- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.401
sen de yeneceksin inşallah diğer arkadaşlar da. elimden geldiğince yardımcı olucam sizlere beraber aşacaz bu sorunu. ben bir sene o kadar bu derdi içimde büyütmüştüm ki yalnız başımasiz buradasınız ve çok şanslısınız hiç üzülmeyin ve pes etmeyin olacak inşallah. genişleyin rahatlayın ve egzersize başlayın:)
kizlar herkese slm smdiden hekese iyi bayramlar...bayramda ins hepimiz yenerizde cifte bayram olur bizim icin bayram donusu yazariz toplu dugun yaparz artik:):)
kizlar herkese slm smdiden hekese iyi bayramlar...bayramda ins hepimiz yenerizde cifte bayram olur bizim icin bayram donusu yazariz toplu dugun yaparz artik:):)
Merhaba
29 eylulde dugunum oldu 8 yillik birliktelikten sonra evlendik ama ben esimle birlikte olamiyorum korkuyorum kasiliyorum deniyoruz ama is oraya gelince esimi itekliyorum canim aciyacak diye dusunuyorum bir turlu aklimdan cikaramiyorum rahatlayamiyorum o cok sabirli anlayisli ama ben kendimi eksik hissetmeye basladim sanki hicbir zaman bunu basaramayacakmisim gibi hissediyorum yazilarinizi okuyunca biraz olsun cesaretim yerine geldi. Vajinismusmuyum diye dusunmeye de basladim ayni zamanda cok kotu zor bir durumdayim bende ve surekli ertelemeye celisiyorum farkinda olmadan burda okuyunca dahada iyi anladim. Cok moralsizim
Canim merhaba burdakinleri okudun hemen istersen yapa bilirsen egsersiz yap Eyer korkmaszan Bende daha acamadim iliskiye giremedim ama cok okuyorum ve cesaret aliorum Bende aciyacak diye korkuorum
Offf iste o korkuyu yenmek buyuk mesele gerekirse biraz alkol alip deneyecegim biraz daha olmazsa doktora gorunecegim
.
Bıkmadan usanmadan deneyelimm :)
kızlarrrrr hastalığımda bıttı nasıll baslıycam egzersizlere :S once aynayla başlayayım dıyorumm ama ertelıyorum
Offf iste o korkuyu yenmek buyuk mesele gerekirse biraz alkol alip deneyecegim biraz daha olmazsa doktora gorunecegim
.
cok cok tebrikler bikisi daha kurtuldu neguzel bizede dua ett nlur bn suan on cm aparttayim ve hasta oldum bitnce aparatimi buyutup caslisicam snrada es denemesi ama korkuyorm hala ya bnde kurtulmk istiyorm bna bes sene oldu omuzlarimda snki daglari tasiyo gniyim gorebilcekmiyim kurtuldugumu acaba
canım sen de benim gibisin işte az kalmış 10 cm i yapıyorsan eşinle de rahatlıkla yaparsın hiç korkma. hatta bence var ya hiç kalınlaştırma hani adetten sonra vajina daha da genişliyor ya biter bitmez eşinle dene zeytinyağı taktiğini kullan. penisi de bi aparat gibi düşün her günkü yaptığın egzersizlerden birini yapıyormuş gibi. emin ol girecek hele zeytinyağıyla çok daha kolay giriyor. yavaş yavaş ucunu bir girdirdin mi zaten gerisi derin nefes aaal verirken az az it vermeden önce de ıkınmayı unutma. biraz ilerledi mi dur kegel yap sık bırak içinde hisset.sonra tekrar çıkar hiç korkma çıktıktan sonra ikinci giriş daha rahat oluyo hatta ikincide daha çok yol katediyorsun, yavaş yavaş hepsi girecek göreceksinAllah yardımcın olsun inşallah yeneceksin sakın erteleme. boşu boşuna aparatla uğraşma ha p... daha büyük geliyo insanın gözüne ama 10 cm i yaptıysan inan hiç sorun olmuyo .hadi kolay gelsin canım bol bol dua etmeyi de unutma:) her kapı onunla açılıyor çünkü.
mrb arkadaşlar 1 haftadır eş denemsini yapmaya çalışıyodum kısmet bugun deneyebıldık ve eş denemesini yaptık baya bi girdi de ama kanama olmadı kafam takıldı zarım mı esnek acaba ???
mrb arkadaşlar 1 haftadır eş denemsini yapmaya çalışıyodum kısmet bugun deneyebıldık ve eş denemesini yaptık baya bi girdi de ama kanama olmadı kafam takıldı zarım mı esnek acaba ???
Amin inşallah bende senin gibi beş yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum umarım en yakın zamanda yeneriz. İyi bayramlar tüm arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?