- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.321
kizlar masaallah cok iyivgidiyosunz bnada dua edin su adetim biter bitmez yapayim su isi suan hastanedeyim eltim dogum yapti okadar guzel biseyki anne olmk bn cok istiyirm bes sene oldu yeter artk dayanamiyorm korkutorm yapamiycam hep boyle kalicam diye korkuyorm on cm aparati yapiyorm p...sten korkuyorm neolur bna gaz verin
Ben hiç aparat kullanmadim ama pe...s emin ol bizlerin dudundugu gibi korkulacak bisey degil
hatice yardım et bana..adetim tam anlamıyla gelmiyor bugün idrar testi yaptırdım negatif cıktı ama midem bulanıyo acayip.kasıgım agrıyo. doktor kan testi yapalım dedi onuda yaptırmadım.hamile olabilirmiyim.azda olsa eşimle denemelerde bişeyler oluyo.bilgin varmı aklımı oynatcam yaa.bu adet beni delii ettii..leke leke yaaa..
sana katiliyorm cnm bn daha es denemesi yapmadim on cm aparttayim aparti raht yapiyorm ama ilk yaparken yine sikiyorum kndimi bacaklarim kaskati ksiliyo snra yavas yavs birakiyorm kndimi aparati sokuyorm okadar rahat oluyoki ama iste esimle yapacagim zamn yapamamktan kasilmaktan yonu bulamamaktan korkuyorm sinir oluyorm kndime suan adetliyim bitsin aparati biraz buyutucem ve tedirginligimi atana kadar caliscam snra es denemesi yapicambence bu işin en büyük püf noktası ıkınmak ve o anda panik olup hızlı hızlı nefes almamak, akşam aparatı biraz büyüttüm. sırt üstü yatıp bacaklarımı dizlerimden kırık bi şekilde omzuma götürdüm. aparatı denedim olmadı, yine denedim 5 kere fln denedim olmuyo eşim denedi o da olmadı. sonra son bi kez derin bi nefes alıp ıkındım , olusa olur olmazsa olmaz dedim,o tümsekten nasıl geçti anlamadım çok kolaydı. ama eşle yaparken korkudan ıkınamıyoruz bu sefer ağrıyo yanıyo
sana katiliyorm cnm bn daha es denemesi yapmadim on cm aparttayim aparti raht yapiyorm ama ilk yaparken yine sikiyorum kndimi bacaklarim kaskati ksiliyo snra yavas yavs birakiyorm kndimi aparati sokuyorm okadar rahat oluyoki ama iste esimle yapacagim zamn yapamamktan kasilmaktan yonu bulamamaktan korkuyorm sinir oluyorm kndime suan adetliyim bitsin aparati biraz buyutucem ve tedirginligimi atana kadar caliscam snra es denemesi yapicam
sana katiliyorm cnm bn daha es denemesi yapmadim on cm aparttayim aparti raht yapiyorm ama ilk yaparken yine sikiyorum kndimi bacaklarim kaskati ksiliyo snra yavas yavs birakiyorm kndimi aparati sokuyorm okadar rahat oluyoki ama iste esimle yapacagim zamn yapamamktan kasilmaktan yonu bulamamaktan korkuyorm sinir oluyorm kndime suan adetliyim bitsin aparati biraz buyutucem ve tedirginligimi atana kadar caliscam snra es denemesi yapicam
Dün emla ile deniyeceğimi yazmıştım olmadı yine başaramadık.. sonra bu sabah karar verdim ve izmirde belgin torucudan randevu aldım 5 seansta çözüyormuş. hakkında güzel şeyler okudum birde en önemlisi öyle astronomik rakamlarda ücreti yok. seans başı 200tl. yani 5 seans 1 milyar elbette öle çok ucuz bir rakam değil ama o 4000 leri 5000 leri duyduktan sonra açıkcası uygun geldi bu ücret. aslında kendi başıma çözerim diyordum halada çözebilirim biliyorum ama süreç ağır geldi her deneme ve başarısızlıkta gözyaşlarıma yenilmekten kendimin ve eşimin psikolojisini bozmaktan çok yoruldum. kendi başına çözen insanlara gıpta ediyorum çünkü siz çok güçlüsünüz. buraya yazmaya devam edicem adım adım bütün seansları verilen ödevleri yazıcamki burdaki arkadaşlarım okusun uygulamak isteyen uygulasın. kader arkadaşıyız sonuçta hepimiz. inş hepimiz bu dertten en kısa zamanda kurtulur ve eşlerimizle çok çok mutlu oluruz.
