- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.761
canım mrb.bizde dün eşimle denedik daha dogrusu deneyelim dedik eşimin p.. hemen söndü ben ugrasırken yapmak için.sonra bıraktık.ben şimdi iki parmagımı rahatlıkla alıyorum güven geldi ama eşimde sertleşme kısa sürüyo.yani eşimle deneyemiyorum.ugrasırken eşimin dikkati dagılıyo galiba.ne yapcamı bilemiyorum.bende denemek istiyorum ne yapabilirm yardım edebilirmisin canım
İki parmak bırıncı boğum alabılıorum ama es denemesi yine olmsuzz kendımdan soğumaya başladım(((
kızlar hepimizin başına geldi bu sorunlar. Vajinismus eşlerinin bir çoğunda görülüo ne yazkki. Ama bu durumdada doktorlar hep aynı şeyi sölüo yani görev bize düşüo yineDeneme esnasında biz korktuğumuz için ve oraya odaklandğmz için olay karı koca arasındaki ateşli bi sevişmeden çok uzaklaşıo. Muhtemelende eşlerimiz biz uğraşırken oflayıp puflarken olaydan kopuyorlar tamamen. Yani biliorm zor ama deneme yaparken bile olsa işe bişeyler katmaya çalışın.eşinizin dikkatını çekecek. Bilmem ifade edebildimmi ama herzamanki gibi yine bize düşüo görev
iki parmagı nasıl yapıyosunuz tek parmakta çok rahattım ama iki parmak en başından bile girmiyo var mı kolay bi yolu???
nasıl birşeyler yapmalıyım bir yandan bacaklarım ağrıyor bir yandan p.. Tutuyorum bir yandan canım yanacak mı korkuyorum bir yandan girmiyor gibi geliyor çok zorlanıyorum bir yandan da eşimin p... Iniyor nasıl olucak bu iş anlamadım çok zor durumdayım.
iki parmagı nasıl yapıyosunuz tek parmakta çok rahattım ama iki parmak en başından bile girmiyo var mı kolay bi yolu???
melisa, gayed öyle küs şeklinde yapıyorum ama ilk giriş çok dar ordan ikisi birden geçmiyo ki ikinci parmak dışta takılıp kalıyo, kondom da çok geniş geliyo acaba lastik elidiveni mi gecirsem iki parmagı tek parmaga giyerek birazdan bi de onu denicem :s
olabilir nefes al ver rahatla önce tek parmak yap bekle 15 dk falan daha sonra ikinci parmağa geç bence olmazsa eldiven ile dene olucak rahat ol hiç acımayacak ve parmağını sokarken ıkın biraz
İki parmak bırıncı boğum alabılıorum ama es denemesi yine olmsuzz kendımdan soğumaya başladım((([/QUOTE
P... denemesi için bence erken iki parmak iki boğum dene olduktan sonra iki üç kez yap bu egzersizi 30 dk
sonrada iki parmak iki boğum makas gibi aç kapa bu egzersizi de 3 gün falan 30 dk yap daha sonra p.. ile deneme verdi doktorum daha hazır değilsin kasların sıkı egzersizde parmağını sokarken derin nefes al verirken parmağını sokup ilerletiyorsun hiç acı yok bu nefes egzersizini 3 kes falan yap kaslar gevşiyecek emin ol dene bence
Hangi doktora gidiyorsun ben maddı sıkıntıdan dolayı gidemedim çok para istiyorlar yalnız Malatya'da bir tane doktor buldum yüzde yüz garanti veriyor ücretinde uygun bin tl ama malatya bana çok uzak doktorun adı Ubeyid akçin di sanırım yakın olanlar olursa değerlendirebilir başarılı bir doktor
gayed denedim biraz oldu iki parmak bikaç cm biraz sızladı zorlamadım ama bu bile iyi dün hiç olmamıstı hergun biraz daha geliştirebilirsem iyidir:)tesekkür ederim denicem şimdi inşallah olur bu sefer yoksa insanın hevesi kacıyo tüm gün moralim bozuk geziyorum
cnm en azından 2 parmağın tamamını alamadan eş denemesinde başarı olma ihtimalin çok düşük o yüzden eş denemelerine sonra sıra ver olurmu moral bozukluğu oluo çünkü. bak 2 parmağa geçmişsin bile bence gayet iyisin devam etmelisin böle
Merhaba bnde 1,5 aylk evliyim. Yorumlarnzı okudum benimde sorunum var ama sanki sizinkilerden farklı gibi anladgm kadaryla vajinusmus hastaları hic iliskiye giremiyor bizde öyle bi sorun yok ama ilk iliskiye girerken cok canım yanyor sonra hafifliyor ama daha derine ilerledikce karnmda bi agrı oluyor herkes üstte kadın olunca daha kolay olur yazmş ama öylede cok agrm oluyor sürekli aklm agrda oluyor. agrıcak mı ağrımcak mi şöyle mi dursam böyle mi dursam diye konsantre olamyorum hic zevk almyorum bu yüzden uzak duruyorum eşimden. Doktora gitmeyede açkcası utanyorum bi rahatszlk mı yoksa yeni evliyim diye mi oluyor bilemiyorum
İnşşş üzerimde çok büyük bir psikolojik baskı var gibi hissediyorum egzersizlerde başarılı oldukça çok mutlu p... Denemesindede başarısız oldukça bir okadar mutsuz oluyorum((
okayoka...daha 14 tane daha mesaj atmam gerekiyomus atıyom atıyom dolmuyo 50 mesajama bugun daha iyi gittim dünden moralim düzeldi az önce iki parmagı biraz yaptım ikiside birdi ilk bogum kadar biraz sızladı bıraktım ama başlangıç olarak iyi gittiğimi hissettim su iki parmagı halledeyim bikaç güne gececem aparata
inşallah o da olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?