Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

z.yağı bitmişti evde de bebe yağı vardı ondan mı oldu neden oldu doğru diyosun canım olsun diye zorlamadık ama benim kendimi kasma sorunum var olmadı yarın gidicem doktora korksam da

bebe yağı zarar vermiyor eğer iyi ve güvenilir bir markaysa, senin kasılmandan dolayı öyle oluyor. bende de kasılma oluyor o zaman yağ fayda etmiyor. doktora gitmene gerek yok, sen arkadaşların dediği gibi ıkınma ve nefes almanı kontrol altına al baktın hiç bi şekilde olmuyor o zaman gidersin, çünkü burda arkadaşların yardımıyla başaran birsürü kişi var, biz de onlardan biri olacağız inşallah,sen kendine kasmamayı telkin et ,

canım eğer özelse günahları boyunlarına ama fazla ücret almak için seans uzatıyor olabilirler,yada başka bir yöntem mi uyguluyorlar bilmiyorum ama bence o kadar para vereceğine burda ki arkadaşların yönlendirmesiyle egzersiz yapsan hem bedava hemde daha kısa sürede aşarsın.senin neyi yapabileceğini kim bilebilir ki bence birisi 10 günde yener sen 3 günde yenersin herkes bir değil, bunu en iyi sen deneyerek görürsün biran önce egzersizlere başla bence.zeytinyağ o mucizenin bir parçası benim için
burayıda incele dilersen belki seninde işine yarar
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32233059
sonra kararını ver ve yönlendirelim yardımcı olalım elimizden geldiğince.

canım bebeyağı mantar yaptı diyen arkadaşlarımız çok oldu hemde güvenilir markalarla.birde hacico zaten kasık ağrısı için gidecek dr a eğer geçmezse, onun dışında yendi zaten biraz daha rahatlaması gerekiyor sadece.sende bugün deneyeceksen eşine önceden tembih etmeyi unutma lütfen bana o sırada hatırlat ıkınmam gerektiğini ve nefes alıp vermem gerektiğini de, şu aptal aşığın iç geçirme gevşeme nefes alış verişinide unutma unutturmasın , yaz kağıda diyorum ya as baş ucuna bakarsın gerekirse, bedenimizi korkularımızı kontrol altına alabiliriz istersek,ben güçlüyüm herşeyin üstesinden gelebilirim Allahın izniyle de kendi kendine.

Son düzenleme:
z.yağı bitmişti evde de bebe yağı vardı ondan mı oldu neden oldu doğru diyosun canım olsun diye zorlamadık ama benim kendimi kasma sorunum var olmadı yarın gidicem doktora korksam da

2-3 dk da bir girer yazmışsn şimdi gördüm bence üşütmüşsün sen canım, kendini sıcak tut , sıcak su tulumu varsa battaniyenin altına gir onuda ayaklarına koy bak nasıl rahatlatıyor =)

2-3 dk da bir girer yazmışsn şimdi gördüm bence üşütmüşsün sen canım, kendini sıcak tut , sıcak su tulumu varsa battaniyenin altına gir onuda ayaklarına koy bak nasıl rahatlatıyor =)

tamam canım sağol Allah razı olsun sizlerden benimde işten eve gider gitmez ilk işim battaniyeye sarılmak olacak zaten çok üşüyen bir insanım sıcak su torbası vazgeçilmezimdir ama bi arkadaş da çok kullanma karnına koyup da kist yapıyo demişti bana o yüzden artık biraz daha azaltmıştım :13:

inşallah alışırız bizde zamanla ben zaten eşli denemede p.yi 1 kere z.yağı ile alabilmiştim ama tam olarak bir ilişki yaşayamadığım için korktuğum için kasılmalarım oluyo rahat bi pozisyon bulamadım bi türlü

ONU bede duymuştm cnm sıcak su torbasını karnına direk değil ayaklarına koy. o şekilde tavsiye ediyorlar :) geçmiş olsun cnm ayaklarını güzel koru mındıklarımız soğuğu direk ayaklardan alırmış

canım sende sağol ayaklarıma koyarım ben su torbasını, karnına koyunca kist yapar mı bilmiyorum ama zaten başını serin tut ayağını sıcak :))

valla en rahat bence üst canım alışsan daha rahat geliyor, ne bileyim kontrol eşte olunca ben daha çok kasılıyorum ama böyle kendime göre ayarlıyorum.bak üstte girmediğinde çok mu arkada kaldın onu düşün ve biraz öne kay,bende bazen oluyordu da söyleyim dedim tekrar.

