Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar ben deneme yaptm kafasi girdi ama soylr bisi var ... nefesimi kontrol edebilsem cok daha rht olcam hizli nefes alip vermeye basliy .... es denemesinde sakinlestirici veya kas gevsetici kulanan oldumu ? Öneride bulunabilirmisiniz ? Kadin dogum doktoruna gitsem bana bisey yazarmi ?

canım merhaba hadı bakalım ıns bayramı erkenden yasarsın butun dualarım senınle...zeytınyağıolayını unutma sen uste ol kontrol sende olsun sakın korkma hıc bır acı yok zatennnn hayırlı haberlerını beklıyoruz

canım ucu gırdığı anda popo yonune doğru eğımlı ıttırceksınız sakın ol oanda hıcbısey olmucka olmıceksın sonucta oyuzden sakın olursan daha rahat atlatırsın dusun herkes bunu ısteyrek yapıyor canım.ılac konusunda onerebılceğım bırsye yok hıc kullanmadım cunku kullanan arkadaslar varsa yardımcı olurlar

ilacin ismini bnde istiyirum nolur

Izmir de bir doktoru aradım randevu almak için . Fakat randevu saatleri uymadi ama doktorsuz halledemeyecez bence. Doktor da çok yapıcı değildi tersledi biraz beni belki de ben çok duygusalim öyle anladım. Kim ne derse alınıyorum. Eşimın tek pazartesi tatil i var doktor da pazartesiye verdi ama istemedim. Zaten çok yoğun doğru dürüst görüşemiyoruz ne yapsam karar veremiyorum. Şimdi doktor garanti çözer mi sorun belli değil 5 seans 1 buçuk ay. Of Of ne yapmalıyım sizce

canım merhaba bak dıorsunkı esımle gorusemıoruz sana guzel bır fırsat cıkıyor burdan her gun egzersıze basla yavas yavas yap ve es denmesıne hazır ol bıkerede esınle dene.doktorda sana egzersız verıcek nereye gıdersen gıt bu ıs egzersızden gecıyor sen gel bız sana yardımcı olalım yavas yavas egzersızlerle hemen haledleım emın olkı 1bucuk aydan bıle az surebılır canım

Sen daha hic denemedim deme Bende sen gibiyim ha simdi acior diye cekioeum daha deymeden Canim cok tatli allah bizi dert vermesin kimseye buyuk aci öluruz herhalde Biz bundan korkuoruz ya bu aslinda birsey degil de iste Ben rahat olayim diye emla aldim ve uyku hapi hap sersem edior deme istersen

Haticexx sana özel mesaj yolladim Canim

hahaha ama doğru sölüorm tatlm neler konuşuorz bundanmı utancan. bence söledğmi düşün derim

gerçi evet haklısın konuştuklarımızın yanında bu biiraz hafif kalıyo: ama bu utangaçlığımı da bir türlü yenemedim p.ye dokunmak bile zor geliyo bana neyse ben bi çaresine bakarım zaten başka da kolay bir pozisyon yok sanırım ay çok cahilim bu konuda

kızlar bişey sorcam kızlık zarı kalın oldugu için girmiyo olabilir mi bn jinekologa gittim o zar kalın giriş olmaz ameliyatla aldır yada sert bi ilişkiyle olur dedi ama psikologumda onunla bi alakası yok vajınismussun diyo zarın kalınlıgından olabilir mi gercekten bunu sorabilecegim bi burası var fikri olan var mı????

benim kardeşime de doktor öyle demişti ama kızın canı yok minyon incecik bişey ve benden daha cesaretli çıktı bu konuda daha ilk günden yaptılar psikoloğun doğru söylemiş canım sen ona güven bence ve hiç öyle sert ilişki falan da yaşamamış kardeşim sadece yatağın ucuna gelmiş eşi de ayakta yapmışlar öyle ilişkiyi ve kayganlaştırıyla denemişler çok da rahat olmuş kardeşimin bana anlattığına göre tabi kız benim 1 yıldır çektiklerimi görünce cesaretini toplayıp yaptı ona bakınca kalıbımdan utandım yani ve bende karar verdim bu haftasonu biticek bu iş

Biraz olsun morali mi düzeltin çok teşekkür ederim. Fakat biri ile düzenli görüşmem lazim sen bana yardımcı olabilir misin. Bitsin artik istiyorum daha anne olmak istiyorum. Hamile arkadaşlara çok özeniyorum . Tabi bu sorunu halledersem cinsel hayatımın düzen e girmesini beklemem gerektiğini biliyorum .bugün başlamak istiyorum. Ne yapmalıyım. Regl son günü bugün yine de Beklemeli miyim eegzersiz için.

canım ozel msj attım sana okursan orda detaylı yazdım tabıkı seve seve yardımcı olurumm sne hıc merak etme beraber asarız bu olayı allalh ıstedığın zaman bebekte verırı hıc kafanı yorma azımlı olurdan eğer onumuzdkeı aya kadar bu ısı halledrız egzersızı yapamıorum demıceksın yapıcam dıceksın 1 gun gırmez 2. gırer ılla olucakkkkk..ınan sonra bumuymus cektıklerım dıceksın egzersızlere yarın basla bence tamamen hastalanman bıtsın cnm.
-serce parmak
-ısrate parmağı
-orta parmak
- ıkı parmak(orta parmak ve solundakı parmak yanyana getırıp prezervatıf gecırıp yapılcak)
- 3 parmak yada ıkı parmak makas seklınde sokuluptada olabılır

bu asamaları yaptıktan sonra guzel bır es enmesı ve hersey bıtıcek sen basla ben sana gun gun yardım edıcem canım

Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim yapacağım inşallah (derken bile korkuyorum )yarın i bekleyeceğim ve Allah in izni ve sizlerin senin yardımın ile en kisa süre de aşaçagim inşallah.

Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim yapacağım inşallah (derken bile korkuyorum )yarın i bekleyeceğim ve Allah in izni ve sizlerin senin yardımın ile en kisa süre de aşaçagim inşallah.

sen yıne bayram tatılınde sıteye gırdıkce bana msj at durumunu ben de arad agırer cevap verırım sana su10 gun ıcınde yapabıldın kadar egzersız yapmaya calıs canım

sen yıne bayram tatılınde sıteye gırdıkce bana msj at durumunu ben de arad agırer cevap verırım sana su10 gun ıcınde yapabıldın kadar egzersız yapmaya calıs canım

Mesajını aldım teşekkür ederim. :) ben henüz özel den mesaj atamıyorum.Allah in izni ve seninde yardımlar in ile olcak inşallah. Ben yaptikça burada paylaşacağım artık .

yaklaşık 1,5 senelik evliyim. bu siteyi bulmadan önce yaşadıklarımı kısaca özetleyeyim. ilk gece bırakın orada bir delik olduğunu nereye gireceğini bile bilmemenin verdiği telaşla resmen yataktan kaçtım. eşim nasılsa olacak falan diyordu. o da tam bilmediği için bana bir kere acıyacak sonra bi daha olmayacak diyordu. benimde beynimde hep o bir kere acıyacak ama nasıl acıyacak sorusuyla yaptığımız denemelerde sadece ucu azıcık giriyordu ağlıyordum titriyordum hayattan nefret ediyordum. öyle bir cehalet ki bunun için dua bile edemiyordum utanıyordum Allah'tan.içten içe sadece üzülüyordum...kendimi sorunlu olarak kabul ediyordum.
Bir iki ay önce bu siteyi buldum, yaklaşık bir aydır da düzenli olmasa da birşeyler yapmaya çalıştım.
ilk olarak banyoda duşun altındayken parmağımı oraya girdirebildim. o kadar çok sevinmiştim ki inancım geldi. sonra erteledim. ondan sonra bir iki kere parmak egzersizi yaptım tek parmak rahat oluyordu, iki tanesini bi türlü başaramıyordum bir de o şekilde uğraşmaktan kollarım yoruluyordu. aparat yapmaya karar verdim. mumun ilk olarak normal kalınlığıyla başladım, tabi hep burada anlatılanlar doğrultusunda gittim. en son 10 cm e kadar kalınlaştırdım. onunla da 3-4 kere çalıştım.her seferde ama her seferde orası küçük mum çok büyük göründü gözüme. ama hiçbir egzersizden vazgeçmedim sonuna kadar ilerledim. önce biraz ucunu girdirmeye çalışıyordum sonra çıkarıp tekrar ilerletiyordum. o ilk giriş hep zorladı. çıkarıp tekrar sokmaya çalıştığımda daha kolay oluyordu.içine iyice girdikçe git gel falan yaptım içinde çevirdim. dün de hiç egzersiz yapmadım akşam eşimle deneme yapalım dedik.
zeytinyağı başucumuzda tabi:) kaderimin dediği gibi önce o tek parmağını yağlayıp içine sürdü, iki parmağına izin veremedim biz hiç eşli parmak denemesi yapmadığımız için o bence yanlış yöne itti ondan acıdı. neyse sonra penisi de yağlayıp sırtım ona dönük üzerinde dizlerimin üzerinde denedim. önce biraz girdi sonra tekrar çıkartıp denedim daha çok girdi. sonra bayaaa girdi:)tabi sonra benim wc geldi aksi gibi:)geldiğimde bi daha denedik, ben aşağıdaydım bu defa, dizlerimi iyice kendime doğru çektim sanki daha rahat girdi hatta hepsi girdi.
işte böylee darısı hepinizin başına. inşallah en kısa zamanda yenmeniz dileğiyle.
kızlar bir de diyordum ya dua edemiyorum diye. son zamanlarda çok dua ettim. dua kabul saatlerini bu duayı etmek için özellikle kaçırmadım. tabi inanan arkadaşlar için söylüyorum: ezan bittikten sonra, namazın arkasında hep bu konu için dua etmeye çalıştım. sonuçta mutlu bir evlilik de islamın güzel esaslarından. o yüzden Allahtan eşinizle hayırlı, kolay, acısız, sitressiz cima edebilmeyi dileyin. eşi mutlu etmek biz kadınların bir vazifesi sonuçta. bu vazife için Allah'tan yardım istendiğinde geri çevirmiyor. Şükürler olsun ona...

benim korkum ya bütün egzersizleri aparatı parmağı beynimizi herşeyi halledip ilişkiye hazır hale geldikten sonra yine de yapamazsak . o zaman mecburen doktora mı gitmek gerekiyo.çünkü artık yapamamamız için bi sebep kalmıyo. doktor bana bilinç altına yeni bilgiler yükleyeceğiz bu sayede yapacaksın demişti.
hep o sözü geliyo aklıma. her egzersiz başarımda bi tarafım hep kaygılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…