Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bence tahriş etmişsin tam kayganlık sağlamadan denediysen yada olsun diye biraz ani zorlama yaptıysanız zarla beraber vajina dokusuda yırtılabiliyor, birkaç gün ara verince düzelir korkulacak birşey yok.aşırı kanama olursa doktora gitmek lazım.bu arada bazı durumlarda ilk ilişkide kanama olur, yırtık iyileşir, daha sonraki ilişkilerde tekrar kanar. Bu da kızlık zarının aşırı sert veya fazla damarlı olmasından kaynaklanır. Kanama miktarı fazla değilse, her ilişkide oluşan kanama kısa süreliyse endişelenecek bir durum yok.

Bide canım denemeyi yaparken besmele ile başladım ilk defa Allah ım yardım etti çok şükür Allah bizim gibi olanlara tez zamanda şifalar versin inşallah egzersizlerimizi yaparsak bunu yeneceğiz eminim.

Bugün doktora gidiyorum kızlar. 2 aydır evliyim ve ne yazık ki ilişkiye girmeyi basaramadim :'( evde kendi kendime egzersiz yapmayida basaramadim. Bugün öğleden sonrasi için doktordan randevu aldim. Çok heyecanliyim. Korku panik hepsi birarada. Bakalım doktor ne diycek. Seanslar ne kadar sürecek. Ne olur bana dua edin. Rabbim hepimizi kurtarsin bu dertten

Bide canım denemeyi yaparken besmele ile başladım ilk defa Allah ım yardım etti çok şükür Allah bizim gibi olanlara tez zamanda şifalar versin inşallah egzersizlerimizi yaparsak bunu yeneceğiz eminim.

ben birde ayetel kürsi okunmasını tavsiye ediyorum :)

Son düzenleme:

gayed kurtulmuşsun galiba senin için çok sevindim.yakında daha güzel haberlerini de alırız inşallah

geldik çok şükür canım evimize.yeniden buralardayım.biraz temizliğe daldım bitsin de bende devam edicem.sen nasılsın canım

valla msj ından önce beğenim var diye baktım sayfayı yenilememişim o an zeycanım beğeni yapmış bana birden gözlerim parladı ZEY_CA_NIIIMMM dedim yani uzun lafın kısası seni gördüm daha iyi oldum kuzum =) yuvana hoş geldin canım

Son düzenleme:
Amin inşallah ilk defa için oldu eşimle ağladık olduktan sonra beş yıl bunu bekledik Allah ım başka dert vermez inşallah

canımm tebrik ederim gözün aydınnnn çok sevindmm. halayını çekelmmi bir sonraki denemeden sonrayamı bırakalm :)
rabbim başka dert vermesin tatlmmmm çok sevndmmm

Kızlar bir şey sormak istiyorum.Biz dün eş denemesi yaptık ve ben penisin tamamını alabildim hatta bayağı kan bile geldi ama eşim yine bundan memnun olmadı.Beklentisi, daha büyüktü sanırım hareket etmek istiyordu ama ben nasıl korkuyordum yine bacaklarım filan titredi ancak girdi ve hemen çıktı o kadar.Sizde de mi öyle oldu?Yani ilkinde hemen girip çıktı mı yoksa hareket edebildiniz mi?

evett baya uzun bir lafın kısası olmuş:)hoşbulduk canım ayrıca yuvanın tembel kuşuyum ben uçamadım bi türlü.son demlerimdeyim.lütfen bana da dua edin arkadaşlar.

canım normal tabi şuan, bizde de öyle olmuştu yavaş yavaş herşey, emeklemeden koşulmaz ki, erkeklere bakma sen :)) feminist miyim neyim hareket edebilende çok nadir olmuştur acıya dayanıklılığına bağlı hem acı hissine ne gerek var ilki için yeterli alışma evresindesin sen artık. sıkma tatlı canını.

evett baya uzun bir lafın kısası olmuş:)hoşbulduk canım ayrıca yuvanın tembel kuşuyum ben uçamadım bi türlü.son demlerimdeyim.lütfen bana da dua edin arkadaşlar.

dualarımız seninle tembel kuş inşallah öyle bir uçacaksın ki bizide geçeceksin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…