- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.161
"Hayatta bir tek başarısızlık vardır, o da denememektir."
Robin SHARMA
dene tabi:=)
Bıkmadan usanmadan deneyelimm :)
yanş aslında şöyle düşününce mantıklı...koltukta oturup burada ağlayarak gelip kendi kendine girecek hali yok dimi:))
bacaklarını açamıyosan açmak..deydiremiyorsan deydirmek de bir başarı, ilerleme sayılır sonuçta dimi....off çok gaza geldim..hemen hastalığım bitsin istioorum:=)
yanş aslında şöyle düşününce mantıklı...koltukta oturup burada ağlayarak gelip kendi kendine girecek hali yok dimi:))
bacaklarını açamıyosan açmak..deydiremiyorsan deydirmek de bir başarı, ilerleme sayılır sonuçta dimi....off çok gaza geldim..hemen hastalığım bitsin istioorum:=)
Onlarda bi başarı tabiki canım. Yatakta olmuyosa koltukta daha zor gibi hele bole oyururken :)) bence inatlasmanin zamani geldi dimi?
Onlarda bi başarı tabiki canım. Yatakta olmuyosa koltukta daha zor gibi hele bole oyururken :)) bence inatlasmanin zamani geldi dimi?
evet..böyle yaşamak istemiyoruzzzz:=)))))
Hahahaha kesinlikle :))
evet..böyle yaşamak istemiyoruzzzz:=)))))
Bakayım bi kocis napiyormuss :)) sonuc olumlu olursa yazarim
inşallah başarırsın canım ya..bu cesaretini kırmadan yola devam..geriye bakma sakın:))))) bitir işini
Bugun deniyecekmisin dur ja Beraber deniyelim Bende sureyim emlayi yagi yapalim ölunmuor yaGözüm döndü artik :) bu is bitecek
Arkadaslar okuduğum kadariyla penisin girişi popo yönünde eğimli olmaliymis. Bunutam olarak aciklayabilir misiniz. Popomun altina yastık mi koymam gerekiyo
iyileşiriz inşallah evliliğimizin ilk aylarında en güzel olması gereken sıra surekli bi stres esime belli etmemeye çalışıyorum ama bu sorun beynimi kemiriyo resmen
en temel korkudan başlıyosun... nedir mesela yapamadığım şey..."v.j.inama dokunamıyorum"
önce beynine format atıyosun..sol omuzundaki madolyon bölgesini sağ elinle saat yönünün tarsinde çevirerek şunu söylüysun: "vucudumun bir parçası olan v.jinama dokunamasam da kendimi kabul ediyorum, onaylıyorum ve seviyorum."..bunu 3 kere yapıyosun..
sonra sol elin karate bölgesine..hani tuğla kırarken vuruyo ya adamlar..oranıza sağ elinizle işaret ve orta parmağın ucuyla vurarak yine 3 kere: " vucudumun bir parçası olan va.ji.nama,ağzıma dokunma kolaylığıyla dokunmayı tercih ediyorum" diyoruz..sonra sorunu söyleyerek "va.jinama dokunamıyorum" diyerek..önce tam başımızın tepesine, sonra kaş aramıza, sonra kaşın dış kısmına, dudak üstü, dudak altı,ortada göğüs kemiği, koltuk altımızın 5 parmak altına , sonra başparmak ile işaret parmağı arasına, diğer parmaklarında ilk boğum sağ yanlarına vuruyoruz..her vurduğumuzda biraz da kendimizle dalga geçerek işte v.nama dokunamıyorum..ne varmış bu v.jinada neden dokunamıyorum şeklinde tekrarlıypruz...
bu saydığım yerler akapunktur bölgelerimizmiş..ve bilinç altımızı farklı şeylere inandırmaya yarıyomuş..
bu dediklerimin 3 kere yapılması gerekiyor...
eğer bu işe yararsa sonraki korkunuza geçiyorsunuz aynı mantıkla....beynin korkularını çözümlüyormuş..bende yapıyorum da işe yarayıp yaramadığını henüz anlayamadım regl oldum..ama rahatlattı kesin...internette de videoları var..bide kitabı var..bilmiyorum belki işe yarar işte herşey bi umut:2:
O kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam. Neden bu kadar korkuyorum bilmiyorum. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Parmak egzersizine başlamak cok itici geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ilk başlarda bacaklarimi kapatip eşimi yaklaştırmiyordum bile. Şimdi eşim tam girmeye calisirken cnm çok aciyo. Yaniyo. Ciglik atinca da eşim devam etmeden cikiyoo. Sanki orasi duvar. Asilamayacak etten duvar. Ne gecem ne gündüzüm kaldi. Sürekli düşünüyorum. Motive olamiyorum. Ne olur yardim edin :'(
Dün seansım vardı 12 cmlik aparat verdi doktor dün tam denicektim regl olmuşum .bundan sonraki aşama eşli deneme.doktor üstte olacağın pozisyonu seçeceğiz dedi.ağzımızı örnek verdi sen istersen ağzını sonuna kadar açabilirsin istemessen kaparsın dedi.biz senden ağzını sonuna kadar aç demiyoruz hafif aralasan yetçek dedi:) bunun gibi birşey dedi.kızlar mutlu sona az kaldı artık kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum ve çok heyecanlıyım .....
Burada da okufugum kadarıyla bunun tek cozumu egzersiz yapmak gibi.. peki neler yapcam ilk olarak?
çok itici geliyor biliyorum cnm ama başladığında incecikte olsa içine bişi alabildğni görmenin verdiği umut herşeyi unutturuo emin ol :)
kızların bi kısmı parmak bir kısmıda kendi hazırladıkları aparat ile yapıyor egzersizlerini. hangisi daha kolayına gelecekse.kendine 1 tane kayganlaştırıcı al tatlm. mesela ben oky in kayganlaştırıcısını aldm. bebeyağı vazelin kullanan arkadaşlarda vardı onlarda yazar sanaparmak ile yapacaksan kayganlaştırıp en küçük parmağından başlayacaksın cnm yapabilmene göre sırasıyla diğer parmaklarına geçeceksin.
eğer parmağımla içini hisetmek istemiorm diosan kulak çubuğuna 1 kat peçete sar sonra streçle kalem kdr bi aparat oluo. onu kayganlaştırarak egzersz yapabilirsn cnm. tecihini yap dahada detay veririrz sana aklna takılan en ufak bişi olursa çekinme sor cvp eren biri muhakkak olur tatlm. en kısa zamanda çözmen dileğiyle :))
Arkadaslar okuduğum kadariyla penisin girişi popo yönünde eğimli olmaliymis. Bunutam olarak aciklayabilir misiniz. Popomun altina yastık mi koymam gerekiyo
Zeytinyağı ben de dusunuyorum yazılanlara bakilirsa ise yariyo gibi.... yagli yagli da nasil olur bilmem ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?