- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.121
kızlar özellikle parmak egzersizinden korkanlar ya da içi bi tuhaf olanlar az önce denediğim egzersizi mutlaka deneyin.
ne zorlanma ne ağrı ne acı ne yanma hiç bişey olmuyor,parmak egzersizinde olan hiç bir olumsuzluk bunda olmuyor.
hemen tarife geçeyim :)
normal bi fiş fırçası alın. sap kısmının ucuna 2 tane peçeye geçirin kalanların sapa doğru elinizle güzelce yerleştirin. sonra sap kısmına da 4-5 tane peçete sarın,p.. den biraz ince olacak şekilde. güzelce sardıktan sonra pzrvtf geçirin.
fırçadan tarafa olan ucu lastikle güzelce sıkı sıkı bağlayın.
o zaten yağlı ve kaygan ama siz yine de zeytin yağı sürün.
sonra yumuşak bi yere yatın. bacaklarınızı dizlerinizden kırın omzunuza doğru kaldırın. hiç aynaya bile bakmayın yerini aramayın yoksa insan psk olarak etkileniyo. onu yavaşça oraya tutun.zaten hiç bişey hissetmiceksiniz. çok az içeri doğru bastırın ama çok az. (parmak egzersizinde resmen cebelleşiyodum ilk girişte ) daha bastırmanızla girmesi bir olacak :) hani diyoruz ya parmağımla denedim bu sefer acımadı fln diye. ya bunda acının a sı olmuyo. siz o çok az bastırmanızla fırçanın yarısına kdr girecek, kalan yarısını da arkadaşların söylediği gibi hafif ıkınma ve derin nefes vermekle sokabilirsiniz.
yapamam demeyin mutlaka bir deneyin ben çok zorlanıyodum bu resmen mucize oldu . (mum egzersizini cesaret edememiştim mesela ama bunu tesadüfen yapayım dedim oldu )
ben EFT yapıyorum işte..bi işe yarar mı bilmiyorum ama ..korktuğum şey ne ise onu beynimde canlandırıp hissedip sırayla yapıyorum..yani ben mesela bırak yapmayı düşününce bile kötü oluyorum bazı şeyleri..mesela dokunma...yaparsan sana da anlatayım eft:=) ama sen çok kötü durumda değilsin galiba..sen ne aşamadasın
canım bnm her pozisyonu denedik diyorsan egzerszlere başlamanı tavsiye ederim .kulağa kötü geliyor biliyorum bende 9 ayımı bundan kaçarak heba etmiştm ama boşunaymış. ama azim edersen çok az bi egzerszle atlatırsın canım. egzerszlere başlamaya karar verirsen bize söle sana adım adım yardımcı oluruz cnm....
Burada da okufugum kadarıyla bunun tek cozumu egzersiz yapmak gibi.. peki neler yapcam ilk olarak?
arkadaşlar bir şeyi merak ettim, biraz konu dışı ama bilenler lütfen cevaplasın. egzersiz yaptıktan sonra gusül abdesti almamız gerekiyor mu?
eft nedemk merak ettim:)
Ben de merak ettim :)
Arkadaslar okuduğum kadariyla penisin girişi popo yönünde eğimli olmaliymis. Bunutam olarak aciklayabilir misiniz. Popomun altina yastık mi koymam gerekiyo
diğer sayfalarda resimler vardı..ama bana doktor yastık demedi de..belini kaldırıp poponu aşağı itme..belin düz olsun popon hafif yukarda dursun, anatomiyi bozuyosun, böyle herkes acı çeker demişti...yani poponun ve belin kesiştiği yer tam yere deysin..
