz. hani tam ilişkiden önceki aşama var ya, onu yapsak bile denerken dikkatimiz dağılıyor. bunun için ne önerirsiniz? bir de eşimin iki parmağını ikinci boğuma kadar falan aldım biraz da açtı içerde hareket ettirdi falan.. şimdi ne tavsiye ediyorsunuz?
Arkadaşlar bunun için araştırma hastanelerinde doktorlar var maddi durumunuz iyi değilse orada tedavi olabilirsiniz ben üniversiye araştırma hastanesinde tedavi görüyorum
Resmen tıkanıyorum nefes alamıyorum sakinleşmeye çalışıyorum doğum yapan kadınlar hızlı hızlı nefes alırya öle yapıyorum sonra sakinleşince derin derin nefes almaya çalışıyorum 5-6 defada anca bir kez derin nefes alabiliyorum ben yattım eşim üstteyken denedi biraz kafası girişte kaldı öle ne ileri ne geri oanda nefes bile alamıyorum zaten alabilsem sanki oluvercek di kafası vajinanın girişinde iken eşim hareket ettirdi biraz onu hissettim gerildim sonra bıraktık ben altta iken iki kez ben üstte ikende 2-3 kez anca denedik olmayınca moralim bozuldu yapamıcam ben bunu dedim yine bugün iyim toparladım kendimi adetim oldu yapıcam ama bayramdan önce bu iş bitecek inş. çifte bayram yaşatıcam eşime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?