Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar hepimizin başına geldi bu sorunlar. vajinismus eşlerinin bir çoğunda görülüo ne yazkki. ama bu durumdada doktorlar hep aynı şeyi sölüo yani görev bize düşüo yine deneme esnasında biz korktuğumuz için ve oraya odaklandğmz için olay karı koca arasındaki ateşli bi sevişmeden çok uzaklaşıo. muhtemelende eşlerimiz biz uğraşırken oflayıp puflarken olaydan kopuyorlar tamamen. yani biliorm zor ama deneme yaparken bile olsa işe bişeyler katmaya çalışın.eşinizin dikkatını çekecek. bilmem ifade edebildimmi ama herzamanki gibi yine bize düşüo görev

İki parmak bırıncı boğum alabılıorum ama es denemesi yine olmsuzz kendımdan soğumaya başladım (((

cnm en azından 2 parmağın tamamını alamadan eş denemesinde başarı olma ihtimalin çok düşük o yüzden eş denemelerine sonra sıra ver olurmu moral bozukluğu oluo çünkü. bak 2 parmağa geçmişsin bile bence gayet iyisin devam etmelisin böle

nasıl birşeyler yapmalıyım bir yandan bacaklarım ağrıyor bir yandan p.. Tutuyorum bir yandan canım yanacak mı korkuyorum bir yandan girmiyor gibi geliyor çok zorlanıyorum bir yandan da eşimin p... Iniyor nasıl olucak bu iş anlamadım çok zor durumdayım.

iki parmagı nasıl yapıyosunuz tek parmakta çok rahattım ama iki parmak en başından bile girmiyo var mı kolay bi yolu???

OKAYOKA ... burlardaysan dediğin aparatı yaptım ama olamadı girmedi iki parmagı da denedim o da girmedi tek parmaklarda çok rahattım oysaki napabilirim var mı bi önerin bana

Merhaba bnde 1,5 aylk evliyim. Yorumlarnzı okudum benimde sorunum var ama sanki sizinkilerden farklı gibi anladgm kadaryla vajinusmus hastaları hic iliskiye giremiyor bizde öyle bi sorun yok ama ilk iliskiye girerken cok canım yanyor sonra hafifliyor ama daha derine ilerledikce karnmda bi agrı oluyor herkes üstte kadın olunca daha kolay olur yazmş ama öylede cok agrm oluyor sürekli aklm agrda oluyor. agrıcak mı ağrımcak mi şöyle mi dursam böyle mi dursam diye konsantre olamyorum hic zevk almyorum bu yüzden uzak duruyorum eşimden. Doktora gitmeyede açkcası utanyorum bi rahatszlk mı yoksa yeni evliyim diye mi oluyor bilemiyorum

iki parmagı nasıl yapıyosunuz tek parmakta çok rahattım ama iki parmak en başından bile girmiyo var mı kolay bi yolu???

Parmağımı küs işareti yapar gibi yaparak alıyordum birkaç sefer öyle yaptın sonra zaten alışıyor gevşiyor yanyana getirerek rahatça yapabilirsin bol kayganlaştıcı sür yine olmazsa ben kondom kullanarakta yaptım parmağıma kondomu geçirdim üzerine kayganlaştıcı sürdüm birkaç sefer öylede yaptım

evet biliyorum cnm çok zor yapacak başka çaremiz yokki.
bak lütfen zeytn yağı ile dene

melisa, gayed öyle küs şeklinde yapıyorum ama ilk giriş çok dar ordan ikisi birden geçmiyo ki ikinci parmak dışta takılıp kalıyo, kondom da çok geniş geliyo acaba lastik elidiveni mi gecirsem iki parmagı tek parmaga giyerek birazdan bi de onu denicem :S

olabilir nefes al ver rahatla önce tek parmak yap bekle 15 dk falan daha sonra ikinci parmağa geç bence olmazsa eldiven ile dene olucak rahat ol hiç acımayacak ve parmağını sokarken ıkın biraz

olabilir nefes al ver rahatla önce tek parmak yap bekle 15 dk falan daha sonra ikinci parmağa geç bence olmazsa eldiven ile dene olucak rahat ol hiç acımayacak ve parmağını sokarken ıkın biraz

tesekkür ederim denicem şimdi inşallah olur bu sefer yoksa insanın hevesi kacıyo tüm gün moralim bozuk geziyorum

tesekkür ederim denicem şimdi inşallah olur bu sefer yoksa insanın hevesi kacıyo tüm gün moralim bozuk geziyorum
gayed denedim biraz oldu iki parmak bikaç cm biraz sızladı zorlamadım ama bu bile iyi dün hiç olmamıstı hergun biraz daha geliştirebilirsem iyidir:)

İnşşş üzerimde çok büyük bir psikolojik baskı var gibi hissediyorum egzersizlerde başarılı oldukça çok mutlu p... Denemesindede başarısız oldukça bir okadar mutsuz oluyorum ((

o bende de oluyor yeni olduğum içinmiş, zamanla geçecekmiş, belki senin de öyledir

İnşşş üzerimde çok büyük bir psikolojik baskı var gibi hissediyorum egzersizlerde başarılı oldukça çok mutlu p... Denemesindede başarısız oldukça bir okadar mutsuz oluyorum ((

arkadaşım p.. ile yapamıyorsun çünkü pskolojik olarak hazır değilsin, bir süre sonra parmak egzersizini aşacaksın, aparatı da deneyip aşacaksın. ve artık bunlar sana yetmeyecek. onları denerken bi süre sonra girecek mi acıcak mı gibi kaygıların kalmayacak, onlara alışacaksın. o aşamaya gelince dene eşinle. korkunu yenmiş olacaksın yani

bir de arkadaşlar belki işinize yarar diye söylüyorum (bende büyük etkisi oldu), aparat aşamasında artık sonlara yaklaştığınızda internetten videolar izleyin, oraya nasıl rahat girip çıktığını görün. ve gerek aparatta gerek eşli denemenizde onu hatırlayın ,aklınıza giremicek korkusu gelmez en azından. bende inanılmaz işe yaradı o yüzden söylüyorum. onu görerek çok kolay bişey olduğunu yazdım beynime.bir de diyelim ki o gün egzersiziniz bitti o akşam artık egzersiz yapmayacaksınız,bitişi orgazm olarak tamamlayın kapatın gözünüzü eşinizle birlikte oluyo gibi hayaller kurun. böylece beyin hep bunun zevk veren bişey olduğunu bilinç altına atmaya başlıyor. ve her denemeye başlamanızda aklınıza haz alma duyguları gelecek. bende işe yaradı umarım sizde de yarar

okayoka...daha 14 tane daha mesaj atmam gerekiyomus atıyom atıyom dolmuyo 50 mesaj ama bugun daha iyi gittim dünden moralim düzeldi az önce iki parmagı biraz yaptım ikiside birdi ilk bogum kadar biraz sızladı bıraktım ama başlangıç olarak iyi gittiğimi hissettim su iki parmagı halledeyim bikaç güne gececem aparata
inşallah o da olacak

şahane bi gelişme bu, iki parmak emin ol en zorudur, bunu başardın mı aparatı rahatca alacaksın
ha gayret sabret, olacak, 2 parmak girince ordaki tümseğe özellikle dokun, onu keşfet. esas acı veren duvar orası,p.. o yüzden girmiyo. ona bolca elle parmağın içerdeyken. acımadığını göreceksin aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…