- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.821
Kızlar bir kere kesinlikle kararlı olmanız lazım."Ben bu işi başaracağım." demelisiniz.Doktorların da dediğini yapabilirsiniz siz de.Üç günde bu problem gerçekten çözülür.Sizin zannettiğiniz gibi orada bir duvar yok.Bakire olmanızdan dolayı vajina içindeki duvarlar birbirine biraz yakın duruyor.
Ben bir klinikte tedavi oldum.Klinikte de sizin burada yaptığınız egzersizlerden başkasını yaptırmıyorlar.Gidip de milyarlar dökmeye gerek yok :)Ben döktüm ve pişmanım.Bir buçuk aylık maaşım gitti :)
Burada mumdan aparatlar yapanlar var.Çok doğru bir teknik bu.En küçük parmağınızın boyutunda bir aparat kullanmanız yerinde olacaktır.Egzersizleri yaparken de bolca bepanthol süreceksiniz aparatın gövdesine.Ucuna da emla.Yavaş yavaş yaavvaaaş içinize iteceksiniz.Popo yönüne doğru.İlkinde bir sızlama ve acı hissedebilirsiniz ama asla bırakmayın.O kliniklerde de acısız çözüyoruz filan diyorlar ama hikaye.Tüm egzersizlerimi ağlayarak yaptım.Egzersiz odalarından perperişan çıktım.Çünkü ilk egzersizi orada çalışan bir bayan yaptırıyor ve hiç acıması yok."Çok acıdı azıcık çıkar." diyorsun ama aslaçıkarmıyor.Acıması pek yok :)ama bu doğru bir yöntem de bir bakıma çünkü yarı yolda kalmıyorsunuz.Siz de inatla devam edin...
İkinci aparatınız ortalama iki parmak kalınlığında olmalı.Yine aynen bepanthol ve emla ile devam edeceksiniz.Üçüncü aparat da üç parmak kalınlığında hemen hemen.Bu aparatları içinize aldığınızda vajina kaslarınızı sıkıp bırakmayı ve git-gel yapmayı,takıp çıkarmayı unutmayın tabiii.Ortalama çalışma süreniz hergün 45 dk olacak.
Dördüncü aparatınız ise gerçek bir penis boyutunda olmalı.Onu da aynı şekilde tak çıkar ve ileri geri yapacaksınız.onunla da en fazla 15 dk çalışmalısınız :)
Şimdiiii bu işlemler bittikten sonra ilişkiye hazırsınız...Penisi de bir aparat gibi kullanarak ilişkiyi başarabilirsiniz.Zaten en sonuncu olan büyük aparattan sonra yaparsınız hiç korkmayın :)Sorularınız olursa ben buralardayım.
merhaba bende tedavi görüyorum doktorum haftaya cinsel ilişki ödevi vereceğini söyledi bu hafta p... ile egzersizimiz p... ucu girecek ama ben sanki pek başarılı olamadım bacaklarım ağrıyor kendimi kasıyorum girmiyor bunun için size ne gibi tavsiyede bulundular? Benim doktor özel olmadığından her soruma cevap bulamıyorum
merhaba canım aramıza hosgelkdın ama busekılde sorunun senelerce surerr ertelem hastalığı bu zaten bence bıranonce egzersızlere basla mesela bugunden ıtıbaren bızıde ona gore haberdar et hemen haledelım hastalığını[
teşekkürler avesra ve okayoka
bugün başlayacaktım ama yine başlayamadım. yarın kesin başlıycam buradaki yazılanları okuyunca yapcakmışım gibi hissediyorum yalnızlığım diniyo galiba. ilk olarak masaj mı yapmalıyım yoksa direk parmağa mı geçmeliyim çünkü dokununca bile çok kötü oluyorum
yok kullanmadım mantar yapar diye duymuştum o yüzden jel kullandım hep
uzun sureli kullanım sonrasında vagen florasını bozarsa enfeksıyon yapabılır. bız bebe yagı kullanarak yenmıstık bu sorunu..
Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyodum siteye. . Ben de zeytinyağı kullanarak basardim onceki yorumlarimda bahsetmistim biraz o zamanlar yeni yeni oluyordu ama artik tamamen üstesinden geldim diyebilirim.
Tebrikler Canim nasil yendin yaptin yapamam diyordun allah baska dert vermesin darisi yapamayanlara
Zeytinyağ oldukça işe yaradı cnm. Onun sayesinde oldu, kendimi kasmalarımdan da kurtulutsam tamamdır. .
Canım aşağıya bir şeyler yazdım bi bakıver :)
OKAYOKA...mrb cnm dün baya uğrastım yırtılma hissi gitti acı dindi ama 2 parmakta bi bogumdan ilerisini alamadım acıdan değilde ittiği halde daha ileriye gitmedi bnde girdiği kadarıyla orda daire hareketleri falan yaptım belki kasmışımdr diye ama ilerei gitmiyo sanki orası cok darda iki parmak gecmezmiş gibi
masal mrb ya ben sunu sorcam bn iki parmak egzersizi yapıyorum itiyom itiyom girmiyo yani acımıyor ama bir boğumdan da daha ileriye gitmiyor itiyorum itiyorum ilerlemiyo sanki orası cok dar ve esneme payı yok gibi sendede öyle oldu mu olduysa nasıl ilerlettin gerisini??
mrb canım bende senin gibi iki parmak egzersizindeyim.ama ben iki parmagın hepsini aldım calışırken bişey yoktu ama sonrasında acı oldu.iki gündür ara verdim.bugün yapcam yine.aparat diolar ben aparat yapamam parmak daha kolay gibi.aparat yapmadan gecebilirmiyim.?bi bilgin varmı canım.OKAYOKA...mrb cnm dün baya uğrastım yırtılma hissi gitti acı dindi ama 2 parmakta bi bogumdan ilerisini alamadım acıdan değilde ittiği halde daha ileriye gitmedi bnde girdiği kadarıyla orda daire hareketleri falan yaptım belki kasmışımdr diye ama ilerei gitmiyo sanki orası cok darda iki parmak gecmezmiş gibi
kızlar uzun bi aradan sonra ilk defa eş denemesi yaptım ve başardım hem de sanki yıllardır ilişkiye giriyormuş gibi git gel yaptık baya baya yaptık. o şok ben şok ,resmen oldu bu iş, yardım eden bütüüüüün arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederim özellikle kkaderim sen bitanesin,çokkkk saol ve diğer arkadaşlarım çok tşk ederim.. dualarım diğer arkadaşlarımlaa
canım benim sağolasın :)) görüşmüştük seninle aslında ,bayadır bu sayfaya yazacak kadar nette bulunamıyordum, burdan da tekrar gözün aydın diyorum kuzum inşallah herşey yolunda gider herzaman.
canım benim sağolasın :)) görüşmüştük seninle aslında ,bayadır bu sayfaya yazacak kadar nette bulunamıyordum, burdan da tekrar gözün aydın diyorum kuzum inşallah herşey yolunda gider herzaman.
sende sağol canım. amin inşallah darısı bu sıkıntıyı yaşayan herkese olsun.sağolasın kkaderim.. Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşAllahhh..
Arkadaşlar buraya vefa borcum var onun için vajinusmus la ilgili hersayfaya yazdim..ben buradaki güzel insanlar sayesinde yendim..zeytinyağını bana oneren ve tecrübelerini benimle paylasarak yol gösteren "kkaderim"basta olmak üzere destek olan arkadaslara çok teşekkür ederim..Allah hepinizden razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?