- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.181
ONU bede duymuştm cnm sıcak su torbasını karnına direk değil ayaklarına koy. o şekilde tavsiye ediyorlar :) geçmiş olsun cnm ayaklarını güzel koru mındıklarımız soğuğu direk ayaklardan alırmış
Arkadaslar dun emlayi kullanacam diyen olmus bi yarari oldu mu vajinada yanma aci fln yapti mi
Dün seansım vardı 12 cmlik aparat verdi doktor dün tam denicektim regl olmuşum .bundan sonraki aşama eşli deneme.doktor üstte olacağın pozisyonu seçeceğiz dedi.ağzımızı örnek verdi sen istersen ağzını sonuna kadar açabilirsin istemessen kaparsın dedi.biz senden ağzını sonuna kadar aç demiyoruz hafif aralasan yetçek dedi:) bunun gibi birşey dedi.kızlar mutlu sona az kaldı artık kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum ve çok heyecanlıyım .....
canım ben bi ara anestol diye bi krem kullanmıştım ama vaji dış kısmına sürmüştüm hafif sızı olmuştu ama emlayı denemedim hiç oda but tarz bişeydir ve daha etkilidir ne durumdasın bilmiyorum ama bu şekilde yenenler de çok kayganlaştırıcı yada z.yağı desteğiyle birlikte %100 başarı garantisi var tecrübeyle sabittir
işte böle cnm Eki Görüntüle 827962
Ben bi kac aydr tedavi oluyorum uzun zamandir denemedik ama tedavuden de sıkıldım artik denemek istiyorum yani nerdeyse iki aydir hic bi sekilde neparmak ne baska bisey giris denemedik nasi cozulcek bilmiyom olmadi doktora haber vermeden emlayi denicem dunyanin parasini verdik doktorada hala yuzeysel asamadayiz
hangi doktora gidiyorsunuz ve kaç seans gittiniz. Aparatları kolaylıkla yapabiliyormusunuz bende de var aparat ama yapamıyorum.
hangi doktora gidiyorsunuz ve kaç seans gittiniz. aparatları kolaylıkla yapabiliyormusunuz bende de var aparat ama yapamıyorum.
canım psikiyatrisdoktor dan kastınız kadın doğum uzmanımı yoksa cinsel terapistmi?
[ı]canım merhaba sen sona gelmıssın hatta sonuda gecmıssın 12 cm cok guzel bırsey ayrıca cok sanslısın soylemeden gecemıcem regl donmeınden sonra vajına daha rahat oluyor yenceğınden emınım guzle haberleırnı beklıoruz[/ı]
ya sizdeki aparatın uzunluğundan ziyade kalınlığı nasıl ? normal p.. kadar kalın mı. ??? benim çünkü uzunluk değil kalınlık yüzünden zorlanmam oluyor :):26:
ya sizdeki aparatın uzunluğundan ziyade kalınlığı nasıl ? Normal p.. Kadar kalın mı. ??? Benim çünkü uzunluk değil kalınlık yüzünden zorlanmam oluyor :):26:
bendeki sizlerdeki gb mi bilmiyorum ama 4 adet kalınlık var. küçükden büyüğe doğru gidiyo ebat. normal penis kalınlığında en büyüğü.
merhaba canım kulak çubuğuyla başladık kalınlık çap olarak 4 cm 8 cm ve en son ortalama penis kalınlığı olan 12 cm e geçtim senin aparatın nasıl
ben evde kendim yaptım zaten, p den biraz ince çok rahat girdi fırt diye kaydı gitti :) yavaş yavaş p boyutuna geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum hemen bi de merak ettim acaba doktor ne kalınlıkta aparat veriyor diye. offf birazı girse o tümseği aşsa gerisi gelecek ama hadi hayırlısı
canım bende şuan son aşamadım penis kalınlığındaki aparatta.bu iş tamamen beyinle alakalı biz istersek girecek :)
canım çorluda aytekin şahan.bu 6.seansım.kulak çubuğuyla başladık daha sonra 4cm-8cm- sonra kadınları alttan muane ederken kullanılan aparatttan verdi hem vajina içinide görebiliyosun.ve en son 12 cm san hangisindesin yardımcı olmak isterim.
canımm goremedım lınkı hangısıydı acaba tekrardan yollayabılırmısın?
zaten ben ne zaman onu yapmak için denesem olmuyor ya da zorlanıyorum ama atıyorum 5 dk çık vaktim var dur gitmeden bi deneme yapayım diyorum hop oluyo, iş stres olmamakta ve kafamızı dağıtmakta. beyin bunu görev olarak bilince reddediyor kanımca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?