Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teskkurler cnm ins olucak biticek ins bnde altta deniycem bakalim yada yatagin ucuna yatark deneyim diyorum olmazsa ustteyken deniycem ama yuzum esime donuk yapamam gbi geliyo sirtim esime donuk deniycem ins olur sirt ese donukkendemi p....si asagi digru muayarliycaz bilgisi olan yazabilirmi

canım p.... i bence aparat gibi düşün hangi pozisyonda olursan ol onu o şekilde düşünürsen yerleştirmeyi başarırsın bence bu benim fikrim... tabi bazı pozisyonların daha rahat oldugunu söyleyen arkadaşlar da var, sırt eşe dönük şekilde oldugunda p...sin hizası tam vajiye denk geliyor..bunuda aparatı alıyormuş gibi alarak ilerleye bilirsin cnm sadece bir tavsiye..

aslına bakılırsa bence bu konuda bütün bilinenler öğrenilenler devredışı kalabiliyor.. hiç beklmeediğin bir anda beklemdeiğin bir pozisyonda işlemi gerçekleştirebiliyorsun

ziyaretçi arkadaşlar, bende sizler gibi bir zamanlar buraları takip ediyordum. sakın çekinmeyin. kendinize bir rumuz bulun. burada her sorunuzu yanıtlayacak bir arkadaş olacaktır. tekrar bana yardımı dokunan herkese çok teşekkür ediyorum.

sana katılıyorum haleayla_______ çekinecek hiç birşey yok .. buraya katılmanız eğer bu sorunu yaşıyorsanız , sorunun daha fazla büyümeden çözülmesi demek..

9cm lik mumlu aparatı yarıya kadar alsım ama sanırım ben yön problemini tam olarak çözemedim.bana ne önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var

9cm lik mumlu aparatı yarıya kadar alsım ama sanırım ben yön problemini tam olarak çözemedim.bana ne önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var

cnm aparatı popo yyönünde eğimli olarak hareket ettrmelisin.. sayfada hatta bununla ilgli bi resim paylaşılmıştı bi çok kez önceki sayfaları bir yokla istersen.. orda daha iyi anlayabilirsin yönün ne tarafa doğru gittiğini..popo yönüne doğru ilerliceksin cnm

oğlumun adı mehmet seninde bayramın kutlu olsun ilişki olunca yazarım merak etme yoksa sende mi hamişsin.

bu akşam aparatımla bol bol alıştırma yaptım yarım saat kadar sürekli denedim hiç zorlanmadım ama normal p boyutuna geçmeye henüz cesaret edemedim. bayramdan sonra inşallah.bu arada zeytin yağını da çok çok az kullandım. uzun bi bayram arası vereceğiz umarım egzersizleri olumsuz etkilemez

vee söylemeden geçemeyeceğim egzersizlerde beni kurtaran en önemli şey ıkınmak oluyo, ıkınınca 1 saniye bile sürmüyo girmesi. bu konuda beni aydınlatan kkaderime çoook teşekkür ederim.

arkadaşlar eş denemesinde nefes alıp verme nasıl yapıyorsunuz.aparatı alabiliyorum eş denemelerim hep hüsran

eş denemesınde p.... yi aparat gıbı duşunmelisınz, hatta resmen oyle kullanmalsnz aslnda.. ilk bıraz ngrmek uzere ıken nefes al ver ıkınma ypıyoruz..

Merhaba ben 3yillk evliyim vajinismusla ugrasiyorum uzun sure esimle birlkte olamadik.doktora gittik egzersizlerle birazda olsa aşmıştm doktorum tedaviyi sonlandırdı.birlikte olabiliyorduk ama yine canım çok yanıyordu.2.5 ay once bebegimiz oldu cok istiyorduk zaten.ssezeryanla olduyine aynı sorun tekrarlandı.cokendimi çok kótü hissediyorm yenįden aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok.lütfen yardımcı olun.i

Merhaba Canim siz yarisini aldinizmi orasini tam anlamadim evet nasil oldu asilatmami normal dogum olsaydi biraz kolay olurdu belki ama neden sezaryan senmi istedin Canim peki egsersiz basla yapabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…