Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Insan ikna oluor Youtube Dan bakiorum esnek cocuk cikior falan ama kendin yapmasi zor oluor ilkten ama alisior insan hic önceden yapmadimiz seydi yani ama görunuor o delik ve arkadas söluor ya Burda ikin diye

Off amma kotu bişeymis bu hem korku hem kuruluk... hic istek bile hissetmiorum nasil duzelecek bilmiyorum. Ne yapmam lazım

isteksislik bende de olmuştu..depresyon gibi bişi...yapamadığın için istememen normal...korku ep olacağı için kuruluk da normal...ben kullanamdım ama jel veya zeytin yağı tavsiye ediliyor..istersen bir de öyle dene...belki kuruluk olmazsa başarırsın sen..

Ne yazior kitapta ikna olunuyormu

yok canım öyle bişi değil..inan daha ilk sayfasını bile okumadım..ama, cinselliğin bir görev olmadığından, zevk alınan bir şey oldunğundan bahsediyor demişti doktor...yani içine bir şey girecekmiş gibi yaklşamaktan ziyade, iki ruhun bir olmasından bahsediyor demişti...okursam paylaşırım fikirlerimi..zaten ince bir kitap..

Tamam Canim merak ettim. Sen bugun tanistinmi vajianla kenarlarini Elle Ben Öle yaptim sira ikin delik acilior glrceksin

arkadaşlar merhaba, öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun. ben sanırım yenmişim kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim, belki birine faydam dokunur diye.

biz evlendikten sonra yaklaşık 3 hafta eşimle ilişkiye giremedik, zaten bir haftası adet ile geçmişti. neyse giremiyordu içeri. parmağıyla denemesini istediğimde işaret parmağını alabiliyordum biraz. üç haftanın sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle bebe yağı kullanarak biraz başardık, kanamam oldu. sonrasında denerken ise bebe yağından dolayı yanmam oldu. bu yüzden bebe yağını tavsiye etmiyorum, buradaki arkadaşlar da zeytinyağını tavsiye ediyorlar, ben evimizde ayçiçek yağı vardı onu kullandım daha sonra =) neyse bu yanmadan sonra bebe yağı kullansak bile başaramadık, sanırım ben korkmuştum. bilinçaltım yapıyor ne yapıyorsa tabi ben kendimi bırakıyorum sanıyorum ama kasılıyor orası. uzun süre ne yapacağımızı bilmediğimizden yağsız denedik ama olmuyordu, ilk başladığımızdan daha kötü durumdaydım duvar gibi olmuştu oram. daha sonra ben eşimden parmağıyla denemesini istedim, ben kendi parmağımı alamıyorum çok rahatsız oluyorum. onun parmağına eldiven geçirip denedik, başta zorlandım ama bir iki seferden sonra işaret parmağının tamamını alabildim. hareket ettirdi içimde. şunu da söyleyeyim bir denememizde rahat yapabiliyorsak bir denememizde zorlandım ama vazgeçmedim, kafamı dağıtmaya çalıştım, herkes bunu yapıyor zararlı bir şey değil diye telkin verdim kendime. oradan çocuk doğuyor esnek orası, rahat olmalıyım diye düşündüm. ve de hep eşime hadi deneyelim hadi deneyelim dedim ısrarcı oldum, yapamadığım için kendimi bırakmadım, ödevim varmış gibi bir şevkle deneme yaptım. dayanamaz gibi olduğumda derin nefes alıp verdim ve ıkınarak kolaylaştırmaya çalıştım. sonrasında eşimin organıyla 5-6 cm yine başarmaya başladık, dün de yağ yardımıyla yaklaşık 10 cm falan içime alabildim eşimi. ben tabi artık tamam oldu diye düşünemedim, yendiğimi fark etmedim ve yine parmak alıştırması yaptım, eşimin eline eldiven geçirip kayganlaştırdık ve iki parmağını ikinci boğuma kadar aldım, açtı kapadı içimde, ileri geri hareket ettirdi. bugün ise buraya yazdığımda yenmişsin dediler, ben de çok sevindim =)

ben belki birçoğunuz kadar aşama kaydetmedim ama kendi hikayemi, Allah'ın izniyle nasıl başardığımı anlatmak istedim. çünkü ben burada yardım gördüm, belki benim de birilerine yardımım dokunur çok sevinirim o zaman.

iyi geceler arkadaşlar..

canım zaten hemen gelgıt yapamazmısınız.ıcıne b... bıle bısey olmaz korunmuyosan hamıle kalma ıhtımalın olur:):) ıcıne gırdığınde ben hıcbısye hısetmeıdm kuzum ılkbasta gırmedı sandım o gırmıs ama hıc acı yoktu sadece bıraz basınc vardı okadarr anllamıcaksın bıle emın ol

merhaba canım aramıza hosgeldın neguzel erken bulmussun buraı forumu bıraz okudunmu egzersızlerden bağsedılıor egzersız yaparsan yuzde yuz cozumu var eğer baslamak ıstersne yardımcı olalım sana ınan halederısn hıc bısey yk bumuymus dıceksın bucna zaman cektığım gunler gecmeden bıranonce basla kuzum

Birlesemiyoruz bi turlu. Biraz giriyor ama devaminda sanki biyerler kapaniyor gibi oluyor. Birde baslarda islaniyordum ama artik kup kuru oluyorum

canım bu yazığını sımdı okudum senın sorununyön sorunu olabılır.p..popoya eğımlı ıtınnn dık ıttırmeyın zeytınyağı surup oyle dene olmazsa egz<ersızlere baslarsın cnm

Yaklaşık 2 aydır evliyim ve hala ilişkiye giremedik Çok kötü ve çaresiz hissediyorum kendimi Lütfen yardım edin

merhaba canım aramıza hosgeldın bu hastalığın yuzde yuz cozumu var gezersızle yenmek senın elınde azımlı olursan 1 haftada bıel yenersın forumu okudunmu arkadaslar egzersız yapıyor sen hıc denedınmı ne durumdasın

canım bnm çok çoooook tebrik ederim seni o kötü günler gerşde kaldı artık her defasında kendini daha rahat hissedeceksin... alışacaksınn. yeterki fafenklerin arasını açma. yeni gelinimiz var uzun bi aradan sonra halaylar sana gelsin tatlmmmm

Son düzenleme:
canım bu yazığını sımdı okudum senın sorununyön sorunu olabılır.p..popoya eğımlı ıtınnn dık ıttırmeyın zeytınyağı surup oyle dene olmazsa egz<ersızlere baslarsın cnm

arkadaşımın tarifine hemen favori resmim ile yardımcı olayım HATİCEXXX cnm bak resimdeki gibi popo yönüne eğimli olmalı penis.hangi pozisyonlarda eş denemesi yapıyorsun cnm ilk denemeler için yön çok öenmli resme dikkat edersen tarifimizi daha iyi anlayacaksın cnm bizi haberdar et olurmu Eki Görüntüle 826717

darısı başımıza inşallaaah 10 cm 10 cm dir Allah arttırsın inşallaaah biz hala beynimizdeki panikle savaşıyoruz :18:

bunu ancak sık sık eş denemesi ile aşabilirsn cnm. ben mesela altta hiç deneyemedim kontrol bende olmadığı için üstte yendm. kendm yerleştrdim. çalışmlarını bu yönde devam ettirebilirsn son bi vuruşun kalmış senin halayını çekmemiz yakındr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…