- 17 Temmuz 2012
- 267
- 49
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.441
Olurda ama olmaya bilirde cunku rahat olduysa kanama olmuormus kastiximiz Icin kaniormus etlere deydiyi Icin dedi Doktor bana yabanci Doktor. Evet baski cok tuhaf birsey sanki devami girmior gibi bi Hiz ama oda gecer 1 hafta icinde alininca
egegüzeli sen ne durumdasın canım vajinsmsla savaşta mısın
kızlaaar.... adet olmuşum adetim bittikten sonra eşimle yine sorunsuz yapabilir miyim? araya adet girmesi tekrar aynı sorunu başlatır mı acaba kızlar??:26::26::26::26:
bilmiyorum ki canım ben ilk defa böyle bişey yaşadım ilişkide ben yatağın ucunda yüzüstü uzanarak eşim ayakta durarak yapmaya çalıştık ama olup olmadığını anlayamıyorumbenim şöyle bi sorunum var hala kendimi yenmemiş gibi hissediyorum.sırtüstü yatmadığım sürece p.s girmiyo gibi oluyo ne yapmam lazım?
1 yildir hic bi sekilde p. Denemesi yapmadik. Doktor ve parmak egzersizleri ama sadece 1 parmak vr azcik 2 parmak .... 3 aydir hic bi parmak ve vs yapmiyorken dünnnn biz yine sürtüsme olayina gidicekken ustune oturdum ve sakin konusma dedm kipirdama dedm dondu kaldi esim guzel guzel laflar soLemeye basladi ve ben ikindimmm nefes aldm verdm hic acele etmedm ama oturmaktan hic korkmadm ucu girdiiiiiii bu benim icin bile tuhaf bisi girdimi anlamadm baski ve yanma vardi bide elimdeydi p. Ve ucu yoktu ordan anladm girdigini yoksa hic farketmedm ve ilerletmek istedm ama nefes verioooo ve ikinirken heycandan nefes almayi unuttm ve basm donmeye basladi hahahah snra durdm biraz cikarmadm ilerletmek istedm ama nefesimi kontrol edemedm ve bebeyagi yuzundrn galiba bi yanma oldu .....ben artik p. Le ilerlicem korkmuOrummmm resmen ..... korku yok sadeve kontrol altinda tutmaliIm kaslarimi
Naptiysam o esnada gevseyemiyorum. Kendimi kasiyorum. Aciyacagina o kadar çok inandirmisim ki kendimi ne zaman aciycak diye kendimi kastikca kasiyorum ve iş iyice çıkmaza giriyor. Dun gece olmayinca aglama krizine girdim. :'(Bir kere denesem olsa anlayacagim belki de aci olmayacagina.
Kızlar size sorum sakinleştiri igne falan işe yarar mi. En azindan bir kere.
Merhaba ben şuanda tedavi görüyorum tedavi sonlarına yaklaştım sayılır. İlk başta doktorum ayna egzersizi verdi izleme bakma hergün 30 dk ve yapabilirsen dudaklarını açıp işaret parmağı birinci boğum( yani birinci oynar yere kadar ) giriş yapmalısın hiç korkma çünkü hiç acımıyor parmağına bolca kayganlaştıcı sürmelisin parmak yapamazsan doktorum ilk hafta aynada izleme verdi dudaklarını aç ve vajina girişini görmeye çalış bunu yaparken ıkın vajina girişini göreceksin alt tarafta oluyor
hehehe istesen de keyfini çıkaramazsın ki ya benim 6 aylık evli bi arkadaşım var daha yeni yeni bitti baskı hissi diyo, keyif çıkarmak bence 1 seneyi bulur zev almak yani :)
bak kendi kendine yap ama parmakla değil aparatla, özelden msj atabilsem sana yaptıklarımı anlatırdım.
