- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.181
kızlar bilen varsa cevap verirseniz sevinirim bikaç gündür aparatla çalışıyorum ve nerdeyse p..s kalınlıgında aparat yapabiliyorum artık eş denemesine geçmeli miyim sizce eş denemesine de korkuyorum olmassa moralim bozulcak
Saolasın yaaa maaşallah maaş verilse ancak bu kadar olurdu.ben herşeyi yaptım çok şükür..de adet bitti tekrardan bi 10 lük yapıp deneyecem.ama yarın inş akşam misafir vardı dacanım merhaba sende hosgeldın senın durumun nedır hıc egzersız yaptınmı bence bıyerden baslamlısın bıranonce ınan cok basıt bumuymus dıceksınn.dığer arkadaslarıma yazdıklarımı okumanı tavsıye edıorum...buaksam elıne bır ayna al ve vajınanı ıncele ıkın delığın acıldığını gorceksın yarın buraya yaz egzersızlere baslayalım olurmu sımdı cıkmam gerekıyor.yarın senden haber beklıyorum canım.yapabılırsın emın ol ama egzersız sart...
hayır böyle düşünme bak canım içten içe sormak istediklerin birikir uzaktan okursan ama burda paylaştığında destek oluruz elimizden geldiğince, cesaret veririz bazen pes ettiğin zamanlar olur gelirsin herkes burda sana güç vermek için uğraşır,sakın pişman olma canım.bilirsin tahtaya kalkan öğrenci konuyu daha iyi anlar[/QUOTE
Bende kullanıyorum bu yöntemi tahta yani:))zaten ilk senin sayfanı buldum o benim finalim olacak zaten son yıllarda z yağı ile aram baya ii tr dende saf z yağı getirdiydim:))
Helal olsun özelden yazamıyorumdahissettim iştee :) napayım canım burda kala kala tanımışım demek ki :) ayrıca doğru söylüyorsun gaza geldim biraz ama zamanı değil ya işte gaz da boşa gidecek.:) reglim bitince inşallah.ben kaybolmam inşallah buraları biliyorum alıştım :):)
Günaydın arkadaşlar bu sabah denedik olmuyor yapamıyoruz girmiyor ne yapmam lazım doktora gitmeme daha çok var bana akıl verin bir kere yapıp bir daha yapamamakta çok kötüymüş neden olmuyor hastalığım sanırım tekar etti çünkü eşim beni çok zorladı ve canım cok yandı farkında olmadan hastalığım tekrar etmesine mi sebep oldu benim gibi oldunuz mu lütfen yardım edin çok kötü durumdayım.
Günaydın arkadaşlar bu sabah denedik olmuyor yapamıyoruz girmiyor ne yapmam lazım doktora gitmeme daha çok var bana akıl verin bir kere yapıp bir daha yapamamakta çok kötüymüş neden olmuyor hastalığım sanırım tekar etti çünkü eşim beni çok zorladı ve canım cok yandı farkında olmadan hastalığım tekrar etmesine mi sebep oldu benim gibi oldunuz mu lütfen yardım edin çok kötü durumdayım.
Az önce ilk kez egzersiz yapmaya yeltendim. Aynanın karşısında vajinami inceledim. Ikindim acildigini gördüm. Vajen girişine dokunabiliyorum ama ne yazik ki içine parmağımi sokamadim. Pamuklu çubuğu Streç film ile sardim birazda kayganlastirici sürdüm ama ne yazık ki cesaret edip içeriye sokamadim. :-( napicam yaaa.
ben yapılıyor diye biliyorum canım.yine de ölç boylarını inşallah yaparsın
günaydın kızlar ne durumdasınız günlerdir giremedim buraya bayram tatili sonrası evimde misafirlerim vardı ve sonrada regl girdi araya derken bi türlü eşli deneme yapılamadızeycanım ne yaptın sen çok merak ediyorum melodika ne yaptı acaba ondanda haberiniz varmı avesra kaderim bilir yada melisa biliyo musunuz kızlar çok meraktayım herkes nerdeeeeeeeeee :13:
merhaba kuzum hosgeldın valla artık pek kımseler gırmıyor buraya tatlım.zeycanımla konsuuoruzda daha yenmedı cnm az kaldı ınss beklıoruz ondan haberler.melodıka yendı dıye hatırlıorum canım yıne arkadaslar teyıtler ama hıc gırmıyor melodıka yada ben hıc gormuyorum sen nasılsın nasıl gıdıyorr
bende iyiyim canım hala bildiğin gibiyim yani bi gelişme yok reglim yeni bitti bu haftasonu baya bi uğraşıcaz galiba eşimde artık çok kararlı bırakmicam artık dur desende durmicam diyomelodika yendi ama oda aynı benim gibiydi sadece p.yi içine almıştı gitgel olayı falan olmamıştı tam anlamıyla bi ilişki yaşayamamıştı diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama sen nasılsın avesracım hamiş hamiş burada hala yardımcı oluyosun Allah gönlüne göre versin hayatım
Bir türlü cesaret edip içeriye parmagimi sokamiyorum ki :-( bunu nasıl aşacagim bilmiyorum. Kendim yapmaya cesaretim yok. Acaba eşim mi parmağını sokmayi denese bilemedim.
hallediyoruz inşallah canım :) pembe mendilini çok beğendim :)
Yani hiç bi ücret talep etmeden burda vaktini ayırıyorsun büyük fedakarlık saolsın acele ediyorum yazarken açıklama yapayım dedim aeoSaolasın yaaa maaşallah maaş verilse ancak bu kadar olurdu.ben herşeyi yaptım çok şükür..de adet bitti tekrardan bi 10 lük yapıp deneyecem.ama yarın inş akşam misafir vardı da
hissettim iştee :) napayım canım burda kala kala tanımışım demek ki :) ayrıca doğru söylüyorsun gaza geldim biraz ama zamanı değil ya işte gaz da boşa gidecek.:) reglim bitince inşallah.ben kaybolmam inşallah buraları biliyorum alıştım :):)
bende kabullenemiyorum.yeni evlenen birilerini görünce üzülüyorum bende.çok mutlu görünseler de herşey yolunda gitmiyor işte.bazen tam tersi de olabiliyor.komşumuzun kızı evlendi ilk gecesinde hamile kaldığı için annesi perişan olmuş gibi vah vah kızım hamile kalmış diyor önümde :) bana da sen birşey mi kullandın da olmuyor diyor.karşıma yeni gelin geldi hamile.sadece şaşırıyorum insanlara.daha bu yaşarda bunları söylemek bile zor geliyor
hayır böyle düşünme bak canım içten içe sormak istediklerin birikir uzaktan okursan ama burda paylaştığında destek oluruz elimizden geldiğince, cesaret veririz bazen pes ettiğin zamanlar olur gelirsin herkes burda sana güç vermek için uğraşır,sakın pişman olma canım.bilirsin tahtaya kalkan öğrenci konuyu daha iyi anlar[/QUOTE
Bende kullanıyorum bu yöntemi tahta yani:))zaten ilk senin sayfanı buldum o benim finalim olacak zaten son yıllarda z yağı ile aram baya ii tr dende saf z yağı getirdiydim:))
bence finale bırakma derim bir kere dene baktın olmadı egzersizlere geçersin canım. düşünsene ilkte olan arkadaşlarım var, ya tutarsa hesabı biliyor musun beklemene gerek kalmaz.cevabı yapamayacağımı sanıp tahtaya çıktığımda takır takır çözdüğüm olmuştur biliyor musun, bazen başarmak için önce denemek lazım. denemezsen ne yapabileceğini bilemezsin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?