Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım aramıza hosgelkdın ama busekılde sorunun senelerce surerr ertelem hastalığı bu zaten bence bıranonce egzersızlere basla mesela bugunden ıtıbaren bızıde ona gore haberdar et hemen haledelım hastalığını

Kizlar emla ile yenen varmi yazarmi Lutfen cok kötuyum esimle kavgaliyim duzelmeden yapmak istiorum
Cunku yapcakti birileri

egeguzelı bence egzersız yapmalısın goruosunkı baska ylu yok 1 aydır burda surkelı krem uyusturucu asamasındasın ama sana hıcbır yararı olmadığını goruyorsun bence egzersızlere basla ve bır anonce bu hastalığı yen boıyle gıdersen sureklı boyle devam edıceksın kendın ısın esın ıcın arıtk bı caba sarfet bence

canım merhaba aramıza hosgeldınnnnn sakın uzme kendını azımlı olursan burda 1 ayda hallederız bunu ama soledıklerımızı yapman laızm en bastan baslayalım egzersızlere ıannkı olucak bızde yapamayız edemeyız dıoduk ama oldu lutfenn kendın ıcın esın ıcın bır anonce baslayalım haberlerını beklıorum

arkadaşım inan bana bunun ucunda çok büyük bi rahatlık ve mutluluk var. sabırla egzersizlere devam et.kasılman tamamen pskolojik.hepimiz yok imkansız oraya hiç bişey sokamıyoruz diyoduk ama bi çoğumuz bu sorunu yendik. yani hepimizin sorunu aynı. demek ki sen de yapabilirsin. bu konuda vajinamız tamamen suçsuz. sadece biz korkularımızı yenemiyoruz o kadar.

Merhaba arkadaşlar yeni güne güzel başlayamadım çünkü p.. ile deneme egzersizini yapamıyorum sanki yaa biri bana yardım etsin lütfen bacaklarımın ağrısından yapamıyorum korkuyorum çok ne zor bir hastalıkmış bu

okayoka merhba cnm mesaj hakkıma daha 10 mesaj varmıs atıyom atıyom dolmuyo bi turlü buradn yazıyom o yuzden bu iki parmak egzersizinde ilk girişte derim yırtılıyomus gibi sızlıyo bi bogumdan ileri alamadım dün bi boğumu yapıp 3-4 dk bekledim ama baya rahatsız etti bıraktım o yırtılıyomus hissi sendede oldu mu sanki giriş çok dar

benim 1 aydır yaptığım tüm egzersizlerde en çok zorlandığım 2 parmaktı. ben ikisini yan yana tutup sokmaya çalıştım.küs işareti yapıp sokun diyenler var ki onu hiç beceremedim. ilk girişte yırtılma hissi oldu evet, hatta aynaya bakamıyodum o an, sanki alttan deri yırtılacakmış gibi görünüyodu, içim bi tuhaf oluyordu.
biraz daha dayan. ve 2. boğuma kdr almaya çalış. bak buna alış ki aparatın ne kadar kolay olduğunu gör. emin ol en zor aşamadasın şu an
bir de bunu mutlaka yap, sanki eşinin üstündeymişsin gibi pozisyon al ve parmak egzersizi yap. ilk giriş daha zor olsa da daha çok girdiğini göreceksin. hem eşle de öyle deneyeceğiz ilk

bir de arkadaşlar gerek aparat olsun gerek parmak egzersizi olsun, sürekli sırt üstü yatarak deniyorsanız ve sonra da eşli denemeyi eşinizin üstünde oturarak yapıyorsanız, çok zorlanırsınız. egzersizlerde her iki yönteme de iyice alışın derim ben, özellikle üstteymiş gibi.

merhaba kızlar daha önce yazmıstım amelıyat oldugumu vajinam kapalı oldugu için neyse bugün kontrole gittik doktora.. ben amelıyattan sonra sormayı unutmuşum.. doktor ılk muayenede kızlık zarımın esnek olduğunu yırtılmadığını zaten esneklıkten yırtılmayacagını soylemıstı..
amelıyat oluncada aklıma gelmemişti bugun gıttıgımde sordum yırtıldı dedi doktor açmamız gerekıyodu yırttık dedi.. ama eşim bunu çok sorun yaptı morali bozuldu.. benim için hiç sorun değil aslında önemsemiyorum ama eşime anlatamıyorum diyorum zaten esnekmiş yırtılmazdı ii oldu ama oda diyo sen anlayamazsın.. sanırım bu erkekler için görev gibi bişey oluyo.. aslında eşim çağdaş biridir yani böyle şeylere takılmaz derdim ama bu durumu önemsedi işte.. doktordan cıktık ben düzelmeye basladıgım için mutluydum oda doktorun yırtmış olmasına üzgündü hatta şöyle bişey duymuş yok kızlık zarını yırtan kişi ahirette gerçek eşin oluyomuş falan..:/ çok saçma bence ama o taktı işte bu konuya.. tam sorunlarımızı aşarken birde bu konu çıktı eger uzatırsa sorun etmeye devam ederse napmalıyım bilmiyorum??? inşallah fazla uzatmaz onuda anlamaya calısıyorum ama bu saatten sonra yapıcak bişey yok sonuçta.. rahatlatmaya calısıcam elimden geldiğince umarım işe yarar...!

