- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.201
sağol canımdün akşam biraz dinlendim bugünde biraz daha ağrı hafifledi eşim de diyo ki bu ağrılar başardığımızın bi belirtisi olabilir mi diye bende bilmiyorum dedim.dün sabah afedersin sanki orası aşağı düşecekmiş gibi ağrıyor ve vaji.den dışarı bi baskı vardı ki içerden çocuk çıkacak gibi oluyordu yürürken ama bugün çok şükür iyiyim Allah kimseye çekemeyeceği yükü vermesin
çok kalın yaa bizim etimiz ne butumuz ne :) şaka bi yana dediğim gibi başı bi girse o tünele, gerisi kolay gibi geliyo bana
ya acıkcası ben şuan hiçbirindeyimçünkü kendim sokup ittiremiyorum. en son oalrak zeytinyağı ile parmak egzerisini yapmaya çalışıyoruz eşimle. bir önceki akşam işaret parmağının ikinci oyanr yerşne kadar girdirebildik. tabi 2,5 saat sonrasında. dünde denemek istedik ama olmadı parmağını gezdirmesi bile orda ağrı baskı yaptı sanki.
sen bilirsin canım ama doktoruna sormadan böyle birşey yapman doğru olur mu bilmiyorum bizim doktora gitme gibi bi lüksümüz olmadığı için burayı tercih ettim ben sen kendini bilirsin doktorun da az çok tanımışsındır suistimal edildiğini düşünüyorsan eğer dene bakalım
Suistimal sanmiyorum ama boyle cozum zor geldi burayi okuyorum farkli seyler parmak egzersizi aparat falan diyo herkes biz de hicbisey yok ve 6. Seans bitti
Sanirim çok haklısın cnm.benim galiba en büyük hatam bu. Görev edindim bunu kendime. Böyle olunca da yapamiyoruz. Zeytinyagini deniycem. Belim düz olarak sırt üstü yaticam ve popomu biraz yukari kaldirarak deniycem. Umarim kendimi kasmadan ıkınarak derin nefes alip vererek p...s. içime alicam. İşin kötüsü bir iki güne regl olcam. Yine uzunca bir süre bekliycem
Canim selam sen neyaptin dun Gaza geldin yaptinmiOnlarda bi başarı tabiki canım. Yatakta olmuyosa koltukta daha zor gibi hele bole oyururken :)) bence inatlasmanin zamani geldi dimi?
1 yildir hic bi sekilde p. Denemesi yapmadik. Doktor ve parmak egzersizleri ama sadece 1 parmak vr azcik 2 parmak .... 3 aydir hic bi parmak ve vs yapmiyorken dünnnn biz yine sürtüsme olayina gidicekken ustune oturdum ve sakin konusma dedm kipirdama dedm dondu kaldi esim guzel guzel laflar soLemeye basladi ve ben ikindimmm nefes aldm verdm hic acele etmedm ama oturmaktan hic korkmadm ucu girdiiiiiii bu benim icin bile tuhaf bisi girdimi anlamadm baski ve yanma vardi bide elimdeydi p. Ve ucu yoktu ordan anladm girdigini yoksa hic farketmedm ve ilerletmek istedm ama nefes verioooo ve ikinirken heycandan nefes almayi unuttm ve basm donmeye basladi hahahah snra durdm biraz cikarmadm ilerletmek istedm ama nefesimi kontrol edemedm ve bebeyagi yuzundrn galiba bi yanma oldu .....ben artik p. Le ilerlicem korkmuOrummmm resmen ..... korku yok sadeve kontrol altinda tutmaliIm kaslarimi
1 yildir hic bi sekilde p. Denemesi yapmadik. Doktor ve parmak egzersizleri ama sadece 1 parmak vr azcik 2 parmak .... 3 aydir hic bi parmak ve vs yapmiyorken dünnnn biz yine sürtüsme olayina gidicekken ustune oturdum ve sakin konusma dedm kipirdama dedm dondu kaldi esim guzel guzel laflar soLemeye basladi ve ben ikindimmm nefes aldm verdm hic acele etmedm ama oturmaktan hic korkmadm ucu girdiiiiiii bu benim icin bile tuhaf bisi girdimi anlamadm baski ve yanma vardi bide elimdeydi p. Ve ucu yoktu ordan anladm girdigini yoksa hic farketmedm ve ilerletmek istedm ama nefes verioooo ve ikinirken heycandan nefes almayi unuttm ve basm donmeye basladi hahahah snra durdm biraz cikarmadm ilerletmek istedm ama nefesimi kontrol edemedm ve bebeyagi yuzundrn galiba bi yanma oldu .....ben artik p. Le ilerlicem korkmuOrummmm resmen ..... korku yok sadeve kontrol altinda tutmaliIm kaslarimi
Allah'tan bir aksilik olmazsa bu aksam deneyeceğim. Umarim Rabbim utandirmaz. Az önce duş aldim ve aynanin karsina geçip inceledim. Burda sizlerin yazdığı gibi ıkındım ve inanamadim açıklığı gördüm. Ikindikca acildi. Serçe parmağımi çok rahatlikla sokabilecegim hâle geldi. Akşam eşimle zeytinyağı ile parmak denemesi yapacağım. Çok heyecanliyim. Agrimayacagina dair kendime sürekli telkinde bulunuyorum. Allahın izniyle hepimiz aşacagiz bu illeti inşallah
Suistimal sanmiyorum ama boyle cozum zor geldi burayi okuyorum farkli seyler parmak egzersizi aparat falan diyo herkes biz de hicbisey yok ve 6. Seans bitti
canım o baskı hissini biliyorum arasıra oluyor bende de ama nedenini bilmiyorum bende, sonra geçip gidiyor, üşütüyor muyuz acaba çok mu kasıyoruz kendimizi bilmiyorum.
canım bende doktora gidiyorum normalde 6 ve 8 seansmış.ilk seanstan itibaren aparat verdiler bana .sizde nasılbir tedavi uyguluyorlar
Canim selam sen neyaptin dun Gaza geldin yaptinmi
Tesekkur ederim kizlar :))))) zeytinyagi evet haklisiniz ama birden kalkinca kalkip mutfaga gidenr kadar yine icimdeki ses bosver yapma diycekti :) deneme lafindan korkuyomusum ben meger:) ama evet zeytinyagla denicem ..haftasonu adetim gelcek gelmeden bi deneme daha yapicam.... parmak egzersizi bende sadece bisilerin girdigini anlamamiz icin esnetmek aslinda penisle daha kolay ... parmak niyetine penisle denemeler de olabilir diye dusunuyorum denicem bakalm :)
wala gayettene güzel oluo kızlar bayaaa bi kaygan olduğu içinbunu kafaya hiiiç takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?