- 3 Ekim 2013
- 161
- 1
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.101
z.yağı bitmişti evde de bebe yağı vardı ondan mı oldu neden oldu doğru diyosun canım olsun diye zorlamadık ama benim kendimi kasma sorunum var olmadı yarın gidicem doktora korksam da
bilmiyorum ki bi sürü para verdik ama daha hiç bişey denemedik artık sabrım tasmaya basladı nolcak yani 2 seansta mucize olup hop çözülümüvercek hiç anlamıyorum bitsede artık evliliğin tadını çıkarabilsem şu an gercek evliymişim gibi gelmiyo hiç
cok teskkur ederm kaderim hastaligim biter bitmez deniycem ins olucak hamilelik olayida artk olursa olur tabi tamamn alisip iliskim duzene girdikten snra olursa daha iyi olur tabi ins guzel haberler vericem
inşallah canım Allah yardımcın olsun.hamilelikte olsun inşallah da hepsi sırayla :)
bebe yağı zarar vermiyor eğer iyi ve güvenilir bir markaysa, senin kasılmandan dolayı öyle oluyor. bende de kasılma oluyor o zaman yağ fayda etmiyor. doktora gitmene gerek yok, sen arkadaşların dediği gibi ıkınma ve nefes almanı kontrol altına al baktın hiç bi şekilde olmuyor o zaman gidersin, çünkü burda arkadaşların yardımıyla başaran birsürü kişi var, biz de onlardan biri olacağız inşallah,sen kendine kasmamayı telkin et ,
z.yağı bitmişti evde de bebe yağı vardı ondan mı oldu neden oldu doğru diyosun canım olsun diye zorlamadık ama benim kendimi kasma sorunum var olmadı yarın gidicem doktora korksam da
2-3 dk da bir girer yazmışsn şimdi gördüm bence üşütmüşsün sen canım, kendini sıcak tut , sıcak su tulumu varsa battaniyenin altına gir onuda ayaklarına koy bak nasıl rahatlatıyor =)
bebe yağı zarar vermiyor eğer iyi ve güvenilir bir markaysa, senin kasılmandan dolayı öyle oluyor. bende de kasılma oluyor o zaman yağ fayda etmiyor. doktora gitmene gerek yok, sen arkadaşların dediği gibi ıkınma ve nefes almanı kontrol altına al baktın hiç bi şekilde olmuyor o zaman gidersin, çünkü burda arkadaşların yardımıyla başaran birsürü kişi var, biz de onlardan biri olacağız inşallah,sen kendine kasmamayı telkin et ,
tamam canım sağol Allah razı olsun sizlerden benimde işten eve gider gitmez ilk işim battaniyeye sarılmak olacak zaten çok üşüyen bir insanım sıcak su torbası vazgeçilmezimdir ama bi arkadaş da çok kullanma karnına koyup da kist yapıyo demişti bana o yüzden artık biraz daha azaltmıştım :13:
tamam canım sağol Allah razı olsun sizlerden benimde işten eve gider gitmez ilk işim battaniyeye sarılmak olacak zaten çok üşüyen bir insanım sıcak su torbası vazgeçilmezimdir ama bi arkadaş da çok kullanma karnına koyup da kist yapıyo demişti bana o yüzden artık biraz daha azaltmıştım :13:
inşallah alışırız bizde zamanla ben zaten eşli denemede p.yi 1 kere z.yağı ile alabilmiştim ama tam olarak bir ilişki yaşayamadığım için korktuğum için kasılmalarım oluyo rahat bi pozisyon bulamadım bi türlü
Neguzel iste yavas yavas taniyon onu. Sen yaparsin bunu biliorum
inşallah hepimiz yaparız:=) ya düşününce çok salak bişi aslında neden yapamıyoruz ki..komik yani dimi
merhaba canım aramıza hosgeldın neguzel erken bulmussun buraı forumu bıraz okudunmu egzersızlerden bağsedılıor egzersız yaparsan yuzde yuz cozumu var eğer baslamak ıstersne yardımcı olalım sana ınan halederısn hıc bısey yk bumuymus dıceksın bucna zaman cektığım gunler gecmeden bıranonce basla kuzum
arkadaşımın tarifine hemen favori resmim ile yardımcı olayımHATİCEXXX cnm bak resimdeki gibi popo yönüne eğimli olmalı penis.hangi pozisyonlarda eş denemesi yapıyorsun cnm ilk denemeler için yön çok öenmli resme dikkat edersen tarifimizi daha iyi anlayacaksın cnm bizi haberdar et olurmu Eki Görüntüle 826717 [/QUOT
Olması için denemediğimiz pozisyon kalmadı kiama hiç birinde de başaramadık:18:
arkadaşımın tarifine hemen favori resmim ile yardımcı olayımHATİCEXXX cnm bak resimdeki gibi popo yönüne eğimli olmalı penis.hangi pozisyonlarda eş denemesi yapıyorsun cnm ilk denemeler için yön çok öenmli resme dikkat edersen tarifimizi daha iyi anlayacaksın cnm bizi haberdar et olurmu Eki Görüntüle 826717 [/QUOT
Olması için denemediğimiz pozisyon kalmadı kiama hiç birinde de başaramadık:18:
canım bnm her pozisyonu denedik diyorsan egzerszlere başlamanı tavsiye ederim .kulağa kötü geliyor biliyorum bende 9 ayımı bundan kaçarak heba etmiştm ama boşunaymış. ama azim edersen çok az bi egzerszle atlatırsın canım. egzerszlere başlamaya karar verirsen bize söle sana adım adım yardımcı oluruz cnm....
Aslinda Öle herkes yapior ölende yok cok kivrananda yok aci cekende ama iste beyin kasioruz kendimizi neyapalim deme korkuyu yensek yapariz sen neyapcan bu aralar
ben EFT yapıyorum işte..bi işe yarar mı bilmiyorum ama ..korktuğum şey ne ise onu beynimde canlandırıp hissedip sırayla yapıyorum..yani ben mesela bırak yapmayı düşününce bile kötü oluyorum bazı şeyleri..mesela dokunma...yaparsan sana da anlatayım eft:=) ama sen çok kötü durumda değilsin galiba..sen ne aşamadasın
bilmiyorum ki bi sürü para verdik ama daha hiç bişey denemedik artık sabrım tasmaya basladı nolcak yani 2 seansta mucize olup hop çözülümüvercek hiç anlamıyorum bitsede artık evliliğin tadını çıkarabilsem şu an gercek evliymişim gibi gelmiyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?