- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.141
Cesaret mi yoksa başka bisey mi bilmiyorumama gozum karardi :))))
evet ben de onu denicem inşallah:=)
ya kızlar hiç bu sorunu yaşamamış arkadaşlarınızla konuştunuz mu..?
Canim sen cesaretlisin den bide emla Krem sursene uyusuor ozaman birsey hizetmion cogu böle yapior bak oku burayi
ilk ilişki öncesi emla kullanımı - İlaçpedia
ya emla + z.yağı ile olur mu acep.....? umutlanıyorum sonra fosss..ahahah beceremedik gitti ya
öyle düşünme..kendine üzül önce...öyle düşünürsen bunu bir görev olarak görürüsün ve daha çok zorlanırsın...ya bu zevkli bişi ben neden ahrum aklıyorum de kendine...olumsuz cümlelelr kurmayalım...kendimiz korkutmayalım...p.nis girmeli deme mesela p nisi içime almalıyım falan de...yani saçma gelebilir ama bilinç altı bunlara direnç gösteriyormuş..sonuçta bu psikolojik bi rahatsızlık olduğu için zihnimize gönderdiğimiz mesajlara dikkat edelim..
Sanirim çok haklısın cnm.benim galiba en büyük hatam bu. Görev edindim bunu kendime. Böyle olunca da yapamiyoruz. Zeytinyagini deniycem. Belim düz olarak sırt üstü yaticam ve popomu biraz yukari kaldirarak deniycem. Umarim kendimi kasmadan ıkınarak derin nefes alip vererek p...s. içime alicam. İşin kötüsü bir iki güne regl olcam. Yine uzunca bir süre bekliycem
arkadaslar emla kremi bnde aldım da cesaret edemedim kullanmayı bazı sitelerde yakıyo fln diye okudum korktum bnde
ya ben bu forumda haydar dümenin reçetesini okumuştum onda geçiyodu..aldım denedim ama yapamadım tabi..yani aslında tam içine de dokunamadığım için süremedim de...yanma falan olmamıştı...zaten korkma yansın nolcak..tutşacak hali yok ya:=)
canım sana yolladığım linke tıklarsan ve ilk sayfasını okursan, biraz uzun ama sıkılmazsın inşallah orda herşeyi ayrıntılı yazmıştım.inşallah en kısa sürede seninde başarı öykünü okuruz burda :)
doğru diyon da yok vajınanın aurasını bozuyomus falan filan öyle seyler diyolar ama denicem emlayıda aldık duruyo öyle bari denemedim demiyeyim
ya emla + z.yağı ile olur mu acep.....? umutlanıyorum sonra fosss..ahahah beceremedik gitti ya
bilmiyorum valla tıbbi kısmını..ama öncelikli olan bu sorunu aşmak..bi dene bakalım..bende ilk denemede tekrar sürcem emlayı..
Ben kullanıyorum emlayi bi sorun olmuyo hic ole yanma felan
canımm goremedım lınkı hangısıydı acaba tekrardan yollayabılırmısın?
Yor cogu kullanior Canim burdada yazan oldu tabi icini surmiyecez kenari yeter Öle rahat olur izin veririz sanirim p yi almaYi icimize Canim Benim var uyusturuor ah sunu yapalimda sonra birskiriz ama bi ilski olsunda yeterdeneyelim Haber lesiriz habe edin
Canim umutlandirdi bu yazı beni iyice :)
emla + kas+ gevşetici + sakinleştirici + z.yağı mı yapsam:=))) ya düşününce bile kalbim çarpmaya başlıyor..denemekten korkuyorum..her halttan korkuyom yaaaa
İlişki olsunda yeter diyorum ben de ama olmuyo ki( bakalim bugun sonuc ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?