- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.421
Offf iste o korkuyu yenmek buyuk mesele gerekirse biraz alkol alip deneyecegim biraz daha olmazsa doktora gorunecegim
.
kızlar ben bir hafta önce doğum yaptım hemde normal doğum. demem şu ki vaji olduğum halde normal doğum yaptım... tabiki çok zor oldu ama allah herkese evlat nasip etsin.
benim kardeşime de doktor öyle demişti ama kızın canı yok minyon incecik bişey ve benden daha cesaretli çıktı bu konuda daha ilk günden yaptılarpsikoloğun doğru söylemiş canım sen ona güven bence ve hiç öyle sert ilişki falan da yaşamamış kardeşim sadece yatağın ucuna gelmiş eşi de ayakta yapmışlar öyle ilişkiyi ve kayganlaştırıyla denemişler çok da rahat olmuş kardeşimin bana anlattığına göre tabi kız benim 1 yıldır çektiklerimi görünce cesaretini toplayıp yaptı ona bakınca kalıbımdan utandım yani ve bende karar verdim bu haftasonu biticek bu iş
cnm cok sevindim gelinler artiyo neguzel olmusya sen ona bak bosver esnek olabilir yada ilkinde olmamstir ama bundan snraki iliskilerinde kanayabilir hayrli olsun cnm
Canim hepsini girdi ve kanamasi lazim degil herkese kan gelmior esnek oluor yada rahat olduysa ondanda olsbilir Canim haYirli olsun zorlandinmii peki yaparken
kızlar ben bir hafta önce doğum yaptım hemde normal doğum. demem şu ki vaji olduğum halde normal doğum yaptım... tabiki çok zor oldu ama allah herkese evlat nasip etsin.
allah anali babali buyutsun cnm hayirli olsun normal dogum yaptiysan ne guzel peki vajiyi asabilmene yardimci oldumu biraz dusunce olarak hala korkuyomusun yksa yaparimmi diyosun dun eltim dogum yapti onun yaninda kaldim tesaduf vajili hamile gldi dogurmaya dk.muayane edemedi yirtti ortaligi s
çok teşekür ederim canım normal doğumda o kadar acı çektim ki artık eşimle ilişkiye girmeyi düşünmek çok daha kolay. çünkü artık kızlık bozmak yok canımın acıyacağı birşey yok şimdi daha kolay geliyor inş. yenerim
HaYirli olsun allah anali babali buyutsun peki vaji yi yenmismiydin
teşekkrler cnm .. çok kasmadım kendımı son derece rahattım aslında planlı değildi bugun olacagı birden gelişti oldu ben de anlamadımrahatlıkla apartla çalıştığım gibi denedim ve girdi ve zorlanmadım çok acı da hissetmedim sadecce baskı vardi içimde biraz onun dışında hiçbir sıkıntı vermedi bana çok şükür... ama kanama olmadı o da olur herhalde zamanla dimi???:44::44::44::44:
teşekkür ederim. hayır vajiyi yenememiştim.
Yani iliskiye girmedin peki nasil hamile kaldin cok cahilim biliorum ama sormak istedim cok acimi cektin evet cok aci iliski neyki diyorsundur simdi deme simdi yaparsin kolay insallah Haber et olurmu csnim
Henuz yeni yeni siteye yaziorum o yuden ozel mesaj atamadim size . Bende izmirde ikamet ediyorum . Belgin Torucu diye bir doktordan bahsetmissiniz sormak istediklerim var nasil ulasabilirim size lutfen yardimci olur musunuz
Canım bence önce bir jinekolog git oradan vajinal bir problem yoksa psikolog doktora gitmeni taysiye ederim hikayen bana benzer geldi bende eşimle 8 yıl flört ettim evlendim senin gibi eşimi sürekli ittim ve beş yıl oldu artık çok zaman kaybettiğimi anladım ve anne olmak istediğim için psikolog dan destek alarak bu hastalığı yenmeye çalışıyorum egzersizler veriyor haftalık inşallah ben sonlara yaklaştım. Benim gibi görüp tedaviye biran önce başlamanı tavsiye ederim çünkü doktorumun dediğine göre bu hastalık erteleme hastalığı miş bu akşam geçsin bu hafta geçsin derken beş koca yıl geçti. Ben alkol alıp da denedim yine olmadı sakinleştirici içtim yine olmadı seni üzmek istemiyorum ama bence uzman ellere gitmeni tavsiye ederim
teşekkrler darısı artık diğer gelinlerin başınaa inşallahbelki de bilmiyorum gelmeyince sıkıntı ettim kendi kendime kafam takıldı işte
canım ben 11 aylık evliyim eşimle hiç ilişkiye girmedim olmadı hep korktum kendimi kastım. eşim çok anlayışlıydı bu konuda hiç anlamadığım şekilde hamile kaldım. tabiki deniyoduk deneme esnasında hamile kaldım. acı çekmem normal doğumdan bahsetttim allahım hepinize evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin...
aman boşver sen o işi yapmışın ya önemli olan o, kan sonra da gelirkeşke ben de yapabilsem varsın kanamasın :))
kimse yok mu yaaaw
canım korkma hemen zarın esnek olabilir.
evet sanırım öyle bir şey o an telaşlandım neden gelmedi falan diye.. :) acaba esnek olması diğer denemelerde de kanamayacağı anlamına mı geliyor ?:44::44:
eger esnek zar ise kana olmayabilir.kiminin zarı fincan biciminde oluyor anca dogumda yırtılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?