- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.221
bence de gayet güzel oluyoryeni denemeye başladım ve yapamadığım şeyleri yapmaya başladım
Acaba bende mi parmak egzersizi yapmadan eşimle zeytinyagiyla denesem mi bilemedim :/
Acaba bende mi parmak egzersizi yapmadan eşimle zeytinyagiyla denesem mi bilemedim :/
kızlar bişey sorcam ben bi ara tedaviye başlamadan önce parmak egzersizi yapmaya çalışmıstım serce parmagıyla parmagı yukarı doğru ittirince etten duvar var gibiydi ama burdada okudum popo yönüne doğru ittirince parmak sonuna kadar yok oldu gibi ama hiçbişey hissetmediğimden girmedi galiba diye düşünüp bırakmıstım komik gelecek ama girdimi girmedi mi anlamadım boyle mi oluyo normalde de
eşinizle deneyin fakat aceleci davranmayın.
şimdilik denemeler iyi gidiyo.. dun yaptık denemeyi ama başlangıç için bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim
şimdilik denemeler iyi gidiyo.. dun yaptık denemeyi ama başlangıç için bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim
Zaten Psikolojik olarak kendini hazırlandın mı olay bitiyor.
Zaten Psikolojik olarak kendini hazırlandın mı olay bitiyor.
Girdigi zaman hissetmen lazım.Hiç bir şey mi hissetmedin
Cok sevindim senin adina Sade z yag ile mi yaptin nekadar aldin peki baski sizi aci hizettinmi cok guzel ja devami olur yavas yavas
Cok sevindim senin adina Sade z yag ile mi yaptin nekadar aldin peki baski sizi aci hizettinmi cok guzel ja devami olur yavas yavas
cnm tebrik ederimde, bahsetsende biraz burdaki arkadaşlarımızda faydalansa heveslense....onlarada taktik olur belki
ben bayadır 2-3 hafta kadar oldu parmak egzersizi ve aparat yapabiliyorum 7-8 cm kadar. eş denemelerimse hep hüsran.. geçenlerde emla aldım 1.5 tüp sürdüm yine paketten çıkan bandajı kullandım ve 1.5 saat bekledim sora egzersize geçtim ve inanılmaz rahat bir şekilde egzersiz yaptım acayip uyuştu hem içi hem dışı hiç birşey hissetmediğimden kasılmamda olmadı. sonra bugün sabah karar verdim bu akşam aynı şekilde emla ile eşimle deneme yapıcam çok umutluyum ama olmazsada acayip hayal kırıklığına uğrarım heralde. çünkü kreme beni baya umutlandırdı. zaten bir kere kremle yapsak sonraları için cesaret gelir kremi hemen bırakırım. aranızda bu kremle yenenler oldumu ? motive edilmeye ihtiyacım var
ben bayadır 2-3 hafta kadar oldu parmak egzersizi ve aparat yapabiliyorum 7-8 cm kadar. eş denemelerimse hep hüsran.. geçenlerde emla aldım 1.5 tüp sürdüm yine paketten çıkan bandajı kullandım ve 1.5 saat bekledim sora egzersize geçtim ve inanılmaz rahat bir şekilde egzersiz yaptım acayip uyuştu hem içi hem dışı hiç birşey hissetmediğimden kasılmamda olmadı. sonra bugün sabah karar verdim bu akşam aynı şekilde emla ile eşimle deneme yapıcam çok umutluyum ama olmazsada acayip hayal kırıklığına uğrarım heralde. çünkü kreme beni baya umutlandırdı. zaten bir kere kremle yapsak sonraları için cesaret gelir kremi hemen bırakırım. aranızda bu kremle yenenler oldumu ? motive edilmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?