- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.241
canım kremi kullanmadım ama lütfen yapamazsam hüsran olacak deme. eş egzersizleride deneye deneye olacak böle düşün moral çok önmli onu yüksek tut bol şans
cnm burada yazılanlardan farklı bişey yapmadım açıkcası :)) ön sevişmeyi uzun tuttuk baya zaten bendeki sorun asıl işe koyulacak zaman olan kuruluk ve korkuydu .. sonra zeytinyağ kullandık işte ben altıma yastık koydum öyle daha kolay olur diye düşündüm öyle denedik oldu biraz sonra üste çıktım kendim denedim biraz, kendim deneyince biraz zor geldi bana ama yastıkla daha rahat oldu benim açımdan o şekilde baya oldu gibi işte
yağı da baya fazla kullandık gibi biz
canım merhaba ben emla hıc kulanmadım zeytınyağıyla yendım.fakat senınle ılgılı fıkrım yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmıssın 10 cme cok az kalmıs cnm masallah sana yenceğıne emınım sne bı dene emlayla es denemsı oman ama olmazsa hemen umıtsızlenme 10 cm olmadan genelde cok yenen arkadasımız yok es denemen basarısız olursa 10 cmı yapar oyle denersın tatlım ben senden umutluyum dualrım senınlı haberdar et
sen neler yaptin cnm nasil gidiyo
süper :) ozaman denemelerin arasını açma bence. birde ben üstte sırtım eşime dönük yendim açı olarak penis o şekilde kolay giriyor cnm. birde onu denemeni tavsiye ederim
cnm burada yazılanlardan farklı bişey yapmadım açıkcası :)) ön sevişmeyi uzun tuttuk baya zaten bendeki sorun asıl işe koyulacak zaman olan kuruluk ve korkuydu .. sonra zeytinyağ kullandık işte ben altıma yastık koydum öyle daha kolay olur diye düşündüm öyle denedik oldu biraz sonra üste çıktım kendim denedim biraz, kendim deneyince biraz zor geldi bana ama yastıkla daha rahat oldu benim açımdan o şekilde baya oldu gibi işte
yağı da baya fazla kullandık gibi biz
ben bayadır 2-3 hafta kadar oldu parmak egzersizi ve aparat yapabiliyorum 7-8 cm kadar. eş denemelerimse hep hüsran.. geçenlerde emla aldım 1.5 tüp sürdüm yine paketten çıkan bandajı kullandım ve 1.5 saat bekledim sora egzersize geçtim ve inanılmaz rahat bir şekilde egzersiz yaptım acayip uyuştu hem içi hem dışı hiç birşey hissetmediğimden kasılmamda olmadı. sonra bugün sabah karar verdim bu akşam aynı şekilde emla ile eşimle deneme yapıcam çok umutluyum ama olmazsada acayip hayal kırıklığına uğrarım heralde. çünkü kreme beni baya umutlandırdı. zaten bir kere kremle yapsak sonraları için cesaret gelir kremi hemen bırakırım. aranızda bu kremle yenenler oldumu ? motive edilmeye ihtiyacım var
yagıda fazla kulllanmayın canım herseyin fazlası zarardır.:)))
Canim merhaba cok sevindim esle daha kolay oluor peki sen emlayi icinidemi surdun gerek yok aslinda
hmm onu bilmiodum cnm ben.. uste ben pek rahat edemedim açıkcası ama onları da denemek istiyorum başlamışken bitirmek lazım
Canim merhaba cok sevindim esle daha kolay oluor peki sen emlayi icinidemi surdun gerek yok aslinda
cimrilik yapmayalım dedikçok olsun az olmasın
banada burda kızlar sölemişti. bende bi garipsedim önce . ama şu popo yönü muhabbeti varya o şekilde tam tutuo cnm dizlerinin üstünde sırtın dönük elinle kendin yerleştr sakın korkma. buda bi tavsiye rahat ettiğin pozisyonu deneye deneye bulacaksın işte böle
arap misali oldu ama neyse....
canımmm merhaba sen ne asamadasın suanda egzersız yapıomusun yada es denemsınde gırdımı oldumu hıc bılgı vermıosun sureklı baskalarına sorular soruosun sne ne durumdasın bı yazda sana yardımcı olalaım
sanırım sen olayı bitirmişssin kutluyalım mı acaba seni.
Ben cok korkaktim ilk basta ama simdi Öle degil burdakinleri okuyorum sizin sayenizde alistim elliyorum Krem icini suruorum p yu ucunu aliorum ama kasiorum birakiorum hemen sanki patliyacak delik yok gibi Hiz var girince ondan ama korku yok acacam Ben allah izin verirse sizi cok okuyorum korkum gidior
yok canm daha bitirmedim bence .. tam alamıyorum daha p yi ... ufak hareketler :)
ama korku pek kalmadı sanırım.. eskisi gibi değilim.. acı hissediyorum hale.. o da zamanla geçer mi dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?