Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

6 aylık evliyim fakat hala bu konuyu çözebilmis değilim. Burada vajinismus u öğrenerek doktora gittim o da psikolog a yönlendirdi neyse gittim bir kere ödevler verdi haftada 5 gün ön svsme , her gün eşli vücuda masaj , her gün organ dış dudak a masaj. İlk hafta bu ödevleri düzenli yapmadığım için randevuyu 2. Hafta ya aldım o da dün dü. Reglyım gitmedim.
Doktor 3 ay falan dedi çok uzun geldi ve ödevlerden organa her gün masaj çok sıkıcı . Ve eşimde çok yoğun ama illa yapacaksiniz ve esin de gelmek zorunda diyor eşim gelmek istemiyo bayan olduğu için . Bende onun gelmesini istemiyorum.
Velhasıl kelam doktor a devam mı etmeliyim yoksa buradaki parmak egzersizlerine mi başlamalıyım. Kafam karışık ve bende eşim de artık sabrmz kalmadı. 3 ay bekleyemem . Burada doktora gidip 1 günde bir hafta da çözenler varken

bence burda da asabilirsin neden olmasin egzersizlerle baslarsin cnm yardimci olurlar zaten

bence burda da asabilirsin neden olmasin egzersizlerle baslarsin cnm yardimci olurlar zaten

Evet burada herkes birbirine çok yardımcı fakat herkes kendine göre farklı bir yöntem bulmuş. Tam olarak başlangıç ve bitiş olarak aşama aşama ödevler neler. Ve genelde ne kadar zamanda bitiyor

Evet burada herkes birbirine çok yardımcı fakat herkes kendine göre farklı bir yöntem bulmuş. Tam olarak başlangıç ve bitiş olarak aşama aşama ödevler neler. Ve genelde ne kadar zamanda bitiyor

ya kisiye gore degisir yani sen eger bakamiyorm dokunamiyorm diyosan once vajinani incele ayana karsisinda nefes alip ver ve ikin deligi gor dokun bnimse ama diyosan bn bakiyorm dokunuyorm ozaman isaret parmagndan basla yani parmagini yagla guzelce vajinana dokundur yavasca ittir asagi dogru onda basari gosterirsen orta marmk daha snra iki parmk faln gidiyo yada parmk yapamiyorm dersen kndine aparat yapabilirsin mesela kucukten buyuge dogru zaten yaptigin hissettigin hetseyi yazarsan mutlaka cvp bulursun yalniz degilsin cnm doktorlqrda ayni seyleri soyluyolar zaten emin ol

Merhaba bende 2 aydır doktora gidiyorum tedavim devam ediyor doktorum söylediği tek seans ta düzelme diye birşey yokmuş onlar bir efsane o yüzden doktorunuza devam etmenizi tavsiye ederim bence yoksa benim gibi 5 yıllık evli olup ahlen bakire kalabilirsin çünkü tek başına bu hastalığı çözmek bence çok zor.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canm akşama eve geçerken alıcam hemen yapcam testi yarın sabahtan sonucu paylaşıcam ayy çok heyecanlıyım....:)))

canım kusura bakma daha yeni girme şansım oldu ev iş baya yoğundum test yaptım negatf çıktı ertesi günde hastalandım zatenn:))) ama hala tık yok bende ya 2 parmağımı rahatlıkla alabılıyorum 3u denemedım hhıc gecen es denemesı yaptık yıne husran eşimle artık tartsmaya basladık çok kötu yani durumlarr....((

canım senin tarif ettiğin tedavi tarzı bnmkine cok bnziyor aynı doktor mu acaba??? aynıysa birbirimize fikir verelim kadıkoyde mi senn psikolog???__

Bu gece zeytinyağı ile eşimle deneyecegiz. Lütfen bnm için dua edin. Umarim hüsrana uğramam yine. Şu an acimayacak diye kendimi sürekli telkin ediyorum. Insallah o an kasılmam ve korkmam...

Canim sen yaparsin bunu biliorum haberlerini bekliorum Canim bana yaz olurmu Bende aynen devam az girior ama korku yok basinc Icin cekioeum

ya kızlar bende hep girişte çok ağrı oluyor. girdikten sonra pek bi sıkıntı yok ama o ilk geçiş yeri çok ağrıyor. 10 cm le çalışıyorum ben de. bu gece deneyecez bakalım ne olacak. sonucu paylaşırımdua edin:)

Canim senindemi Benim gibi Giris igne sokar gibi agrior o kötunuste devaminin yaptirmiorum iste sorun o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…