- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.361
Kızlar bu gün benim için dua edermisiniz dün reglm bitti bu gece yine deniycez inş. olur bu kez yarında memlekete gidicez 10 gn ordayız kısmetse orda pek deneyemem die düşünüorum inş. bugün biterde eşime bayramı önden yaşatırım :) lütfen benim için dua edin Rabbim bu dertle uğraşan herkese yardım etsin.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
(RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA HAYIRLA TAMAMA ERDİR)
Arkadaslar ben deneme yaptm kafasi girdi ama soylr bisi var ... nefesimi kontrol edebilsem cok daha rht olcam hizli nefes alip vermeye basliy .... es denemesinde sakinlestirici veya kas gevsetici kulanan oldumu ? Öneride bulunabilirmisiniz ? Kadin dogum doktoruna gitsem bana bisey yazarmi ?
Arkadaşlar okadar cok korkuodum ki 1bucuk yil boyunca ugrastik allahtan eşim çok anlayışlı olduğu için atlattik. Aynı şekilde arkadaşım da cok korkuodu evlendi ve yendi. Sonra bana yardım etti.biz hep odaklanioruz şöyle yapicaz filan die hayir oyle değil. Ben nefesimi duzenleyemiodum bu yüzden cok basit bi sakinlestirici ictim yarım saat önce. Sonra ilk sefer için sanki ders işlermis gibi eşimle konuşarak yapmaya çalıştık ve oldu ben bile inanamadım. Sonra dier bi kaç sefer çok bi acı olmamasına rağmen içimden korku yasiodum. Simdi onuda yendim olay kontrol mekanizmadi gibi calismayi birakmakta.emin olun kaybeytiginiz vakit için döktüğünuz goz yasi icin uzulceksiniz. Ben nie bu zamana kadar kendimi korkuttum die. Insallah atlatmayi basarirsiniz :)
Izmir de bir doktoru aradım randevu almak için . Fakat randevu saatleri uymadi ama doktorsuz halledemeyecez bence. Doktor da çok yapıcı değildi tersledi biraz beni belki de ben çok duygusalim öyle anladım. Kim ne derse alınıyorum. Eşimın tek pazartesi tatil i var doktor da pazartesiye verdi ama istemedim. Zaten çok yoğun doğru dürüst görüşemiyoruz ne yapsam karar veremiyorum. Şimdi doktor garanti çözer mi sorun belli değil 5 seans 1 buçuk ay. Of Of ne yapmalıyım sizce
Sakinleştirici içmeyin diyolar ama bende her yolu denedim bir tek sakinleştirici almadim o kaldi. Bende de inanilmaz bir korku var. Resmen acı ne zaman olacak diye bekliyor ve geriliyorum. Bacaklarimi cok kasiyorum. Bir türlü gevseyemiyorum. Sakinleştiricinin faydası olur mu acaba çok umutlandim şimdi. Ilacin adi neydi acaba
cnm alışana kdr rahat ettiğin pozisyonda kalmanda yarar var aslında ama eşin alttaykende sertleşme problemini ortadan kaldırmak birazda senin elinde yaniiii bence yap bişiler he
ayy melisacım utandırma beni yaaa
hahaha ama doğru sölüorm tatlm neler konuşuorz bundanmı utancan. bence söledğmi düşün derim
kızlar bişey sorcam kızlık zarı kalın oldugu için girmiyo olabilir mi bn jinekologa gittim o zar kalın giriş olmaz ameliyatla aldır yada sert bi ilişkiyle olur dedi ama psikologumda onunla bi alakası yok vajınismussun diyo zarın kalınlıgından olabilir mi gercekten bunu sorabilecegim bi burası var fikri olan var mı????
canım merhaba bak dıorsunkı esımle gorusemıoruz sana guzel bır fırsat cıkıyor burdan her gun egzersıze basla yavas yavas yap ve es denmesıne hazır ol bıkerede esınle dene.doktorda sana egzersız verıcek nereye gıdersen gıt bu ıs egzersızden gecıyor sen gel bız sana yardımcı olalım yavas yavas egzersızlerle hemen haledleım emın olkı 1bucuk aydan bıle az surebılır canım
Biraz olsun morali mi düzeltin çok teşekkür ederim. Fakat biri ile düzenli görüşmem lazim sen bana yardımcı olabilir misin. Bitsin artik istiyorum daha anne olmak istiyorum. Hamile arkadaşlara çok özeniyorum . Tabi bu sorunu halledersem cinsel hayatımın düzen e girmesini beklemem gerektiğini biliyorum .bugün başlamak istiyorum. Ne yapmalıyım. Regl son günü bugün yine de Beklemeli miyim eegzersiz için.
canım ozel msj attım sana okursan orda detaylı yazdım tabıkı seve seve yardımcı olurumm sne hıc merak etme beraber asarız bu olayı allalh ıstedığın zaman bebekte verırı hıc kafanı yorma azımlı olurdan eğer onumuzdkeı aya kadar bu ısı halledrız egzersızı yapamıorum demıceksın yapıcam dıceksın 1 gun gırmez 2. gırer ılla olucakkkkk..ınan sonra bumuymus cektıklerım dıceksın egzersızlere yarın basla bence tamamen hastalanman bıtsın cnm.
-serce parmak
-ısrate parmağı
-orta parmak
- ıkı parmak(orta parmak ve solundakı parmak yanyana getırıp prezervatıf gecırıp yapılcak)
- 3 parmak yada ıkı parmak makas seklınde sokuluptada olabılır
bu asamaları yaptıktan sonra guzel bır es enmesı ve hersey bıtıcek sen basla ben sana gun gun yardım edıcem canım
Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim yapacağım inşallah (derken bile korkuyorum )yarın i bekleyeceğim ve Allah in izni ve sizlerin senin yardımın ile en kisa süre de aşaçagim inşallah.
sen yıne bayram tatılınde sıteye gırdıkce bana msj at durumunu ben de arad agırer cevap verırım sana su10 gun ıcınde yapabıldın kadar egzersız yapmaya calıs canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?