Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım avesra da sormuş ya gerçi konuşmuştuk yağ az sürdüm demiştin ama fazla sürecektin öyle anlaşmıştık , bence hastalığın falan nüksetmedi bu imkansız sadece geçici bir korku yaşıyorsun bak tatlım hala bile eşim dikkatsiz davranıpta tabi istemeden canım yanarsa anında kasıyorum kendimi, bu senin koruma mekanizman, oranın eli ayağı yok kendini kasılarak koruyor işte, nasıl gözümüza birisi aniden parmağını girdirmeye çalışsa anında kapatırız elimizle engel olmaya çalışırız aynı şey kuzum bak kafan rahatlasın belki orası tahriş olmuştur acıdıya o yüzden birkaç gün dilersen bırak bir rahatlasın sen kafanı dinle, hatta belki eşinle ön sevşme kısmını yapın bir iki kere oraya gelmesini belki sen istersin bu sürede. ama panik yapma aştıktan sonra tekrar aynı şey olmuyor ama demiştim ya sürekli kendini ikna etmek için telkinde bulunacaksın, ilklerde aslında eş biraz daha pasif olacak alışana kadar sonra farkında olmadan canını yakabiliyor, sende kendini güvande hissetmek için eşine dersin ben deneyeceğim sen pasif dur.

hacicooooo hoş geldin canım nasılsın? melodikayı bende aştı diye hatırlıyorum aynen ama avesra mın da dediği gibi gelmediği için bilmiyoruz.zeycanım finale bence çok yakın Allahın izniyle regl bitsin inşallah o da aşacak ben inanıyorum.

fıstık ne yapıyosun bugün nasılsın tatlım, benim bebek hesabı tutmuyor ya, ayarlıyorum bu defa kpss yi 2 yıl sallamak zorunda kalıcam, tam doğum yapmam kpss sınavına denk geliyor, biraz beklesem yaşımız ilerliyor (

bence gayet zeytınyağını bıraz fazla surse bıseler olabılecek gıbı gelıyor bana

ıyı kuzucum sen nasılsınnnn...kaderımmmm bence hıc bekleme hemen yap okadar guzel bıseykı canından bı parca helekı onun hareketlerını hısettınmı... hayatında yasadığın en buyuk heyecan.basla bıranonce zaten anca olur canım hemen olmuyo bılıosun.allah hepımız ehayırlı guzel sağlıklı evlatlar versın ınss.ama herkeısn bıranonce tatmaıs gereken bır duydu ben hergun sukredıorum allaha bana onu nasıp ettığı ıcın ıns kucağımada alırım yavrumu.darısı ısteyen herkesın basına ıns

slm kizlar bn ikinci denemeyi dun yapcktim esimn migreni tuttu bugn deniycm ins olur bu arada ozelden msjlar nasl siliniyo yazarmisinz

amin cnm ins bndecistiyorm hemde cook rabbim nasip eder ins

cnm slm aparatinin cevresini olctunmu on cmse yetrli p...se gecmk icin ama aparata iyice alis snra p....s gec p...s denemn ilki olmzsa moral bozmk yok sen zaten asmisssin son asamadasin

cnm bnde daha bikere yaptm bugn yine yapcm ins yaparm bnce esin biraz hizli davrandigi icn olms uzme kndini sen zatn asmissin bikere yaptim niye yapamaym de bde esine deki yavs yavs ilerle de bn dur deyince dur de alisana kadr ole yapsin bn yaparken esim mesela basini soktu birz gitgel yapti snra ilerletti gitgel yapti ama yavs yavs snra tamamini soktu yavs yavs ama bn hepsi girince snki biyere dokundu zonkladi snki dayanilmiycak bisy deildi ama normalmiydi bilmiyorm bide ilk giriste zorlaniyosan cnm bacaklarini as p...se ve kndini yagla p...si vajinana yerlestir esin yavs yavs itsin o yolunu buluyo zatn cnm ama moral bozma

bence gayet zeytınyağını bıraz fazla surse bıseler olabılecek gıbı gelıyor bana

canım konuşmuştuk yağı az sürdüm ikincide dedi nasılsa kayıyor diye düşünmüş ama dedim ilklerde ne kadar aparatla alıştın sansanda p başka insanda korku oluyor ve dolayısıyla ıslaklık azalıyor o yüzden alışana kadar yağı bol sür dedim tamam demişti ama anlamadım belkide korkudan , hastalık tekrar etmemiştir bencede.sanırım biraz kendine yüklenmeden birkaç gün belki sakinleşmesi lazım bu konuda.