3 gündür grip olduğum için egzersiz yapamıyorum. birzdan başlıycam ama yine tedirginim rahatlamaya çalışıyorum ne biliym heyecanlanıyorum her seferde sonra bir bakıyorum ki kasmışım acıyo inatla devam ediyorum çıkarıp geri aldığımda acı geçmiş oluyor. 10cm le 3 kez egzersiz yaptım bakalım bu nasıl olacak. şuna bi alışsam rahatlasam hemen eş denemelerine geçicem. eşim de sabırsızlanıyo artık

hoşbulduk :) forumdaki yazılanları okudum ama biraz önce de ben senin yazdığını okudum.. aslında bendeki sorun ne onu bile tam olarak anlayamadım yani vajinismus mu yoksa senin bahsettiklerin mi bilemiyorum. o yüzden de ne yapmam gerektiğini bulamıyorum..(

Aslinda Öle herkes yapior ölende yok cok kivrananda yok aci cekende ama iste beyin kasioruz kendimizi neyapalim deme korkuyu yensek yapariz sen neyapcan bu aralar

ben EFT yapıyorum işte..bi işe yarar mı bilmiyorum ama ..korktuğum şey ne ise onu beynimde canlandırıp hissedip sırayla yapıyorum..yani ben mesela bırak yapmayı düşününce bile kötü oluyorum bazı şeyleri..mesela dokunma...yaparsan sana da anlatayım eft:=) ama sen çok kötü durumda değilsin galiba..sen ne aşamadasın

Eft ne evet anlat lutfen yok en kötu seyler canlandirmiorum Ben cok korkak biriyim Benim gibi yok sanmistim ama Bendede kötulestim var ve sendende Canim unutma olurmu Ben dokunaniorum hata kenarina biraz ic kismini Krem sürüorsun esime bile elletiorum yani o sekil

kızlar özellikle parmak egzersizinden korkanlar ya da içi bi tuhaf olanlar az önce denediğim egzersizi mutlaka deneyin.
ne zorlanma ne ağrı ne acı ne yanma hiç bişey olmuyor,parmak egzersizinde olan hiç bir olumsuzluk bunda olmuyor.
hemen tarife geçeyim :)
normal bi fiş fırçası alın. sap kısmının ucuna 2 tane peçeye geçirin kalanların sapa doğru elinizle güzelce yerleştirin. sonra sap kısmına da 4-5 tane peçete sarın,p.. den biraz ince olacak şekilde. güzelce sardıktan sonra pzrvtf geçirin.
fırçadan tarafa olan ucu lastikle güzelce sıkı sıkı bağlayın.
o zaten yağlı ve kaygan ama siz yine de zeytin yağı sürün.
sonra yumuşak bi yere yatın. bacaklarınızı dizlerinizden kırın omzunuza doğru kaldırın. hiç aynaya bile bakmayın yerini aramayın yoksa insan psk olarak etkileniyo. onu yavaşça oraya tutun.zaten hiç bişey hissetmiceksiniz. çok az içeri doğru bastırın ama çok az. (parmak egzersizinde resmen cebelleşiyodum ilk girişte ) daha bastırmanızla girmesi bir olacak :) hani diyoruz ya parmağımla denedim bu sefer acımadı fln diye. ya bunda acının a sı olmuyo. siz o çok az bastırmanızla fırçanın yarısına kdr girecek, kalan yarısını da arkadaşların söylediği gibi hafif ıkınma ve derin nefes vermekle sokabilirsiniz.
yapamam demeyin mutlaka bir deneyin ben çok zorlanıyodum bu resmen mucize oldu . (mum egzersizini cesaret edememiştim mesela ama bunu tesadüfen yapayım dedim oldu )

bilemiyorm cnm iki seansta nolucagini ins iyi seyler olur bnde de oluyodu o zaman zaman ktu bi psikoloji bazen gece kalkiyodum diyodum napiyorm bn ne yasiyorum diyodum yat kalk hep ayni sey sanki kocam deilde ev arkadasimmis gbi geliyodu kocamda kiziyodu bna sacmalama sen bnim karimsin diyodu bn diyodum bu eve ait hissetmiyorm kndimi faln kotu bi durum yaa bnde artk asmak istiyorum bole oluyo ya isvelerinni kullanark kocalarina her dedigni yaptiriyolar hrrkesin cevresnde vardir oyle tipler diyorm suna bak nasl yapiyo bu kadin bn niye yapamiyorm bn niye normal bi kadin gbi yasayamiyirum :)ins iyilesirzde bizde yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…