Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o baskı hissini biliyorum arasıra oluyor bende de ama nedenini bilmiyorum bende, sonra geçip gidiyor, üşütüyor muyuz acaba çok mu kasıyoruz kendimizi bilmiyorum.

çok kalın yaa bizim etimiz ne butumuz ne :) şaka bi yana dediğim gibi başı bi girse o tünele, gerisi kolay gibi geliyo bana

canım zaten pisi kasları girişte 3-4 cm miş geri kalan vajina içinde kas yokmuş.o yüzden zorlanıyoruz girişte .sıcak suya oturmkata çok iyi geliyor ve denemelerde zetyinyağını es geçerim çok yardımcı oluyor bilginize

canım ben parmakla yapamıyorum aparat daha rahat benim için.kontrolü en azından kendine alsan biraz yalnız kalıp odada nefes egzersizi falan yapsan uzun uzun müzikte aç aç bacaklarını öyle yavaş yavaş sitres olmadan daha iyi olmazmı sadece bi tavsiye.

Suistimal sanmiyorum ama boyle cozum zor geldi burayi okuyorum farkli seyler parmak egzersizi aparat falan diyo herkes biz de hicbisey yok ve 6. Seans bitti

Suistimal sanmiyorum ama boyle cozum zor geldi burayi okuyorum farkli seyler parmak egzersizi aparat falan diyo herkes biz de hicbisey yok ve 6. Seans bitti

canım bende doktora gidiyorum normalde 6 ve 8 seansmış.ilk seanstan itibaren aparat verdiler bana .sizde nasılbir tedavi uyguluyorlar

Slm Canim neyaptin dun denedinmi emla ile

1 yildir hic bi sekilde p. Denemesi yapmadik. Doktor ve parmak egzersizleri ama sadece 1 parmak vr azcik 2 parmak .... 3 aydir hic bi parmak ve vs yapmiyorken dünnnn biz yine sürtüsme olayina gidicekken ustune oturdum ve sakin konusma dedm kipirdama dedm dondu kaldi esim guzel guzel laflar soLemeye basladi ve ben ikindimmm nefes aldm verdm hic acele etmedm ama oturmaktan hic korkmadm ucu girdiiiiiii bu benim icin bile tuhaf bisi girdimi anlamadm baski ve yanma vardi bide elimdeydi p. Ve ucu yoktu ordan anladm girdigini yoksa hic farketmedm ve ilerletmek istedm ama nefes verioooo ve ikinirken heycandan nefes almayi unuttm ve basm donmeye basladi hahahah snra durdm biraz cikarmadm ilerletmek istedm ama nefesimi kontrol edemedm ve bebeyagi yuzundrn galiba bi yanma oldu .....ben artik p. Le ilerlicem korkmuOrummmm resmen ..... korku yok sadeve kontrol altinda tutmaliIm kaslarimi

tebrık ederım canımmmm cok guzle bır asama senden rıcam aynı pozısyonu bıde zeytınyağı surerek denermısın ozaman ınan daha kolay olucak ve bıdahakıne elınle p.. ıttır ıkınarak tebrık ederım tekrar

canımmmm tebrik edrim bu süper olmuş bak bence bebe yağı yerine zeytin yağı sürmüş olsaydın bu iş tamamdı müthiş kayıo çünküüü

cok sevindim cnm basarilarinin devamini dilerim darisi bize ins bn suan on cm aparattayim suan regliyim bitince on iki cm apartla deniycem yinede p....sle yapamam diye korkuyorum

hayır cnm ağrımayacak zateeeeen sakın korkmaaa bizi haberdar et muhakkak olurmuuu

Tesekkur ederim kizlar :))))) zeytinyagi evet haklisiniz ama birden kalkinca kalkip mutfaga gidenr kadar yine icimdeki ses bosver yapma diycekti :) deneme lafindan korkuyomusum ben meger:) ama evet zeytinyagla denicem ..haftasonu adetim gelcek gelmeden bi deneme daha yapicam.... parmak egzersizi bende sadece bisilerin girdigini anlamamiz icin esnetmek aslinda penisle daha kolay ... parmak niyetine penisle denemeler de olabilir diye dusunuyorum denicem bakalm :)

o zaman senin doktorun farklı bi tedavi uyguluyo demek ki bence sen doktoruna uy canım çünkü her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır mantığıyla eğer bi yola başladıysan ve güveniyorsan vazgeçme devam et başarıya ulaşamazsan eğer sonradan burdaki yazılanları denersin diye düşünüyorum ben...

canım o baskı hissini biliyorum arasıra oluyor bende de ama nedenini bilmiyorum bende, sonra geçip gidiyor, üşütüyor muyuz acaba çok mu kasıyoruz kendimizi bilmiyorum.

bilmiyorum ki canım ben ilk defa böyle bişey yaşadım ilişkide ben yatağın ucunda yüzüstü uzanarak eşim ayakta durarak yapmaya çalıştık ama olup olmadığını anlayamıyorum benim şöyle bi sorunum var hala kendimi yenmemiş gibi hissediyorum.sırtüstü yatmadığım sürece p.s girmiyo gibi oluyo ne yapmam lazım?

canım bende doktora gidiyorum normalde 6 ve 8 seansmış.ilk seanstan itibaren aparat verdiler bana .sizde nasılbir tedavi uyguluyorlar

ilk seansda vajınısmus nedir onu anlattılar nefes egzersizleri kasıp gevsetme sonra esli oksama dokunma tarzı surekli böyle oyun tarız seyler en son masturbasyon yapmayı verdi adet oldum yapamadım da böyle yani aparat falan yok celişkiye düştüm şu an

Bende burda duydum zeytinyağını ve çok farketti gerçekten.. Egzersiz felan yapmadım ben direk işe koyulduk baya ilerledik devamı da olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…