- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.061
bende kendmi acıya dayanıklı sanırdımbence önce ayna ile sadece bak...bende henüz yenemedim o aşamadayım ama alışmana yardımcı oluyor..sonra ellerinle içine dokunmadan bacak kaslarında iki yana çekerek deliğin açılmasını sağla ve orada bir delik olduğuna kendini ikna et..sonrasını bende bilmiyorum valla elelyebiliyorsan parmak egzersizine başla..ben elleyemedim henüz..
yok hasta oldum:=)
osho nun tantra isimli kitabını tavsiye etti doktor onu okucam şimdi..
Off amma kotu bişeymis bu hem korku hem kuruluk... hic istek bile hissetmiorum nasil duzelecek bilmiyorum. Ne yapmam lazım
Ne yazior kitapta ikna olunuyormu
yok canım öyle bişi değil..inan daha ilk sayfasını bile okumadım..ama, cinselliğin bir görev olmadığından, zevk alınan bir şey oldunğundan bahsediyor demişti doktor...yani içine bir şey girecekmiş gibi yaklşamaktan ziyade, iki ruhun bir olmasından bahsediyor demişti...okursam paylaşırım fikirlerimi..zaten ince bir kitap..
Tamam Canim merak ettim. Sen bugun tanistinmi vajianla kenarlarini Elle Ben Öle yaptim sira ikin delik acilior glrceksin
onu dün yapmıştım...
avesra özelden attığın msj okudum tsk ederim cnm benim sana sormak istedim bişiler daha var fakat mecburen burdan yazıcamiçine girdiği an ne hissedcem acımıcak die kendimi inandırmaya çalışorum beynimin bir aldatması bu diorum ama bilmediğim için nası bişi hissetcem sızı yanma vs. yada eşim hemen ilk içine girince boşalsınmı bişi olurmu hiç bişi yapmadan gel gitler falan olmadan girip bekleyip gerimi çıkartsın ...
sen sitem ediyosan bende sana küstüm o zaman hadi bakalım[/QUO
Bende bende bende ask olsun ıdıl senle nekadar konusutk sonucta bızde calısan ınsanlarız ısyerındeyız sureklı vaktımız oldumu ısımlede sorabılıoruz ama genelde yoğun oluyoruz enazından soruları yanıtlıoruz
En sonunda fikir almak icin ende üye oldum. Arkadaşlar ben de yeni evlendim ve bu sorunlar bende de var. 2 ay oldu evleneli ve hic bisey yapamadik. Ben tam olacagi zaman kendimi cok kasiyorum ve esimi itiyorum. Uzulmeye başladım bu duruma ama elimde olmadan yapiyorum
Birlesemiyoruz bi turlu. Biraz giriyor ama devaminda sanki biyerler kapaniyor gibi oluyor. Birde baslarda islaniyordum ama artik kup kuru oluyorum
Yaklaşık 2 aydır evliyim ve hala ilişkiye giremedikÇok kötü ve çaresiz hissediyorum kendimi Lütfen yardım edin
arkadaşlar merhaba, öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun. ben sanırım yenmişim kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim, belki birine faydam dokunur diye.
biz evlendikten sonra yaklaşık 3 hafta eşimle ilişkiye giremedik, zaten bir haftası adet ile geçmişti. neyse giremiyordu içeri. parmağıyla denemesini istediğimde işaret parmağını alabiliyordum biraz. üç haftanın sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle bebe yağı kullanarak biraz başardık, kanamam oldu. sonrasında denerken ise bebe yağından dolayı yanmam oldu. bu yüzden bebe yağını tavsiye etmiyorum, buradaki arkadaşlar da zeytinyağını tavsiye ediyorlar, ben evimizde ayçiçek yağı vardı onu kullandım daha sonra =) neyse bu yanmadan sonra bebe yağı kullansak bile başaramadık, sanırım ben korkmuştum. bilinçaltım yapıyor ne yapıyorsa tabi ben kendimi bırakıyorum sanıyorum ama kasılıyor orası. uzun süre ne yapacağımızı bilmediğimizden yağsız denedik ama olmuyordu, ilk başladığımızdan daha kötü durumdaydım duvar gibi olmuştu oram. daha sonra ben eşimden parmağıyla denemesini istedim, ben kendi parmağımı alamıyorum çok rahatsız oluyorum. onun parmağına eldiven geçirip denedik, başta zorlandım ama bir iki seferden sonra işaret parmağının tamamını alabildim. hareket ettirdi içimde. şunu da söyleyeyim bir denememizde rahat yapabiliyorsak bir denememizde zorlandım ama vazgeçmedim, kafamı dağıtmaya çalıştım, herkes bunu yapıyor zararlı bir şey değil diye telkin verdim kendime. oradan çocuk doğuyor esnek orası, rahat olmalıyım diye düşündüm. ve de hep eşime hadi deneyelim hadi deneyelim dedim ısrarcı oldum, yapamadığım için kendimi bırakmadım, ödevim varmış gibi bir şevkle deneme yaptım. dayanamaz gibi olduğumda derin nefes alıp verdim ve ıkınarak kolaylaştırmaya çalıştım. sonrasında eşimin organıyla 5-6 cm yine başarmaya başladık, dün de yağ yardımıyla yaklaşık 10 cm falan içime alabildim eşimi. ben tabi artık tamam oldu diye düşünemedim, yendiğimi fark etmedim ve yine parmak alıştırması yaptım, eşimin eline eldiven geçirip kayganlaştırdık ve iki parmağını ikinci boğuma kadar aldım, açtı kapadı içimde, ileri geri hareket ettirdi. bugün ise buraya yazdığımda yenmişsin dediler, ben de çok sevindim =)
ben belki birçoğunuz kadar aşama kaydetmedim ama kendi hikayemi, Allah'ın izniyle nasıl başardığımı anlatmak istedim. çünkü ben burada yardım gördüm, belki benim de birilerine yardımım dokunur çok sevinirim o zaman.
iyi geceler arkadaşlar..
canım bu yazığını sımdı okudum senın sorununyön sorunu olabılır.p..popoya eğımlı ıtınnn dık ıttırmeyın zeytınyağı surup oyle dene olmazsa egz<ersızlere baslarsın cnm
darısı başımıza inşallaaah 10 cm 10 cm dir Allah arttırsın inşallaaahbiz hala beynimizdeki panikle savaşıyoruz :18:
sen hangi aşamadasın cnm
ben bütün egzesizleri yapıyorum, eğimi yönü de biliyorum herşey tamam yani ama iş o işe gelince heyecandan kitlenip kalıyorum,onu aşamadım bi türlü. yeni evlendim daha. kurtulmak istiyorum şu panik halinden ama olmuyor bi türlü :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?