Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam Canim Bende korkmuorum eskisi kadar insallah yapcaz allah razi olsun duan Icin sen atlatinca yaz bana olurmu ama yapcaz biliorum Bir kac Kere yarisi olsa bile Iyi alisir tamami olur elbet ve p Kalin olmasi önemli degil deme varya Ben su kucuk seyden korkuyorum yani Ben cok korkayim Canim tatli dogum nasil yapcam cocukta cok istiorum seviorum seninde tatlimi Canin Benim kadar degil herhalde Ben kan aldirmakatan kactim doktorda. Öle yani :)

hayıııır sakın geri planda falan kalma kimse böyle düşünmüyor sadece yanlış anlaşılma o kadar.

Son düzenleme:

nerden bildin kızım ben bile bilmiyordum duruma el atacağımı beni benden iyi tanıdın sen varya.olsun bak belki bazen yanlış anlaşılmada olsa birşeyler bizi gaza getirir ya, belkide ihtiyacın ol şey buydu ve Rabbim birşeyleri sebep etti,böyle düşün üzülme sakın hiçbirşeye sen çok ilerledin ve regl biter bitmez de olacak inşallah tamam mı kabuğuna çekilmek yok, bulurum seniii

canım sen osmanlıca mı biliyorsun? hani türkçen baya iyi o zaman senin.

darışı başımıza inş. çok sevindim idi ...

egsersiz hic yapmadım. onu beni daha cok korkutuo. okadar zor bidurumki vee cook uzunn zaman oldu artık evleneli ilk defa burda paylaşıorum.

Nasil yenmeye dusunuon peki egsersiz yapamasmisin hic benimde 5 ay oldu daha egsersiz degilde yarisi birkez girdi nasil bilmiorum ama simdi olmuor yönu mu bulmuoruz yada zormu giriyor ah cok soru

Canim sen nerde kaliyorsun ve egsersiz yapion deme sen emla Alan sen degildin deme es denemesi neden yapamion korkuonmu
Doğu Avrupa'da bi ülke :)) burda az Türk varda. Ülkeyi yazarsam bilinebilirim :)) ben yeni başladım vakit olmadı. Denemeye adet girdi

Nasil yenmeye dusunuon peki egsersiz yapamasmisin hic benimde 5 ay oldu daha egsersiz degilde yarisi birkez girdi nasil bilmiorum ama simdi olmuor yönu mu bulmuoruz yada zormu giriyor ah cok soru

ya okadar zor bi durumki buzamana kadar hep eşimin anlayışından uzuun sürdü o anlayışlı oldukca ben daha cok kactım sanki egserzizi bi türlü kabullenmio beynim .ilk denememizde cok canım acımıştı o acı hala beynimde sanki.eşimin işi dolayısıyla kücük bi yerdeyiz doktora kışın gittim kontrol etti ve hic bi promplemin yok. kızlık zarının yapısı cok iyi dedi .ilk denemede sanırım biraz olmuş yıpranma var dedi . konustu anlattı ama cok tatmin etmedi çünkü cok yüzeysel anlattı paran coksa tedaviye git dedi o itam okadar ağır geldiki aylardır icimde adete volkan gibi büyüdü bu dert sonrayı burayı buldum üye oldum okudum hep msjları dün bi cesaret hadi dedim artık icindekileri sende dök rahatla ilk defa burda paylaşıorum icimde bi yerde bilmediğim bi umud var. olucak dio ama ne zaman daha nekadar beklemeliyim onuda bilmiorum bu arada cvp verdiniz icin cok teşekkürler. bunu birine anlatmak bile okadar iyi geldiki cookk saolun

Rica ederim Canim Biz hepimiz ayniyiz benimde ilki cok acidi batti korktum cektim bidaha denemedim aynisi olcak diye tamam Ölum yok ucunda birsey olmuor ama ite korkak biriyim cok hemde bede doktora gittim normal dedi hersey Burda yabanci Doktor Alkohol al olcak dedi :)

:) ben neler denemedimki spreyler kas gevşetici ağrı kesici. vs vs ama sonuc sıfır kendim yapayım ben üstte oluyum dedim yok o cesaret kesinlikle yok bende nebiliyim bu kadar zor olucağı inanın aklımın ucundan gecmezdi. ilk gecede yapanlara remen helal olsun diorum :)

Bende sasiriorum bi yapayim bu isi allahin izniyle adakim var artik bitsin istiorum Biz dogum nasil yapcaz

kızlar bakıyorumda aramıza yenı yenı arkadaslar gelıyor..gordukce cok sevınıyorum burayı bulmak bıle bır baslangıc sızın ıcınnn.fakattt egzersız sart kızlar lutfen bır anonce egzersızlere baslayınyapamam edemem demek yok bu ıs baska turlu halledılmez hem egzersız yapın hem bırbınızle dertlesın bı yarısa gırın bırbrınızle bakalım kım ılk once ılk parmağı yapabılcek.bırbrınızle yarısıtın kendınızı.ben yapamıyorum bende yapamıyorum dıye desteklemeyın bırbrınızı lutfen bu hepınızın sonunu husrana sokar seneler uzar gider..artık bıyerden baslamanız gerekıyor...hepınızen guzel haberler beklıyorum egzersızlere baslamanızı beklıyorumm...bız herzaman yardım etmeye hazırız burdayız....YETERKİ SİZ EGZERSIZE BASLAYIN!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…