Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süper :) ozaman denemelerin arasını açma bence. birde ben üstte sırtım eşime dönük yendim açı olarak penis o şekilde kolay giriyor cnm. birde onu denemeni tavsiye ederim

çok teşekkür ederim canım burayı bu yüzden çok seviyorum. ne zaman girsem sizin güzel cümlelerinizle motive oluyorum. iyi ki varsınız. inş olur da başarırsam mutlaka haber veririm canım. çok istiyorum başarıp burda yazmayı diğer arkadaşlar gibi.

yagıda fazla kulllanmayın canım herseyin fazlası zarardır.:)))

Canim merhaba cok sevindim esle daha kolay oluor peki sen emlayi icinidemi surdun gerek yok aslinda

hmm onu bilmiodum cnm ben.. uste ben pek rahat edemedim açıkcası ama onları da denemek istiyorum başlamışken bitirmek lazım

banada burda kızlar sölemişti. bende bi garipsedim önce . ama şu popo yönü muhabbeti varya o şekilde tam tutuo cnm dizlerinin üstünde sırtın dönük elinle kendin yerleştr sakın korkma. buda bi tavsiye rahat ettiğin pozisyonu deneye deneye bulacaksın işte böle

Canim merhaba cok sevindim esle daha kolay oluor peki sen emlayi icinidemi surdun gerek yok aslinda

canımmm merhaba sen ne asamadasın suanda egzersız yapıomusun yada es denemsınde gırdımı oldumu hıc bılgı vermıosun sureklı baskalarına sorular soruosun sne ne durumdasın bı yazda sana yardımcı olalaım

bendeki gariplikte daha dokunamıyorum cnm p... e :)) ama mantıken düşünüldüğünde öyle daha rahat gibi, bilmiyorum denemek lazım

Ben cok korkaktim ilk basta ama simdi Öle degil burdakinleri okuyorum sizin sayenizde alistim elliyorum Krem icini suruorum p yu ucunu aliorum ama kasiorum birakiorum hemen sanki patliyacak delik yok gibi Hiz var girince ondan ama korku yok acacam Ben allah izin verirse sizi cok okuyorum korkum gidior

hımmm anladım canımmm ozaman bol bo denme yap yağla yada emlaylakı kalan yerınıde alabılesın guzle haberleırnı beklıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…