Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm sen egezesz yapıomusdun ne durumdasın moralini yüksek tut lütfen azim ederden olacak biliosun dimi
melisa mrhba.bende yeni hastalandım.buraya yazmıştım bilmem okudunmu.serce ve yanındakini alabildim baş parmagımı yarısına kadar alabildim.acıdı o gün bugün yapmamıştım.şimdide bugün tam manasıyla adet oldum.ama cok kararlıyım biter bitmez yapcam bu işi bitircem cok ama cok kararlıyım.ne dersin deneyim demi böyle olursam yaparım demi.

eşinin p..gibi kalınla dene ve bana da sonucu söyle çünkü ben de o aşamadaki bi aparata geçmek istiyorum artık :) ama bi tık incesiyle yaparken baskı hissettim önce onu bi sindirmem gerek beynimde :)

tmm cnm haber ederim su adetim bitsinde kaldigm yerden devam edicem:)

kizlar bisy diycem hani dokunamiyorz diyosunzya(bnde bir zamnlar dokunamiyodum tabi)afedersinz lavabofan snra guzelce yikayip kuruluyoruz dokunuyorz yada vajina temzligi yaprken orn.agda epilasyon vb.bakiyorz kan gelck diye korkusu olanlar her ay oluk oluk kan geliyo zatn iliskiye girince gelse gelse damla damla bisy gelir tahminimce yani bizdeki celiskiye bakarmisinz:)

bakma sen bizimki birazz naz :) yoksa her ay çektiğim adet sancısı bu acının 10 misli :)

canım adetim bitsin bu sefer kesin yapcam yaaa...insan hamile olcam die korkarmı bu hastalıktan dolayı korkuyorum..kafaya koydum bitsin hemen yapcam valla...bu sefer kesin kararlıyım.tak etti artık yaa..:)))

reglın bıtıkten sonra vajına daha gevsek oluyor oyuzden sanlısın ebnce bıter bıtmez egzersızlerıne devam et ve nekadar azımlı olursna okadar cabjuk yenersın vajıyı allah gonluen gore versın ıns reglden sonra bızı haberdar et

hareketten korkuyorum bu haftasonu bu işi bitirmemiz lazım eşim üst pozisyondayken de ürkütücü geliyo ne yapmalıyım daha kolay bi şekilde deneyip de rahat eden var mı yardım lütfen ?

tabiiki cnm bnm hep sölüorm egzersizlere başlamak işin yarısı çok ciddiyim.... bunu göze alabildysen artık adım adım yaklaşacaksın mutlu sona
reglin bittikten sonra vajina daha geniş oluo daha rahat yaparsın egzerszlerini. hiç denemeyin demiorz ama 1-2 eş demesinden sonra baktınız olmuo uzatmanın manası yok kızlar egzerszlere geçin hemen lütfen. olan zamanımıza psikolojimize oluo çünkü
bak acıdığını bile hissetsen aslında çok acımıo itiraf et sadece korktğn için geriliosun. ama içine hangi parmağını alırsan al ilk bi yanma hissedersen 2.3. alışında o his azalıo inan bana cnm.... size şu kdr sölürm kızlar evet bizlerde bunların aynını yaşadık ve yendikten sonra 2. eş denemede penisi içimde bile hissetmedim öle bi hale geleceksnz emin olun. o yüzden lütfen vazgeçmeyin azmedin noooooooooolurrrr

hareketten korkuyorum bu haftasonu bu işi bitirmemiz lazım eşim üst pozisyondayken de ürkütücü geliyo ne yapmalıyım daha kolay bi şekilde deneyip de rahat eden var mı yardım lütfen ?

tatlm üstte denemişmiydin sen. garip gelmişti ama eşin sırtına dönük üstte dene lütfen açı gereği daha kolay alıyorsun. içinde hissetmemen normal cnm giriyordur o

egzersiz sadece serce parmak ve yanındaki yapabilmiştim.baş parmak yarısı olmuştu.şimdi sabırsızlıkla reglim bitsin istiyorum bu sefer cok azimliyim yapcama inanıyorum böyle bişey geldi içime cesaret mi desem güvenmi desem ama yapcam.kesin haber ederim.bide şu yönden rahatım belkide eşimi son denemede birazda olsa girdi o yüzden rahatım acı olmamıstı onun cesareti var sanırsam..dua edelim birbirimize...

