Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Offf iste o korkuyu yenmek buyuk mesele gerekirse biraz alkol alip deneyecegim biraz daha olmazsa doktora gorunecegim
.

sen bikirsin tabi ama bn bes yildir her yolu denedim sakinlestirici aldim olmadi evime ebe cagirdim lokal anestezi yapti yani vajina ve cevresini uyusturdu tamamn hic hisstmiyodum yine olmadi cnki vajinismus beyinle alakali kelimenin tam anlamiyla beyni resetlemk gerekiyo ktu dusuncelerden buda egzersizden geciyo yni evlnmissin sen daha cabuk asarsin ins

kızlar ben bir hafta önce doğum yaptım hemde normal doğum. demem şu ki vaji olduğum halde normal doğum yaptım... tabiki çok zor oldu ama allah herkese evlat nasip etsin.

allah anali babali buyutsun cnm hayirli olsun normal dogum yaptiysan ne guzel peki vajiyi asabilmene yardimci oldumu biraz dusunce olarak hala korkuyomusun yksa yaparimmi diyosun dun eltim dogum yapti onun yaninda kaldim tesaduf vajili hamile gldi dogurmaya dk.muayane edemedi yirtti ortaligi sezeryan aldilar

tesekkur ederim cnm cevabın için ne bileyim jinekolog girmez falan dedi paranoya yaptı beni zaten zarı aldrcam diye bi sürü problm yaşadım vazgectim sonra ben devam etcem eninde sonunda olcak bu iş eminim

cnm cok sevindim gelinler artiyo neguzel olmusya sen ona bak bosver esnek olabilir yada ilkinde olmamstir ama bundan snraki iliskilerinde kanayabilir hayrli olsun cnm

teşekkrler darısı artık diğer gelinlerin başınaa inşallah belki de bilmiyorum gelmeyince sıkıntı ettim kendi kendime kafam takıldı işte

Canim hepsini girdi ve kanamasi lazim degil herkese kan gelmior esnek oluor yada rahat olduysa ondanda olsbilir Canim haYirli olsun zorlandinmii peki yaparken

teşekkrler cnm .. çok kasmadım kendımı son derece rahattım aslında planlı değildi bugun olacagı birden gelişti oldu ben de anlamadım rahatlıkla apartla çalıştığım gibi denedim ve girdi ve zorlanmadım çok acı da hissetmedim sadecce baskı vardi içimde biraz onun dışında hiçbir sıkıntı vermedi bana çok şükür... ama kanama olmadı o da olur herhalde zamanla dimi???:44::44::44::44:

Olurda ama olmaya bilirde cunku rahat olduysa kanama olmuormus kastiximiz Icin kaniormus etlere deydiyi Icin dedi Doktor bana yabanci Doktor. Evet baski cok tuhaf birsey sanki devami girmior gibi bi Hiz ama oda gecer 1 hafta icinde alininca

Yani iliskiye girmedin peki nasil hamile kaldin cok cahilim biliorum ama sormak istedim cok acimi cektin evet cok aci iliski neyki diyorsundur simdi deme simdi yaparsin kolay insallah Haber et olurmu csnim

canım ben 11 aylık evliyim eşimle hiç ilişkiye girmedim olmadı hep korktum kendimi kastım. eşim çok anlayışlıydı bu konuda hiç anlamadığım şekilde hamile kaldım. tabiki deniyoduk deneme esnasında hamile kaldım. acı çekmem normal doğumdan bahsetttim allahım hepinize evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin...

Henuz yeni yeni siteye yaziorum o yuden ozel mesaj atamadim size . Bende izmirde ikamet ediyorum . Belgin Torucu diye bir doktordan bahsetmissiniz sormak istediklerim var nasil ulasabilirim size lutfen yardimci olur musunuz

aynen benimde mesaj hakkım yok burdan yardımcı olmaya çalışayım sana. ne istersen sor canım?

En kisa zamanda gidicem okudugum kadari ile tek basina asilcak bir sorun degil cevapladiginiz icin tesekkur ederim

Normal dogum hep acili ama acisi gecior diyorlar cocugu alinca kucagini deme insallah esinlede iliski olur tez zamanda buraya bana yazarmisin olunca saol seninde bayramin kutlu olsun buara ve bundan sonra ilski daha kolay olur insallah öptum bebeyide öp ismi ne peki melegin

aman boşver sen o işi yapmışın ya önemli olan o, kan sonra da gelir keşke ben de yapabilsem varsın kanamasın :))

ben de yapmadan evvel öyle düşünüyodum olsun da oraya bir girsin de nolursa olsun :))) ama insanoğlu işte kendisine bir kafa ağrısı buluyor :S ama şükür işin büyük kısmını geçtim sonunda valla nasıl oldu ben de anlamadım yapan arkadaşlar diyordu ya hep çok kolay hakkaten öyleymiş kızlar, aşırı korkulucak bir olay kesinlikle değil aslında çok basit birşeymiş... ama işte söylemekle olmuyor bunu bizzat yaşamak ve hissetmek gerekiyo sanıırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…