ben de 1 aylık evliyim ilk 2 hafta aynı sen gibi bacaklarımı açamıyo kasılıyodum. eşini zaten yaklaştırma en azından bir ay hiç denemeyin önce sen kendi korkularını yen,sonra eşinle olan korkulara gelsin sıragerçi ne aşamadasın bilmiyorum ama.
eşinle şu an denemek eziyet olur beynin daha kendine alışamamışken bir de eşinle yapmaya hiç alışamaz.
korku üzerine gitmediğin sürece korkudur demişler
canım o anda gevşeyemiyosun zaten bu hepimizin sorunu, bak şimdi üstte olursan bacaklarını kapatma gibi bir ihtimal kalmıyor, kendini kasmanda sonuçta istem dışı, bunada çare ıkınmak çünkü ıkındığında kendini istesende kasamıyorsun, ayrıca derin derin nefes al ve iç çeker gibi huzurlu nefes ver ve tabiki zeytinyağ ile deneme yap mutlaka, üsten korkma aslında en rahat üstte denemek, bence eşine yüzün dönük olsun ve eşine doğru eğil ama kendince en rahat pozisyonu ara ve bul.
Arkadaslar ben deneme yaptm kafasi girdi ama soylr bisi var ... nefesimi kontrol edebilsem cok daha rht olcam hizli nefes alip vermeye basliy .... es denemesinde sakinlestirici veya kas gevsetici kulanan oldumu ? Öneride bulunabilirmisiniz ? Kadin dogum doktoruna gitsem bana bisey yazarmi ?
yaklaşık 1,5 senelik evliyim. bu siteyi bulmadan önce yaşadıklarımı kısaca özetleyeyim. ilk gece bırakın orada bir delik olduğunu nereye gireceğini bile bilmemenin verdiği telaşla resmen yataktan kaçtım. eşim nasılsa olacak falan diyordu. o da tam bilmediği için bana bir kere acıyacak sonra bi daha olmayacak diyordu. benimde beynimde hep o bir kere acıyacak ama nasıl acıyacak sorusuyla yaptığımız denemelerde sadece ucu azıcık giriyordu ağlıyordum titriyordum hayattan nefret ediyordum. öyle bir cehalet ki bunun için dua bile edemiyordum utanıyordum Allah'tan.içten içe sadece üzülüyordum...kendimi sorunlu olarak kabul ediyordum.
Bir iki ay önce bu siteyi buldum, yaklaşık bir aydır da düzenli olmasa da birşeyler yapmaya çalıştım.
ilk olarak banyoda duşun altındayken parmağımı oraya girdirebildim. o kadar çok sevinmiştim ki inancım geldi. sonra erteledim. ondan sonra bir iki kere parmak egzersizi yaptım tek parmak rahat oluyordu, iki tanesini bi türlü başaramıyordum bir de o şekilde uğraşmaktan kollarım yoruluyordu. aparat yapmaya karar verdim. mumun ilk olarak normal kalınlığıyla başladım, tabi hep burada anlatılanlar doğrultusunda gittim. en son 10 cm e kadar kalınlaştırdım. onunla da 3-4 kere çalıştım.her seferde ama her seferde orası küçük mum çok büyük göründü gözüme. ama hiçbir egzersizden vazgeçmedim sonuna kadar ilerledim. önce biraz ucunu girdirmeye çalışıyordum sonra çıkarıp tekrar ilerletiyordum. o ilk giriş hep zorladı. çıkarıp tekrar sokmaya çalıştığımda daha kolay oluyordu.içine iyice girdikçe git gel falan yaptım içinde çevirdim. dün de hiç egzersiz yapmadım akşam eşimle deneme yapalım dedik.
