Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım merhaba hosgeldın aramıza ne durumdaısn egzersız yapıomusun bıraz bılgılendırısen ben sana yardımcı olayım

hoşbuldum mrblar yeni üyeyim egzersiz hic denemedim bu güne kadar parmak beni daha cok korkutuo düşünürken bile cok kötü oluorum cok saolun buarada cevap yazdınız icin napacımı bilmiorum

hoşbuldum mrblar yeni üyeyim egzersiz hic denemedim bu güne kadar parmak beni daha cok korkutuo düşünürken bile cok kötü oluorum cok saolun buarada cevap yazdınız icin napacımı bilmiorum

[canım oncelıkle sunu bılmelısın bende senın gıbıydım burdkaı butun yenen arkadaslar senın gıbıydı.ben ve yenen arkadaslarımzıın hepsı bu hastalığı egzersızle yendı.egzersız yapmayanlar genelde yenemıyor malesef.kendın ıcın esın ıcın bıyerden baslaman gerekıyor.bende senın gıbıydım akıl ısımı bu dıodum parmağımı oraya nasıl sokabılırım dıodum ama hayat ınsana herseyı yaptırıor...mecbur kalıosun ve hıc korkulacak bısey yok emın ol.dusun orası 10 cm acılıor ve ordan cocuk cıkıyor.p.. gırmesı cok normal ve bunu kafamızın alabılmesı ıcın egzersız yapıoruz bız .serce parmağı soktumuz zamn dunyala rbızım oluyo ve boyle boyle derken es denmesıne gecıoruz azımlı olursan eğer 1 aya bu ısı halederız belkıde 1 2 haftaya hersey senın elınde ben senın yerınde olsam bır anonce egzersızlere baslarım.mesela buaksamdan baslayalım elıne ayna al ve vajınanı ıncele buaksam dokun ve ıkın ordakı delığın acıldığını gore yarında egzersızlere gecelım olurmu bakma tanıma olayını yap ve yarın bana haber ver ...ınan bu senın ıcın ..ben yardımcı olmaya hazırım egzersızlere baslarsan herzamn burdayım devamını senden beklıorum artık bol sans!

coook teşekkür ederim ilginize bunu biriyle paylaşmak bile okadar iyi geldiki anlatamam ocak ayında tedavi ollmak istiodum ama inş gerek kalmaz inş bu akşam cesaretde bulunup yapmaya calışcam cook saolun ilgilendiniz icin buarada yeni üye oldum icin msj atamıorum beni burdan takip ederseniz cok sevinirim tekrar saolun

doktora gıtmene gerek yok oda sana zaten egzerszı verıcek burdakıleırn aynısını bosuna paranı verme ılk once burd abı deneme yapalım senle.dedığım gıbı buaksam tanı vajınanı yarında gezerıslzere baslayalım ınan korkulacak hıcbısey yok yeterkı azımlı ol kendıne cesaret ver sne yaırn buraya yaz ben senın yazmanı beklıcem hepımız bu sorunları yasadık ben yendıysem sende yenersın senın bızden ne eksığın var ama lutfen egzersız sart bunu kafana koy ve bıanonce basla.yarın ıcın haberlerını beklıyorum canım...ınanıorum kısa surede haledıcez bunu ıyı aksamlar yarın gorusuruz

Doğu Avrupa'da bi ülke :)) burda az Türk varda. Ülkeyi yazarsam bilinebilirim :)) ben yeni başladım vakit olmadı. Denemeye adet girdi

canım merhaba sende hosgeldın senın durumun nedır hıc egzersız yaptınmı bence bıyerden baslamlısın bıranonce ınan cok basıt bumuymus dıceksınn.dığer arkadaslarıma yazdıklarımı okumanı tavsıye edıorum...buaksam elıne bır ayna al ve vajınanı ıncele ıkın delığın acıldığını gorceksın yarın buraya yaz egzersızlere baslayalım olurmu sımdı cıkmam gerekıyor.yarın senden haber beklıyorum canım.yapabılırsın emın ol ama egzersız sart...

Az önce ilk kez egzersiz yapmaya yeltendim. Aynanın karşısında vajinami inceledim. Ikindim acildigini gördüm. Vajen girişine dokunabiliyorum ama ne yazik ki içine parmağımi sokamadim. Pamuklu çubuğu Streç film ile sardim birazda kayganlastirici sürdüm ama ne yazık ki cesaret edip içeriye sokamadim. :-( napicam yaaa.

Kizlar yapamiyorsaniz eşinizle yapin egzersizleri ben öyle yapiyorum yavas yavasda alisiyorum çünkü ben o bölgeme bakamiyordum bile esim bana sen tavansin diyordu yani sen en üstun vajina hastasisin diyordu.. bende korku yok ama çok kasiliyorum kendim yslniz bir odada oturdum o bolgeye baktim dokundum ama kendim yapamiyorum esimle yapiyorum önceden esimlede zorlsniyordum dokunduttturmuyordum bile sma hersey yavasca. sanki zannediyordum hayatin sonu ama sabredin... simdi esimin isaret parmagini tamamen alabiliyorum yani ben yaptiysam herkes yapar

Sen hic elleyemiordun bile deme bak ilk baslangic Canim haberleri yaz olurmu canim

dedigim gibi bende kendim sokamiyordum bende eşimle çalisiyorum yavas yavas onun parmagina alisiyorum sende dene esinle istersen

İnşallah başarırim canım inşallah. Herkesin zevk için yaptığı bu işi neden yapamıyoruz neden bu kadar abartıyoruz neden korkuyoruz aklim almiyor. Bu kadar nasıl cesaretsiz korkak oluyoruz. Nasil bu kadar çaresiz kaliyoruz. Aklım almıyor. Kabullenemiyorum.

Canım vajinaya aparat sokunca zevk almadığımız için gusül gerekmiyor diye biliyorum. Netten araştır canım.

hissettim iştee :) napayım canım burda kala kala tanımışım demek ki :) ayrıca doğru söylüyorsun gaza geldim biraz ama zamanı değil ya işte gaz da boşa gidecek.:) reglim bitince inşallah.ben kaybolmam inşallah buraları biliyorum alıştım :):)

kızlar bilen varsa cevap verirseniz sevinirim bikaç gündür aparatla çalışıyorum ve nerdeyse p..s kalınlıgında aparat yapabiliyorum artık eş denemesine geçmeli miyim sizce eş denemesine de korkuyorum olmassa moralim bozulcak

bende kabullenemiyorum.yeni evlenen birilerini görünce üzülüyorum bende.çok mutlu görünseler de herşey yolunda gitmiyor işte.bazen tam tersi de olabiliyor.komşumuzun kızı evlendi ilk gecesinde hamile kaldığı için annesi perişan olmuş gibi vah vah kızım hamile kalmış diyor önümde :) bana da sen birşey mi kullandın da olmuyor diyor.karşıma yeni gelin geldi hamile.sadece şaşırıyorum insanlara.daha bu yaşarda bunları söylemek bile zor geliyor

Son düzenleme:

ben yapılıyor diye biliyorum canım.yine de ölç boylarını inşallah yaparsın

Canim Bende sokamuorum p ile deneme yapiorum yavas yavas gecer insallah cunku parmak itici gelior Öle dene istersen hem alisirsin nerdesin

Bende çok Sinirleniyorum. Niye herkes yapıyo ben yapamiyorum diye kendimden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…