Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bir kere kesinlikle kararlı olmanız lazım."Ben bu işi başaracağım." demelisiniz.Doktorların da dediğini yapabilirsiniz siz de.Üç günde bu problem gerçekten çözülür.Sizin zannettiğiniz gibi orada bir duvar yok.Bakire olmanızdan dolayı vajina içindeki duvarlar birbirine biraz yakın duruyor.
Ben bir klinikte tedavi oldum.Klinikte de sizin burada yaptığınız egzersizlerden başkasını yaptırmıyorlar.Gidip de milyarlar dökmeye gerek yok :)Ben döktüm ve pişmanım.Bir buçuk aylık maaşım gitti :)
Burada mumdan aparatlar yapanlar var.Çok doğru bir teknik bu.En küçük parmağınızın boyutunda bir aparat kullanmanız yerinde olacaktır.Egzersizleri yaparken de bolca bepanthol süreceksiniz aparatın gövdesine.Ucuna da emla.Yavaş yavaş yaavvaaaş içinize iteceksiniz.Popo yönüne doğru.İlkinde bir sızlama ve acı hissedebilirsiniz ama asla bırakmayın.O kliniklerde de acısız çözüyoruz filan diyorlar ama hikaye.Tüm egzersizlerimi ağlayarak yaptım.Egzersiz odalarından perperişan çıktım.Çünkü ilk egzersizi orada çalışan bir bayan yaptırıyor ve hiç acıması yok."Çok acıdı azıcık çıkar." diyorsun ama aslaçıkarmıyor.Acıması pek yok :)ama bu doğru bir yöntem de bir bakıma çünkü yarı yolda kalmıyorsunuz.Siz de inatla devam edin...
İkinci aparatınız ortalama iki parmak kalınlığında olmalı.Yine aynen bepanthol ve emla ile devam edeceksiniz.Üçüncü aparat da üç parmak kalınlığında hemen hemen.Bu aparatları içinize aldığınızda vajina kaslarınızı sıkıp bırakmayı ve git-gel yapmayı,takıp çıkarmayı unutmayın tabiii.Ortalama çalışma süreniz hergün 45 dk olacak.
Dördüncü aparatınız ise gerçek bir penis boyutunda olmalı.Onu da aynı şekilde tak çıkar ve ileri geri yapacaksınız.onunla da en fazla 15 dk çalışmalısınız :)
Şimdiiii bu işlemler bittikten sonra ilişkiye hazırsınız...Penisi de bir aparat gibi kullanarak ilişkiyi başarabilirsiniz.Zaten en sonuncu olan büyük aparattan sonra yaparsınız hiç korkmayın :)Sorularınız olursa ben buralardayım.

Bir de her egzersizden önce bolca bepanthol ve birkaç nohut tanesi kadar emla ile vajiye masaj yapmanız gerekiyor.

Canım aşağıya bir şeyler yazdım bi bakıver :)

Arkadaslar ben bu sorunu takip ettigim diger konudaki zeytinyağı ile çözdüm günlerce ağladım kasildim kendimi suçladım ama zeytinyağını deneyince neden daha once denemedim dedim. Ağlayarak bir duvara takıldığını zannederek eşimi defalarca itmiştim cok pişmanım ama once inanmak lazım eşimin yüzünde o mutluluğu gördükten sonra vazgeçmedim ve p nin neredeyse tamamı girmiş ben görmedim anlamadım bile ne olur siz de vazgeçmeyin bir ara esim vazgeçti çünkü istegi kaçtı ama moralini yerine getirip devam ettik ve neredeyse başardık. Aslında canım hic tatlı değildir acı eşiğim yüksektir ama bu işi gözümde çok büyüttüm ama burda yenenleri gördükten sonra dedim 7 senedir birlikte oldugum sevdiğim adamla evlenmisim hic bir engel yok deyip gözümü kararttım siz de yapabileceğinize inanın Allah yardımcınız olsun

uzun sureli kullanım sonrasında vagen florasını bozarsa enfeksıyon yapabılır. bız bebe yagı kullanarak yenmıstık bu sorunu..

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyodum siteye. . Ben de zeytinyağı kullanarak basardim onceki yorumlarimda bahsetmistim biraz o zamanlar yeni yeni oluyordu ama artik tamamen üstesinden geldim diyebilirim.