zeytinyağı başucumuzda tabi:) kaderimin dediği gibi önce o tek parmağını yağlayıp içine sürdü, iki parmağına izin veremedim biz hiç eşli parmak denemesi yapmadığımız için o bence yanlış yöne itti ondan acıdı. neyse sonra penisi de yağlayıp sırtım ona dönük üzerinde dizlerimin üzerinde denedim. önce biraz girdi sonra tekrar çıkartıp denedim daha çok girdi. sonra bayaaa girdi:)tabi sonra benim wc geldi aksi gibi:)geldiğimde bi daha denedik, ben aşağıdaydım bu defa, dizlerimi iyice kendime doğru çektim sanki daha rahat girdi hatta hepsi girdi.
işte böylee darısı hepinizin başına. inşallah en kısa zamanda yenmeniz dileğiyle.
kızlar bir de diyordum ya dua edemiyorum diye. son zamanlarda çok dua ettim. dua kabul saatlerini bu duayı etmek için özellikle kaçırmadım. tabi inanan arkadaşlar için söylüyorum: ezan bittikten sonra, namazın arkasında hep bu konu için dua etmeye çalıştım. sonuçta mutlu bir evlilik de islamın güzel esaslarından. o yüzden Allahtan eşinizle hayırlı, kolay, acısız, sitressiz cima edebilmeyi dileyin. eşi mutlu etmek biz kadınların bir vazifesi sonuçta. bu vazife için Allah'tan yardım istendiğinde geri çevirmiyor. Şükürler olsun ona...
canım okudum hepsini bastan sona kadar cok açıklayıcı herseyyy..benım hastalığım bıttı ama bırturlu egzersizlere başlama fırsatım olmuyo bayram yaklasıyo temızlıkk oraya gıt buraya gıtt derken başlayamıyorum(benı cesaretlendırrmısınız lütfen ya nasl baslıycamm aslında dun dus aldım aynayla bakayım dedım ama bosver sonra yaparım dedım resmen ertelıorumm.halbukı baktım daha once sankı bısey olucakk alttarafıı benm bı parçam orası
kaderım bana yazabılrmısın canmm once aynayla başlasam dıyorumm hastalığımda bıttı ama hep ertelıyorumm sımdıde bayram gırdı araya hergunn bırsey varr fırsatımm olmuyo
kaderım bana yazabılrmısın canmm once aynayla başlasam dıyorumm hastalığımda bıttı ama hep ertelıyorumm sımdıde bayram gırdı araya hergunn bırsey varr fırsatımm olmuyo
Arkadaşlar okadar cok korkuodum ki 1bucuk yil boyunca ugrastik allahtan eşim çok anlayışlı olduğu için atlattik. Aynı şekilde arkadaşım da cok korkuodu evlendi ve yendi. Sonra bana yardım etti.biz hep odaklanioruz şöyle yapicaz filan die hayir oyle değil. Ben nefesimi duzenleyemiodum bu yüzden cok basit bi sakinlestirici ictim yarım saat önce. Sonra ilk sefer için sanki ders işlermis gibi eşimle konuşarak yapmaya çalıştık ve oldu ben bile inanamadım. Sonra dier bi kaç sefer çok bi acı olmamasına rağmen içimden korku yasiodum. Simdi onuda yendim olay kontrol mekanizmadi gibi calismayi birakmakta.emin olun kaybeytiginiz vakit için döktüğünuz goz yasi icin uzulceksiniz. Ben nie bu zamana kadar kendimi korkuttum die. Insallah atlatmayi basarirsiniz :)
Savastayim ama yencem biliorum cunku cok cesaretim var bu agridan sonra sag tarafim karnimin ustu cok agrior korkuorum neolabilir acaba
olur cnm merak etme bikere olmusya devami gelir merak etme bn capada tedavi gorurken dk.hep soruyoduk acaba bikere yapsak devami gelirmi yksa yapamzmiyiz diye dk.demistiki yurumeyi ogrenen bi bebek ryurumeyi unutabilirmi sizde oykesiniz merak etmeyin derdi senden ricam bizleri motive edici seyler yazarmisin bnde suan hastayim ve bitnce kurtlmak istiyorm on cm apart yapiyorm ama p...se cesartim yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?