- 17 Eylül 2012
- 3.613
- 7.894
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.881
bırseysormak ıstıyorum ya.. illakı zaytınyagı ıle mı denemek gerekıyor evımde suan zeytınyagı kalmadı ve ben deneme yapmak ıstıyorum normal aycıcek veya mısırozu yag ıle olmaz mı sakıncalımı
canım hani zeytinyağı böyle şifa niyetine başka şeyler için de kullanılıyor ya zararsız oluşun ondandır belki diğerleri zarar verebilir..sürme bence..
bırseysormak ıstıyorum ya.. illakı zaytınyagı ıle mı denemek gerekıyor evımde suan zeytınyagı kalmadı ve ben deneme yapmak ıstıyorum normal aycıcek veya mısırozu yag ıle olmaz mı sakıncalımı
ozaman mecburen kayganlastırıcı jel kullanıcam ama o da tamamen yapay yani sağlık bakanlıgı onaylı olsada sureklı egzersızde onu denedım ınsallah basarırım normal beyaz kalın mumu kalınlastırdım baya bı kalın oldu strecledım ıcıme alabıldın hastalndıgım ıcın bu gece tekrar denıcem ve p.. denemesı yapmak ıstıyorum lutfen yardım edın rahatlamak ıstıyorum. stres yapmak ıstemıyorum heyecan yapıyorum cok fazla
bırseysormak ıstıyorum ya.. illakı zaytınyagı ıle mı denemek gerekıyor evımde suan zeytınyagı kalmadı ve ben deneme yapmak ıstıyorum normal aycıcek veya mısırozu yag ıle olmaz mı sakıncalımı[/QU
esasen zeytinyagının sadece kayganlastırıcı ozellıgınden faydanılıyor.ama aslında normal vagen ph ı asıdık oldugu halde zeytın yagı bazık olmasından dolayı cok kullanılırsa enfeksıyonu artırabılır yanı ole zeytınyagı sıfadır vs hersey de gecerlı degıl
Cnm merhaba bana yazabilirseniz sevinirim özelden yazabilirsin saol
OKAYOKA...mrb dün 2 parmagın ikinci boğuma kadar yaptım nerdeyse ama sanırım milim milim ilerliyorum herpis birden olmuyo dünugrasırken hertarafım tutuldu kan ter içinde kaldık ya ben anlamıyorum 12-13 yasında cocuklarbile bunu yaparken bizim için niye bu kadar zor tek açıklaması kendini sıkmak mı parmak egzersizi yaparken hiç sıkmıyorum kendimi yine de rahat hooppp diye girmiyo madem o kadar kolay parmagın çok rahat girmesi gerekmez mi pufff bugun isyan günüm galiba
Isin o kismini hic dusunmemistim açıkçası ama arkadasin da dedikleri de mantıklı geliyor. Vala bişey diyemicem:26:
Neden nasil muayene ediorlar ki cokmu can yakti peki esinlede yapamion deme
bende vajinusmusum Allah rızası için yardım edin piskiyatriye gittim parmak egzersizlerini kesinlikle kendim yapamiyorum eşimle yapabilirmiyim
esımle yapıyorum ama bebe yagı olunca rahat oluyo yoksa zorlanıyorum bırazcık kuru kalıo ne bıılım anlamadm ya:S
hatice bizimde az bişey oldu ama tam olmadı galiba.acı hissettim ve bıraktım ne önerirsin yaaa.yenmek istiyorum bu durumu artık
okayoka bugun ikinci günümdü ve dünden hiç farkı yoktu sadece bi boğumunu alabildim fazla ittiremedim çok dar gitmiyo ittirmeye korkuyorum ve egzersizi çok kısa yapabildim umarım yarın daha başarılı bi gün geçiririm....
hatice bizimde az bişey oldu ama tam olmadı galiba.acı hissettim ve bıraktım ne önerirsin yaaa.yenmek istiyorum bu durumu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?