Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparat ile sorun yaşamıyorsan artık, ve pskolojık olarak hazır isen, yani vaj... yapısını kabullendıysen aparat ile deneme yapıyormuş gibi, hatta aparata en yakın pozisyonda tabi mumkunse eş denemesine gecebilrsnz bence. ancak moralım bozulrsa naparım diye bir düşünceyi atın kafanzdan, çnkü denemeden başarılmıyor, düşmeden kalkılmıyor, olana kadar yılmak yok, olmazsa bidahakıne olur, yeterkı bırakmayın ara vermeyın

Saolasın yaaa maaşallah maaş verilse ancak bu kadar olurdu.ben herşeyi yaptım çok şükür..de adet bitti tekrardan bi 10 lük yapıp deneyecem.ama yarın inş akşam misafir vardı da

Günaydın arkadaşlar bu sabah denedik olmuyor yapamıyoruz girmiyor ne yapmam lazım doktora gitmeme daha çok var bana akıl verin bir kere yapıp bir daha yapamamakta çok kötüymüş neden olmuyor hastalığım sanırım tekar etti çünkü eşim beni çok zorladı ve canım cok yandı farkında olmadan hastalığım tekrar etmesine mi sebep oldu benim gibi oldunuz mu lütfen yardım edin çok kötü durumdayım.

gnydın gayed sımdı okudum ıcok uzuldum ilk denemen nezamndı nezamn basardın

Sakin ol canım eğer bir kere yendiysen bir daha nüksetmiyor bu hastalık ama panik olma.Denemeye devam et.Her seferinde başarılı olamayabiliriz.umudunu kırma sakın.

merhaba cnaım bıyerden baslamadan olmazzz bence yenmek ıstysosan baslamalısın hadı bıraz cesaret bugunde parmağını dene

kayganlastırıcı kulanıomusun ogun denedığın pozısyonda dene aynısı olsun olmadı p.. elıne al ve egzersız yaaor gıbı sen yerlestır ve ıttır bırsure oyle alıstır canım

ben yapılıyor diye biliyorum canım.yine de ölç boylarını inşallah yaparsın

günaydın kızlar ne durumdasınız günlerdir giremedim buraya bayram tatili sonrası evimde misafirlerim vardı ve sonrada regl girdi araya derken bi türlü eşli deneme yapılamadı zeycanım ne yaptın sen çok merak ediyorum melodika ne yaptı acaba ondanda haberiniz varmı avesra kaderim bilir yada melisa biliyo musunuz kızlar çok meraktayım herkes nerdeeeeeeeeee :13:

merhaba kuzum hosgeldın valla artık pek kımseler gırmıyor buraya tatlım.zeycanımla konsuuoruzda daha yenmedı cnm az kaldı ınss beklıoruz ondan haberler.melodıka yendı dıye hatırlıorum canım yıne arkadaslar teyıtler ama hıc gırmıyor melodıka yada ben hıc gormuyorum sen nasılsın nasıl gıdıyorr

bende iyiyim canım hala bildiğin gibiyim yani bi gelişme yok reglim yeni bitti bu haftasonu baya bi uğraşıcaz galiba eşimde artık çok kararlı bırakmicam artık dur desende durmicam diyo melodika yendi ama oda aynı benim gibiydi sadece p.yi içine almıştı gitgel olayı falan olmamıştı tam anlamıyla bi ilişki yaşayamamıştı diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama sen nasılsın avesracım hamiş hamiş burada hala yardımcı oluyosun Allah gönlüne göre versin hayatım

melodıka bayadır gırmıyor canım oyuzden naptını bılmıorum ıyıyım sukru canım bebeğımı buytumeye calısıorum

gayet zeytınyağı kullanıomusun sen

Bir türlü cesaret edip içeriye parmagimi sokamiyorum ki :-( bunu nasıl aşacagim bilmiyorum. Kendim yapmaya cesaretim yok. Acaba eşim mi parmağını sokmayi denese bilemedim.

canım illaki kendin yapacaksın diye birşey yok eşimin parmağıyla vajina içine yağ sürdüğümüzde ilkkez izin vermiştim şuan yendiğim halde parmağımı afedersin de girdiremiyorum mesela, ona takılma amacın sadece beynini oraya birşey girebileceğine ve bunun canını hiçbir şekilde yapmayacağına kendini ikna etmek olsun.

Saolasın yaaa maaşallah maaş verilse ancak bu kadar olurdu.ben herşeyi yaptım çok şükür..de adet bitti tekrardan bi 10 lük yapıp deneyecem.ama yarın inş akşam misafir vardı da
Yani hiç bi ücret talep etmeden burda vaktini ayırıyorsun büyük fedakarlık saolsın acele ediyorum yazarken açıklama yapayım dedim aeo

burda kala kala değil gıcık hemen boşluk bulunca gir ordan değil mi bizim hukukumuz daha farklı biliyorsun,seni 2 ayrı kişi olarak sevdim ben, sonra öğrendim ki sen BİRTANESİN... 2 değil.ortadan kaybolursan evinize gelirim seni annene şikayet ederim haaa

canım mail sayfanı açsana bir anlatıcam müsaitsen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…