Zeytinyağ oldukça işe yaradı cnm. Onun sayesinde oldu, kendimi kasmalarımdan da kurtulutsam tamamdır. .

Su bazlı jeller , kayganlaştırıcılar dışında başka birşey kullanmamanızı şiddetle öneriyorum.

Marketten ok veya durexin kayganlaştırıcılarından yada medikalden ultrason jeli alabilirsiniz. zeytin yağı vajinanın flora faunasını bozarak zarar verebilir.

Canım aşağıya bir şeyler yazdım bi bakıver :)

masal mrb ya ben sunu sorcam bn iki parmak egzersizi yapıyorum itiyom itiyom girmiyo yani acımıyor ama bir boğumdan da daha ileriye gitmiyor itiyorum itiyorum ilerlemiyo sanki orası cok dar ve esneme payı yok gibi sendede öyle oldu mu olduysa nasıl ilerlettin gerisini??

OKAYOKA...mrb cnm dün baya uğrastım yırtılma hissi gitti acı dindi ama 2 parmakta bi bogumdan ilerisini alamadım acıdan değilde ittiği halde daha ileriye gitmedi bnde girdiği kadarıyla orda daire hareketleri falan yaptım belki kasmışımdr diye ama ilerei gitmiyo sanki orası cok darda iki parmak gecmezmiş gibi

sen 2 parmağınla o (baş belası) tümseği geçtiysen devamı rahatlıkla gelir :) 1. doğumdan sonra azcık elini eğkilse falan uzun duruma getir yani nasıl anlatayım parmaklarını bükme dik tut öyle devam ettir tümseği geçince.
ya da tek parmağı beklet diğerini ittirmeye çalış. inan bana 1. boğum girdikten sonra orası up uzuun bi tünel, girmemesi imkansız. tüm bunlar aparata geçince düzelecek ,sen ısrarla ittirmeye devam et. o dediğin bende de oldu,parmaklarını bükme kırma,dik sok tümsekten sonra

Aslında dar değil canım esnememis.vajina içine doğru parmağını ittiğinde sen de hissetmişsindir orası düz birr yol degil tırtıklı ve engebeli bir yol.senin duvar dediğinse bir engebe.yapman gereken şey popo yönüne doğru itmen ve yolu bulmandır.yoksa orada bir duvar yook.zaman zaman ben de öyle hissettim ama inatla itince cuk diye girdi :)

mrb canım bende senin gibi iki parmak egzersizindeyim.ama ben iki parmagın hepsini aldım calışırken bişey yoktu ama sonrasında acı oldu.iki gündür ara verdim.bugün yapcam yine.aparat diolar ben aparat yapamam parmak daha kolay gibi.aparat yapmadan gecebilirmiyim.?bi bilgin varmı canım.

canım benim sağolasın :)) görüşmüştük seninle aslında ,bayadır bu sayfaya yazacak kadar nette bulunamıyordum, burdan da tekrar gözün aydın diyorum kuzum inşallah herşey yolunda gider herzaman.

canım benim sağolasın :)) görüşmüştük seninle aslında ,bayadır bu sayfaya yazacak kadar nette bulunamıyordum, burdan da tekrar gözün aydın diyorum kuzum inşallah herşey yolunda gider herzaman.

kkaderim sana bi sorum olcak zeytinyağ bizde deniyoruz cokmu sürüyorum nedir bilemedim cok kayıyo.bi tavsiyen varmı?benimde yenmeme az kaldı ne olur yardım edermisin?

kısmetse bu günden itibaren eşimle bu işe hız vericez,düzenli yapıp alışmak istiyorum iyice, artık onunlayken korkularım kalmadı,hatta aparatla parmakla ne zorluklar çekmişim diyorum, egzersizler en acılısı ve en zoruymuş,Allah öyle bir yaratmış ki orada hiç bişey p.. nin yerini tutmuyormuş :)
o yüzden de arkadaşlarımın bir an önce yenmesini çok ama çok istiyorum. sen benim dönüm noktam oldun, ne zaman zeytin yağını elime alsam seni hatırlayacağım artık :)))

canım Allah senden de razı olsun. tekrar gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…