Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Parmak egzersizinde sorun yok rahat yapıyorum canım acımıyor yönü rahat buluyorum ama benim derdim aparatla bana çok itici geliyor ve kendimi daha çok kasıyorum(aparatsız yenemezmiyim acaba

aparatsız da yenersin belki ama aparatın en büyük faydası ,eşinle ilişki sırasında p.. yi zaten aparatta alışmış olduğun dikliğe ayarlayıp her zaman yaptığın yöne sokabiliyorsun. sokarken de aparatta tıkandığın yerlerde ıkınmaya alışacağın için p..de de aynı yöntemi uyguluyorsun. tabiki de parmakla da yenebilirsin,bu yüzde doksan psikolojik bir olay çünkü

slm kizlar bn geldim bugn kaldigim yerden devam etmeye calsccam bikac gun egzersiz yapicam kndimi tekrar hazirlamam lazim esime hala kirginim cnki kendimi cok hazir hissediyodm psikolojik olark tmmdim yni yapicami hayal edebiliyodm inaniyodum bn oyleymdur hissttigim sey olur biseyi hissedemiyosam olmz gbi yani bn bukadr hazirken onun bni sallamasi bni cok uzdu yni biz bi takimdik snki berabr harekt etmemz gerekiyodu birbirimize destek olarak nyse hala kirginim ama yapcak bisy yok onumde iki yol var ya direk ayrlcam yoluma bakcm daha fzla yurtmeye takatim klmadi cnki yda devam edip su son asamayida asip yuvami kurtarcam cocuk istiyorm cok sirf nebek istedigm icin yapicam ama kndimi haxirlamam lazm hemn yapamam yazicam buraya kizlar ya ck komik bes yildir o seyi hayal etmk bile tuylerimi diken diken yapiyodu neler yasadm ne asamalardan gectim ne arastirmalar yaptm bes yildir gerckten yapamadigm icn yapamiyodm smdi apartlardan snra bide yarisi girmsti bikere ondan snra beynime yatti olacagi dusundugum zamn ck rahatm simdide snki yapabilcegimi biliyorm ama yapmk istemiyorm sank esimi cezalndirmk istiyorm bilmiyorm karmakarisigim blkide gercckten yapamiycam hep bole kalcm bikere yonu ayarlayamamstk bilmiyorm ya onceden cevrmde evlenenlere diyodm icimden napicak yapablcekmi faln diye yok diyodm bu yapamz bu yapar icm bi hos oluyodu smdi diyorm aman onda bisey yok yapar yapar diyorm smdi ck basit geliyo bilmiyormya bu arada yni katilanlar var ins herkes asicak bnu biliyorm bnfe elmden geldigncce destek olmaya calisirm:)

idi hoş geldiiiiiin,
bence sen mutluluğu seç, onunla birlikte ol,bi bebeğiniz olsun,tüm bu günler geride kalsın,gömülsün derinlere.. onun için de çok zor bişey 5 yıl bu,3-5 ay değil. bu ikiniz için de dönüm noktası olacak,yeniden evlenmiş gibi olacak.. şimdiden başarılar ve mutluluklar dilerim, dualarım seninle,inşallaaah çook güzel gelişmeler olur hayatında

heeeyyy sona yaklaştıınnn :) işte bu duygular ip ucu.... başarmana okadar az kaldıki, ne kadar uğraştgnı bılıyoruz, şimdi hissettiklerin, eşine sinirin hepsinin sebebi artık başarmana çok az kaldı, hemen herkes tamam bitti bu ilişki derken başardı emin ol .. şimdi öyle saçma saçma ayrılmayı falan düşnme, eşinde haklı adam senin başarmanı senden cok istiyordur, senin için.. ve başaracaksın hem zaten başardın sen aslnda buyuk yol katettin.. güzel haberlerini bekliyoruz, artık zamanı geldi :)

Hmmm parmakla deneyeyim olmazsa aparat ile de denemeye çalışırım artık

ck teskkur cnm hepimiz mtku olalim ins hakediyorz cnm

ck teskkur ederm cnm destekleriniz icn cok saolun

Bugün doktora gidiyorum kizla

Kızlar merhaba.27 ekimde artık kendimi hazır hissettiğimi anladım ve eşimle sıcak bir duş sonrası denedik ilk olarak üstte denedim.kayganlaştırıcı prezervatif artı zeytinyağı inanın bana girdiğini bile anlamdım daha sonra eşim üstüme geldi gayet normal bir ilişki yaşadık tabiki nefes alıp verdim çok rahatlattı.hiç acı yokmuş.gerçekten bumuymuş dedim.....hıçkıra hıçkıra sevinçten ağladım çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına.

Parmak egzersizinde sorun yok rahat yapıyorum canım acımıyor yönü rahat buluyorum ama benim derdim aparatla bana çok itici geliyor ve kendimi daha çok kasıyorum(aparatsız yenemezmiyim acaba

cnm merhaba ;
bende parmkla pek yapamıyordum mesela kişiden kişiye farkediyor ama fark etmez illa aparatla yeneceksn die bişi yok tabiiki sadece parmak egzersiziyle yenebilirsn yeterki vazgeçme cnm olurmu

Teşekkür ederim ilk günü hafif hafif pembe renk gelmişti sonra kesildi iki gün aradan geçti bir daha ne zaman deneme yapmalıyız?

Teşekkür ederim ilk günü hafif hafif pembe renk gelmişti sonra kesildi iki gün aradan geçti bir daha ne zaman deneme yapmalıyız?

Canım arayı soğutmadan yap.Biz penis denemesini dün yaptık bayağı kan geldi benden de ama bugün de yapacağız alışması lazım.Doktorda egzersizler esnasında da kanamam olmustu ama ara vermeyi bırakın bir dakikalığına dahi çıkarmadı aparatı ve her gün hem sabah hem aksam egzersiz yaptım.Sakın ara vermeyin her gün deneyin.

bende vajinusmusum Allah rızası için yardım edin piskiyatriye gittim parmak egzersizlerini kesinlikle kendim yapamiyorum eşimle yapabilirmiyim

ilkönce aynada orayı incele canım gerekirse bir iki gün incele normal gelmeye başladığı zaman parmak egzersizine geçersin benim doktorum bana öyle tavsiye etti gerçekten işe yaradı çok kolay bir parmak bir boğum rahat ol derin nefes al uzun uzun verirken parmağını sokarsın

Hayırlısı olsun senin adına çok sevindim

Hayirli olsun Canim bak oldu cok korkuordun olmus iste yapamam diyordun neguzel darisi baskasinin

canım tam olmadıki yaa anlamadım bile cok az girdi dedi eşim.yani tam anlamıyla olmadı.kısmetse bugün yine deneme var :)) olur inş.galiba pozisyonda sıkıntı var.ve yine kasıyorum kendimi o kadar ki bacaklarım agrıyordu sabah kasmaktan ..tam anlamıyla yencem ama kararlıyım.bugün iki parmak egzersizine devam :))

Tamam bende bugün deneyim ozaman

hobaaaaa hülülülülüüüüü tebrikler , her gün deneme yapın git gide uzmanlaşacaksın :)))

2 gün geçti artık her gün deneyin, böyle arada bir zorlanabilirsin sokarken, yine başa mı döndüm pskolojisi olabilir ama azimle diren,2 güne o sorunun da kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…