Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 gün geçti artık her gün deneyin, böyle arada bir zorlanabilirsin sokarken, yine başa mı döndüm pskolojisi olabilir ama azimle diren,2 güne o sorunun da kalmaz :)

Benim p.. denemesinde p.. alt kısmında üç parmak kadar boşluk kalmıştı benim üstte olduğum pozisyonda yapmıştık bayağı yanma oldu sonra kan geldi bizde iki gün ara verdik.

[ı]yenı gelınlerımız var sanırımmmmmm polyannacık gayet masal087 cok tebrık ederım kızlar arayı soğutmayın 2 gunde bır yapın muhakak anca alısırsınız tekrar tebrıkler[/ı]

idi canım sorunlarımız aynı hemen hemen.sakın ayrılıgı düşünme bak az kaldı az daha sabır ve bitecek cok ilerlemişin ben senin yolunun yarısındayım ben bile vazgecmiyorum..sabır biraz daha sabır..eşinide anla canım oda sonucta erkek yani.kendini onun yerine koysana ne kadar sevimsiz bi durum.karsılıklı anlayış herşeyi yoluna koyar.inş aşarız bu sorunu..ikimizde iyi haberler veririz umarım..görüşürüz canım

Hmmm parmakla deneyeyim olmazsa aparat ile de denemeye çalışırım artık

ya ben parmakla deneyip gaza gelip çok başarısızlıklar yaşadım, parmak girebilirken p.. nasıl girmez dedim.
mecburen aparat yaptım, çok sistemli çalıştım, hergün eşimin üstündeymiş gibi aparatla denemeler yaptım günden güne kalınlaştıdım. ve artık aparattan ötesinin olması gerektiğini düşündüm p.. ile denedim. yani hangi ara ıkınmalıyım, eğimi nasıl tutmalıyım,sokarken batarsa ne yapmalıyım,, herşeyi öyle sindirdim ki,p.. ile denememem için bi nedenim kalmadı. o yüzden tavsiye ediyorum arkadaşlara. baktın olmuyo sen de öyle yaparsın 3 gün çalışsan yetiyor

Arkadaşım bende senin gibiydim iki parmak iki boğum egzersizinde iken olması zor iki parmak iki boğum makas gibi aç kapa birgün 30 dk bu egzersizi uygula sonra p... denemesi oluyor p... ucu girecek bas çek gibi iki üç gün bunu uyguladıktan sonra orası açılıyor ve yaparken nefes alıp verin bundan sonra ilişki deneme aşaması benim doktorum bunu uygulattı ve gerçekten üçüncü denemede neredeyse p... tamamı girdi p.. alttan üç parmak kalacak şekilde girdi ben bile inanamadım

Cnm bitaz olduysa devamı gelir artık merak etme. . Bende de yavaş yavaş oldu zaten birden bire bisey bekleme biraz daha sabır :) ama farkettigim bişey var uygun pozisyon da önemli sen. Ben ustteyken olmustu mesela.

canım ben üstteyken eşiminki cabuk sönüyo ben altta denedim bu sefer eşim azda olsa oldu dedi..yani ben anlmadım.tam olarak hepsi olmazsa galiba anlamıcam.bana ek bi önerin varmı??bitsin artık istiyorum ya bu durum cok sıkıldım artık..

Korkmamak elde degıl çünkü daha önceden başıma böyle bişey gelmedi de

canım aynı şekilde bizde daha önce yaşamadık ama 3 gün ara ara olur dediler şimdi sanada biz söylüyoruz güzelim çok kan yoksa aşırı hani korkma.damla damla hemde pembe olması çok normal.

gözün aydın canım çok sevindim.

canım bilgin için teşekkür ederim.bende bugün iki parmak iki bogum makas yapacagım senden duymustum zaten.bugün yapınca deneme yapalımmı eşimle yani yoksa iki üç gün makasa devammı edeyim.ilgin için tşk ederim.

Benim eşimde de aynı problem oluyordu sabah uyandığınızda denerseniz daha iyi oluyor gün stresi olmadığından sen gergin olmuyorsun eşindede iş problemleri ve diğer problemler kafasında olmadığından sabah ön sevişme sonrasında senin üste olduğun pozisyonda deneyin bir kaç deneme sonrası benim girdi ve popo yönüne doğru ittirerek yapın biraz yanma hissedebilirsin ama çıkınca geçiyor

tamam canım tavsiyeni denicem cok ama cok tesekkür ederim..

Benim p.. denemesinde p.. alt kısmında üç parmak kadar boşluk kalmıştı benim üstte olduğum pozisyonda yapmıştık bayağı yanma oldu sonra kan geldi bizde iki gün ara verdik.

3 parmak kalması normal bence, tamamını almak zor yaa :) ama kan gelme olayı garip geldi bana çünkü zar hemen 2 cm içeride o kadar çok sokmaya gerek yok, eğer esnekse de çok soksan da kanamaz kolay kolay gibime geliyo.
bi dene bugün, eğer yine kan gelirse bence doktora görün. artık zarlık bir olay kalmadı çünkü. kafan rahatlar en azından

Benim doktorumdan Allah razı olsun ben beş yıllık evliyim ve üniversite hastanesine gidiyorum doktorum doçent lik alanı vajinusmus işinin gerçekten uzmanıymış alanında bizi 7 seansta yapmamızı sağladı ben bu kadar kısa sürede olucağını hiç beklemiyordum. Egzersizleri yaparken p... ile ilişki denemesi kesinlikle yasak diyordu tabi biz doktoru dinlemeyip deneme yapıyorduk hep hüsran eşimle tartışma kavga küslük oluyor moralimiz bozuluyordu. her egzersizi en az kez günde 30 dk denedikten sonra bir sonraki egzersize geçiyorduk egzersizi yaparken yanma acı duyuyorsan derin nefes al uzun uzun ver kasların gevşediği için egzersizlerini kolaylıkla yapdığın zaman bir sonraki egzersize geçiyorsun bence makas egzersizini 3 yada beş gün uygula sonra penis başı girip çıkarma egzersizi bunuda aynı şekilde üç kez falan deneyin sonra gerçek ilişki ye geçiliyor bende uygulattı gerçekten işe yaradı sende dene canım umarım işe yarar

[ı]yenı gelınlerımız var sanırımmmmmm polyannacık gayet masal087 cok tebrık ederım kızlar arayı soğutmayın 2 gunde bır yapın muhakak anca alısırsınız tekrar tebrıkler[/ı]

Teşekkür ederim inşallah bir daha ki denememde yanma hissi olmaz biraz geriliyorum çünkü yanma olucak diye

canım senin kanaman ne oldu gelmedi tekrar demi?kusura bakma kendi derdimden sormayı unuttum.

canım üstte denediysen çok geride kalıncada tam girmiyor mesela öne doğru biraz kay, çok hafif eğik durabilirsin,http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32419632 burda yeni link ekledim pozisyonlarla alakalı belki işinize yarar duruşlara iyi bakın.

tamam canım denerim yaa 1.5 yıl bekledik bi 10 gün daha beklesek ne cıkar yani demi:)) dedeiklerini harfiyen uygulacagım cok ama cok tşk ederim canım

canım senin kanaman ne oldu gelmedi tekrar demi?kusura bakma kendi derdimden sormayı unuttum.

İlk günü hafif hafif günlük ped dolmayacak kadar geldi sonra durdu idrarımı yaparken yanma hissi var umarım normaldir ama bugün yanma hissi iyice azaldı akşam tekrar deneyeceğim Allah izniyle inşallah tekrar yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…