- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.461
teşekkürler canım bunu öğrendiğim iyi oldu
sana şunu söyleyeyim canım benim de bu rahatsızlıkta en büyük sorunum p...ydi önceki mesajlarımı belki görmüşsündür.. her birşeyi yapıyordum p.... e gelince tir tir titriyordum kaçıyordum resmen ... tabi evlendikten kısa bi süre sonra bu forumla bu topikle tanışmam benım için büyük şans oldu, kısa zaman içinde burdaki yapan arkadaşların yazılarını okuyarak kendimde cesareti kuvvetlendirerek kendi kendime egzersizlere başladım... parmak egzerszlerini 1 hafta içinde yaptım ve aparata geçtim önce 5-6cmlik bi aparatla çlştm 1 gün falan sürdü baktım rahat oluyo aparatı genişlettim 9cme çıkardım.. onu da alabiliyorum baktım (tabi onu alırken zorlanmadım değil ama ona da alıştı en nihayetinde vaji:) ) yani aparatla geçen süreç çok uzun sürmedi.. geçen haftaydı aparatla 10cmi rahat alabiliyordum .. eş denemesine geçmenin vakti gelmişti aslında ara ara eş denemsinde de bulunuyoduk ama heeeeep başarısız.. niye? p...ten korktugum için hep yarıda kalıyordu(( bunun üstüne nerdeyse 1 hafta ara verdik ne egzersiz yaptım ne de eş denemesiinde bulundum... hiçbişey yapmadım.... dün işte ne olduysa oldu hiç aklımda plandım yokkan gayet olağan gelişti herşey deneyelim dedik eşimle zeytinyağı yatakodasının en baş köşesinde zaten DD eşim altta ben üstte egzersizlerimde izlediğim yöntemi uygulayarak kontrolü elden bırakmadan yaptık veee oldu da bitti maşallah gelin oldum inşallah ama işte kan gelmeyince o an kafama taktım onu bi sürü o çok korktgm p... e yaklaşıp o şeyi vajime alabildiğime sevinemedim bile :26: ve idi canım korkulacak bişey yok ben çok rahat aldım.. sakin olmak burda çok önemli bi de kararlı olmak... o an karar vermelisin yapacammm bu sefer diye ok!!!! sen de yapabilirsin canım emin ol ...adetin bitsin, bütün korkularını bi kenara at ve bu sefer yapıcam de kendi kendine bi dene olur mu?
bir de unutuyordum ben de zeytinyağının çok faydasını gördüm eş denemelerinde özellkle...burdaki arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum çok yardımları oldu hakkınızı helal edin......
teskkurler cnm ins olucak biticek ins bnde altta deniycem bakalim yada yatagin ucuna yatark deneyim diyorum olmazsa ustteyken deniycem ama yuzum esime donuk yapamam gbi geliyo sirtim esime donuk deniycem ins olur sirt ese donukkendemi p....si asagi digru muayarliycaz bilgisi olan yazabilirmi
ziyaretçi arkadaşlar, bende sizler gibi bir zamanlar buraları takip ediyordum. sakın çekinmeyin. kendinize bir rumuz bulun. burada her sorunuzu yanıtlayacak bir arkadaş olacaktır. tekrar bana yardımı dokunan herkese çok teşekkür ediyorum.
9cm lik mumlu aparatı yarıya kadar alsım ama sanırım ben yön problemini tam olarak çözemedim.bana ne önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var
Normal dogum hep acili ama acisi gecior diyorlar cocugu alinca kucagini deme insallah esinlede iliski olur tez zamanda buraya bana yazarmisin olunca saol seninde bayramin kutlu olsun buara ve bundan sonra ilski daha kolay olur insallah öptum bebeyide öp ismi ne pekimelegin
oğlumun adı mehmet seninde bayramın kutlu olsun ilişki olunca yazarım merak etme yoksa sende mi hamişsin.
arkadaşlar eş denemesinde nefes alıp verme nasıl yapıyorsunuz.aparatı alabiliyorum eş denemelerim hep hüsran
Saol Canim yok degilim ama dusunuorum cunku Öle dogumdan sonra normal dogum yapmak kolay oluor diyorlar esniyorya. Ondan sen ayrintilari yaz olurmu Canim saol Mehmet babamin ismi
Merhaba ben 3yillk evliyim vajinismusla ugrasiyorum uzun sure esimle birlkte olamadik.doktora gittik egzersizlerle birazda olsa aşmıştm doktorum tedaviyi sonlandırdı.birlikte olabiliyorduk ama yine canım çok yanıyordu.2.5 ay once bebegimiz oldu cok istiyorduk zaten.ssezeryanla olduyine aynı sorun tekrarlandı.cokendimi çok kótü hissediyorm yenįden aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok.lütfen yardımcı olun.i
tabi canım yazarım bakalım rabbim bizleri bu sıkıntıdan kurtarır elbet :)
Evet inaniorum Ben baska aci dert vermesin insallah bunun gunu var o Gun olur biliorum
mrhb egegüzeli bugün kimse yok galiba..
reglim bitmek üzere ama bi cesaret var bende sanki yapacak gibiyim.egzersizde serce ve yanındakini yapabilmiştm...bakalım deneyip görcez:)))mrb elifümit nasıl gidiyo çalşmalar ... yanlış hatırlamıyorsam egzersilere yeni başlamaşıtın. ne aşamadasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?