bilemiyorm cnm iki seansta nolucagini ins iyi seyler olur bnde de oluyodu o zaman zaman ktu bi psikoloji bazen gece kalkiyodum diyodum napiyorm bn ne yasiyorum diyodum yat kalk hep ayni sey sanki kocam deilde ev arkadasimmis gbi geliyodu kocamda kiziyodu bna sacmalama sen bnim karimsin diyodu bn diyodum bu eve ait hissetmiyorm kndimi faln kotu bi durum yaa bnde artk asmak istiyorum bole oluyo ya isvelerinni kullanark kocalarina her dedigni yaptiriyolar hrrkesin cevresnde vardir oyle tipler diyorm suna bak nasl yapiyo bu kadin bn niye yapamiyorm bn niye normal bi kadin gbi yasayamiyirum :)ins iyilesirzde bizde yapariz
O kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam. Neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Parmak egzersizine başlamak cok itici geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ilk başlarda bacaklarimi kapatip eşimi yaklaştırmiyordum bile. Şimdi eşim tam girmeye calisirken cnm çok aciyo. Yaniyo. Ciglik atinca da eşim devam etmeden cikiyoo. Sanki orasi duvar. Asilamayacak etten duvar. Ne gecem ne gündüzüm kaldi. Sürekli düşünüyorum. Motive olamiyorum. Ne olur yardim edin :'(
en temel korkudan başlıyosun... nedir mesela yapamadığım şey..."v.j.inama dokunamıyorum"
önce beynine format atıyosun..sol omuzundaki madolyon bölgesini sağ elinle saat yönünün tarsinde çevirerek şunu söylüysun: "vucudumun bir parçası olan v.jinama dokunamasam da kendimi kabul ediyorum, onaylıyorum ve seviyorum."..bunu 3 kere yapıyosun..
sonra sol elin karate bölgesine..hani tuğla kırarken vuruyo ya adamlar..oranıza sağ elinizle işaret ve orta parmağın ucuyla vurarak yine 3 kere: " vucudumun bir parçası olan va.ji.nama,ağzıma dokunma kolaylığıyla dokunmayı tercih ediyorum" diyoruz..sonra sorunu söyleyerek "va.jinama dokunamıyorum" diyerek..önce tam başımızın tepesine, sonra kaş aramıza, sonra kaşın dış kısmına, dudak üstü, dudak altı,ortada göğüs kemiği, koltuk altımızın 5 parmak altına , sonra başparmak ile işaret parmağı arasına, diğer parmaklarında ilk boğum sağ yanlarına vuruyoruz..her vurduğumuzda biraz da kendimizle dalga geçerek işte v.nama dokunamıyorum..ne varmış bu v.jinada neden dokunamıyorum şeklinde tekrarlıypruz...
bu saydığım yerler akapunktur bölgelerimizmiş..ve bilinç altımızı farklı şeylere inandırmaya yarıyomuş..
bu dediklerimin 3 kere yapılması gerekiyor...
eğer bu işe yararsa sonraki korkunuza geçiyorsunuz aynı mantıkla....beynin korkularını çözümlüyormuş..bende yapıyorum da işe yarayıp yaramadığını henüz anlayamadım regl oldum..ama rahatlattı kesin...internette de videoları var..bide kitabı var..bilmiyorum belki işe yarar işte herşey bi umut:2:
O kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam. Neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Parmak egzersizine başlamak cok itici geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ilk başlarda bacaklarimi kapatip eşimi yaklaştırmiyordum bile. Şimdi eşim tam girmeye calisirken cnm çok aciyo. Yaniyo. Ciglik atinca da eşim devam etmeden cikiyoo. Sanki orasi duvar. Asilamayacak etten duvar. Ne gecem ne gündüzüm kaldi. Sürekli düşünüyorum. Motive olamiyorum. Ne olur yardim edin :'(
Valla ben bugün tum cesaretimi toplayim yeniden denemeyi dusunuyorum esimle bakalım nolcak. Kafaya koydum artik bi sekilde olacak bu gereken neyse yapcaz artik.. esimbisey demio ama farkindayim o da uzuluyo garibim...
Valla ben bugün tum cesaretimi toplayim yeniden denemeyi dusunuyorum esimle bakalım nolcak. Kafaya koydum artik bi sekilde olacak bu gereken neyse yapcaz artik.. esimbisey demio ama farkindayim o da uzuluyo garibim...
tebrik ederim..cesaret geldiyse kaçırma:=)))))))keşke bize de gelse...
Forumda zeytinyağı ile başarılı olanları okudum. Bende deniycem. Bakalim buda mi hüsranla sonuclanacak. :-( bende kendimden cok eşime üzülüyorum. O kadar anlayisli ki. O böyle oldukça daha cok eziliyorum. Üzülüyorum. Allahim hepimize yardim etsin.
Forumda zeytinyağı ile başarılı olanları okudum. Bende deniycem. Bakalim buda mi hüsranla sonuclanacak. :-( bende kendimden cok eşime üzülüyorum. O kadar anlayisli ki. O böyle oldukça daha cok eziliyorum. Üzülüyorum. Allahim hepimize yardim etsin.
Zeytinyağı ben de dusunuyorum yazılanlara bakilirsa ise yariyo gibi.... yagli yagli da nasil olur bilmem ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?