Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MErhaba parmaklarahatsan iki parmak iki boğum makas gibi aç kapa çalış çevir içerisinde benm doktorum bunu tavsiye etti sonra p.. denemesi zaten

Gerçekten oldu mu? bir sonraki denememi ne zaman yapayım. Kanama durdu şuan. Bir daha ki denemede yanma daha az mı olacak?

canım bence 3 gün bekle çünkü kanaman dursada ilk defa için oranın dinlenmesini söylerdi büyükler, hani kanama oldu orası iyileşsin demişlerdi doğru bilgi mi bilmem ama ben 3 gün ara verdim bu arada yoğurt , turşu gibi şeyler, asitli ekşi şeylerde yeme demişlerdi.sonra tekrar denersin ve benim sonraki denememde yanma olmamıştı, ayrıca benim ilkte giriş anında da yağ sürdüğüm için aniden zorlamadığım için yanma hissetmemiştim, yanma hissi tahriş olduğu için oluyor ama önemli değil, gözün aydın tekrar :))

teşekkür ederim umarım devamı gelir

gayed sen bu işi başarmışsın :)))) tebrik ederim :) kanama olduğu için 2-3 gün ara ver

okayokaaaaa şu an şoktayım hemen yazmak istedim işaret parmağımın bir boğumu gird hiç acım falan da olmadı ama fazla itemedim heyecanlandm ayyyy çok mutluyum ya inş başarırım.......

okayokaaaaa şu an şoktayım hemen yazmak istedim işaret parmağımın bir boğumu gird hiç acım falan da olmadı ama fazla itemedim heyecanlandm ayyyy çok mutluyum ya inş başarırım.......

süpersiiiin bak gördün mü çok kolaaaay, zaman zaman acı da duyacaksın ama korkma çıkarınca hemencecik geçiyo acı :))) hadii hadiiii durmak yoook :)))))

bugün bizde denicez inş.olur cok cesaretliyim deneyip görcez yapabilcemmi.dua edin bana tamammı?bugün bu iş bitsin istiyorum

Teşekkür ederim sabahtan beri kanama yoktu ama kalktım biraz dolaştım az yine kanama oldu normal mi sulu pembe gibi geldi normal mi?

canım benim 3 gün ara ara pembe pembe olmuştu çok az ama , normal korkma herkesin yapısı farklı.

Kızlar iki parmak egzersizine devam ettim bugün birde eşimin üzerindeymiş gibi oturur vaziyette denedim biraz daha zor oluyor ama parmaklarımı 2.boğuma kadar alabildim mutluyum umutluyum:) hepimize kolay gelsin...

Teşekkür ederim sabahtan beri kanama yoktu ama kalktım biraz dolaştım az yine kanama oldu normal mi sulu pembe gibi geldi normal mi?

şöyle söyliyim doktor bana tahrişin olmuş kanama o yüzden olmuş dedi, yani bunun kızlık mı tahriş mi olduğunu en iyi doktor anlar arkadaşım, ama bence kızlıktır. bana büyüklerim de söylemişti, bir kaç gün aralıklarla hafif pembe kan gelebilir diye. bende de aynen öyle olmuştu. bence siz ilişkiye ara verin ama diğer denemenizde de kanarsa bi doktora görün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…