Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaar.... adet olmuşum adetim bittikten sonra eşimle yine sorunsuz yapabilir miyim? araya adet girmesi tekrar aynı sorunu başlatır mı acaba kızlar??:26::26::26::26:

kızlaaar.... adet olmuşum adetim bittikten sonra eşimle yine sorunsuz yapabilir miyim? araya adet girmesi tekrar aynı sorunu başlatır mı acaba kızlar??:26::26::26::26:

olur cnm merak etme bikere olmusya devami gelir merak etme bn capada tedavi gorurken dk.hep soruyoduk acaba bikere yapsak devami gelirmi yksa yapamzmiyiz diye dk.demistiki yurumeyi ogrenen bi bebek ryurumeyi unutabilirmi sizde oykesiniz merak etmeyin derdi senden ricam bizleri motive edici seyler yazarmisin bnde suan hastayim ve bitnce kurtlmak istiyorm on cm apart yapiyorm ama p...se cesartim yok:)

canım ilkönce rahat olduğun bir pozisyonda alış sonra bence pozisyon değiştirmeye başla kendine çok fazla yüklenme lütfen, kendine ne kadar az baskı uygular ve akışına bırakırsan o kadar herşey yoluna girer daha kısa sürede.

süpersin canım bu azimle devam et

canım o anda gevşeyemiyosun zaten bu hepimizin sorunu, bak şimdi üstte olursan bacaklarını kapatma gibi bir ihtimal kalmıyor, kendini kasmanda sonuçta istem dışı, bunada çare ıkınmak çünkü ıkındığında kendini istesende kasamıyorsun, ayrıca derin derin nefes al ve iç çeker gibi huzurlu nefes ver ve tabiki zeytinyağ ile deneme yap mutlaka, üsten korkma aslında en rahat üstte denemek, bence eşine yüzün dönük olsun ve eşine doğru eğil ama kendince en rahat pozisyonu ara ve bul.

canımm benmde hastalığım bıttı başlamak ıstıyorum ama erteliyorum sımdıde bayram gırdı araya bırr bos kalıp da egzersizlere başlayamıyorum..bıkere aynayla baktım bende ıkındımm cok kucukk açılmıyor nasl olucakk derkenn bırkere bakmayla kaldımm...duştan sonra bakmıstımmm artık başlamak ıstyorumm aynayla baslıyım bende esımı dokunduruyorum masaj yapıyo oyle gevsıyorumkıı eskıden hıc dokunduramazdım kasardımm.smdı esımın elı ordaykenn kasma kasma dıye dıye kendıme kasılmalarım bırazda olsa gectı esıme alıştım ama parmakkk egzersızı cokk ıtıcı gelıyo..aparattla başlasam dıorumm ama once pıskolojıkk rahatlamam lazım once ayna dmı sen nasl başladın bana yardmcı olablrmısınn paylaşalım bende başlamak ıstıyorum

hayır canım 1 seneyi bulmuyor kendini ne kadar rahatlattığına bağlı o, ben mesela bir ay içinde birkaç kez denemeden sonra hissetmiştim ama bazende oluyor kendini veremeyip bişey hissetmeyebilirsin psikolojik yani.

kaderım bana yazabılrmısın canmm once aynayla başlasam dıyorumm hastalığımda bıttı ama hep ertelıyorumm sımdıde bayram gırdı araya hergunn bırsey varr fırsatımm olmuyo

canım derin derin nefes al ver, bende paniklediğimde ıkınıp nefes alışlarımı yavaş yavaş yapmaya çalıştım, kas gevşetici benim işime yaramadı ama psikolojik olduğu için belki sen alırsın cesaret gelir

canım gözün aydın çok sevindim darısı tüm bu sıkıntıyı çekenlerin başına olsun inşallah.

canım bayram araya girince o bu derken uzar yazdıklarımı bir iki kez dene derim ben, sonra bayramdan sonra olmazsa egzersize başlarsın.

ben de sakinleştiric almayı düşünüyorum..sen ne kullandın..gerçekten sakinleştiriyor mu..ben düşününce bile kalbim ağzımdan çıkacak gibi atmaya başlıyor..

teşekkürler canım bunu öğrendiğim iyi oldu
sana şunu söyleyeyim canım benim de bu rahatsızlıkta en büyük sorunum p...ydi önceki mesajlarımı belki görmüşsündür.. her birşeyi yapıyordum p.... e gelince tir tir titriyordum kaçıyordum resmen ... tabi evlendikten kısa bi süre sonra bu forumla bu topikle tanışmam benım için büyük şans oldu, kısa zaman içinde burdaki yapan arkadaşların yazılarını okuyarak kendimde cesareti kuvvetlendirerek kendi kendime egzersizlere başladım... parmak egzerszlerini 1 hafta içinde yaptım ve aparata geçtim önce 5-6cmlik bi aparatla çlştm 1 gün falan sürdü baktım rahat oluyo aparatı genişlettim 9cme çıkardım.. onu da alabiliyorum baktım (tabi onu alırken zorlanmadım değil ama ona da alıştı en nihayetinde vaji:) ) yani aparatla geçen süreç çok uzun sürmedi.. geçen haftaydı aparatla 10cmi rahat alabiliyordum .. eş denemesine geçmenin vakti gelmişti aslında ara ara eş denemsinde de bulunuyoduk ama heeeeep başarısız.. niye? p...ten korktugum için hep yarıda kalıyordu(( bunun üstüne nerdeyse 1 hafta ara verdik ne egzersiz yaptım ne de eş denemesiinde bulundum... hiçbişey yapmadım.... dün işte ne olduysa oldu hiç aklımda plandım yokkan gayet olağan gelişti herşey deneyelim dedik eşimle zeytinyağı yatakodasının en baş köşesinde zatenDD eşim altta ben üstte egzersizlerimde izlediğim yöntemi uygulayarak kontrolü elden bırakmadan yaptık veee oldu da bitti maşallah gelin oldum inşallah ama işte kan gelmeyince o an kafama taktım onu bi sürü o çok korktgm p... e yaklaşıp o şeyi vajime alabildiğime sevinemedim bile :26: ve idi canım korkulacak bişey yok ben çok rahat aldım.. sakin olmak burda çok önemli bi de kararlı olmak... o an karar vermelisin yapacammm bu sefer diye ok!!!! sen de yapabilirsin canım emin ol ...adetin bitsin, bütün korkularını bi kenara at ve bu sefer yapıcam de kendi kendine bi dene olur mu?
bir de unutuyordum ben de zeytinyağının çok faydasını gördüm eş denemelerinde özellkle... burdaki arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum çok yardımları oldu hakkınızı helal edin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…