- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.861
mrb canım bende senin gibi iki parmak egzersizindeyim.ama ben iki parmagın hepsini aldım calışırken bişey yoktu ama sonrasında acı oldu.iki gündür ara verdim.bugün yapcam yine.aparat diolar ben aparat yapamam parmak daha kolay gibi.aparat yapmadan gecebilirmiyim.?bi bilgin varmı canım.
canım olmuş sayılır bence, yani sen zaten olayı aşmışsın biraz daha ilerlesen tamamdır, gözün aydın canım kanamada normal merak etme.
Gerçekten oldu mu? bir sonraki denememi ne zaman yapayım. Kanama durdu şuan. Bir daha ki denemede yanma daha az mı olacak?
canım bence 3 gün bekle çünkü kanaman dursada ilk defa için oranın dinlenmesini söylerdi büyükler, hani kanama oldu orası iyileşsin demişlerdi doğru bilgi mi bilmem ama ben 3 gün ara verdim bu arada yoğurt , turşu gibi şeyler, asitli ekşi şeylerde yeme demişlerdi.sonra tekrar denersin ve benim sonraki denememde yanma olmamıştı, ayrıca benim ilkte giriş anında da yağ sürdüğüm için aniden zorlamadığım için yanma hissetmemiştim, yanma hissi tahriş olduğu için oluyor ama önemli değil, gözün aydın tekrar :))
teşekkür ederim umarım devamı gelir
Merhaba arkadaşlar sabah eşimle p.. denemesi yaparken p... başı girdi daha sonra eşim p.bi popoma p.. doğru ittirince biraz daha girdi Daha sonra hafif hafif aşağı yukarı hareket ettirdim eşim boşalınca indim bir baktım ki kanamam olmuş daha önceden az kanama olmuştu parmak egzersizinde ama şimdi daha fazla oldu tabi bir çay kaşığı kadar olmuştur ancak yaparken orada yanma olmuştu ama dayandım kaçmadım eşimin p.. ni aşağıdan üç parmak kalacak kadar girdi yani şimdi biz yapabildik mi anlayamadım tamamen mi girmesi mi gerekir?
okayokaaaaa şu an şoktayım hemen yazmak istedim işaret parmağımın bir boğumu gird hiç acım falan da olmadı ama fazla itemedim heyecanlandm ayyyy çok mutluyum ya inş başarırım.......
MErhaba parmaklarahatsan iki parmak iki boğum makas gibi aç kapa çalış çevir içerisinde benm doktorum bunu tavsiye etti sonra p.. denemesi zaten
VallA cnm bana da parmak kolay gelyocunku bosluk nerde hissediyosuno tarafa dogru yonlendiriyosun ama bn bana ait baska biseyin disindadaa girebilcegini gormek icin deneyecegim hem parmak p..s kadar kalin olamiyo o yuzden onceden onun kalinliginda biseyle alismkta yarar var diye düşünüyorum
gayed sen bu işi başarmışsın :)))) tebrik ederim :) kanama olduğu için 2-3 gün ara ver
Teşekkür ederim sabahtan beri kanama yoktu ama kalktım biraz dolaştım az yine kanama oldu normal mi sulu pembe gibi geldi normal mi?
canım benim 3 gün ara ara pembe pembe olmuştu çok az ama , normal korkma herkesin yapısı farklı.
fazla olmadıkça korkma canım, cümlemizden razı olsun Rabbim.Evet benimde tuvalete gittikçe çok az damla damla geliyor Allah razı olsun sizden yardımlarınız için
fazla olmadıkça korkma canım, cümlemizden razı olsun Rabbim.
bugün bizde denicez inş.olur cok cesaretliyim deneyip görcez yapabilcemmi.dua edin bana tamammı?bugün bu iş bitsin istiyorum
inşallah olur cnm dualarımız seninle sonuçtan haberdar et
Teşekkür ederim sabahtan beri kanama yoktu ama kalktım biraz dolaştım az yine kanama oldu normal mi sulu pembe gibi geldi normal mi?
Teşekkür ederim canım. .Darısı diğer arkadaşların başına inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?