- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.261
geçer canım zaten %70 bitmiş ha gayret az kalmış.
6 aylık evliyim fakat hala bu konuyu çözebilmis değilim. Burada vajinismus u öğrenerek doktora gittim o da psikolog a yönlendirdi neyse gittim bir kere ödevler verdi haftada 5 gün ön svsme , her gün eşli vücuda masaj , her gün organ dış dudak a masaj. İlk hafta bu ödevleri düzenli yapmadığım için randevuyu 2. Hafta ya aldım o da dün dü. Reglyım gitmedim.
Doktor 3 ay falan dedi çok uzun geldi ve ödevlerden organa her gün masaj çok sıkıcı . Ve eşimde çok yoğun ama illa yapacaksiniz ve esin de gelmek zorunda diyor eşim gelmek istemiyo bayan olduğu için . Bende onun gelmesini istemiyorum.
Velhasıl kelam doktor a devam mı etmeliyim yoksa buradaki parmak egzersizlerine mi başlamalıyım. Kafam karışık ve bende eşim de artık sabrmz kalmadı. 3 ay bekleyemem . Burada doktora gidip 1 günde bir hafta da çözenler varken
bence burda da asabilirsin neden olmasin egzersizlerle baslarsin cnm yardimci olurlar zaten
Evet burada herkes birbirine çok yardımcı fakat herkes kendine göre farklı bir yöntem bulmuş. Tam olarak başlangıç ve bitiş olarak aşama aşama ödevler neler. Ve genelde ne kadar zamanda bitiyor
6 aylık evliyim fakat hala bu konuyu çözebilmis değilim. Burada vajinismus u öğrenerek doktora gittim o da psikolog a yönlendirdi neyse gittim bir kere ödevler verdi haftada 5 gün ön svsme , her gün eşli vücuda masaj , her gün organ dış dudak a masaj. İlk hafta bu ödevleri düzenli yapmadığım için randevuyu 2. Hafta ya aldım o da dün dü. Reglyım gitmedim.
Doktor 3 ay falan dedi çok uzun geldi ve ödevlerden organa her gün masaj çok sıkıcı . Ve eşimde çok yoğun ama illa yapacaksiniz ve esin de gelmek zorunda diyor eşim gelmek istemiyo bayan olduğu için . Bende onun gelmesini istemiyorum.
Velhasıl kelam doktor a devam mı etmeliyim yoksa buradaki parmak egzersizlerine mi başlamalıyım. Kafam karışık ve bende eşim de artık sabrmz kalmadı. 3 ay bekleyemem . Burada doktora gidip 1 günde bir hafta da çözenler varken
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canm akşama eve geçerken alıcam hemen yapcam testi yarın sabahtan sonucu paylaşıcam ayy çok heyecanlıyım....:)))
inşallah canım...
Bu gece zeytinyağı ile eşimle deneyecegiz. Lütfen bnm için dua edin. Umarim hüsrana uğramam yine. Şu an acimayacak diye kendimi sürekli telkin ediyorum. Insallah o an kasılmam ve korkmam...
Bu gece zeytinyağı ile eşimle deneyecegiz. Lütfen bnm için dua edin. Umarim hüsrana uğramam yine. Şu an acimayacak diye kendimi sürekli telkin ediyorum. Insallah o an kasılmam ve korkmam...
Canim sen yaparsin bunu biliorum haberlerini bekliorum Canim bana yaz olurmu Bende aynen devam az girior ama korku yok basinc Icin cekioeum
Basınç ağrı mı yapiyo?
Baski evet ve ilk basi girince igne sokar gibi aci sendede oldumu
ya kızlar bende hep girişte çok ağrı oluyor. girdikten sonra pek bi sıkıntı yok ama o ilk geçiş yeri çok ağrıyor. 10 cm le çalışıyorum ben de. bu gece deneyecez bakalım ne olacak. sonucu paylaşırımdua edin:)
bütün gün stresten başım ağrıdı..hala ağrıyor..keyfim yok...pozisyonu düşünce bile kasıldığımı hissediyorum...
bütün gün stresten başım ağrıdı..hala ağrıyor..keyfim yok...pozisyonu düşünce bile kasıldığımı hissediyorum...
Canim senindemi Benim gibi Giris igne sokar gibi agrior o kötunuste devaminin yaptirmiorum iste sorun oya kızlar bende hep girişte çok ağrı oluyor. girdikten sonra pek bi sıkıntı yok ama o ilk geçiş yeri çok ağrıyor. 10 cm le çalışıyorum ben de. bu gece deneyecez bakalım ne olacak. sonucu paylaşırımdua edin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?