Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bıkmadan usanmadan deneyelimm :)

yanş aslında şöyle düşününce mantıklı...koltukta oturup burada ağlayarak gelip kendi kendine girecek hali yok dimi:))
bacaklarını açamıyosan açmak..deydiremiyorsan deydirmek de bir başarı, ilerleme sayılır sonuçta dimi....off çok gaza geldim..hemen hastalığım bitsin istioorum:=)

Onlarda bi başarı tabiki canım. Yatakta olmuyosa koltukta daha zor gibi hele bole oyururken :)) bence inatlasmanin zamani geldi dimi?

Onlarda bi başarı tabiki canım. Yatakta olmuyosa koltukta daha zor gibi hele bole oyururken :)) bence inatlasmanin zamani geldi dimi?

Hem de burada birbirimize gsz vermeli
Iz destek olmaliyiz canim

Arkadaslar okuduğum kadariyla penisin girişi popo yönünde eğimli olmaliymis. Bunutam olarak aciklayabilir misiniz. Popomun altina yastık mi koymam gerekiyo

inceden bi yastikda koyabilirsin tabi yani popo yonune dogru asagiya dogru ittircksin dik sokmiycaksin yani

iyileşiriz inşallah evliliğimizin ilk aylarında en güzel olması gereken sıra surekli bi stres esime belli etmemeye çalışıyorum ama bu sorun beynimi kemiriyo resmen

cnm bna bes sene oldu en buyuk hatam beynimde buyutmek oldu cok fazla buyutttum imkansizlastirdim oyle boyle deil yani anlatamam o duyguyu bakamiyodum olucem zannediyodum dokunamiyodm parmak yapmam imkansizdi cok sukur baya asama katetdim son asamadayim ama cesaretm yok korkuyorm cnku hep yapamiycam yapamiycam diye diye sana tavsiyyem beynini yika asicam yapicam yenicem olucak de kndi kndine kucuk dusun yani basit dusun cnm beyninde buyutme

ilginc biseymis bnu ilk defa duydum faydasi olabilir tabi snucta beyinle alakali beyine iyi komutlar vermek lazim

cnm oncelikle sunu dusun bu hastaligin %100tedavisi var iyilesecegini kurtulacagini getir aklina moralini bozma icinde hep bi umudun olsun hep yapicam de kndi kndine moralini yuksek tut ama eger esinle suan yapamiyosan egzersiz yapmn lazim cnki egzersiz yapinca vajinaya biseyin girebilecegini irada gercekten bi bosluk oldugunu gormen lazimki kafana yatsin aaa gerckten buraya bu giriyomus ozamn p...sde girer diyceksin eger parmk itici geliyosa olabilir aparat yap kndine kuck olsn mesela3cm evde kimse yokken bi dus al ystaga yat yaptigin bu aparati once vajinana degdir dursun biraz orada snra vajinanin agzina getir nefes alip ver ve ikin yavasca it aparatini asagi dogru dik degil bak yemin ediyorm acimiycak zaten biraz soktunmu nefes alip verirken o kayip gidicek 3cm yapinca bi heves gelcek sana devami gelcek zatn sonra5,7,8,10dye buyutceksin aparatini cnm bi dene bi cesart et ve dene

Dün seansım vardı 12 cmlik aparat verdi doktor dün tam denicektim regl olmuşum .bundan sonraki aşama eşli deneme.doktor üstte olacağın pozisyonu seçeceğiz dedi.ağzımızı örnek verdi sen istersen ağzını sonuna kadar açabilirsin istemessen kaparsın dedi.biz senden ağzını sonuna kadar aç demiyoruz hafif aralasan yetçek dedi:) bunun gibi birşey dedi.kızlar mutlu sona az kaldı artık kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum ve çok heyecanlıyım .....

canım merhaba sen sona gelmıssın hatta sonuda gecmıssın 12 cm cok guzel bırsey ayrıca cok sanslısın soylemeden gecemıcem regl donmeınden sonra vajına daha rahat oluyor yenceğınden emınım guzle haberleırnı beklıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…