- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.141
tamam canım ederim inşallah ama korkma bak herkes yapıyor.sen zaten bir kez başardın devamını da bunu düşünerek getir.kendini motive et.yenersin.benim eskisi kadar korkum yok.sadece bitmesini istiyorum o kadar.düşündüğün kadar ağrı ve kanama da olmaz merak etme.bu kadar korkutma kendini.emlayı da boşver doğallığa alış.herkes burda herşeyi açıkça konuşuyor daha duymadık yani bu kadar krku ve kanama olur mu diye.sende takma kafana.başka şeylerle de oyalan.tamam mı.Rabbim yardımıcımız olsun.
bende önyargılı olmak istemiyorum mesajını okuyunca üzülmüştüm.belki de bunu diyen başkaları da vardır.burayı seviyorum ama böyle öğrenilmektense geri planda kalırım daha iyi.inşallah herkes yener iyi günler...
teşekkür ederim canım duruma el atacağını biliyordum zaten.akşam okuyunca kırılmıştım gerçekten.hatta eşime de dedim.hayali kahraman olarak görülüyorum çok üzgünüm dedim.sende girme artık oraya dedi..kimse kimsenin içini bilemiyor.arkadaş haklı evet çok uzadı.reglim bitince eş denemeriyle bende halletcem.burda herkes nickleriyle yazışıyor hayali kahramanlar dediği bu da olabilir.inşallah Allahım herkesi bu dertten kurtarır
Hayır uzadığını falan düşünmedim gerileyin bi vakti merhumu vardır rabbim hayırlıca halletmeyi nasip etsin bende yeni evliyim ve ne kadar sürer bellî deil sadece burayı okuyorum ve herkes benim hayalimde birer arkadaş yurtdışında yasıyorum buna ek olarakta yoğun bi yalnızlık gurbette bide bu dert rahatlıkla doktora gidemiyorsun her Dr İngilizce bilmiyo bende buranın anadilini pek bilmiyorum bende buradakileri takip ediyorum senide özellikle takip ediyorum yendin mi diye..sadece buydu mesele..hayırlısı ile şafi olan Rabb'imiz şifa verir herkese motivasyonunu bozduysam hakkını helal et
kizlar oduda btti masallah :)bnde halay istiyorm dun bi cesart esmle denedm kndim yapmaya calistim yonu bulamadm snra esim bna birak dedi bnde kndimi birktim sadece p....s vajinanin agzina koydum gerisine karismadm esim yavas yavs itti o zaten yolunu buldu gtti bsta yarisini soktu baya git gel yapti alisiyim dye hic aci yok snra sonuna kadr soktu hepsi girince sanki biyre dokundu hafif bi sizi oldu abartilck dayanamiyck bisey deil ck mutluyum rahattim baktim istem disi popomu sijiyorum ozamn gitmedi raht biraknca cok rahtti kizlar ins alisirmiyim duzene girermi bide esim bosalamadi sanki apart gbi alistrma yaptikya bosalmadi sizndemi ole oldu ilk ilskide bosalma olmusmuydu bu arada zeytinyagi cok faydali bn korkuyodm zeytinyagi birden kaar diye ama raht oldu tavsiye ederm bn yaptiysam inanin herkes yapar klise ama ole buarada burda destek olan herkese coooooook teskkur ederm burayi sakin birakmayin umudunuzu kaybtmeyin olucak gercekten rabbimin izniyle oldu inaniyorm sabredin kizlar dualarim sizinle elimden geldigince destek olucam sizlere bn bes yillk kabustan uyandim gercekten degmez ertelemeyin bes yilim gitti sizn gitmesin egzersizi ertelemeyin yaptikca korkularinz gidiyo aksam tekrar gircem allaha emant olun
darışı başımıza inş. çok sevindim idi ...
cok sevindim sizin adınıza keske bende yapabilsem evleneli 1 yıl 3 ay oldu hala sorunla uğraşıorum inanın napıcamı bilmiorum son care piskolog tedavi diorum ama onuda bilmiorum.