canımmmm benim hosgeldın tekrardan gecmıs olsun dıyorummm sukurkı atlattın bu sorunuda..ah erkeklerr ahhh canım onlar bızım gıbı dusunmezler ama bazen bazı seylere cok kafa yorarken bazı seylerı hıc takmazlar kızmıs bozulmus cok haksızz cunku sen sağlığın ıcın onu yaptın mecburdun ona bunu guzel bır dılle anlat.gercı anlamazsada emın ol 1 2 aya kadar bu konu zaten kapanıcak canım haytta yasadığımız cok sorunlar oluyor bılıosun yerı gelıo esımızle yerı gelıyor aılemızle ama sunu bılıyoruzkı zaman herseyın ılacı zamanla hersey unutuluyo sen sakın tatlı canını sıkma esın bunuda bıkac haftaya unutucak gıdıcek sımdı daha cok yenı olduğu ıcın boyle.ALLAH a bolbol dua et esının senı anlayabılmesı ıcın.ve sunun ıcın sukret allah caresı oolan dert versın ınss sağlığımız yerınde geldıkten sonra asılamıcak sorun yoktur....

canım çok sağol Allah razı olsun ewt çok şükür en büyük sorunumu atlattım en azından fizyolojik olanı.. eşime gelince o bana her zaman o kadar destek oldu rahatlattıki bu konularda hiçbir zaman üstüme gelmedi sağolsun bir kere bıle yakındıgını görmedim.. o yüzden sasırıyorum zaten bu konuya takılmasına ama bende tepki vermedim hiç daha çok üzülmesin diye.. alttan alarak konustum yine anlatmaya calısıcam ama bu konu hep aklının bi köşesinde kalıcak biliyorum.. umarım aramızda sorun olmaz tek dileğim bu.. tekrar sağol canım duaların destğin için..

hıc bır sorun olmaz canım sen hıc merak etme bak herseyde yanımdaydı dıyosun oda napsın pıskolojı bozulmustru artık bazı seylere ne tepkı verceğını sasırmıs oolabılır oda anlat hatasını canımmm.ortada bısey yok zatenn unutulur gıder kuzum sen ıyı ol yeterş.arada yaz boyle kendınden haberler merakta bırakma bızı..allaha emanet ol

Kizlar emla ile yenen varmi yazarmi Lutfen cok kötuyum esimle kavgaliyim duzelmeden yapmak istiorum
Cunku yapcakti birileri

avesra arkadaşmzn sana son yaptığı yoruma katılıyorum, bende uzun zamandır görüyorum seni , artık ciddi bir adım atmalısın, seni çok iyi anlıyorum ama herkese her uğraşana birşeyler sorup, herkesden medet umarak yenmeye calışırsan zorlanırsın.. artık kendin için eşin için en baştan başla egzersizlere ve soru sormak yerine durumunu paylaş bizimle, kendi aşamalarının sorusunu sor, aşamalrını paylaş, nerde sorun var bırlıkte bakalım, hem sende güdülenirsin, hergün ileri geçmek için adım atmaya heveslı olursun ve başarırsın.. açıkcası ne emla ıle cozuluyor bu , ne operasyonla, ne doğumla, bunların hepsi aracı maşa... sebepler bahane,,, emla ile 100 kişi yendiyse hepsinin tek sebebi pskolojık olarak hazır olmalarıdır... ben seni güdüleyeyim şimdi ; EĞER EGZERSİZLERE BİRAN ONCE BAŞLAMAZSAN BAŞKA BAŞLIKLARA YAZI YAZIYOR OLACAKSIN (allah korusun)..... şimdi hemen bu gece başla,,erteleme, yenenleri boşver sen bi başla.... başaracaksın...

yok kullanmadım mantar yapar diye duymuştum o yüzden jel kullandım hep

canım bak kimimize yapar kimimize yapmaz bende dahil bi çoğumuza hiç bi etkisi olmadı ama farkındaysan zeytinyağı kullanan herkes "ötesi yalan" die yorum yapıo ben normalde kayganlaştrıcı jel kullanıorm sen gibi egzerszlerimide jel ile yaptm. sadece 2-3 eş denemesinde yağ kullandm ve yönünü alabilmeyi öğrnince jele tekrar döndüm. demek istediğim en kötüsünü düşünelim mantar olmayı penisi alamamana tercih edeceğini zannetmiyorum. 2 ilaca bakar mantar olsan bile (ki olacaksın die bişi de yok). gene tercih senin....

Kızlar ikinci egzersiz günüm yani düzenli anlamda 2.gün ve ben bugün iki parmak ile egzersiz yaptım..Yani inanamıyorum ben bile ama orta iki parmağı aynı anda içeri aldım:))
süperr geçti hafif batma oluyor ama hiç önemli değil zeytinyağı ile gayet kolay geçiyor..
sizde egzersize başlayın yavaş yavaş rahatlamay başladığını hissedeceksiniz...kolay gelsin ihmal etmeyin ertelemeyin...

bende aynı fikirdeyim ilk etapta jel kullandım ama zeytinyağının yanında jelin lafı bile edilemez o kadar farklı yani bence jelle hiç uğraşmamak en mantıklısı bende egzersizlerimde şuan zeytinyağı kullanıyorum çok rahat ettim herekese tavsiye ediyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…