Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Acaba bende mi parmak egzersizi yapmadan eşimle zeytinyagiyla denesem mi bilemedim :/

eşiniz olmadığında sizi üzmüyorsa eşle deneyin daha çok alışmanızı sağlar korkuları yenmeyi..ama eşiniz olmayıp da şevkinizi kırarsa bi daha cesaret edemezsiniz ya yine olmazsa diye korkarsınız :18:

kızlar bişey sorcam ben bi ara tedaviye başlamadan önce parmak egzersizi yapmaya çalışmıstım serce parmagıyla parmagı yukarı doğru ittirince etten duvar var gibiydi ama burdada okudum popo yönüne doğru ittirince parmak sonuna kadar yok oldu gibi ama hiçbişey hissetmediğimden girmedi galiba diye düşünüp bırakmıstım komik gelecek ama girdimi girmedi mi anlamadım boyle mi oluyo normalde de

Girdigi zaman hissetmen lazım.Hiç bir şey mi hissetmedin

Zaten Psikolojik olarak kendini hazırlandın mı olay bitiyor.

iste kndimi nasl psikolojk hazirlamam lazim bnada yardim ettben on cm aparat yapabiliyorum ilk yaparken yine kasilmalar oluyo suan regliyim bitince on iki cm qparatla deniycem snrada es denemesine gecim diyorm ama cesaretm yok p...s korkum devam ediyo gbi esimle yapamamktan yonu bulamamktan korkuyorm burda bakiyorm neguzel iki parmk yapip snra esle yapabiliyolar nekadr guzel takdir ediyorm bn on cm aparati alabiliyorum hala cesaretim yok

Zaten Psikolojik olarak kendini hazırlandın mı olay bitiyor.

bence de sekinlike psikolojik olarak kendimizi hazırlamamız gerekiyor. ben artık bunlarla ugrasmak istemiyorum ve korkuların ustune gıtmeye karar verdim. sonuçta bunu görev olarak değil zevk almak için sevdiğimiz insanla birlikte olmak için yapıyoruz. bundan sonra sadece bunları düşünmek istiyorum aklımdan korkuyorum olmuyor gibi şeyleri atcam en azından aklıma getirmeyeye çalışacam...

Bakalım inşallah üstesinden gelirimmm....

Merhaba arkadaşlar egzersizle ilgili size bir şey soracaktım iki parmak iki boğum makas gibi aç kapa hareketini nasıl uygulamam gerekiyor? Acıma oluyor mu?

Girdigi zaman hissetmen lazım.Hiç bir şey mi hissetmedin

yani ağrı sızı rahatsızlık tarzı hiç bişey hissetmedim sadece girişine dokundugumu hissettim sonrada ittirdim o esnada aynaya falan bakmıyodum otururken yaptım yani görmeden yaptım ya şu an saçma bişy gibi duruyo sorum aama olduysada bn daha büyük bi rahatsızlık hissedecegimi düşündüğüm için olmamıstır diye düşündüm

Cok sevindim senin adina Sade z yag ile mi yaptin nekadar aldin peki baski sizi aci hizettinmi cok guzel ja devami olur yavas yavas

evet zeytinyağı kullandık.. buradaki arkadaşlar çok teşekkür ederim bu bilgileri paylaştıkları için.. çok faydalı oldu.. hiç baskı felan hissetmedim, biraz acı hissettim dün ondada kendimi kastım herhalde bilmiyorum.

ben bayadır 2-3 hafta kadar oldu parmak egzersizi ve aparat yapabiliyorum 7-8 cm kadar. eş denemelerimse hep hüsran.. geçenlerde emla aldım 1.5 tüp sürdüm yine paketten çıkan bandajı kullandım ve 1.5 saat bekledim sora egzersize geçtim ve inanılmaz rahat bir şekilde egzersiz yaptım acayip uyuştu hem içi hem dışı hiç birşey hissetmediğimden kasılmamda olmadı. sonra bugün sabah karar verdim bu akşam aynı şekilde emla ile eşimle deneme yapıcam çok umutluyum ama olmazsada acayip hayal kırıklığına uğrarım heralde. çünkü kreme beni baya umutlandırdı. zaten bir kere kremle yapsak sonraları için cesaret gelir kremi hemen bırakırım. aranızda bu kremle yenenler oldumu ? motive edilmeye ihtiyacım var

cnm tebrik ederimde, bahsetsende biraz burdaki arkadaşlarımızda faydalansa heveslense....onlarada taktik olur belki

cnm burada yazılanlardan farklı bişey yapmadım açıkcası :)) ön sevişmeyi uzun tuttuk baya zaten bendeki sorun asıl işe koyulacak zaman olan kuruluk ve korkuydu .. sonra zeytinyağ kullandık işte ben altıma yastık koydum öyle daha kolay olur diye düşündüm öyle denedik oldu biraz sonra üste çıktım kendim denedim biraz, kendim deneyince biraz zor geldi bana ama yastıkla daha rahat oldu benim açımdan o şekilde baya oldu gibi işte

yağı da baya fazla kullandık gibi biz

canım kremi kullanmadım ama lütfen yapamazsam hüsran olacak deme. eş egzersizleride deneye deneye olacak böle düşün moral çok önmli onu yüksek tut bol şans

canım merhaba ben emla hıc kulanmadım zeytınyağıyla yendım.fakat senınle ılgılı fıkrım yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmıssın 10 cme cok az kalmıs cnm masallah sana yenceğıne emınım sne bı dene emlayla es denemsı oman ama olmazsa hemen umıtsızlenme 10 cm olmadan genelde cok yenen arkadasımız yok es denemen basarısız olursa 10 cmı yapar oyle denersın tatlım ben senden umutluyum dualrım senınlı haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…