Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sanirim çok haklısın cnm.benim galiba en büyük hatam bu. Görev edindim bunu kendime. Böyle olunca da yapamiyoruz. Zeytinyagini deniycem. Belim düz olarak sırt üstü yaticam ve popomu biraz yukari kaldirarak deniycem. Umarim kendimi kasmadan ıkınarak derin nefes alip vererek p...s. içime alicam. İşin kötüsü bir iki güne regl olcam. Yine uzunca bir süre bekliycem

arkadaslar emla kremi bnde aldım da cesaret edemedim kullanmayı bazı sitelerde yakıyo fln diye okudum korktum bnde

boşver bende öyleyim şimdi..beynimi hazırlıyorum bu süreçte...ama ilişki denemeden önce bi dokunmak istiyorum yani:=))))))benim önce şu dokunma olayını aşmam lazım...bak bu hastalık bence şöyle bişey..bir süür sebebi var..sorunumuz ayy yapamıyorum değil...korkularını açıkca yaz ve onların üstüne git sırayla..içine almak en son düşüneceğin şey...nedne alamıyosun..mesela bunları sor kendine...sonra teker teker onları aşmaya çalış..ben şuanda dokunmaya takıldım onu aşmaya çalışıyorum...

arkadaslar emla kremi bnde aldım da cesaret edemedim kullanmayı bazı sitelerde yakıyo fln diye okudum korktum bnde

ya ben bu forumda haydar dümenin reçetesini okumuştum onda geçiyodu..aldım denedim ama yapamadım tabi..yani aslında tam içine de dokunamadığım için süremedim de...yanma falan olmamıştı...zaten korkma yansın nolcak..tutşacak hali yok ya:=)

doğru diyon da yok vajınanın aurasını bozuyomus falan filan öyle seyler diyolar ama denicem emlayıda aldık duruyo öyle bari denemedim demiyeyim

emla + kas+ gevşetici + sakinleştirici + z.yağı mı yapsam:=))) ya düşününce bile kalbim çarpmaya başlıyor..denemekten korkuyorum..her halttan korkuyom yaaaa

İlişki olsunda yeter diyorum ben de ama olmuyo ki ( bakalim bugun sonuc ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…