Canim merhaba peki egsersiz yaptinmi neler yaptin cokmu korkuon
egsersiz hic yapmadım. onu beni daha cok korkutuo. okadar zor bidurumki vee cook uzunn zaman oldu artık evleneli ilk defa burda paylaşıorum.
teşekkür ederim canım duruma el atacağını biliyordum zaten.akşam okuyunca kırılmıştım gerçekten.hatta eşime de dedim.hayali kahraman olarak görülüyorum çok üzgünüm dedim.sende girme artık oraya dedi..kimse kimsenin içini bilemiyor.arkadaş haklı evet çok uzadı.reglim bitince eş denemeriyle bende halletcem.burda herkes nickleriyle yazışıyor hayali kahramanlar dediği bu da olabilir.inşallah Allahım herkesi bu dertten kurtarır
Doğu Avrupa'da bi ülke :)) burda az Türk varda. Ülkeyi yazarsam bilinebilirim :)) ben yeni başladım vakit olmadı. Denemeye adet girdiCanim sen nerde kaliyorsun ve egsersiz yapion deme sen emla Alan sen degildin deme es denemesi neden yapamion korkuonmu
Nasil yenmeye dusunuon peki egsersiz yapamasmisin hic benimde 5 ay oldu daha egsersiz degilde yarisi birkez girdi nasil bilmiorum ama simdi olmuor yönu mu bulmuoruz yada zormu giriyor ah cok soru
canım sen osmanlıca mı biliyorsun? hani türkçen baya iyi o zaman senin.[/QUOTE
Aslında matematikçiyim.edebiyatı severim ama Osmanlıca bilmem..Okuduğum kitaplar diyeyim:)) ben yurtdışında büyümedim başka sebeplerden geldim buraya sonrada burda master yapan uzaktan beni sevmiş olan eşimle evlendim...adlında üye olmadan takip etsem daha ii olacaktı
ya okadar zor bi durumki buzamana kadar hep eşimin anlayışından uzuun sürdü o anlayışlı oldukca ben daha cok kactım sanki egserzizi bi türlü kabullenmio beynim .ilk denememizde cok canım acımıştı o acı hala beynimde sanki.eşimin işi dolayısıyla kücük bi yerdeyiz doktora kışın gittim kontrol etti ve hic bi promplemin yok. kızlık zarının yapısı cok iyi dedi .ilk denemede sanırım biraz olmuş yıpranma var dedi . konustu anlattı ama cok tatmin etmedi çünkü cok yüzeysel anlattı paran coksa tedaviye git dedi o itam okadar ağır geldiki aylardır icimde adete volkan gibi büyüdü bu dert sonrayı burayı buldum üye oldum okudum hep msjları dün bi cesaret hadi dedim artık icindekileri sende dök rahatla ilk defa burda paylaşıorum icimde bi yerde bilmediğim bi umud var. olucak dio ama ne zaman daha nekadar beklemeliyim onuda bilmiorum bu arada cvp verdiniz icin cok teşekkürler. bunu birine anlatmak bile okadar iyi geldiki cookk saolun
Rica ederim Canim Biz hepimiz ayniyiz benimde ilki cok acidi batti korktum cektim bidaha denemedim aynisi olcak diye tamam Ölum yok ucunda birsey olmuor ama ite korkak biriyim cok hemde bede doktora gittim normal dedi hersey Burda yabanci Doktor Alkohol al olcak dedi :)
:) ben neler denemedimki spreyler kas gevşetici ağrı kesici. vs vs ama sonuc sıfır kendim yapayım ben üstte oluyum dedim yok o cesaret kesinlikle yok bende nebiliyim bu kadar zor olucağı inanın aklımın ucundan gecmezdi. ilk gecede yapanlara remen helal olsun diorum :)
canım sen osmanlıca mı biliyorsun? hani türkçen baya iyi o zaman senin.[/QUOTE
Aslında matematikçiyim.edebiyatı severim ama Osmanlıca bilmem..Okuduğum kitaplar diyeyim:)) ben yurtdışında büyümedim başka sebeplerden geldim buraya sonrada burda master yapan uzaktan beni sevmiş olan eşimle evlendim...adlında üye olmadan takip etsem daha ii olacaktı
hayır böyle düşünme bak canım içten içe sormak istediklerin birikir uzaktan okursan ama burda paylaştığında destek oluruz elimizden geldiğince, cesaret veririz bazen pes ettiğin zamanlar olur gelirsin herkes burda sana güç vermek için uğraşır,sakın pişman olma canım.bilirsin tahtaya kalkan öğrenci konuyu daha iyi anlar
Bende sasiriorum bi yapayim bu isi allahin izniyle adakim var artik bitsin istiorum Biz dogum nasil yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?