Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yanlış anlamadım...sonuçta 2 kez tedaviyi reddettim parmak yüzünden..bana yazmayın dedim sadece..moralim bozuluyor...sonuçta herkesin bu hastalığa neden olan bilinç altı etkenleri farklı...

arkadaşlar benim size bir sorum daha olacak bi kaç kişi bana alkol al falan dedi ben inancım gereği çok doğru bulmadım bu şekilde yenebilen varmı merak ettim?

cnm alkol felan işe yaramıyor bızzat ben denedım ama olmuyor yanı tavsıye edılecek bısey deıl bana gore

deniycem arkdaşım tşk ederim pes etmek yok olasıya kadar her yolu her duyduğumu deniycem :))

Mrb cnm nasilsin :) ugrayamadim bikac gun. Sana bisey sorcaktim ben zeytinyagsiz beraber olamiyorum normal mi sende de olmus muydu yoksa hala psikolojik mi anlamadim

yani eşim on cm falan girmiştir içeri. parmağıyla değil normal ilişkideki gibi yani

ooo sen yenmişsin be güzelim işte :)) gerisi zamanla oturacak serbest bırakamadığın zaman sadece ıkın nefes al ver, zaten olmuş Allah diğer arkadaşlarada nasip etsin inşallah.

canım inan bana o sertlik bir nimet, başta korktuğun o sertlik olmazsa giriş olmuyor kesinlikle ve sen dua et eşin ereksiyon sorunu yaşamadığı için, gerçekten bir süre sonra o sorunu yaşamaya başlıyor vajililerin eşleri ve sen birde eşini motive etmeye uğraşmak zorunda kalıyorsun, kendi derdin dururken.bu arada amin Allah senden de razı olsun canım :) varya önce p yi tutmaya alışmaya çalış ben korkardım ama benzetmeler yapardım şuna benziyor buna benziyor diye korkumu atmak için şebeklik yapardım anlayacağın :))

arkadaşlar benim size bir sorum daha olacak bi kaç kişi bana alkol al falan dedi ben inancım gereği çok doğru bulmadım bu şekilde yenebilen varmı merak ettim?

Arkadaşım banada alkol al deneyin dediler ama ben normal de alkol almadığımdan iki bardaktan sonra sızmışım ve sonuç hüsran yani olmadı denemeyin bence bende faydalı olmadı

kendini kastığın zamanlar itmeye zorlamazsan acı hissetmezsin tatlım zaten girdiği zamanda o sevinçle sen çıkmak istemezsin yada tekrar çıkarıp tekrar deneyim dersin alışmak içinde, içinde biraz durduktan sonra çıkarıp tekrar dene ilkteki gibi olmaz daha rahat giriş olur.

bu başlık baya bi aktifmiş ben bayadır arıyordum ama bulamamıştım canlı canlı bu olayı yasamıs birilerini ben de vajınısmusum tedavi görüyorum 6 seans oldu AMA henüz bi ilerleme kaydedemedik bi de jinekologa goründüm o da zar kalın giriş olmaz aldrman lazım dedi benim kafam karıstı vajınısmustan dolayımı olmuyo zardan dolayımı bi fikri olan varsa söylerse sevinirim

Parmak egzersizlerini yapabilirsen zaten rahatlıkla ilişkide olur çünkü doktorun dediği kızlık zarı soğan zarı gibi bir şeymiş düşün yani ne kadar basit bir şeyi gözümüzde büyüttük kastık kendimizi ben jinekolog a muayene olurken çok zorlandım siz nasıldınız? İki gün kadar bacaklarım ve vajina girişim ağrımıştı muayeneden sonra kendimi kasmaktan

sen sitem ediyosan bende sana küstüm o zaman hadi bakalım

Bende böyle bir sorun yok ama parmak beni bile rahatsız eder.eşleriniz sabırlı ve anlayıslıysa çok kucuk rıtmık hareketlerle gidip gelerek sadece agız bolumunde gırmeden oyun oynar gıbı denemeler yapsanız daha ıyı olur bence ,zamanla gevşemeniz münkün olabilir korkunuz gecer bı zaman sonra ,bide ustte olması gergınlık yaratıo sanırım cenın pozısyonunda esınız arkadan sarılsın sıze yatar vazıyette deneyın derim.

ben jinekologa cok rahat muayene oldum bi sıkıntı olmadı dıstan baktı iki doktora gittim emin olmak için ikiside zar kalın dedi ameliyat olayım dedim ondada narkoz verilmeden koekudan sanırım bayılmısım sonra vazgectim sımdi vajinismus tedavisine devam ediyorum

kuzum, arkadaşlarım , canlar anlamanız gereken birşey var, burda herkes işsiz güçsüz boş insanlar değil, akşama kadar boş boş bekleyip sitede nöbet beklemiyorlar, o acıyı zamanında yaşadığı için kendi zamanlarından zaman ayırıyorlar gelip burda cvp yazıyorlar ellerinden geldiğince, kimse kimseye kızmasın sitem etmesin, bakın hani yaptığını söylemek anlamında değil ama bak dün engellendim değil mi ben neden yardım etmeye çalıştığım için,

