- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.941
Tamam kaderim teşekkür ederim
İlk günü hafif hafif günlük ped dolmayacak kadar geldi sonra durdu idrarımı yaparken yanma hissi var umarım normaldir ama bugün yanma hissi iyice azaldı akşam tekrar deneyeceğim Allah izniyle inşallah tekrar yapabilirim
inş.yaparsın canım...dua edelim birbirimize...yanmada gecer inş.
İlk günü hafif hafif günlük ped dolmayacak kadar geldi sonra durdu idrarımı yaparken yanma hissi var umarım normaldir ama bugün yanma hissi iyice azaldı akşam tekrar deneyeceğim Allah izniyle inşallah tekrar yapabilirim
aparatsız da yenersin belki ama aparatın en büyük faydası ,eşinle ilişki sırasında p.. yi zaten aparatta alışmış olduğun dikliğe ayarlayıp her zaman yaptığın yöne sokabiliyorsun. sokarken de aparatta tıkandığın yerlerde ıkınmaya alışacağın için p..de de aynı yöntemi uyguluyorsun. tabiki de parmakla da yenebilirsin,bu yüzde doksan psikolojik bir olay çünkü
Bide canım denemeyi yaparken besmele ile başladım ilk defa Allah ım yardım etti çok şükür Allah bizim gibi olanlara tez zamanda şifalar versin inşallah egzersizlerimizi yaparsak bunu yeneceğiz eminim.
Bide canım denemeyi yaparken besmele ile başladım ilk defa Allah ım yardım etti çok şükür Allah bizim gibi olanlara tez zamanda şifalar versin inşallah egzersizlerimizi yaparsak bunu yeneceğiz eminim.
meraba kızlar ben geldim nasılsınız.yenenler olmuş çok sevindim darısı bana ve diğer arkadaşlara inşallah:)
nerdesin zeycanım kayboldun
gayed kurtulmuşsun galiba senin için çok sevindim.yakında daha güzel haberlerini de alırız inşallah
Amin inşallah ilk defa için oldu eşimle ağladık olduktan sonra beş yıl bunu bekledik Allah ım başka dert vermez inşallah
aminn bende kurtulmayı çok istiyorum iyice uzadı son vuruşlar kaldı bende napıcam bilemiyorum.
geldik çok şükür canım evimize.yeniden buralardayım.biraz temizliğe daldım bitsin de bende devam edicem.sen nasılsın canım
Benim p.. denemesinde p.. alt kısmında üç parmak kadar boşluk kalmıştı benim üstte olduğum pozisyonda yapmıştık bayağı yanma oldu sonra kan geldi bizde iki gün ara verdik.
Amin inşallah ilk defa için oldu eşimle ağladık olduktan sonra beş yıl bunu bekledik Allah ım başka dert vermez inşallah
valla msj ından önce beğenim var diye baktım sayfayı yenilememişim o an zeycanım beğeni yapmış bana birden gözlerim parladıZEY_CA_NIIIMMM dedim yani uzun lafın kısası seni gördüm daha iyi oldum kuzum =) yuvana hoş geldin canım
canımm tebrik ederim gözün aydınnnn çok sevindmm. halayını çekelmmi bir sonraki denemeden sonrayamı bırakalm :)
rabbim başka dert vermesin tatlmmmm çok sevndmmm
Kızlar bir şey sormak istiyorum.Biz dün eş denemesi yaptık ve ben penisin tamamını alabildim hatta bayağı kan bile geldi ama eşim yine bundan memnun olmadı.Beklentisi, daha büyüktü sanırım hareket etmek istiyordu ama ben nasıl korkuyordum yine bacaklarım filan titredi ancak girdi ve hemen çıktı o kadar.Sizde de mi öyle oldu?Yani ilkinde hemen girip çıktı mı yoksa hareket edebildiniz mi?
evett baya uzun bir lafın kısası olmuş:)hoşbulduk canım ayrıca yuvanın tembel kuşuyum ben uçamadım bi türlü.son demlerimdeyim.lütfen bana da dua edin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?