Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok guzel cnm basarilarinin devamini dilerim:)yavas yavas aparatini buyutursun cnm

eft nedemk merak ettim:)

Arkadaslar okuduğum kadariyla penisin girişi popo yönünde eğimli olmaliymis. Bunutam olarak aciklayabilir misiniz. Popomun altina yastık mi koymam gerekiyo

Ben de merak ettim :)

en temel korkudan başlıyosun... nedir mesela yapamadığım şey..."v.j.inama dokunamıyorum"
önce beynine format atıyosun..sol omuzundaki madolyon bölgesini sağ elinle saat yönünün tarsinde çevirerek şunu söylüysun: "vucudumun bir parçası olan v.jinama dokunamasam da kendimi kabul ediyorum, onaylıyorum ve seviyorum."..bunu 3 kere yapıyosun..
sonra sol elin karate bölgesine..hani tuğla kırarken vuruyo ya adamlar..oranıza sağ elinizle işaret ve orta parmağın ucuyla vurarak yine 3 kere: " vucudumun bir parçası olan va.ji.nama,ağzıma dokunma kolaylığıyla dokunmayı tercih ediyorum" diyoruz..sonra sorunu söyleyerek "va.jinama dokunamıyorum" diyerek..önce tam başımızın tepesine, sonra kaş aramıza, sonra kaşın dış kısmına, dudak üstü, dudak altı,ortada göğüs kemiği, koltuk altımızın 5 parmak altına , sonra başparmak ile işaret parmağı arasına, diğer parmaklarında ilk boğum sağ yanlarına vuruyoruz..her vurduğumuzda biraz da kendimizle dalga geçerek işte v.nama dokunamıyorum..ne varmış bu v.jinada neden dokunamıyorum şeklinde tekrarlıypruz...
bu saydığım yerler akapunktur bölgelerimizmiş..ve bilinç altımızı farklı şeylere inandırmaya yarıyomuş..
bu dediklerimin 3 kere yapılması gerekiyor...

eğer bu işe yararsa sonraki korkunuza geçiyorsunuz aynı mantıkla....beynin korkularını çözümlüyormuş..bende yapıyorum da işe yarayıp yaramadığını henüz anlayamadım regl oldum..ama rahatlattı kesin...internette de videoları var..bide kitabı var..bilmiyorum belki işe yarar işte herşey bi umut:2:

Arkadaslar okuduğum kadariyla penisin girişi popo yönünde eğimli olmaliymis. Bunutam olarak aciklayabilir misiniz. Popomun altina yastık mi koymam gerekiyo

diğer sayfalarda resimler vardı..ama bana doktor yastık demedi de..belini kaldırıp poponu aşağı itme..belin düz olsun popon hafif yukarda dursun, anatomiyi bozuyosun, böyle herkes acı çeker demişti...yani poponun ve belin kesiştiği yer tam yere deysin..

O kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam. Neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Parmak egzersizine başlamak cok itici geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ilk başlarda bacaklarimi kapatip eşimi yaklaştırmiyordum bile. Şimdi eşim tam girmeye calisirken cnm çok aciyo. Yaniyo. Ciglik atinca da eşim devam etmeden cikiyoo. Sanki orasi duvar. Asilamayacak etten duvar. Ne gecem ne gündüzüm kaldi. Sürekli düşünüyorum. Motive olamiyorum. Ne olur yardim edin :'(

iyileşiriz inşallah evliliğimizin ilk aylarında en güzel olması gereken sıra surekli bi stres esime belli etmemeye çalışıyorum ama bu sorun beynimi kemiriyo resmen

seni rahatlatırmı bilmiyorum ama inan bende aynı durumdayım..2 sene oldu...ilk 3 ay kabus gibiydi denedim olmadı korkularım arttıı..sonra cinsellik bitti..bi süre öyle devam etti..şimdi en azından kendimi topladım ve bişeyler yapmak istiyorum..en azından dokunma korkumu bile yensem bi aşama benim için..ha dokunma dediysem öyle parmak sokma değil böyle ateşe ller gidi elelyip çekmek bile bi aşama benim için...
bence önce ne yap biliyomusun..al aynayı bak hiç elleme orana sadece aç bacaklarını ve bak..sonra zaten merak edeceksin nası bişiy diye..sonra saçma sapan şeylere kafanı takacaksın yok delik göremiyorum yok orası kapalımı ne..yok bilmem ne artık zihin neye seni inaandırmışsa onlar su yüzüne çıkacak...sonra bunada alışacaksın..internetten araştır burada sor, her sorunun bir cevabını mutlaka bulacaksın...sonra bütün bunlara alışınca..ellerinle yana doğru ittir ve ıkınıp oradaki deliği görmeye çalış...bu bile çok rahatlatoyor inanan..kendini sürekli telkin et..ya ben en başında ilişkiyi yani p.nisin oraya girdiğini hayal edemiyordum bile..yani zihnim okadar dirençliki...ama bu sorunu normalleştirip dğşğnme boşver dersen benim gibi 2 senen geçer:=)

Valla ben bugün tum cesaretimi toplayim yeniden denemeyi dusunuyorum esimle bakalım nolcak. Kafaya koydum artik bi sekilde olacak bu gereken neyse yapcaz artik.. esimbisey demio ama farkindayim o da uzuluyo garibim...

Valla ben bugün tum cesaretimi toplayim yeniden denemeyi dusunuyorum esimle bakalım nolcak. Kafaya koydum artik bi sekilde olacak bu gereken neyse yapcaz artik.. esimbisey demio ama farkindayim o da uzuluyo garibim...

Forumda zeytinyağı ile başarılı olanları okudum. Bende deniycem. Bakalim buda mi hüsranla sonuclanacak. :-( bende kendimden cok eşime üzülüyorum. O kadar anlayisli ki. O böyle oldukça daha cok eziliyorum. Üzülüyorum. Allahim hepimize yardim etsin.

ya kızlar hiç bu sorunu yaşamamış arkadaşlarınızla konuştunuz mu..?

Zeytinyağı ben de dusunuyorum yazılanlara bakilirsa ise yariyo gibi.... yagli yagli da nasil olur bilmem ama :)))

öyle düşünme..kendine üzül önce...öyle düşünürsen bunu bir görev olarak görürüsün ve daha çok zorlanırsın...ya bu zevkli bişi ben neden ahrum aklıyorum de kendine...olumsuz cümlelelr kurmayalım...kendimiz korkutmayalım...p.nis girmeli deme mesela p nisi içime almalıyım falan de...yani saçma gelebilir ama bilinç altı bunlara direnç gösteriyormuş..sonuçta bu psikolojik bi rahatsızlık olduğu için zihnimize gönderdiğimiz mesajlara dikkat edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…