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
bakın yöneticinin bana yazdığı maili okuyun
burdan rahat konuşamayanlara msn verdiğim için engellendim, ne kadar ağladım ve gururum kırıldı biliyor musunuz okuyun bak şu yazıyı, sadece yardım ettiğim için başıma gelen bu şeyden sonra ya bırak ya ne uğraşıyorum diyemedim, site yönetimine derdimi anlatmaya çalıştım,yeri geliyor burda eşimle kavga edip yine geliyorum, eşimle kavgalı olup moralim bozukken yine gelmeye çalışıyorum, canım birşeye sıkkın oluyor yine geliyorum, sorulara bakıyorum anladığım şeyse yazıyorum, ama herzaman psikolojimiz bizimde demirden değil ki,bize nasılsın ne durumdasın diye soran oluyor mu biz ne durumdayız bir düşünün , sizde inşallah yendiğinizde anlayacaksınız, mesela ben ne ders çalışabilirdim ne başka şey yapardım sanki dünyada tek dert benim ki gibi hep aynı şeyi düşünürdüm, yendikten sonra dünyaya döndüm tabiri caizse, dünyada başka sıkıntılarda var onuda gördüm, bize dünya para döktüğümüz dr lar, en yakın sırdaşımız olması gerekn eşlerimiz bile bu kadar destek oluyor mu, bu kadar yardımcı oluyor mu siz söyleyin, keşke bende sizler kadar şanslı olup, yenmeden önce bulsaydım bu sayfayı.bu arada keşke bende isterim msn de birsürü arkadaş var mesela mail atıp nasıl yapıldığını anlattığım sonrasında teşekkür edip birdaha yazmayan var, yenipte teşekkür eden var,normal muhabbet ettiğimiz çok iyi arkadaşlarımda var, mesela yenmeyenlere msj yazıp arkadaşım ne yaptın merak ettim yazabiliyordum eskiden çok az kişiyle ilgileniyordum ama şimdi çok fazla kişi var, inanın düşünüyorum keşke hepsine nerelerdesin diye yazabilsem ilgilensem diye, ama olmuyor zaman olmuyor işte.zor birşey değil zaten zaman bulursak yazıyoruz ama herzaman da mümkün olmadığını bilin üstünüze alınmayın, birde mesela msj yazarken sayfa yenileniyor ya ben yazarken yazan arkadaşlar arada kaynayabiliyor göremiyorum mesela buda olabilir kimse yanlış anlamasın lütfen.

Son düzenleme:
Mrb cnm nasilsin :) ugrayamadim bikac gun. Sana bisey sorcaktim ben zeytinyagsiz beraber olamiyorum normal mi sende de olmus muydu yoksa hala psikolojik mi anlamadim

canım ben iki denemede kullandım sonra ama biranda olmadığı için uğraştım neden girmiyo ya dediğim oldu ama hep şunu söylüyorum bak, korkuyoruz ya yeterince ıslanamıyoruz o yüzden zorlanıyoruz işte, ben ona çözüm olarak yazdım mı sana bilmiyorum ama eşin sırtüstü yatarken p nin normal duruşunda p nin üstüne otur ve klitoris çok hassastır vajina ve klitorisi p nin üstüne sürt ileri geri yaparak, o zaman ıslaklık hissetmeye başlarsın sonra yavaş yavaş girdirmeye çalış ve zamanla alışırsın korkma ama ve hemen olmasada uğraş de ki bu daha önce olduysa yine olacak, içerde acı verecek birşey yok, girdim baktım kendine telkin ver ve ilişki sırasında konuşmak ıslaklığı azaltıyor,kopuk kopuk yaşama ilişki bir bütün sonuçta ön sevşme bitti ya sen bu söylediğimi yap sonra denemeye geçincede eşin senin ön sevşmede hoşuna giden şeyleri yapmaya devam etsin.

sen sitem ediyosan bende sana küstüm o zaman hadi bakalım

arkadaslarim bni yanlis anlamayin lutfn tabiki isiniz gucunuz var allahvrazi olsun hepinizden tek tek bnimki sadece naz insan sevdigine naz yapar sekerim bn sadece son asamadayim on cm apart yapiyorm p...s korkum devam ediyo hani bni birz gaza getirn bisey soyleyin dedm bndecsizin araniza katlmak istiyorm tekrar soyluyorm hepinizden allah razi olsun yardimlariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…