Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydın canım.

cok sevindim cnm senin adina bikisinin daha bu dertten kurtulmasina darisi bizimde basimiza

kizlar bnde regl oldum ins bu evliyken ve hala vajiliyken ki son adetimdir yada ins bidaki adetime kadar hamile bile olurum ins...

kizlar bnde regl oldum ins bu evliyken ve hala vajiliyken ki son adetimdir yada ins bidaki adetime kadar hamile bile olurum ins...

canım ozaman bu adet donemınde beynını ıyı hazıla yapcağına ınan ve hazır bayram tatılıne denk gelmısken bu ısı halet ben sana ıannıorum acı yok yanma yok hıcbısey yok bolbl dua et allah ıstedığın zaman bebekte verırı cnm allah baska dert vermesın guzle haberleırnı beklıoruz

öyle deme canım birazcık alış hani bir iki ay en azından düzene girsin sonra hamilelik olsun bence, neden dersen hamilelik riskli olunca dr ilk 3 ay ve son 3 ay ilişkiyi yasaklıyor o zamanda senin için kötü olur alışmadan ara vermek.

kızlar dün eş denemesi yaptım önce kendi ıslaklığımla olmasını bekledim ama az içeri girer gibi oldu canım acıyınca bu sefer z.yağı içerikli bi bebe yağı almıştım ünlü bi markanınkini onunla denedik. oldu mu olmadı mı anlayamadım ağrı acı yoktu ama sabaha karşı sanki adete yakın kasıklara kramp girer gibi olur ya hani ağrır yanma olur gibi öyle bişey hissettim ve sabah işe giderken yolda yürümekte bile zorlandım ne yapıcam bilemiyorum acaba kendimi kastığım için mi orası ağrıyor her 2 3 dk.da bir ağrı giriyo ve geçiyohiç böyle bişey yaşayanınız oldu mu kızlar ağrı kesiciyle duruyorum şu an :sos:

canım bence sen kendını cok kastığın ıcın o ağrı oluyor bıgun bekle eğer gecmezse bı doktora gıdıp gosterırısın cnm

canım bence sen kendını cok kastığın ıcın o ağrı oluyor bıgun bekle eğer gecmezse bı doktora gıdıp gosterırısın cnm

avesracım zaten korkumdan gidemedim arkadaşlar da çok ısrar ettiler ama ne yapayım ağrı kesici içtim geçer geçer diye öyle beklemedeyim mantar başlangıcı falan olabilir mi ya da sistit falan malum günlerdir hava baya soğuktu ayaklarımı çok üşüttüm acaba sistit miyim kızlardan böyle birşey yaşayan varmıydı yardım edin lütfen

canım sen kendini iyi bilirsin o an kastığın halde giriş için zorladın mı?birde bebeği yağı kullanmayın diyen arkadaşlar olmuştu bence kozmetik içerikli olabilir yağ kullansan daha iyi değil mi? sen bilirsinde.bencede bugün kendini bir gözlemle , üşütmüş bile olabilirsin denk gelmişte olabilir, ben hamileyken kasık ağrısı olmuştu afedersin, denk mi geldi üşüttüğüm için mi ağrıdı yoksa hamilelikten miydi bilmiyorum, bütün ihtimalleri düşün ama avesramın da dediği gibi geçmezse ihmal etme sakın dr a git mutlaka, ama korkma bence önemli bir durum değildir panik yama, ben kendimi sıkarım ağlarken birşeye çok üzüldüysem , nasıl kasıyorsam yüzümde kaslar ağrıyor düşün , geçici bir ağrıdır ama yinede bugünden sonra geçmezse mutlaka git.

Son düzenleme:

z.yağı bitmişti evde de bebe yağı vardı ondan mı oldu neden oldu doğru diyosun canım olsun diye zorlamadık ama benim kendimi kasma sorunum var olmadı yarın gidicem doktora korksam da

z.yağı bitmişti evde de bebe yağı vardı ondan mı oldu neden oldu doğru diyosun canım olsun diye zorlamadık ama benim kendimi kasma sorunum var olmadı yarın gidicem doktora korksam da

canım ama üşüttüysen ondan da ağrır korkma zaten sadece tahlil yapar dr sanmıyorum jinekolojik muayene yapmaz. yapsada şöyle düşün o dr ve işini biliyor yanlış birşey yapmaz bende de var kasma sorunu yavaş yavaş aşacağız üzülme sen, bu kadar ilerledin ya.

arkadaslar benim kafam çok karıstı ben tedavi oluyorum 6. seans oldu ama hala parmak egzersizi falan yok dokunma aşamasındayız daha bi de sık gevset derin nefes al bırak o kadar 8. seansta biter dediler ama daha bi ilerleme yok tedavi olan varsa sizdede mi öyle oldu kac haftada atlattınız tedaviyle

ins cnm bayramdan snra hemn vericem guzel haberlerimi ins asicam bide regl bittkten snra vajina acik oluyo sanirim ins rahat olur hayirlisi olsun ins ben su olayi bi halledimde bebek snra zamnla olur.ins

cm genelde dk.tedavileri 8-10seans surer ben ozele gittigmde devam edemedim parmk egzersizi veriyo diye ama 2.veya3.seansta parmk egzersizi veriyolar snra capa tip fak.gittim orasida 8-10seans suruyodu yani ardada kegel egzersiznden snra parmk egzersizi vermisti hatta 6.seanstan snra yenenler bile olmustu seninki biraz degisik tedavi bitcek daha egzrsiz vermems ozele gidiyosan yazik bosuna paran gitmesin

bilmiyorum ki bi sürü para verdik ama daha hiç bişey denemedik artık sabrım tasmaya basladı nolcak yani 2 seansta mucize olup hop çözülümüvercek hiç anlamıyorum bitsede artık evliliğin tadını çıkarabilsem şu an gercek evliymişim gibi gelmiyo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…