Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydın canım Allah başka sıkıntı vermesin cümlemize,bu sıkıntıyıda herkese aşmak nasip etsin inşallah.

kkaderim sana bi sorum olcak zeytinyağ bizde deniyoruz cokmu sürüyorum nedir bilemedim cok kayıyo.bi tavsiyen varmı?benimde yenmeme az kaldı ne olur yardım edermisin?

kuzum zaten ilk denemede bende o kadar sürdüm ki olsun diye kaydı tekrar denedim kaydı tekrar sonra bırakıyordum eşim kızdı bırakma diye, afedersin elinle biraz tutarak ıkın ve içe doğru it kaymayacak kadar girdiğinde yavaş yavaş ıkınarak oponu küçük küçük hareketlerle ileri geri hareket ettirerek p ye oturmaya devam et. bu arada dilersen vajina içine bolca sürdün ya ilk başta p ye sürmeden vajina ağzına da azıcık zeytinyağı sür ve öyle dene baktın az gelirse p ye de sürersin. ama kayması çok normal yerini tutturana kadar tut birazcık.

canım benim ya sağolasın vefalı arkadaşlarım benim. yemeklerde de zeytinyağ kullanırsan beni hiç unutmazsın belki :)) bu arada hiç ara verme 2 günde bir deneme yap derim canım biran önce alışırsın.

bugün denicez tekrar canım.iki parmagımı alabiliyorum.dua et bana bugün olsun.yarın mutlu bi şekilde uyanmak istiyorum.başka tavsiyen varmı.zeytinyagından başka.

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyodum siteye. . Ben de zeytinyağı kullanarak basardim onceki yorumlarimda bahsetmistim biraz o zamanlar yeni yeni oluyordu ama artik tamamen üstesinden geldim diyebilirim.

gözün aydın canım çok sevindim.

bugün denicez tekrar canım.iki parmagımı alabiliyorum.dua et bana bugün olsun.yarın mutlu bi şekilde uyanmak istiyorum.başka tavsiyen varmı.zeytinyagından başka.

okumadıysan sayfama biraz gözat canım önce 20 dk kadar kendini yakma ama dikkat et sıcak su üzerine vajinanı tut ve o şekilde vajinanı biraz gevşetmiş olursun, ara ara yazdıklarını okumuştum buda işe yarıyor, ben deneme öncesinde hafif yanmayacağım kadar sıcak bir duş alıp rahatlamıştım, ıkınmayı hiç ihmal etme derim, yağlı olduğundan p kayar yerini bulana kadar bu çok normal bizimde başımıza geldiğini ve pes etmediğimiz için aştığımızı aklına getir ve bu kayganlık sayesinde hiç canın acımadan aşacağını da hatırla.afedersin p yi kaymasın diye birazcık girene kadar tut ve bırakma ki daha çabuk ilerle,ilk girerkende ıkın takıldığın kendini kastığın heran derin nefes al ver ve ıkınarak it.

Cnm o tumsegi asamiyorum iste bi asabilsem arkasi daha yumusak tek parmakla hissediyorum cunku yumusak oldugunu tek sorun o tumsek bi de dik ittirmeyi deneyeyim cunku yukari dogru bukuktu parmklarim biraz

tamam canım tşk ederim zaten denicemiz zaman hep burda okuduklarım geliyo aklıma hapsini uygulamaya calışıyorum.inş.olacak bugün mutlu haberlerimi yazcam yarın allahın izniyle..

Cnm o tumsegi asamiyorum iste bi asabilsem arkasi daha yumusak tek parmakla hissediyorum cunku yumusak oldugunu tek sorun o tumsek bi de dik ittirmeyi deneyeyim cunku yukari dogru bukuktu parmklarim biraz

tememm dene ve denerken tam tümseğe gelince ıkın anam ıkın :) ben bi keresinde bi ıkınmışım afedersin kolum girecek sandım :) ıkınınca çok işe yarıyo bak :))

tememm dene ve denerken tam tümseğe gelince ıkın anam ıkın :) ben bi keresinde bi ıkınmışım afedersin kolum girecek sandım :) ıkınınca çok işe yarıyo bak :))

okayoka msjını aldm çok mutlu oldm biraz önce denedim ama yapamadım biraz açık konuşcam ora çok kat kat parmağımı sokamıyorum deliği bulmak çok zor akşam eşim gelince onun parmağıyla denycez

VallA cnm bana da parmak kolay gelyocunku bosluk nerde hissediyosuno tarafa dogru yonlendiriyosun ama bn bana ait baska biseyin disindadaa girebilcegini gormek icin deneyecegim hem parmak p..s kadar kalin olamiyo o yuzden onceden onun kalinliginda biseyle alismkta yarar var diye düşünüyorum

tabii aparatımızın kalınlığı önceleri parmak kadar olacak, sonra her gün kalınlaştıracağız, daha ilk günden ürkütmeyin vajinayı :)

okayoka msjını aldm çok mutlu oldm biraz önce denedim ama yapamadım biraz açık konuşcam ora çok kat kat parmağımı sokamıyorum deliği bulmak çok zor akşam eşim gelince onun parmağıyla denycez

canım, özelden msj attım sana ama burdan da şunu söyliyim, sen daha kendini keşfetmeden kendine alışmadan, lütfen eşinle deneme,parmak bile olsa, önce orayı kendin keşfet kötü bişey olmadığını gör.

Merhaba arkadaşlar sabah eşimle p.. denemesi yaparken p... başı girdi daha sonra eşim p.bi popoma p.. doğru ittirince biraz daha girdi Daha sonra hafif hafif aşağı yukarı hareket ettirdim eşim boşalınca indim bir baktım ki kanamam olmuş daha önceden az kanama olmuştu parmak egzersizinde ama şimdi daha fazla oldu tabi bir çay kaşığı kadar olmuştur ancak yaparken orada yanma olmuştu ama dayandım kaçmadım eşimin p.. ni aşağıdan üç parmak kalacak kadar girdi yani şimdi biz yapabildik mi anlayamadım tamamen mi girmesi mi gerekir?

canım olmuş sayılır bence, yani sen zaten olayı aşmışsın biraz daha ilerlesen tamamdır, gözün aydın canım kanamada normal merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…