Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hani zeytinyağı böyle şifa niyetine başka şeyler için de kullanılıyor ya zararsız oluşun ondandır belki diğerleri zarar verebilir..sürme bence..

canım hani zeytinyağı böyle şifa niyetine başka şeyler için de kullanılıyor ya zararsız oluşun ondandır belki diğerleri zarar verebilir..sürme bence..

ozaman mecburen kayganlastırıcı jel kullanıcam ama o da tamamen yapay yani sağlık bakanlıgı onaylı olsada sureklı egzersızde onu denedım ınsallah basarırım normal beyaz kalın mumu kalınlastırdım baya bı kalın oldu strecledım ıcıme alabıldın hastalndıgım ıcın bu gece tekrar denıcem ve p.. denemesı yapmak ıstıyorum lutfen yardım edın rahatlamak ıstıyorum. stres yapmak ıstemıyorum heyecan yapıyorum cok fazla

Isin o kismini hic dusunmemistim açıkçası ama arkadasin da dedikleri de mantıklı geliyor. Vala bişey diyemicem:26:

ah ah o kadar iyi anlıyorum ki ben sizi topiği uzun zamandır takip ediyorum çünkü bende yaşadım bunu ilk 3 hafta ama sonra burdaki arkadaşların çok yardımı oldu..sadece kendine güven sıkma kendini..ıkınmak işe yarıyor..ben eşimin üzerindeydim olduğunda yani kontrol bendeydi..okumuşsundur zaten..

OKAYOKA...mrb dün 2 parmagın ikinci boğuma kadar yaptım nerdeyse ama sanırım milim milim ilerliyorum herpis birden olmuyo dünugrasırken hertarafım tutuldu kan ter içinde kaldık ya ben anlamıyorum 12-13 yasında cocuklarbile bunu yaparken bizim için niye bu kadar zor tek açıklaması kendini sıkmak mı parmak egzersizi yaparken hiç sıkmıyorum kendimi yine de rahat hooppp diye girmiyo madem o kadar kolay parmagın çok rahat girmesi gerekmez mi pufff bugun isyan günüm galiba

heheheeh isyan günün sadece 2 parmak egzersizinde olacak merak etme :))
walla ben sokana kadar el bileğim ağrıyodu artık :)
yazdıklarını okurken birden gözümün önünde kendi egzersizlerim canlandı. sana hep diyorum en sıkıntılı aşamadasın, bundan sonrası çok daha kolay.
sen parmak egzersizini özellikle eşinin üstündeymişsin gibi pozisyonda yap,sonra artık aparata geçelim. şöyle orta parmaktan hafif kalın güzel bi aparatla başlayalım,eşini kıskandır biraz :) parmak rahat girmez, o yüzden sıkıntı yapma.o 12-13 yaşa hiç girme ben de çok isyan etmiştim aklıma geldikçe :)

kızlar bugün aparat ilk dneyişim fena geçmedi orta parmaktan az kalın bir aparat yaptım diş fırçası kullanarak:) fikir veren arkadaşlar sağolsun ve başardım canım yanmadan bugünüde geçirdim ileri geri sok çıkar yaptım bir kaç kez bakalım yarın biraz daha kalınlaştırıcam sanırım:) hepimize kolay gelsinnn

Parmak egzersizinde sorun yok rahat yapıyorum canım acımıyor yönü rahat buluyorum ama benim derdim aparatla bana çok itici geliyor ve kendimi daha çok kasıyorum(aparatsız yenemezmiyim acaba

okayoka bugun ikinci günümdü ve dünden hiç farkı yoktu sadece bi boğumunu alabildim fazla ittiremedim çok dar gitmiyo ittirmeye korkuyorum ve egzersizi çok kısa yapabildim umarım yarın daha başarılı bi gün geçiririm....

bende vajinusmusum Allah rızası için yardım edin piskiyatriye gittim parmak egzersizlerini kesinlikle kendim yapamiyorum eşimle yapabilirmiyim

arkadaşım merak etme eğer düzenli çalışırsan 10 günde yenersin. parmak egzersizini önce kendin yapmalısın. sen orayı keşfetmeden nasıl eşine yaptırabilirsin, orası senin bedeninin bi parçası, önce orayı kendin keşfedeceksin,korkulacak bişey olmadığını göreceksin. sonra herşey kendiliğinden ilerleyecek zaten. burada yazılan yöntemleri dene. istersen hepsini başa sarar senin için tekrar anlatırız.

esımle yapıyorum ama bebe yagı olunca rahat oluyo yoksa zorlanıyorum bırazcık kuru kalıo ne bıılım anlamadm ya:S

bebe yağını çok araştırdım,en iyisinin bile içinde petrolümsü maddeler varmış. zeytin yağı dene. ben de 1 haftadır ilişkiye girebiliyorum,hala z. yağı kullanıyorum. dediğin gibi kuru olunca tamamı girmiyo biraz tahrişe neden oluyor.

hatice bizimde az bişey oldu ama tam olmadı galiba.acı hissettim ve bıraktım ne önerirsin yaaa.yenmek istiyorum bu durumu artık

Cnm bitaz olduysa devamı gelir artık merak etme. . Bende de yavaş yavaş oldu zaten birden bire bisey bekleme biraz daha sabır :) ama farkettigim bişey var uygun pozisyon da önemli sen. Ben ustteyken olmustu mesela.

arkadaşım bugünün dünden farkı olmamasının tek sebebi senin korkuların,orası dar diyip vajinana suç bulma,bu tamamen senin korkularından kaynaklanıyor. eğer cesaret edip ittirirsen diğer egzersizlerinde hiç ama hiç zorlanmayacaksın. hadi lütfen azimli ol,yapacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…