bende iyiyim tatlım Allah razı olsun ama malum 1 ay daha yasaklı dönemim devam edecek sonrada olduğu an kpss tehlikeye giriyor
biliyorum çok güzel bir duygudur ama benim ilki biraz riskli bir hamilelikti yine Allah korusun öyle olursa diyede korkuyorum.

canım benım oyle dusunme hıc korkma sakın.allah sanada hayırlı zamnda hayırlı bır evlat versın ınss kuzum

canım benım oyle dusunme hıc korkma sakın.allah sanada hayırlı zamnda hayırlı bır evlat versın ınss kuzum

amin canım inşallah, hamilelik düşünmeden önce hani kan pıhtılaşmasından falan bebek ölebilirmiş ya Allah korusun mesela o testleri hamilelik düşündüğümüzde yaptıramaz mıyız?

hanımlarrrr Allah'a şükür biz dün tamamen başardık artık, eşim bikaç cm kalana kadar girdi ve gitgel yaptı hiç canım acımadııı çok mutluyum anlatamam çok normal bir ilişkimiz oldu hamdolsun Allah'a

amin canım inşallah, hamilelik düşünmeden önce hani kan pıhtılaşmasından falan bebek ölebilirmiş ya Allah korusun mesela o testleri hamilelik düşündüğümüzde yaptıramaz mıyız?

kuzmm ben hıc test yaptırmaıdm hamıle kalmadan once.ama yaptırmak cok mantıklı bı kaıdn doğum doktruna gıdıp butun testleır yaptırsna ona gore tedavını olurusn belkı hıcbırsye cıkmaz ama belkıde cıkabılır kan pıhtılasması ouyor.troıd sorunları cıkabılıyor.hersey olabılır hormon testleır felende yapılıyor.hamamıleıkten once bazı testler gercekten cok ıyı keske bend eyaptırsaydım daha bılınclı olurdum cok skur bıseyım cıkmadı ama cıkadabılırdı.oyuzdne herkese onerırım dusunemdne once bı dktora gıdın zaten gebelıkten 3 ay once folık asıt kullanılması gerekıyor vıtamın hapı yanı .sen dusunmeye baslayınca doktora gıt kendıne ıyıce baktır kuzum

gözün aydın canım arkadaşlara birde yönteminizi anlat dilersen ki belki faydalı olur ayrıntılı anlat mümkünse.

bende hamilelikten önce test yaptırmadım ama folik asitte 1 aylık hamileyken başlandı önceden bilmiyordum, ikinci bebektede olumsuz birşey olursa Allah korusun o zaman test yapıyorlarmış neden ikinciyede yazık edelim nasıl bir mantık bu anlamıyorum ya o testler güya çok pahalıymış dr lar ilkte normal 2.de test yapılır diyorlarmış (

gözün aydın canım arkadaşlara birde yönteminizi anlat dilersen ki belki faydalı olur ayrıntılı anlat mümkünse.

en son 5 cm falan girebilmişti biz artık git gel yapmaya başlamıştık. dün de ben kendimi kasmadım girdiğini bile anlamadım eşime soruyorum artık girdi mi diye. o da bayağı girdik falan dedi. istediği gibi hareket etti ne bileyim yöntem uygulamadık kayganlaştırıcı falan sürmedik. ama zorlandığımız zamanlardan itibaren gevşemeden bırakmadan çalışıyorduk o kadarını söyliyim. başlarda, bikaç hafta öncesine kadar yağ kullanmıştık ilerledik sonra onu da bıraktık eşim belki yağsız da yaparız alışmayalım dedi. aşama kaydede kaydede bugünlere geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…