- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.301
Kasma kenyibedini cnm ben de kasiyodum ilk zamanlar hem de cok fzla kasiyodum canim gidiyodu sanki o zamanlar
Neden kastin neoldu da kastin Canim izin vermedin acidimi:18:
İşe yariyor zeytinyağı :)) ilk fırsatta dene derim. .
Hayir acimadi. Hic girmedi ki acısın. Ha acıdi ha aciycak diye gergin bir sekilde bekliyorum:-(
hatice yardım et bana..adetim tam anlamıyla gelmiyor bugün idrar testi yaptırdım negatif cıktı ama midem bulanıyo acayip.kasıgım agrıyo. doktor kan testi yapalım dedi onuda yaptırmadım.hamile olabilirmiyim.azda olsa eşimle denemelerde bişeyler oluyo.bilgin varmı aklımı oynatcam yaa.bu adet beni delii ettii..leke leke yaaa..
Elif korunmadiniz mi hiç? Kafana taktigindan da olabilirr..kızlar ben ne yapım hem o işi adam akıllı yapamıyorum hemde bide hamile kalırsam :)) adetimin düzeni yok ve bu ay 13 gün gecikti oda leke leke oluyor offf kafayı yemek hiçten degil yani...
Cnm korunmuyomusunuz ki ?
Elif korunmadiniz mi hiç? Kafana taktigindan da olabilirr..
Yapamiyoruz diye korunmamak olur mu hic? Sonucta esin icine girmeye calisiyo dimi?korunmuyoruz zaten yapamıyoruz die ama kactıysa vay halimee yaa offfff..
annemde öyle dio kafana taktıgından öyle hissediyorsun.mevsim degişti ondan olur die.13 gecikti testte negatif cıktı olsa cıkardı demi ya.erken degil test için demi.
Yapamiyoruz diye korunmamak olur mu hic? Sonucta esin icine girmeye calisiyo dimi?
O kadar supheleniyorsan yaptir kan testi..bebek olsa sorun degil de o işin zevkini alamadan böyle olması zoruma gidecek( hep eşimin suçu yaa olmuyo ben dikkat ederim dedi olmamıştır inşaallah yaa.yarın bi kan testi yaptırsam bari.kafam rahatlar en azından..
yaptırcam canım dua et ne olur bişey olmasın..O kadar supheleniyorsan yaptir kan testi..
yaptırcam canım dua et ne olur bişey olmasın..
sagol canım sen dua et olmasın henüz degil daha sonra isteyince olsun...ben cıkıyorum iyi geceler...yarın haber ederim...Insallah istediğin sonucu alirsin cnm
Tamam cnm inşallah yoktur.sagol canım sen dua et olmasın henüz degil daha sonra isteyince olsun...ben cıkıyorum iyi geceler...yarın haber ederim...
sagol canım sen dua et olmasın henüz degil daha sonra isteyince olsun...ben cıkıyorum iyi geceler...yarın haber ederim...
Tamam cnm inşallah yoktur.
Ozelden mdj attim sana ok?
Devam canım. .. :))Canim sen bugun devam deniyecen mi yoksa Arami verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?