- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.781
şahane bi gelişme bu, iki parmak emin ol en zorudur, bunu başardın mı aparatı rahatca alacaksın
ha gayret sabret, olacak, 2 parmak girince ordaki tümseğe özellikle dokun, onu keşfet. esas acı veren duvar orası,p.. o yüzden girmiyo. ona bolca elle parmağın içerdeyken. acımadığını göreceksin aslında
Hangi doktora gidiyorsun ben maddı sıkıntıdan dolayı gidemedim çok para istiyorlar yalnız Malatya'da bir tane doktor buldum yüzde yüz garanti veriyor ücretinde uygun bin tl ama malatya bana çok uzak doktorun adı Ubeyid akçin di sanırım yakın olanlar olursa değerlendirebilir başarılı bir doktor
BEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE GİDİYORUM DEVLETİN YANİ DOKTORUMUZ EGZERSİZ ÖDEVLERİNİ VERİYOR TAVSİYEDE BULUNUYIR O KADAR BEN DE EŞİMDE ÖDEVLERİMİZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.
ya aslında ben gözü kara bi insanımdr bu konuda nası olduysa korkak çıktım ama dün hiç olmamıştı bugun bi tık daha gelişti aslında dediğin gibi bırakmadan itseydim kesin girerdi işten geldim yorgundum orta parmagı yarım saat falan beklettim bi daha yoruldum yemek yapmam falan gerekiyodu zamanım yoktu zorlamadım o yüzden bakalım aksam bi daha ugrasırım çok yorgun olamzsam ama yarın kesin diye düşünüyorum bu arada cok sagol cok yardımın dokunuyo bana :)
sana bi tavsiye daha (tabi kendi fikrim) içeride bekletmenin faydasını göremezsin. bizim sıkıntımız zaten oraya sokmak. o yarım saati oraya sokmaya ayır bence. örneğim parmağını sok, bir dakika fln içeride kendini sık bırak sık bıra, derken çıkar bi daha cok. böylece oradaki kaslarına hakim olmayı öğrenirsin.
çünkü aparata geçtiğinde artık orayı sıkıp gevşeme olayı pek olmuyor, bunu en güzel parmakta hissedersin :) ya sen bu işi yapacaksın,ahan da buraya yazıyorum
masal ben hemen sorabilirim parmak egzersizleri yaptırdılar mı yaptıdılarsa ondan sonra ki adım neydi bi de yendin mi vajınısmusu artk??
İlk etapta küçük aparattan başlanak suretiyle aparatları büyüterek çalıştırdılar canım.4 adet aparat ve ikinci aparattan sonra vaji içine parmak da sokturyyorlar orayı tanıtmak çin.çalışmalar sırasında emla ve bepanthol kullanıyorsunuz.bence herkes evinde oturup bu çalışmalatı rahatkla yapabilr.milyarlar vermeye gerek yok.üstelik tamamen acısız da olmuyor bu seanslar.kanamam da oldu canım da cok yandı
mrb 3.5 aylık evliyim sayfayı evliliğimin ilk haftasından itibaren okumaya başladım. egzersizlere başlamak istiyorum ama o kadar tembelim ki hergün bi bahane bulup başka güne erteliyorum. düşününce bile başım dönüyo içim sıkılıyo. napcam nasıl başlıycam bilmiyorum biri beni gaza getirsin
eş denemesi de daha yapmadık canım bugün ya da yarın :)
ya arkadaşlar yendim ama benim için hala bir ızdırap. hiç hoşuma gitmemesi normal mi.bununla ilgili forumun adı ne idi.
ya arkadaşlar yendim ama benim için hala bir ızdırap. hiç hoşuma gitmemesi normal mi.bununla ilgili forumun adı ne idi.
inşalah yapacagım allahın izniıyle ben jınekologada gittim bana zarın kalın dedi ameliyat falan da düşündüm ama vazgectim sonra bi de onun zorluğu olabilir ama artık çözmek istiyorum sana bi de bişey sorcam bu iki parmak egzersizinde zar bozulmuyo mu kanama falan olmuyo mu?? doktorum vajınısmus tedavisı görenlerde olmaz dedi çünkü kanama sadece kendini kasmayla ilgiliymiş sende oldu mu aparat denemsınde kanama?
Kızlar orta parmak egzersizim bugün süper geçtiiiiiiiiiiiii:) yaklaşık bir saat egzersiz yaptım :) kesinlikle egzersiz şart artık eş denemesine ara vericem sorunumu çözene kadar:) zamanla rahatlıyor insan oraya bişeylerin girebileceği düşüncesini edinmek bile rahatlamaya sebep oluyorr hepinize kolay gelsin mutlaka egzersiz yapın...
mrb 3.5 aylık evliyim sayfayı evliliğimin ilk haftasından itibaren okumaya başladım. egzersizlere başlamak istiyorum ama o kadar tembelim ki hergün bi bahane bulup başka güne erteliyorum. düşününce bile başım dönüyo içim sıkılıyo. napcam nasıl başlıycam bilmiyorum biri beni gaza getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?