- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.341
melisa mrhba.bende yeni hastalandım.buraya yazmıştım bilmem okudunmu.serce ve yanındakini alabildim baş parmagımı yarısına kadar alabildim.acıdı o gün bugün yapmamıştım.şimdide bugün tam manasıyla adet oldum.ama cok kararlıyım biter bitmez yapcam bu işi bitircem cok ama cok kararlıyım.ne dersin deneyim demi böyle olursam yaparım demi.cnm sen egezesz yapıomusdun ne durumdasın moralini yüksek tut lütfen azim ederden olacak biliosun dimi
eşinin p..gibi kalınla dene ve bana da sonucu söyle çünkü ben de o aşamadaki bi aparata geçmek istiyorum artık :) ama bi tık incesiyle yaparken baskı hissettim önce onu bi sindirmem gerek beynimde :)
kizlar bisy diycem hani dokunamiyorz diyosunzya(bnde bir zamnlar dokunamiyodum tabi)afedersinz lavabofan snra guzelce yikayip kuruluyoruz dokunuyorz yada vajina temzligi yaprken orn.agda epilasyon vb.bakiyorz kan gelck diye korkusu olanlar her ay oluk oluk kan geliyo zatn iliskiye girince gelse gelse damla damla bisy gelir tahminimce yani bizdeki celiskiye bakarmisinz:)
canım adetim bitsin bu sefer kesin yapcam yaaa...insan hamile olcam die korkarmı bu hastalıktan dolayı korkuyorum..kafaya koydum bitsin hemen yapcam valla...bu sefer kesin kararlıyım.tak etti artık yaa..:)))
bilmiyorum ki canım ben ilk defa böyle bişey yaşadım ilişkide ben yatağın ucunda yüzüstü uzanarak eşim ayakta durarak yapmaya çalıştık ama olup olmadığını anlayamıyorumbenim şöyle bi sorunum var hala kendimi yenmemiş gibi hissediyorum.sırtüstü yatmadığım sürece p.s girmiyo gibi oluyo ne yapmam lazım?
melisa mrhba.bende yeni hastalandım.buraya yazmıştım bilmem okudunmu.serce ve yanındakini alabildim baş parmagımı yarısına kadar alabildim.acıdı o gün bugün yapmamıştım.şimdide bugün tam manasıyla adet oldum.ama cok kararlıyım biter bitmez yapcam bu işi bitircem cok ama cok kararlıyım.ne dersin deneyim demi böyle olursam yaparım demi.
hareketten korkuyorum bu haftasonu bu işi bitirmemiz lazım eşim üst pozisyondayken de ürkütücü geliyo ne yapmalıyım daha kolay bi şekilde deneyip de rahat eden var mı yardım lütfen ?
reglın bıtıkten sonra vajına daha gevsek oluyor oyuzden sanlısın ebnce bıter bıtmez egzersızlerıne devam et ve nekadar azımlı olursna okadar cabjuk yenersın vajıyı allah gonluen gore versın ıns reglden sonra bızı haberdar et
tabiiki cnm bnm hep sölüorm egzersizlere başlamak işin yarısı çok ciddiyim.... bunu göze alabildysen artık adım adım yaklaşacaksın mutlu sona
reglin bittikten sonra vajina daha geniş oluo daha rahat yaparsın egzerszlerini. hiç denemeyin demiorz ama 1-2 eş demesinden sonra baktınız olmuo uzatmanın manası yok kızlar egzerszlere geçin hemen lütfen. olan zamanımıza psikolojimize oluo çünkü
bak acıdığını bile hissetsen aslında çok acımıo itiraf etsadece korktğn için geriliosun. ama içine hangi parmağını alırsan al ilk bi yanma hissedersen 2.3. alışında o his azalıo inan bana cnm.... size şu kdr sölürm kızlar evet bizlerde bunların aynını yaşadık ve yendikten sonra 2. eş denemede penisi içimde bile hissetmedim öle bi hale geleceksnz emin olun. o yüzden lütfen vazgeçmeyin azmedin noooooooooolurrrr
cnm sen egezesz yapıomusdun ne durumdasın moralini yüksek tut lütfen azim ederden olacak biliosun dimi
Dün emla ile deniyeceğimi yazmıştım olmadı yine başaramadık.. sonra bu sabah karar verdim ve izmirde belgin torucudan randevu aldım 5 seansta çözüyormuş. hakkında güzel şeyler okudum birde en önemlisi öyle astronomik rakamlarda ücreti yok. seans başı 200tl. yani 5 seans 1 milyar elbette öle çok ucuz bir rakam değil ama o 4000 leri 5000 leri duyduktan sonra açıkcası uygun geldi bu ücret. aslında kendi başıma çözerim diyordum halada çözebilirim biliyorum ama süreç ağır geldi her deneme ve başarısızlıkta gözyaşlarıma yenilmekten kendimin ve eşimin psikolojisini bozmaktan çok yoruldum. kendi başına çözen insanlara gıpta ediyorum çünkü siz çok güçlüsünüz. buraya yazmaya devam edicem adım adım bütün seansları verilen ödevleri yazıcamki burdaki arkadaşlarım okusun uygulamak isteyen uygulasın. kader arkadaşıyız sonuçta hepimiz. inş hepimiz bu dertten en kısa zamanda kurtulur ve eşlerimizle çok çok mutlu oluruz.
tatlm üstte denemişmiydin sen. garip gelmişti ama eşin sırtına dönük üstte dene lütfen açı gereği daha kolay alıyorsun. içinde hissetmemen normal cnm giriyordur o
Ya öyle demeyindoktor beni çok tatmin etmedi. İzmirde bayan ve tam bu konuda uzman kim var bilmiyorum.
Siz bu iki ay içinde parmak egzersizi yaptiniz mi
Hiç egzersiz yapmadim. Sadece ayna karşısında inceledim ve ıkınarak ne kadar açıldığını gördüm.
Arkadaşlar okadar cok korkuodum ki 1bucuk yil boyunca ugrastik allahtan eşim çok anlayışlı olduğu için atlattik. Aynı şekilde arkadaşım da cok korkuodu evlendi ve yendi. Sonra bana yardım etti.biz hep odaklanioruz şöyle yapicaz filan die hayir oyle değil. Ben nefesimi duzenleyemiodum bu yüzden cok basit bi sakinlestirici ictim yarım saat önce. Sonra ilk sefer için sanki ders işlermis gibi eşimle konuşarak yapmaya çalıştık ve oldu ben bile inanamadım. Sonra dier bi kaç sefer çok bi acı olmamasına rağmen içimden korku yasiodum. Simdi onuda yendim olay kontrol mekanizmadi gibi calismayi birakmakta.emin olun kaybeytiginiz vakit için döktüğünuz goz yasi icin uzulceksiniz. Ben nie bu zamana kadar kendimi korkuttum die. Insallah atlatmayi basarirsiniz :)
canım bende üstte eşime sırtım dönük pozisyonda yenmiştim ilk ama şu anda eşim benim hiçbir şekilde üstte olmamı istemiyo o zaman sertleşme problemi ortaya çıkıyobende altta kendimi kasıyorum nasıl olacak bu iş bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?