Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu kadar gözünde büyütmemen lazım öncelikle kendin inanıp psikolojik olarak kendi kendini hazırlaman lazım.

onlar nasıl ki bir süreç eşinle yapacağın denemeler de bir süreç onları nasıl ki başarıyorsun bunu da başaracaksın demekki. çünkü inanki hepsi aynı şey. yeterki uğraş. herşeyi halledip eşinle yapacağın ilk egzersizde bir mucizeye kilitlenme. tüm egzersizleri hemen bir çırpıda yendik mi hayır uğraşa uğraşa başardık. o da öyle olacak. hatta o daha kısa sürede aşılacak çünkü ona gelene kadar bir sürü yol katetmiş olacaksın. ben yendim dün belki ama henüz herşey bitmedi. çalışmaya devam

bu kadar gözünde büyütmemen lazım öncelikle kendin inanıp psikolojik olarak kendi kendini hazırlaman lazım.

inanıyorum istiyorum hatta sürekli egzersiz yapıyorum, z.yağı yüzünden gittiğim epilasyona bile yazık oldu onu bile geçtim yani :) bu akşam yine aparatla deneme yapacağım sonra da onu normal p. boyutuna büyüteceğim. o zaman yaparsam önümde engel kalmayacak diye düşünüyorum. girişteki zorlanma zaten bizi yıldıran,umarım hepimiz bir an önce çözeriz ..

haklısın ben bir aylık evliyim ve ilk 2 haftam boş geçti, şimdi egzersize başladım parmaktan aparata geçtim birden olmasını beklemiyorum,senin başarın bana moral oldu,sindire sindire yapacağım acele yok denemeye devam edeceğim.. Allah aşamayacağımız yük vermez diye düşünüyorum inş aşacağız hep beraber

ay canım 1 aylık evlisin ya daha ama ben sana bişey diyeyim mi sen bu işi başaracan ve buraya bir gun hamile oldugunu yazacan ben buna cok inanıyorum.

ya bak bir de daha bir aylık evliymişsin. ne kadar şanslısın ki hemen bulmuşsun bu siteyi. elbette aşılacak herkesin bi zamanı var ben yaklaşık bir ayda bu noktaya geldim.önemli olan başlamak biliyor musun pes etmeden ilerlemek. ara da verdim ben regl falan olmuştum işe gidiyordum bir de yorgun argın gelip ısrarla yapıyordum. ki eşimin hiç desteği olmadı bana. sadece dün akşam denedik işte

oleyoleey bir sabah sizi burada davullarla zurnalarla uyandırmayı çok istiyorum oldu bu iş diyeeeeee :)
evet azimle yapacağız :)

canım çok şükür yendim ya zeytinyağıyla o acı yok oluyo:)

Cok sevindim senin adina Canim allah baska dert vermesin kimseye z yag ile O aci olmuor yani neguzel banada cesaret verdik ozaman ilerde daha Iyi olur ilkini atlatmak daha Iyi. Biz kucucuk agridan korkuyoruz allah korusun amaliyat falan nasil oluruz allah vermesin herhalde kalkamayiz amaliyattan tovbe allah vermesin dert vermesin insallah Benim icinde dua et neolur ihtiyacim var

canım nede güzel yazmışssın egzerszden kaçan vakit kaybeden arkadaşlarımıza sende güzel bir örenek oldun
yeni gelinimiz halaylar sana gelsin rabbim başka dert vermesinnnnn

canım nede güzel yazmışssın egzerszden kaçan vakit kaybeden arkadaşlarımıza sende güzel bir örenek oldun
yeni gelinimiz halaylar sana gelsin rabbim başka dert vermesinnnnn

amiinnn canım amin sayenizde Allah sizlerden razı olsun:) bir müslümanın sıkıntısını gidrenin Allah da sıkıntısını giderirmiş, inşallah bu vesilelerle sizlerin de duaları tez kabul olsun:))

sen de yeneceksin inşallah diğer arkadaşlar da. elimden geldiğince yardımcı olucam sizlere beraber aşacaz bu sorunu. ben bir sene o kadar bu derdi içimde büyütmüştüm ki yalnız başıma siz buradasınız ve çok şanslısınız hiç üzülmeyin ve pes etmeyin olacak inşallah. genişleyin rahatlayın ve egzersize başlayın:)

[ı]kızlarr hepınıze ıyı bayramlarrr donduğumuzde hepinizi mutlu huzurlu ve yenmıs gormek ıstıyorum kendınıze ıyı bakın[/ı]

Evet iyiki varsiniz dualarim sizinle sizde edin yok umidimi kesmiorum biliorum Burda yardim edersiniz hep bizimle olun

Ve ayrica herkesin bayramini simdikten kutluyorum sizleri seviorum

eveet hepimizin bayramı kutlu olsuun, Allahım nolur bize yardım et de burda her günümüz bayram havasında geçsin , bize biraz cesaret ve güç ver ^^ olacak kızlar pes etmek yok, 7 den 70 e herkes yapıyo yaa biz niye doğaya karşı geliyoruz, bunu eşlerimize yapmaya hakkımız yok
daha biz vajinismusu yenicez birbirimize güzel taktikler bile vericez güzel günler yakındır inşallaah

Agsidan Bal damlior insallah insallah hepimiz hepimiz Icin dua edelim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…