vazgecmicem gercekten bi cesaret geldi..bide en son eşimle denedigimizde birazı girmişti ve inan cıkartırken hisseettim.girerken ne acı oldu ne baska bişey.işte sadece girdi ve birazı tamamı olsaydı belki hani garip olacak ama gel gitlere başlardık belki :)) ama olacak hissediyorum...ne olur dua edelim birbirimize

Henuz yeni yeni siteye yaziorum o yuden ozel mesaj atamadim size . Bende izmirde ikamet ediyorum . Belgin Torucu diye bir doktordan bahsetmissiniz sormak istediklerim var nasil ulasabilirim size lutfen yardimci olur musunuz

tatlm üstte denemişmiydin sen. garip gelmişti ama eşin sırtına dönük üstte dene lütfen açı gereği daha kolay alıyorsun. içinde hissetmemen normal cnm giriyordur o

canım bende üstte eşime sırtım dönük pozisyonda yenmiştim ilk ama şu anda eşim benim hiçbir şekilde üstte olmamı istemiyo o zaman sertleşme problemi ortaya çıkıyo bende altta kendimi kasıyorum nasıl olacak bu iş bilmiyorum

Arkadaşlar okadar cok korkuodum ki 1bucuk yil boyunca ugrastik allahtan eşim çok anlayışlı olduğu için atlattik. Aynı şekilde arkadaşım da cok korkuodu evlendi ve yendi. Sonra bana yardım etti.biz hep odaklanioruz şöyle yapicaz filan die hayir oyle değil. Ben nefesimi duzenleyemiodum bu yüzden cok basit bi sakinlestirici ictim yarım saat önce. Sonra ilk sefer için sanki ders işlermis gibi eşimle konuşarak yapmaya çalıştık ve oldu ben bile inanamadım. Sonra dier bi kaç sefer çok bi acı olmamasına rağmen içimden korku yasiodum. Simdi onuda yendim olay kontrol mekanizmadi gibi calismayi birakmakta.emin olun kaybeytiginiz vakit için döktüğünuz goz yasi icin uzulceksiniz. Ben nie bu zamana kadar kendimi korkuttum die. Insallah atlatmayi basarirsiniz :)

Ya öyle demeyin doktor beni çok tatmin etmedi. İzmirde bayan ve tam bu konuda uzman kim var bilmiyorum.
Siz bu iki ay içinde parmak egzersizi yaptiniz mi

Evet parmak egzersizi yapıyoruz sırası söyle hergün 30 dk çalışma yapıyoruz
1 hafta 1 parmak 1 boğum
2 hafta 1 parmak 2 boğum
3 hafta 2 parmak 1 boğum
4 hafta 2 parmak 2 boğum
5 hafta 2 parmak 2 boğum makas gibi aç kapa
eşiniz sizi bir hafta geriden takip ederek uygulayacak uygulayın ben eskiden bakamıyordum bile şimdi ise iki parmak iki boğum yapıyorum kendime şaşıyorum

Hiç egzersiz yapmadim. Sadece ayna karşısında inceledim ve ıkınarak ne kadar açıldığını gördüm.

cnm bak hep sölüorz 1-2 başarısız eş denemesinden sonra egzerzlere başlayın nolur çünkü bu bu böle sürüp gider evet biliorm çok itici gelio evet biliorm yapamazmışsın gibi gelio ama öle değil işte inan bana başka şansı kalmıo insanın çünkü. senden ricam egzerszlere başlamaya karar ver cnm lütfen adım adım yardımcı oluruz sana.....

Sakinleştirici içmeyin diyolar ama bende her yolu denedim bir tek sakinleştirici almadim o kaldi. Bende de inanilmaz bir korku var. Resmen acı ne zaman olacak diye bekliyor ve geriliyorum. Bacaklarimi cok kasiyorum. Bir türlü gevseyemiyorum. Sakinleştiricinin faydası olur mu acaba çok umutlandim şimdi. Ilacin adi neydi acaba

cnm alışana kdr rahat ettiğin pozisyonda kalmanda yarar var aslında ama eşin alttaykende sertleşme problemini ortadan kaldırmak birazda senin elinde yaniiii bence yap bişiler he

Kızlar bu gün benim için dua edermisiniz dün reglm bitti bu gece yine deniycez inş. olur bu kez yarında memlekete gidicez 10 gn ordayız kısmetse orda pek deneyemem die düşünüorum inş. bugün biterde eşime bayramı önden yaşatırım :) lütfen benim için dua edin Rabbim bu dertle uğraşan herkese yardım etsin.

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
(RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA HAYIRLA TAMAMA ERDİR)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…