- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.021
huuu okuduklarima inanamiyirum neler olmus boyle herkes birbirini yanlis anlamis jerry biraz hassas bi gunde sanirm avesrayi yanlis anlamis bnimde sutemim var ama bnde destek goremedim pek fzla istedimki bnide araniza alin bn sormadan idi nasl gidiyo neler yaptin diyin yda yazdiklarima yorum yapin istedim cesartlendirin istedim bn bildigim kadaryla parmk yapamayn apart yapamayan arkadslaravyardimci olmaya calisiyorm olucamda su isi bi halledim avesra gbi kaderim gbi melisa gbi bahar gbi bnde vajilulerevyardmci olucam yanlis anlamayin bni nlur bn on cme kadr apart aliyorm ama p....s korkumu yenemiyorum yinede kimseyi zorlayamam bisey icn
arkadaşlar benim size bir sorum daha olacak bi kaç kişi bana alkol al falan dedi ben inancım gereği çok doğru bulmadım bu şekilde yenebilen varmı merak ettim?
kuzum hızlı nefes almak kalp atışlarını hızlandırır bildiğim kadarıyla sen derin nefes al ve yavaş yavaş ver.bak bugün bunu çok kullandım ama inşallah birilerinin işine yarar, bak canım hani böyle çirkin bir bayan vardır ya dizilerde sonra çok yakışıklı birine platonik aşık olur ona bakarken böyle iç geçirir, hah işte o anı hatırla birine aşıksın ve nefes al ve hıııııı diye nefes verirken iç geçirerek nefes ver, anlatabildim mi bilmiyorum. onu hissederek yapın bir bak o an öyle bir gevşenir ya hani nefesi verdiğin zaman poponu küçük hareketlerle ileri geri hareket ettirmeyi denesene canım, nasıl kayacağına şaşıracaksın.
cnm alkol felan işe yaramıyor bızzat ben denedım ama olmuyor yanı tavsıye edılecek bısey deıl bana gore
kuzum hızlı nefes almak kalp atışlarını hızlandırır bildiğim kadarıyla sen derin nefes al ve yavaş yavaş ver.bak bugün bunu çok kullandım ama inşallah birilerinin işine yarar, bak canım hani böyle çirkin bir bayan vardır ya dizilerde sonra çok yakışıklı birine platonik aşık olur ona bakarken böyle iç geçirir, hah işte o anı hatırla birine aşıksın ve nefes al ve hıııııı diye nefes verirken iç geçirerek nefes ver, anlatabildim mi bilmiyorum. onu hissederek yapın bir bak o an öyle bir gevşenir ya hani nefesi verdiğin zaman poponu küçük hareketlerle ileri geri hareket ettirmeyi denesene canım, nasıl kayacağına şaşıracaksın.
yani eşim on cm falan girmiştir içeri. parmağıyla değil normal ilişkideki gibi yani
birde denemelerde eşimin p... çok sert olmasa girmezmiki hiç bazen canım yanmasından korktuğum için eşim ereksiyon halinde değil iken deniorum tabi vajina ağzına gelince sertleşme oluyor da ya of nası olcak olsada bi kurtulsak ya :)) özellikle şöyle yap diye önerebileceğiniz bişi varmı bana kkaderim die bi arkadaş zeytinyağı ile yenme şeklini bana detaylı bi şekilde anlatmıştı allah razı olsun o yol üzerinde çalışmalar yapıyorum şuanda farklı bişi varmıki ...
onlardamı parmak egzersizi ile tedavi ediyor..
arkadaşlar benim size bir sorum daha olacak bi kaç kişi bana alkol al falan dedi ben inancım gereği çok doğru bulmadım bu şekilde yenebilen varmı merak ettim?
avesra özelden attığın msj okudum tsk ederim cnm benim sana sormak istedim bişiler daha var fakat mecburen burdan yazıcamiçine girdiği an ne hissedcem acımıcak die kendimi inandırmaya çalışorum beynimin bir aldatması bu diorum ama bilmediğim için nası bişi hissetcem sızı yanma vs. yada eşim hemen ilk içine girince boşalsınmı bişi olurmu hiç bişi yapmadan gel gitler falan olmadan girip bekleyip gerimi çıkartsın ...
bu başlık baya bi aktifmiş ben bayadır arıyordum ama bulamamıştım canlı canlı bu olayı yasamıs birilerini ben de vajınısmusum tedavi görüyorum 6 seans oldu AMA henüz bi ilerleme kaydedemedik bi de jinekologa goründüm o da zar kalın giriş olmaz aldrman lazım dedi benim kafam karıstı vajınısmustan dolayımı olmuyo zardan dolayımı bi fikri olan varsa söylerse sevinirim
huuu okuduklarima inanamiyirum neler olmus boyle herkes birbirini yanlis anlamis jerry biraz hassas bi gunde sanirm avesrayi yanlis anlamis bnimde sutemim var ama bnde destek goremedim pek fzla istedimki bnide araniza alin bn sormadan idi nasl gidiyo neler yaptin diyin yda yazdiklarima yorum yapin istedim cesartlendirin istedim bn bildigim kadaryla parmk yapamayn apart yapamayan arkadslaravyardimci olmaya calisiyorm olucamda su isi bi halledim avesra gbi kaderim gbi melisa gbi bahar gbi bnde vajilulerevyardmci olucam yanlis anlamayin bni nlur bn on cme kadr apart aliyorm ama p....s korkumu yenemiyorum yinede kimseyi zorlayamam bisey icn
teşekkürler canım inan cesaret veriyo burda söylenenler.bide ben emla ve xylocaine spreyi kullandım elimle kontrol ettim orası tamamen uyuşmuştu.sence bu uyuşturucuları kullanıp denesem acıyı hissetme oranım ne olur.egzersiz yapınca orası gerçekten esniyomu yani.acı olmuyo diyosun dimi...
deniycem arkdaşım tşk ederim pes etmek yok olasıya kadar her yolu her duyduğumu deniycem :))
Mrb cnm nasilsin :) ugrayamadim bikac gun. Sana bisey sorcaktim ben zeytinyagsiz beraber olamiyorum normal mi sende de olmus muydu yoksa hala psikolojik mi anlamadim
sen sitem ediyosan bende sana küstüm o zaman hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?