- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.281
bütün gün stresten başım ağrıdı..hala ağrıyor..keyfim yok...pozisyonu düşünce bile kasıldığımı hissediyorum...
Canim senindemi Benim gibi Giris igne sokar gibi agrior o kötunuste devaminin yaptirmiorum iste sorun o
kızlar eşim bana yaklasınca bile korkuyorum.bu hastalık bi illet yaa.evleneli 1.5 sene oldu ama tık yok az oluyo devamı yok.artık yapmak istiyorum ya.düşün düşün piskolojim bozuldu...hastalıgım bitsin zeytinyag ile denicem.canıma tak dedi...
Valla ben de senin gibi canımı sıkıyordum en sonunda tum cesaretimle koyuldum ise :))))
Oldu sayılır:))oldumu peki tam manasıyla. :)) bende başlıcam adetim bitsinde
Oldu sayılır:))
Sende yağ deneyecegiz diyodun yine mi ağrı oldu?
Oldu sayılır:))
inşallah canim ben çok takiyodum kafama rahatladim biraz da olsa:)) ne mutlu canına valla darısı başımıza :)
kızlar eşim bana yaklasınca bile korkuyorum.bu hastalık bi illet yaa.evleneli 1.5 sene oldu ama tık yok az oluyo devamı yok.artık yapmak istiyorum ya.düşün düşün piskolojim bozuldu...hastalıgım bitsin zeytinyag ile denicem.canıma tak dedi...
inşallah canim ben çok takiyodum kafama rahatladim biraz da olsa
bizimde az olduda tam anlamıyla olmadı.z.yag ile denicez inşaallah en kısa zamanda
Sende yag dene emla Sur olur herhalde sen neden korkuon peki Acir diyemi
evet acır die.kasıyorum kendimi yaa kasıncada olmuyo(
evet acır die.kasıyorum kendimi yaa kasıncada olmuyo(
bence burda da asabilirsin neden olmasin egzersizlerle baslarsin cnm yardimci olurlar zaten
canım senin tarif ettiğin tedavi tarzı bnmkine cok bnziyor aynı doktor mu acaba??? aynıysa birbirimize fikir verelim kadıkoyde mi senn psikolog???__
Kasma kenyibedini cnm ben de kasiyodum ilk zamanlar hem de cok fzla kasiyodum canim gidiyodu sanki o zamanlar
Merhaba bende 2 aydır doktora gidiyorum tedavim devam ediyor doktorum söylediği tek seans ta düzelme diye birşey yokmuş onlar bir efsane o yüzden doktorunuza devam etmenizi tavsiye ederim bence yoksa benim gibi 5 yıllık evli olup ahlen bakire kalabilirsin çünkü tek başına bu hastalığı çözmek bence çok zor.
Yine kastım kendimi olmadı. Az önce denedik ve yine hüsran. Izin vermedim yine girmesine :'( cok caresizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?