- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.041
arkadaslarim bni yanlis anlamayin lutfn tabiki isiniz gucunuz var allahvrazi olsun hepinizden tek tek bnimki sadece naz insan sevdigine naz yapar sekerim bn sadece son asamadayim on cm apart yapiyorm p...s korkum devam ediyo hani bni birz gaza getirn bisey soyleyin dedm bndecsizin araniza katlmak istiyorm tekrar soyluyorm hepinizden allah razi olsun yardimlariniz icin
Ya deneme yapmaya korkuyorum yarısına kadar alıyordum p..yi ama kaç hafta oldu denemedik..Asıl sorun libido(( hiç yok desem (
En sonunda fikir almak icin ende üye oldum. Arkadaşlar ben de yeni evlendim ve bu sorunlar bende de var. 2 ay oldu evleneli ve hic bisey yapamadik. Ben tam olacagi zaman kendimi cok kasiyorum ve esimi itiyorum. Uzulmeye başladım bu duruma ama elimde olmadan yapiyorum
Yaklaşık 2 aydır evliyim ve hala ilişkiye giremedikÇok kötü ve çaresiz hissediyorum kendimi Lütfen yardım edin
Selam Canim bede aYni 4 ay oldu siz neden giremiorsunuz peki sorun nerde neden kadion acidi diyemi
Nedenini bilmediğim bir korku var. Normalde acıya karşı inanılmaz dayanıklı biriyim. Hatta arkadaşlar korkusuz diye dalga geçerler. Böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. 2 aydır evliyiz. İlk başlarda bacaklarımı kapatıyordum ve eşimi yaklaştırmıyordum bile. Şimdi o olayı aştım. Bacaklarımı açıyorum ama bir türlü ilişkiye giremiyoruz. En son denemede sanki içimde bir duvar var ve eşim ona çarpmış gibi hissettim. Çığlık attım. Eşimde beni o halde görünce devam etmedi ve çıktı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Parmak egzersizi yapmak çok itici geliyor. Bu sorunu nasıl aşacağımı hiç bilmiyorum. Eşim çok anlayışlı. O bu kadar anlayışlı oldukça daha fazla çaresiz hissediyorum kendimi. Kadın doğum uzmanına gittim. Vajinismusa benzemiyosun dedi. Öyle olsa jinekolojik muayene masasına bile çıkamazdın dedi. Sende cinsel ilişkiye girme korkusu var. Bacaklarını kasmaktan vazgeç dedi. Çok çaresizim
canım yarısına kadar alıyosan neden bırakıyosun yani duvara çarpıyor gibi bir his mi, yoksa acı mı nedir sana engel olan, istek zaten yendikten sonra zamanla olacak onu takma kafana sen, kendini kastığın zaman ıkınarak it.
ya parmak egzersizi oluyor işe yarıyor diye seviniyoruz sonra iş o raddeye gelince kitlenip kalıyoruz içerideki tümseği aşamıyoruz,ağrı acı yanma... bunu nasıl çözücez beyinde? yani biliyoruz ki orası bebek çıkacak kadar geniş ama yine de yapamıyoruz. olay beyindeyse nasıl aşacağız. acaba diyorum azcık ucundan alkol alsak yapar mıyız tövbee tövbee:)
slm kizlar hatice ve dido tam olarak ne hissediyosunz bu hastaligi yenmek istiyosaniz ertelemiyceksinz birde egzersiz ancak egzersiz yapark asabilursiniz bnu cnm
Kizlar sizde de kuruluk oluyor mu
3 denemede değil:=) 3 günde, günde 2şer saat çalışarak tedavi etcez demişti..gerekirse hipnoz yaparız demişti..ama çok korktuğum için başlamadım...yani nasıl bi süreç tam bilmiyorum ama parmak yaparım diyosan buranın ya da oranın bi farkı olduğunu sanmıyorum..4000 vermeye gerek yok yani..
bi yanlışı düzeltmek istiyorum..parmak değil, aparatla deneme yapılcaktı da benim için hepsi aynı kapıya çıkıyor o yüzden parmak dedim...yani ne farkı var ben şuan için bilmiyorum ama durum bu...şimdi yanlış bilgi vermiş olmayım ...
Cbm korkudan evet oluor kaygandirici ve yag suruoruz iste
Nedenini bilmediğim bir korku var. Normalde acıya karşı inanılmaz dayanıklı biriyim. Hatta arkadaşlar korkusuz diye dalga geçerler. Böyle olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. 2 aydır evliyiz. İlk başlarda bacaklarımı kapatıyordum ve eşimi yaklaştırmıyordum bile. Şimdi o olayı aştım. Bacaklarımı açıyorum ama bir türlü ilişkiye giremiyoruz. En son denemede sanki içimde bir duvar var ve eşim ona çarpmış gibi hissettim. Çığlık attım. Eşimde beni o halde görünce devam etmedi ve çıktı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Parmak egzersizi yapmak çok itici geliyor. Bu sorunu nasıl aşacağımı hiç bilmiyorum. Eşim çok anlayışlı. O bu kadar anlayışlı oldukça daha fazla çaresiz hissediyorum kendimi. Kadın doğum uzmanına gittim. Vajinismusa benzemiyosun dedi. Öyle olsa jinekolojik muayene masasına bile çıkamazdın dedi. Sende cinsel ilişkiye girme korkusu var. Bacaklarını kasmaktan vazgeç dedi. Çok çaresizim
Off amma kotu bişeymis bu hem korku hem kuruluk... hic istek bile hissetmiorum nasil duzelecek bilmiyorum. Ne yapmam lazım
Sende bi ilerleme varmi nasilsin birsey denedinmi oeki
çok teşekkür ederim cnm. darısı en kısa zamanda başınıza inş.
internetten bende o uzun reçeteyi bulup uyguladım ve maalesef mantar oldum ozamanlargittiğimde bunları anlattım hepsini. çok sürdüğünde iç florası bozulup mantar olabiliosun dedi, o yüzden bana o spreyi vermedi.
sadece yaptıklarımı anlatayım istersen kısaca; sıcak su buharına oturdum okadar gevşetio ki muhakkak dene bence, sonra 1 parmak kalınlığında bi aparatın üzerine çok az emla krem ve bolca kayganlaştırıcı sürdüm (ki bunu bi kalemin etrafına peçete sarıp üzerine prezarvatif geçirerek yapabilirsin) yavaşça kendini iyice gevşeterek içine almayı dene. ben inanamadım kendiliğinden içeri kaydı resmen ,biraz onla ileri geri yaptım cok uzun bi süre değil .sonra onu çıkarım eş denemesi yaptık ve ne kanama ne acı kendiliğinden kaydı içime:)
yaptıktan sonra özellikle sordum, az da olsa kanama acı olması gerekir diye düşünüodum,ama olmadı o yüzden yapamadık sandım başta dedim,sıcak su buharı gevşetiomuş ondan olmuomuş kanama. sonradan bunlarsız direkt sadece kayganlaştırıcı sürerek birlikte olduk,birazcık acıdı ama inan dayanılmıcak bişe değil. tam o sırada kendini gevşek bırakmaya çalış ve eşin hızlı itmesin,kendiliğinden kayıo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?