Naptiysam o esnada gevseyemiyorum. Kendimi kasiyorum. Aciyacagina o kadar çok inandirmisim ki kendimi ne zaman aciycak diye kendimi kastikca kasiyorum ve iş iyice çıkmaza giriyor. Dun gece olmayinca aglama krizine girdim. :'(Bir kere denesem olsa anlayacagim belki de aci olmayacagina.
Kızlar size sorum sakinleştiri igne falan işe yarar mi. En azindan bir kere.
hayır hiç bi sakinleştirici kullanma kas gevşeltici de dahil, komutları sen istemeden beynin veriyo zaten oraya, şartlı refleks bu,o yüzden önce kendini inandır ve bırak acısın girerken, acıdığını gör ne kadar acıyacağını da gör, sonra bu mu beni öldürecek diye kendini telkin et, ve zamanla aslında acımadığını göreceksin..
merhaba canım dırek gıdıp kan testı yaptır kanda kesın sonuc cıkar emınolursun
Cnm umarim işe yarar. Lütfen burdan bizi de bilgilendir. Bende her seferinde aglamaktan yenilgiden bıktım usandim. Rabbim kimseye yasatmasin bunu.
merhaba canım dırek gıdıp kan testı yaptır kanda kesın sonuc cıkar emınolursun
aynen ben de eş denemesi yapmıcam taa ki özgüvenim gelene kadar,çünkü ne zaman eş denemesi yapsam bi durgunlaşıyorum en başından kaybediyorum..
ben parmak egzersizinde zorlanmıştım acıma yanma oluyodu ama aparat daha rahat geldi bana. ilk giriş tıpkı eşle yapıyomuş gibi oluyo baskı hissi , o yüzden daha gerçekçi
Aslinda bnm sorunum bacaklarim. Bacaklarimi öyle kasiyorum ve kapatıyorum ki eşim yaklaşamiyor bile. Kadın dogum uzmanina gittim. Tam olarak vajinismus degilsin dedi. Bende cinsel ilişkiye girme korkusu varmış. Bacaklarini kapamaktan ve kasmaktan vazgec keyfini cikar dedi. Ne keyif ne keyif :-(
Yine kastım kendimi olmadı. Az önce denedik ve yine hüsran. Izin vermedim yine girmesine :'( cok caresizim.
ewt apart daha p...s gbi bn parmakda yapiyorm ama parmkla kprkum atladamadm aparttan daha kolay diyolar p.......s icn ama zatn sabretsek o an nefes alip versk ve ikinmaya calissak p...sin basi girse devami cok kolay kayip gidiyo bakalim esimn p...si biraz kalin ona yakin apartla deniucem ins olur hepimiz asariz
aynen canım allah kimseye yaşatmasın bu derdi. ama en azından dermanı olan bir derdimiz var hepimiz başarıcaz. merak etme ben her seans sonrası burda verilen ödevleri ve nasıl yaptığımı paylaşıcam benimde bir faydam olsun sizlere. çünkü burdaki arkadaşlar ben kendimi çok yalnız hissederken ve kimseyle dertleşemezken bıkmadan usanmadan cevapladılar benim sorularımı. ilk seans bayram sonrası pazartesi günü ayın 21inde. adım adım paylaşıcam burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?