Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım dün akşam biraz dinlendim bugünde biraz daha ağrı hafifledi eşim de diyo ki bu ağrılar başardığımızın bi belirtisi olabilir mi diye bende bilmiyorum dedim.dün sabah afedersin sanki orası aşağı düşecekmiş gibi ağrıyor ve vaji.den dışarı bi baskı vardı ki içerden çocuk çıkacak gibi oluyordu yürürken ama bugün çok şükür iyiyim Allah kimseye çekemeyeceği yükü vermesin

Arkadaslar dun emlayi kullanacam diyen olmus bi yarari oldu mu vajinada yanma aci fln yapti mi

canım ben bi ara anestol diye bi krem kullanmıştım ama vaji dış kısmına sürmüştüm hafif sızı olmuştu ama emlayı denemedim hiç oda but tarz bişeydir ve daha etkilidir ne durumdasın bilmiyorum ama bu şekilde yenenler de çok kayganlaştırıcı yada z.yağı desteğiyle birlikte %100 başarı garantisi var tecrübeyle sabittir

hangi doktora gidiyorsunuz ve kaç seans gittiniz. aparatları kolaylıkla yapabiliyormusunuz bende de var aparat ama yapamıyorum.

Ben bi kac aydr tedavi oluyorum uzun zamandir denemedik ama tedavuden de sıkıldım artik denemek istiyorum yani nerdeyse iki aydir hic bi sekilde neparmak ne baska bisey giris denemedik nasi cozulcek bilmiyom olmadi doktora haber vermeden emlayi denicem dunyanin parasini verdik doktorada hala yuzeysel asamadayiz

Allah'tan bir aksilik olmazsa bu aksam deneyeceğim. Umarim Rabbim utandirmaz. Az önce duş aldim ve aynanin karsina geçip inceledim. Burda sizlerin yazdığı gibi ıkındım ve inanamadim açıklığı gördüm. Ikindikca acildi. Serçe parmağımi çok rahatlikla sokabilecegim hâle geldi. Akşam eşimle zeytinyağı ile parmak denemesi yapacağım. Çok heyecanliyim. Agrimayacagina dair kendime sürekli telkinde bulunuyorum. Allahın izniyle hepimiz aşacagiz bu illeti inşallah

sen bilirsin canım ama doktoruna sormadan böyle birşey yapman doğru olur mu bilmiyorum bizim doktora gitme gibi bi lüksümüz olmadığı için burayı tercih ettim ben sen kendini bilirsin doktorun da az çok tanımışsındır suistimal edildiğini düşünüyorsan eğer dene bakalım

hangi doktora gidiyorsunuz ve kaç seans gittiniz. Aparatları kolaylıkla yapabiliyormusunuz bende de var aparat ama yapamıyorum.

canım çorluda aytekin şahan.bu 6.seansım.kulak çubuğuyla başladık daha sonra 4cm-8cm- sonra kadınları alttan muane ederken kullanılan aparatttan verdi hem vajina içinide görebiliyosun.ve en son 12 cm san hangisindesin yardımcı olmak isterim.

hangi doktora gidiyorsunuz ve kaç seans gittiniz. aparatları kolaylıkla yapabiliyormusunuz bende de var aparat ama yapamıyorum.

ya sizdeki aparatın uzunluğundan ziyade kalınlığı nasıl ? normal p.. kadar kalın mı. ??? benim çünkü uzunluk değil kalınlık yüzünden zorlanmam oluyor :):26:

canım saol ama 12 cm lik olan çok kalın nasıl yapıcam bilmiyorum

ya sizdeki aparatın uzunluğundan ziyade kalınlığı nasıl ? normal p.. kadar kalın mı. ??? benim çünkü uzunluk değil kalınlık yüzünden zorlanmam oluyor :):26:

bendeki sizlerdeki gb mi bilmiyorum ama 4 adet kalınlık var. küçükden büyüğe doğru gidiyo ebat. normal penis kalınlığında en büyüğü.

ya sizdeki aparatın uzunluğundan ziyade kalınlığı nasıl ? Normal p.. Kadar kalın mı. ??? Benim çünkü uzunluk değil kalınlık yüzünden zorlanmam oluyor :):26:

merhaba canım kulak çubuğuyla başladık kalınlık çap olarak 4 cm 8 cm ve en son ortalama penis kalınlığı olan 12 cm e geçtim senin aparatın nasıl

bendeki sizlerdeki gb mi bilmiyorum ama 4 adet kalınlık var. küçükden büyüğe doğru gidiyo ebat. normal penis kalınlığında en büyüğü.

ben evde kendim yaptım zaten, p den biraz ince çok rahat girdi fırt diye kaydı gitti :) yavaş yavaş p boyutuna geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum hemen bi de merak ettim acaba doktor ne kalınlıkta aparat veriyor diye. offf birazı girse o tümseği aşsa gerisi gelecek ama hadi hayırlısı

canım bende şuan son aşamadım penis kalınlığındaki aparatta.bu iş tamamen beyinle alakalı biz istersek girecek :)

canım bende şuan son aşamadım penis kalınlığındaki aparatta.bu iş tamamen beyinle alakalı biz istersek girecek :)

zaten ben ne zaman onu yapmak için denesem olmuyor ya da zorlanıyorum ama atıyorum 5 dk çık vaktim var dur gitmeden bi deneme yapayım diyorum hop oluyo, iş stres olmamakta ve kafamızı dağıtmakta. beyin bunu görev olarak bilince reddediyor kanımca :)

ya acıkcası ben şuan hiçbirindeyim çünkü kendim sokup ittiremiyorum. en son oalrak zeytinyağı ile parmak egzerisini yapmaya çalışıyoruz eşimle. bir önceki akşam işaret parmağının ikinci oyanr yerşne kadar girdirebildik. tabi 2,5 saat sonrasında. dünde denemek istedik ama olmadı parmağını gezdirmesi bile orda ağrı baskı yaptı sanki.

canım kesinlikle ben bunu dün akşam daha iyi anladım.12 cmlik aparattan önceki 8cmlik aparatta ben girişte zorlanıyordum.rahat değildim.doktorum dün 12 cmlik olanı verdi.dünakşam ikisini yanyana getrdim 8cmlik gözüme kulak çubuğu gibi göründü ve inanırmısın görüntü bile beni ikna etmeye yetti çok rahat alabildim.tamamen beyin canım şimdide bu büyüklüğü kabul ettkmi gerisi kolay yapılmayacak bir şey değil biz bayanlar üstesinden geleceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…