Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim zaten aramızdasın 10 cm desin sen benim ilk yendiğim gün varya ben parmağımın ucunu bile girdiremiyordum daha ne olsun kızıııım yenmek üzeresin haber vereyim

Ya deneme yapmaya korkuyorum yarısına kadar alıyordum p..yi ama kaç hafta oldu denemedik..Asıl sorun libido (( hiç yok desem (

canım yarısına kadar alıyosan neden bırakıyosun yani duvara çarpıyor gibi bir his mi, yoksa acı mı nedir sana engel olan, istek zaten yendikten sonra zamanla olacak onu takma kafana sen, kendini kastığın zaman ıkınarak it.

En sonunda fikir almak icin ende üye oldum. Arkadaşlar ben de yeni evlendim ve bu sorunlar bende de var. 2 ay oldu evleneli ve hic bisey yapamadik. Ben tam olacagi zaman kendimi cok kasiyorum ve esimi itiyorum. Uzulmeye başladım bu duruma ama elimde olmadan yapiyorum

Yaklaşık 2 aydır evliyim ve hala ilişkiye giremedik Çok kötü ve çaresiz hissediyorum kendimi Lütfen yardım edin

slm kizlar hatice ve dido tam olarak ne hissediyosunz bu hastaligi yenmek istiyosaniz ertelemiyceksinz birde egzersiz ancak egzersiz yapark asabilursiniz bnu cnm

Selam Canim bede aYni 4 ay oldu siz neden giremiorsunuz peki sorun nerde neden kadion acidi diyemi

Nedenini bilmediğim bir korku var. Normalde acıya karşı inanılmaz dayanıklı biriyim. Hatta arkadaşlar korkusuz diye dalga geçerler. Böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. 2 aydır evliyiz. İlk başlarda bacaklarımı kapatıyordum ve eşimi yaklaştırmıyordum bile. Şimdi o olayı aştım. Bacaklarımı açıyorum ama bir türlü ilişkiye giremiyoruz. En son denemede sanki içimde bir duvar var ve eşim ona çarpmış gibi hissettim. Çığlık attım. Eşimde beni o halde görünce devam etmedi ve çıktı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Parmak egzersizi yapmak çok itici geliyor. Bu sorunu nasıl aşacağımı hiç bilmiyorum. Eşim çok anlayışlı. O bu kadar anlayışlı oldukça daha fazla çaresiz hissediyorum kendimi. Kadın doğum uzmanına gittim. Vajinismusa benzemiyosun dedi. Öyle olsa jinekolojik muayene masasına bile çıkamazdın dedi. Sende cinsel ilişkiye girme korkusu var. Bacaklarını kasmaktan vazgeç dedi. Çok çaresizim

Bende doktorda muayene gittim kasmadim kendimi cunku acimiyacak dedi o yuzden guvendin sende böle dene burdakinler cogu uste oluor ve yag Öle deniorlar böle deme ve Popo yönune diyorlar Öle dene duz duvara carpiorlar

ne kadar alkol alsamda o anda ayılıyordum:))))

slm kizlar hatice ve dido tam olarak ne hissediyosunz bu hastaligi yenmek istiyosaniz ertelemiyceksinz birde egzersiz ancak egzersiz yapark asabilursiniz bnu cnm

Birlesemiyoruz bi turlu. Biraz giriyor ama devaminda sanki biyerler kapaniyor gibi oluyor. Birde baslarda islaniyordum ama artik kup kuru oluyorum

Son düzenleme:

bi yanlışı düzeltmek istiyorum..parmak değil, aparatla deneme yapılcaktı da benim için hepsi aynı kapıya çıkıyor o yüzden parmak dedim...yani ne farkı var ben şuan için bilmiyorum ama durum bu...şimdi yanlış bilgi vermiş olmayım ...

bende kendmi acıya dayanıklı sanırdım bence önce ayna ile sadece bak...bende henüz yenemedim o aşamadayım ama alışmana yardımcı oluyor..sonra ellerinle içine dokunmadan bacak kaslarında iki yana çekerek deliğin açılmasını sağla ve orada bir delik olduğuna kendini ikna et..sonrasını bende bilmiyorum valla elelyebiliyorsan parmak egzersizine başla..ben elleyemedim henüz..

anlattığın için çok teşekkür ederim canım :) okullar başladığı için pek vaktim olmadı yoğunum. bir de araya regl girdi derken doktora bir türlü gidemedik. bakırköyde eğitim araştırma hastanesinde doktora gidip, anatomik olarak bir sorun var mı diye kontrol ettirdikten sonra içimi rahatlatırsa yani bir sorunum yoksa buraya yaptığım aşamaları yazacağım , önce bu dediklerini uygularım ya da aparat - parmak egzersizi için bir başlangıç yaparım. hayırlısıyla kurtulsak şu dertten Allahım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…